selam kızlar...
dün akşam eşimin yeni iş arkadaşları bizi yemeğe davet etmişler gidesim yokdu da hadi kırmayayım eşimi gideyim dedim.
fena halde sinir oldum.
ufak çocukları var veriyorlar eline oyuncağı taşa atıyor. benim oğlumda sıçrayarak uyanıyor. düyorum korkuyor çocuk vermesek mi arkadan bidaha veriyorlar.
en son dedim bizim ufak bebeğimiz olduğunu biliyorsunuz eğer uygun ortam sağlanmayacaksa neden çağırdınız.
sizde daha yeni büyütüyorsunuz çabuk unutmuşsunuz birşeyleri.
akşam eve gelince de eşimi haşladım tabi. şimdi küs bana o da. ama haksız mıyım ya?
bidaha gitmek mi tövbe...
selam kızlar...
dün akşam eşimin yeni iş arkadaşları bizi yemeğe davet etmişler gidesim yokdu da hadi kırmayayım eşimi gideyim dedim.
fena halde sinir oldum.
ufak çocukları var veriyorlar eline oyuncağı taşa atıyor. benim oğlumda sıçrayarak uyanıyor. düyorum korkuyor çocuk vermesek mi arkadan bidaha veriyorlar.
en son dedim bizim ufak bebeğimiz olduğunu biliyorsunuz eğer uygun ortam sağlanmayacaksa neden çağırdınız.
akşam eve gelince de eşimi haşladım tabi. şimdi küs bana o da. ama haksız mıyım ya?
ben de duyuyorum öyle bırak yere 2 saat uğrama sonra geldiğinde aynen bulursun bebeği orda ..şeklinde bebekler..onlar çok şanslı herhelde bana denk gelmedi o kadarı..canım ne bilim ya bazı arkadaşlarım diyo ben bebegimi koyarıdm işimi yapardım.hiç ses çıkarmazdı falan diyo.sonra kendi yazdıklarımı okudum kendimi çok şikayetçi gördüm canım.hak verdim sana yani bebek bu.ev falan batık dert oluyor bana bunlar
ya bize2.ayın sonunda dispanserde bi aşı ve aynı gün 2 bacağından yapılan bi aşıdan başka aşı yapılmadı yani ağızdan falan niye acaba başka yerde mi yaptırılıyo benim bununla ilgili bilgim yok kızlar nedirki buuuu
benim kızım da aynı yatırıyorum bir zaman sonra sıkılıyor.gezmek istiyor kucakta ve her yeri inceliyor gezerken.Benim de arkadaşım bahsediyor onunkini bırakıp işlerini hallediyormuş.çocuktan çocuğa değişiyor demekki.aman napalım sağlıklı olsunlar ağlamasınlar da öyle böyle iş güç hallediliyor.
benim kızım da aynı yatırıyorum bir zaman sonra sıkılıyor.gezmek istiyor kucakta ve her yeri inceliyor gezerken.Benim de arkadaşım bahsediyor onunkini bırakıp işlerini hallediyormuş.çocuktan çocuğa değişiyor demekki.aman napalım sağlıklı olsunlar ağlamasınlar da öyle böyle iş güç hallediliyor.
haklısın kesinlikle canım...selam kızlar...
fena halde sinir oldum.
malesef şekerim herkesin çocuğu kendine kıymetli.. bak bu lafımı yaz bir yere..
bazı insanlar sadece kendi çocuklarını düşünür..onun çocuğu oynasın, onun çocuğu iyi vakit geçirsin de gerisi önemli değildir..Bu tarafta başka çocuk ne yapıyor uyuyor mu, duruyor mu?? ben mi ağlattım üzdüm hiiiiçççç sallamazlar..
daha dur, senin çocuğunun oyuncağını patttt diye alıp kendi çocuklarına verip :1shok:seninkinin ağlamalarını hiç sallamayanlara da rastlayacaksın..:1shok:
çocuk için kavga edilmez tartışılmaz evet ama bazen.. yuuuhhh yani bu kadar da olmaz senin ki kıymetli de ben sokakta mı buldumm..kötükedihüso.diyesim çook olmuştur benim oğlumda..
görüşmeyi kestim tabiişakkıdı yoksa tatsızlık çıkacak en iyisi araya mesafe koymak seviyeyi düşürmeden nadiren görüşmek.
ben de duyuyorum öyle bırak yere 2 saat uğrama sonra geldiğinde aynen bulursun bebeği orda ..şeklinde bebekler..onlar çok şanslı herhelde bana denk gelmedi o kadarı..
rotavirüs isteğe bağlı ve ücretli, ağızdan..
olacak o kadar...oyuncak bebek değilki lar..koy oraya dursunkaydirigubbakcemile2
ay demek ki doğum günleri gibi huyları da aynı ilkeyle durunun
valla ananem diyo ki biz bebekleri kundakla sıkıca sarardık emzirir koyardık beşiğine kendi kendine uyurdu siz çok özeniyosunuz diyo. ben de diyorum ki o kadar sıkıyosunuzdur ki bebek hareket bile edemiyodur bayılıyodur hareketsizlikten:))
kuzenimin ve iki tane arkadaşımın ilke ile emsal bebekleri var onlar da böle
demek ki sorun yok
bazı insanlar sadece kendi çocuklarını düşünür..onun çocuğu oynasın, onun çocuğu iyi vakit geçirsin de gerisi önemli değildir..Bu tarafta başka çocuk ne yapıyor uyuyor mu, duruyor mu?? ben mi ağlattım üzdüm hiiiiçççç sallamazlar..
daha dur, senin çocuğunun oyuncağını patttt diye alıp kendi çocuklarına verip :1shok:seninkinin ağlamalarını hiç sallamayanlara da rastlayacaksın..:1shok:
çocuk için kavga edilmez tartışılmaz evet ama bazen.. yuuuhhh yani bu kadar da olmaz senin ki kıymetli de ben sokakta mı buldumm..kötükedihüso.diyesim çook olmuştur benim oğlumda..
görüşmeyi kestim tabiişakkıdı yoksa tatsızlık çıkacak en iyisi araya mesafe koymak seviyeyi düşürmeden nadiren görüşmek.
doğru diyosun deniz.
ama tam tersi de var, biz annemin komşusna gittik ankarada.
kızı var 3 yaşında kadının.
benden çok o yaklaştırmadı hiç kızını ilkenin yanına bilmeden bişey yapar diye
bana da kırk kere selva hilale dikkat et dedi.
bahar1 sıkma canını .. sen haklısın ... ama eşinde bilemezdi öyle olacağını onların bu kadar anlayışsız davranacağını akşam gönlünü al sen onun bayanssulusmile
haklısın kesinlikle canım...
deniz ciddimisin ?? ayyy valla ben de aynen keserim görüşmeyi...
yan komşumuz var 1 kez davet etti,2,5 yaşında kızı va yaramaz mı yaramaz..eline geçeni sağa sola fırlatıyor..yavruşlara bir şey olucak diye ödüm koptu..küçük çocuklar dokunsun istemiyorum sıpalara fazla..hele misafirliğe gelen olur da çocuğu küçük olur ,oraya buraya zarar verir,kuzulara zarar verir,annesi de hiç umursamaz diye huzursuz oluyorum...annemin yanından ayrılmazdım,kimsenin malına zarar vermedik çok şükür...
doğru diyosun deniz.
ama tam tersi de var, biz annemin komşusna gittik ankarada.
kızı var 3 yaşında kadının.
benden çok o yaklaştırmadı hiç kızını ilkenin yanına bilmeden bişey yapar diye
bana da kırk kere selva hilale dikkat et dedi.
tabii canım öyle mantıklı insanlar da var çevremde
aaa kızlar valla benim çocuğumu aklı başında bir kadın heleki anne ağlatacak.
direkt uçarım üstüne. parçalarım alimallah.
valla ben genelde alttan alıyordum oğlumda hadi koca kadınlar çocuk için tartışma çıkmasın diye ama kızımda öyle olmayacak..kibarca uyarıcam kırılan kırılsın
okurken güldüm çünkü aynı lafı benim anneannem de söylüyor:) biz emzirir koyardık kendiler uyurdu,böyle kucakta taşımazdık,şımarır,kucak ister vs...dediğin gibi kundakta çocuk sımsıkı bayılıyordur uyuma değil o bence de::)anakucağına koyuyorum laf,kanguraya koyuyorum laf:)ay ananecim napalım şimdi böyle,hem doktorlar kucak çocuğu olsun diyorlar artık diyorum...yok inandıramıyorum....ama bazı bebekler var hakikaten,kendi kendine uyuyan.nasıl beceriyor anneleri anlayamıyorum.keşke benimki de uyusa öyle yatağına koynca.kolumda sallıyorum gündüz.yatağına koyuyorum 20 dakika!eskiden uyurdu 2 saat falan,huy değiştirdi bebeğim...bazıları da ağlatarak alıştırıyormuş ama kadın doğumcum asla öyle birşey yapma dedi.çocuk doktorları da yapın diyor.
anam ne alacağım gönlünü.
anlatıyorum böyle böyle dedim diye adam bana ne kadar kırıcı konuşuyorsun diyor.
dedim ben böyleyim işine gelmiyorsa bizi sürükleme bidaha alemin evine. bizd eevde oğlumla mutlu huzurlu oturalım.
ay ben ananeden çok dertliyim
1 ay beraber kaldık ankarada.
her yaptığımı eleştirdi her yaptığıma kulp taktı.
masal okuyorum ilkeye ne anlar diyo, gitar çalıyorum şarkı söylüyorum kızı şimdiden tavernaya alıştırcan diyolaelaelaelaelae
ben de gülüyorum artık ne yapayım 88 yaşında kadın:)
aklının yerinde olduğuna şükretmek lazım
sizi tavernacılar sizi....:teytey:
benim kızkardeşim de küçüklüğünde akşam misafirliğe gelen alt komşumuzun oğluna tek oyuncağını vermezdi :)) oğlan 1 yaş küçüktü kardeşimden..bizimkisi oyuncak sepetini çıkartır ortaya,2 bacağının arasında oyuncak sepeti,içi dolu oyuncak..hanfendi uyudu uyucak kafası düşüyor ama tek oyuncak vermezdi..tam çocukcağız alıcak 1 tane oyuncak uyanıverirdi aniden kıyameti kopartırdı :)) şimdi 32 yaşında kadın oldu kendisi .3 yaşında oğlu var,2. ye hamile..kaydirigubbakcemile3
benim kızkardeşim de küçüklüğünde akşam misafirliğe gelen alt komşumuzun oğluna tek oyuncağını vermezdi :)) oğlan 1 yaş küçüktü kardeşimden..bizimkisi oyuncak sepetini çıkartır ortaya,2 bacağının arasında oyuncak sepeti,içi dolu oyuncak..hanfendi uyudu uyucak kafası düşüyor ama tek oyuncak vermezdi..tam çocukcağız alıcak 1 tane oyuncak uyanıverirdi aniden kıyameti kopartırdı :)) şimdi 32 yaşında kadın oldu kendisi .3 yaşında oğlu var,2. ye hamile..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?