bizimki gösterip te elletmeyenlerden
e ben gideyim bari :1closedeyes:
biri bile selam vermedi nedense....
selamm buyrunnnnnnnnne ben gideyim bari :1closedeyes:
biri bile selam vermedi nedense....
eşim öğlekızlar bimdeki uyku tulumuna bakan var mı nasıl bisey
ben tek çocuk olduğumdan herkesle paylaşırdım oyuncaklarımı. hepde zarar verirlerdi oyuncaklarıma misafirliğe gelen çocuklarklava:
ay ayşecim sen anlatırken aklıma geldi ...
küçükken arkadaşım doğum gunune davet etmiş annemde elimde götürüm die saç kurdelası almış ban vermiş kıza verirsin die :) ama kurdela oyle güzelmişkii..
doğum gününe gitmişimmm pastamı yemişim hediyeyi vermişim tam gelirken başlamışım ağlamaya ver hediyemi dieee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızda başlamış ağlamaya ver sende pastamı demiş
bende kusayım mı yedim nasıl vereyim demişim kaydirigubbakcemile3
zorla babam gelip lamış beni
ne çingeneymişim beee pastayı ye hediyeyi geri iste :roflol: roflol: roflol:
ama hep annemin suçu banada alsan yaaa bir kıza almışsınn :) kıskanmışım işte
kızlar bimdeki uyku tulumuna bakan var mı nasıl bisey
Selam kızlar
Ay sabahtan beri ürün değişikliği için kurye ile uğraşıyorum. kumaştan bebek taşıyıcısı almıştım, kullanmadım. evde denedim, mümkün değil rahat değil. 6 ay önce aldım hemde hamileyken aceleci ben :) Konuştum ikna ettim, yeirne başka şeyler aldım. Gerçmişi de okuyamadım. Kıızmda dün ve bugün gündüz hiiiiç uyumadı niye yaaa.. Neyse sonra gelicem öpüldünüzzzz
ay ben ananeden çok dertliyim
1 ay beraber kaldık ankarada.
her yaptığımı eleştirdi her yaptığıma kulp taktı.
masal okuyorum ilkeye ne anlar diyo, gitar çalıyorum şarkı söylüyorum kızı şimdiden tavernaya alıştırcan diyolaelaelaelaelae
ben de gülüyorum artık ne yapayım 88 yaşında kadın:)
aklının yerinde olduğuna şükretmek lazım
kızlar bimdeki uyku tulumuna bakan var mı nasıl bisey
ay ben ananeden çok dertliyim
1 ay beraber kaldık ankarada.
her yaptığımı eleştirdi her yaptığıma kulp taktı.
masal okuyorum ilkeye ne anlar diyo, gitar çalıyorum şarkı söylüyorum kızı şimdiden tavernaya alıştırcan diyolaelaelaelaelae
ben de gülüyorum artık ne yapayım 88 yaşında kadın:)
aklının yerinde olduğuna şükretmek lazım
ay çok güldüm ya benim annennemde öyle ona kalsa çoçuguma kanguru alıyorum ne gerek var.ana kucagı alıyorum.para harcamaya meraklısınız diyo.bu kızdan adam olmaz diyo.kocam annemlerdeyken beni öper sakalaşır.ayıp utanma yokmu der.ama eşime anlatamıyorum ki kapıda öpüyor adam görmüyor bile.neler diyo bana handabaş,dalço he diyorum öyleyim.ne kıyafetimi begenir nede başka şey.
aa sen iyiymişsin benim arkadaşım vardı o da tek çocuk, hiçbişeyini vermezdi çok bencildi.alsanaalsanasmile
hatta annesi meyve suyu falan getirince bize onu bile istemezdi huysuzluk ederdi.
biz de onlara gidince yerimizden kalmazdık
kız ne çaçaronmuşsun sen esmadelikafadulden
ben kocama söledim gelirken bakcak canım..
aldığın şey babysling diye bir şey var ondan mı gökçek.
ben de almayı düşünüyodum ondan ama annem kullanamazsın diyip vazgeçirmişti..
ben sabah hava güzeldi gittim aldım kızımla yıkadım su an kurumak üzere yıkanınca çekiyor biraz.fena degil ucuz oldugu için aldım deneyip görecegiz 100%pamuk yazıyor üzerinde :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?