Anladım canım,
yazık kıyamam ben o miniğe,
inşallah en yakın zamanda düzelir
Bizde de kraft kanguru var çok fazla kullanamadım,
ama kullandığım zamanlar çok memnun kaldım,
gayet güzel bir ürün al canım bence.
Geç kalmışım yorum yazmakta almışsın bile:))
Güle güle kullanın...
Evet bizde kısa mesafelerde battaniyeyi atıyoruz üstüne oluyor işte,
ama bizimki artık baya ağarlaştı zor oluyor taşımak,
sırf kanguruda taşımak hoşuma gittiği için kullanıyorum:))
kanguru kullanan var mı?
rahat ettiniz mi? ben alıp almamak konusunda kararsızım da...
arkadaşım gaviskon toz bizde kullandık bebek reflüsü war dedi doktorumuz.10 gün kullandık reflü yastığı aldık 18 cm lik sadece işbir de war.rahatladı bebeşimiz.çok kusardı kusması azaldı.paketin yarısını anne sütüyle eritip weriyoduk her emmeden sonra.kusması azalıyo böylece kilo da alır kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar,
bugün kızımın kontolü vardı, herşey yolunda çok şükür
sadece kız bebeklerde vajina girişinde yapışma olabiliyormuş, bizimkinde biraz yapışma oluşmuş...kız anneleri lütfen bu konuya özen gösterin...birçok bebekte görülüyormuş, bu silme bezleri o kısmı tahriş ettiği için giriş kısmı birbirine yapışıyor...kontrol etmek ve her alt değişiminde orayı biraz açmak lazımmış...bilginiz olsun.
bende aldım kanguru ama daha 1 kere kullanmadım. sız evde falan mı kullanacaksınız. kışın dışarda zor olmaz mı? üşür gibi gelıyor bana. ancak AVM lerde ıyı olur
snbahar çoğu kişi seni merak ediyor cnaım nerelerdesin kızın mı durmuyor
bizim kontrolde dr. bakmadı bugün. allah allah..dikkat edelim evet..
evet bakmayabiliyorlarmış ama sen muhakkak bak ilk alt açmada...yapışıklık varsa açman gerekli bepanten ile...insan hassas bölge diye orayı fazla kurcalamıyor alt değiştirirken ama bu sefer de yapişiveriyor...
ah canım sağol cevapların için.. teşekkür ederim evet aldık.
zeytinyağını artık kullanmıcakmışız, dr.vermeyin dedi.
benimde çok hoşuma gitti, kullanırım kısa mesafelerde. aslında ben anadolu yakasından avrupaya geçerkende belki kullanırım diye düşündüm. çünkü bebek arabsıyla üst geçitler ve 2 saatlik yol imkansız gibi.. en azından kucağımda olur, tabi hava güzelken..
* bu arada kızlar özel amaçlı minicik bir biberon aldım bugün. ilaç,su,çay vb. şeyler içinmiş. bende görür görmez ilaç için alalım diye düşündüm. ve ilacı çıkararak boynuna kadar akıtan zeynep hanım ilk kez lıkır lıkır içti maşallahhhhbiberon kullanmakta zevkliymiş, ilk kez kullandım :kedi:
valla canım şuan burda görünüyor ama ses vermediayyy bugün aklımdan geçti. sonbahar niye artık girmiyor diye.. hayırdır inşallah..
ben kız bebeklerin alt temizliğini okumuştum, ben iki parmağımla orayı aralayıp tek seferde yukardan aşağı ıslak mendille siliyorum. böylece açılmış oluyordur heralde.. içi idrarlı, yapış yapış kalmasın diye her değiştirmemde böyle yapıyorum. umarım doğrudur, öyle kalmış aklımda.. hatta ıslak pamukla yapın, tek seferde silin ve o pamuğu atın yazıyordu.
ben de geçen internette gördüm ilaç için emzik.
böle emziğin arkadında kapağı var oraya koyuyosun ilacı.
neler yapmışlar yaa.
ben en çok otribebe burun aspiratörüne bayılıyorumdelikafaduldendelikafadulden
ilkenin burnu hemen açılıyo onu yapınca.
hihoyyyt
valla canım şuan burda görünüyor ama ses vermedi
ben orayı ıslak mendili normald eyıkıayıp kullanıyorum ama orası için makyaj temizleme pamuklarından aldım yıkıyıp arada siliyorum hala o beyaz şeylerden var bizim kızda
ben kız bebeklerin alt temizliğini okumuştum, ben iki parmağımla orayı aralayıp tek seferde yukardan aşağı ıslak mendille siliyorum. böylece açılmış oluyordur heralde.. içi idrarlı, yapış yapış kalmasın diye her değiştirmemde böyle yapıyorum. umarım doğrudur, öyle kalmış aklımda.. hatta ıslak pamukla yapın, tek seferde silin ve o pamuğu atın yazıyordu.
yok canım ben aşırı korkagım ilk zamanlar banyo bile yaptıramıyordum.orayı temzilerkende çok korkuyorum ara ara ancak
o açılması gereken yeri biliyorsan sorun değil, bana bugün iyice gösterdiler hastanede, şimdi orayı alt değiştirirken hep ayırıcam ki yapışmasın..
ben de aşırı korkaktım ama şimdi orayı özellikle kontrol edicem
arkadaşım hevesini kırmak gibi olmasın ama 1 yaşa kadar değişirmiş.bende şimdiki gibi kalsın istiyorum ama benimkiler 1 yaşından sonra değişmiş annem hiç heveslenme diyor.
merhaba kızlar,
biz alışverişten geldik.
venice de 3lü tulum seti 23.90tl
c&a da çıtçıtlı badiler 3tl
next kapanıyo mu dağılıyo mu anlamadım 2li tişört seti1.90 dı.
bir de kızıma kadife çok güzel bir pantolon aldık kışın giymesi için 15tl c&a da.
kaban bakmadım hala kararsızım deneyimli anneler ne diyo acaba bu konuda,
deniz güneş, huri, ipek böcüğü? aklıma gelenler...
valla canım şuan burda görünüyor ama ses vermedi
ben orayı ıslak mendili normald eyıkıayıp kullanıyorum ama orası için makyaj temizleme pamuklarından aldım yıkıyıp arada siliyorum hala o beyaz şeylerden var bizim kızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?