- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sağol canım sanada hayırlı cumalarGünaydın..Hayırlı cumalar herkese...
günaydınnnnn..
benim kız hala uyanmadı..
kapalı ve yağmurlu havalarda uyumayı sevecek benim gibi.
yok kız dalga falan değil...şaka bir yana...diye de devam ettim o mesajımda..haklısın en sağlıklısı herzaman cam kavanozdur dedimdiiiikaydirigubbakcemile5
Dalga mı geçiyosun kızzz kahveci seni.
Korkmana gerek yok anacım katılmazsan katılmıom de:)))
Allah kolaylık versintam olarak 11 den beri sallıyorum(
ooo ayakta mı sallıyon niye alıştırdın arkadaşım zor oluyo ilerde valla ben karnını doyuruyorum ve biraz usandırıyorum sonra koyuyorum yatağına bazen beşiğinin müziğini açıyorum o kendi dalıyo biraz durunca uykuya ama uyanmamasını istiyorsam yüzüstü çeviriyorum maşallah öğlen en az 2 saat geceleri de 12 den sabah 6 ya kadar deliksiz uyyo maşallah diyeyim valla uyku düzenimiz çok iyi...
bizde uyuyamadık henüz ardada mert te uymamak için çabalıyorlar bakalım kaçta yatıcaz
bu arada yoğurt makinasının kavonozları cam kim söyledi ki plastik die bu zamana kadar hiç bir markanın kabını plastik görmedim hepsi cam dı yığurt mak. kolaylık bi sefetde 6 tane yapıyor ben her gün taze yapıyordum mert e en fazla 1 günlük yediriyordum gerisini biz yiyorduk eşimle bayıla bayıla almak isteyen imkanı olan alır imkanı olmayan almaz kendi yapar evdede yaptım birçok kez çok sulu oluyor ben memnunum
Selam herkese güzel anneler : ))
Bugun kontrolumuz vardı bebısımız 6.490 kılo olmus . Boyu : 62 cm ..
Anne sütüyle beslemeye devam dedi doktorumuz . Sanrıım 6 . aya kadar bısey verdırtmıyck .
Bana zaten erken gelıyor henuz su bile vermedim bebısım sutten baska tad bılmıyor : ))
Bu ay asşımız yoku gelecek ay olacak ..
günaydınlarr
seker anneler ve tatlı bebişler nasılsınız işe baslamam nedeniyle pek giremiyorum .bu gün süt iznimi aldım neler yapıyorsunuz nasılsınız
adet olcak gibi belim karnım agrıyor ama bişi yok
sağol canım sanada hayırlı cumalar
keşke bneimkide sevse gece 2 de uyudu sabah 10 a geliyordu kalktı.şimdi uyutmaya çalışıyorum uyuyor ben agzıma bir lokma atıyorum bir ses geliyor oda ne benim çılgın uyanmış gel salla,git agzıan bir lokma at delirdim :)))) tam çılgın bu kız
ee senin ki de uyuyormuş..
gece 2 den sabah 10 a az mı kız?
benim ki de gece 1-1,30 dan önce uyumaz..
birazdan uyanır zaten
canım bana az geliyor uyanıkken öyle kendi, kendine duran bir çoçuk olsa istediği kadar uyanık kalsın.ama ya kucamda hoplatcam ya otur konuş hepsinden bir süre sonra sıkılıp yine aglıyor artık yöntem üzerine yöntem deniyorum.şimdi yine uyuttum bakalımD
günaydın hayırlı cumalar
bugün annemin doğum günü oraya gidicem birazdan ama bilgisayarıda alcam mobil kriko hem sizi hem 2008 kasım analarını takip edicem
Huriye Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda çok eski üç arkadastir. Birgün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine :
'Ay kusura bakmayin unuttum birer kahve yapayim da içelim' der.
Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine :
'Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim' der ve yapar getirir.
Bizimkilerde yine itiraz yok. Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar yola düserler. Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer;
Huriye :
'Kiz Nuriye gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmus. Bize bir kahve
bile ikram etmedi'
Nuriye :
'Kiizzz Düriye'yi ne zaman gördün??
paylaşayım dedim..kaydirigubbakcemile3
nazar degmesın benım kız da aksam 11 12 den sabah 11 e kadar uyuyor ama 4 5 dfa emıp gerı yatıyor
kızlar 3.ayda yapılan ası nasıl oluyor tek bır tane mı sorun yasayan oldu mu bızım de pazartesı var
adet olcak gibi belim karnım agrıyor ama bişi yok
Huriye Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda çok eski üç arkadastir. Birgün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine :
'Ay kusura bakmayin unuttum birer kahve yapayim da içelim' der.
Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine :
'Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim' der ve yapar getirir.
Bizimkilerde yine itiraz yok. Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar yola düserler. Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer;
Huriye :
'Kiz Nuriye gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmus. Bize bir kahve
bile ikram etmedi'
Nuriye :
'Kiizzz Düriye'yi ne zaman gördün??
paylaşayım dedim..kaydirigubbakcemile3
ee herhalde uyanıkken çoğu bebek öyle..
oyuncaktan anlamıyorlar daha...yani ver eline oynasın yok daha..ben sallatıp o oynatıyorum..
kucakta evde gezdirmeler konuşmalar..
tek avantajım anakucapında 15 dk dursa bana kar oluyor..o ara acil bir işimi yapıyorum o kadar..
yoksa benimki de anakucağında saatler geçirmiyor yani..napalım bebek işte.
mutlu yıllaaarrr anneneeee
ehehehehdelikafadulden
canım gittiginiz kişiler biraz anlayışsızmış.ya ben arkadaşlarıma gidim nasıl raat ortam saglıcaklarını şaşırıyorlar.hatta arkadaşımın eşi diyo güzin yorulmuştur diyo sne ilgilen bebekle biraz diyo.onların kızıda 2 yaşında.ana dizi var onlardada 2 yaşındaki kız gözümüzün önünde bebegi sallıyor bize kızıyor ses yapmayın diye.eşinle keşke küsmeseydiniz başkaları yüzündenselam kızlar...
dün akşam eşimin yeni iş arkadaşları bizi yemeğe davet etmişler gidesim yokdu da hadi kırmayayım eşimi gideyim dedim.
fena halde sinir oldum.
ufak çocukları var veriyorlar eline oyuncağı taşa atıyor. benim oğlumda sıçrayarak uyanıyor. düyorum korkuyor çocuk vermesek mi arkadan bidaha veriyorlar.
en son dedim bizim ufak bebeğimiz olduğunu biliyorsunuz eğer uygun ortam sağlanmayacaksa neden çağırdınız.
sizde daha yeni büyütüyorsunuz çabuk unutmuşsunuz birşeyleri.
akşam eve gelince de eşimi haşladım tabi. şimdi küs bana o da. ama haksız mıyım ya?
bidaha gitmek mi tövbe...
selam kızlar...
aynen... neden acaba..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim en son koldan verem ve ağızdan rotavirüs oldu..hiçbir sorun olmadı.
ya bize2.ayın sonunda dispanserde bi aşı ve aynı gün 2 bacağından yapılan bi aşıdan başka aşı yapılmadı yani ağızdan falan niye acaba başka yerde mi yaptırılıyo benim bununla ilgili bilgim yok kızlar nedirki buuuu
benim kızım da aynı yatırıyorum bir zaman sonra sıkılıyor.gezmek istiyor kucakta ve her yeri inceliyor gezerken.Benim de arkadaşım bahsediyor onunkini bırakıp işlerini hallediyormuş.çocuktan çocuğa değişiyor demekki.aman napalım sağlıklı olsunlar ağlamasınlar da öyle böyle iş güç hallediliyor.ee herhalde uyanıkken çoğu bebek öyle..
oyuncaktan anlamıyorlar daha...yani ver eline oynasın yok daha..ben sallatıp o oynatıyorum..
kucakta evde gezdirmeler konuşmalar..
tek avantajım anakucapında 15 dk dursa bana kar oluyor..o ara acil bir işimi yapıyorum o kadar..
yoksa benimki de anakucağında saatler geçirmiyor yani..napalım bebek işte.
mutlu yıllaaarrr anneneeee
ehehehehdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?