2010 Temmuz Anneleri : )

ben tek çocuk olduğumdan herkesle paylaşırdım oyuncaklarımı. hepde zarar verirlerdi oyuncaklarıma misafirliğe gelen çocuklar klava:

ay ayşecim sen anlatırken aklıma geldi ...
küçükken arkadaşım doğum gunune davet etmiş annemde elimde götürüm die saç kurdelası almış ban vermiş kıza verirsin die :) ama kurdela oyle güzelmişkii..
doğum gününe gitmişimmm pastamı yemişim hediyeyi vermişim tam gelirken başlamışım ağlamaya ver hediyemi dieee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızda başlamış ağlamaya ver sende pastamı demiş
bende kusayım mı yedim nasıl vereyim demişim kaydirigubbakcemile3
zorla babam gelip lamış beni
ne çingeneymişim beee pastayı ye hediyeyi geri iste :roflol: roflol: roflol:
ama hep annemin suçu banada alsan yaaa bir kıza almışsınn :) kıskanmışım işte

Son düzenleme:
e ben gideyim bari :1closedeyes:
biri bile selam vermedi nedense....

Son düzenleme:
Selam kızlar

Ay sabahtan beri ürün değişikliği için kurye ile uğraşıyorum. kumaştan bebek taşıyıcısı almıştım, kullanmadım. evde denedim, mümkün değil rahat değil. 6 ay önce aldım hemde hamileyken aceleci ben :) Konuştum ikna ettim, yeirne başka şeyler aldım. Gerçmişi de okuyamadım. Kıızmda dün ve bugün gündüz hiiiiç uyumadı niye yaaa.. Neyse sonra gelicem öpüldünüzzzz

e ben gideyim bari :1closedeyes:
biri bile selam vermedi nedense....
selamm buyrunnnnnnnnn

kızlar bimdeki uyku tulumuna bakan var mı nasıl bisey
eşim öğle

n paydosunda gidip almış nasıl bişey bilmiyorum çok yağmur vardı biz çıkmadık :))
anammm kızlar amma konuşmuşsunuz sabahtan beri geçmişi okimda öyle yazım diyorum tam yetişicem barış mıkırdanıyo ona bakıyom gene sayfalar ilerlemiş
bende okumayı bıraktım valla napimm
hızınıza yetişemiyorum

ben tek çocuk olduğumdan herkesle paylaşırdım oyuncaklarımı. hepde zarar verirlerdi oyuncaklarıma misafirliğe gelen çocuklar klava:

aa sen iyiymişsin benim arkadaşım vardı o da tek çocuk, hiçbişeyini vermezdi çok bencildi.alsanaalsanasmile
hatta annesi meyve suyu falan getirince bize onu bile istemezdi huysuzluk ederdi.
biz de onlara gidince yerimizden kalmazdık

kız ne çaçaronmuşsun sen esmadelikafadulden

kızlar bimdeki uyku tulumuna bakan var mı nasıl bisey

ben kocama söledim gelirken bakcak canım..

aldığın şey babysling diye bir şey var ondan mı gökçek.
ben de almayı düşünüyodum ondan ama annem kullanamazsın diyip vazgeçirmişti..

ay çok güldüm ya benim annennemde öyle ona kalsa çoçuguma kanguru alıyorum ne gerek var.ana kucagı alıyorum.para harcamaya meraklısınız diyo.bu kızdan adam olmaz diyo.kocam annemlerdeyken beni öper sakalaşır.ayıp utanma yokmu der.ama eşime anlatamıyorum ki kapıda öpüyor adam görmüyor bile.neler diyo bana handabaş,dalço he diyorum öyleyim.ne kıyafetimi begenir nede başka şey.

kızlar bu arada herkese slm.bugün hava çok rüzgarlı ve yagışlı sabah çok sıcak ve esintisizdi burası öglene dogru aman tanrım kasırga ve yagış.kuzumun çamasırlarını astım işim bitti sizle biraz sohbet edeyim dedim.

Allah başımızdan eksik etmesin çok şeker oluyor anneanneler ama biz de 2 hafta kaldık geçen ay her şeyime kulp taktı...tamam deneyimliler ama herşey de eleştirilmezki...:)

aynen aynen...çocuğu kanguruya koyuyorum,ay sıkıştı,ay sıkılır,anakucağına arabaya koyuyoruz,ne gerek var,kucakta taşıyın,çocuk sevmiyor...kanguru ve özellikle anakucağına takmış duurmda.eee kucağa da alıştırma diyor...nerede duracak bu çocuk:)

evet canım babasling bebek taşıyıcısı. özenip aldım çok hoşuma gitti. ve baya nette araştırdım yorumlar okudum hamileyken. herkes bi memnun bi memnun. ama ben beceremedim:) içine zeynepi koyuyorum, iki büklüm kalıyor. yok yok hiç kullanışlı değil, arkadaşımda hamileydi o da aldı benimle beraber. o da pişman oldu. ama herkes heleki yurtdışında sadece bunlar kullanılıyor ben nasıl beceremedim anlamıyorum :) neyse yerine bi sürü şey aldım, zaten kumaş ya o paraya değermi bilmiyorum. çok memnun olanda var..

Aaa annanelerden açılmış muhabbet,
ben de kendi ananemi anlatmazsam olmaz:))
Benimki çok tatlıdır çok da modern kapalı falan tombiş kılasik anane gibi görünse de:))
Geçen beni aramış "böyle bişey grdüm,çanta gibi önüne taıyosun çocuğu orda taşıyosun ayy ne güzel şeyler çıkmış şimdi ondan alsanıza diyor bana"
"anane aldık biz onun adı kanguru diyorum"
iki saat güldü tam bulmuşlar adını da diyor,
oğluma çok güzel bi hırka örmüş kapşonlu kırmızı içi de beyaz,
ama yani değme markalara 10 basar o kadar şık ve modern duruyor,
"bu devirde örgü giydirilmez çok güzel şeyler var,
eee örmüşken güzel bişey olsun ki giysin küçük torunum istedim diyor,
1 tane yeter sakın 10 tane örgü ördürme git güzel güzel şeyler al çocuğa "diyor,
valla çok tatlıdır annemden bile gençtir gönlü,
hatta benden bile gençtir,
siyah giyen gençlere kızar şöyle cıvıl cıvıl giyinin siz gençsiniz der,
oyy maviş tombik bişey işte.

ben sabah hava güzeldi gittim aldım kızımla yıkadım su an kurumak üzere yıkanınca çekiyor biraz.fena degil ucuz oldugu için aldım deneyip görecegiz 100%pamuk yazıyor üzerinde :ecrin_bebek:

Burda da hava bozuk yoksa gidip bakacaktım,
eşime sipariş ettim bakalım kalmış mı beğenirse alır,
içine yatmazsa almaz bizimki.

Ana kucağını sevmiyordum ilk başlarda Rüzgarı koyuyorduk içinde iki büklüm oluyordu,
kemikleri batar diye korkuyordum,
şimdi büyüdü ya maşallah içini dolduruyor,
ben iş yaparken çok büyük kurtarıcı,
koyuyorum içine,
nereye gitsem taşıyorum,
sallanıyor da,
taşıma kulpuna oyuncak astım hışır hışır ses çıkarıyor,
bizimki tutup tutup kendine çekmeye çalışıyor,
ben oynatınca gülüyor,
artık anakucağımızı seviyorum:)))

Ayy valla ben sizlere gönül koymaya başladım kızlar yaa,
bakıyorum bir muhbbet bir muhabbet,
ben geliyorum herkes sus pus,
biriniz de bişey yazın allah aşkınıza yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…