2010 Temmuz Anneleri : )

ah canım sağol cevapların için.. teşekkür ederim evet aldık.
zeytinyağını artık kullanmıcakmışız, dr.vermeyin dedi.
benimde çok hoşuma gitti, kullanırım kısa mesafelerde. aslında ben anadolu yakasından avrupaya geçerkende belki kullanırım diye düşündüm. çünkü bebek arabsıyla üst geçitler ve 2 saatlik yol imkansız gibi.. en azından kucağımda olur, tabi hava güzelken..

* bu arada kızlar özel amaçlı minicik bir biberon aldım bugün. ilaç,su,çay vb. şeyler içinmiş. bende görür görmez ilaç için alalım diye düşündüm. ve ilacı çıkararak boynuna kadar akıtan zeynep hanım ilk kez lıkır lıkır içti maşallahhhh biberon kullanmakta zevkliymiş, ilk kez kullandım :kedi:

Son düzenleme:
kanguru kullanan var mı?
rahat ettiniz mi? ben alıp almamak konusunda kararsızım da...

ben bugün aldım ve direkt orda takıp çıktık. ilk kez kullandık, gayet rahat görünüyor, uyudu bile içinde benimki :) uzun süre yürüyünce bel ağrısı yapacak biliyorum ama.

ayyyy canım ya inşallaahh, biraz içim rahatladı. kusması azalsında . 7 gün sonra 200-300 gr. alması lazım dedi. almazsaaaa ek gıda der falan istemiyorum..tabi sağlıklı olsunda. zaten şu an 3 aylık bebek için normal kiloda.kilosu az değil. sadece alması gerekenden az gr.almış.

Son düzenleme:

bizim kontrolde dr. bakmadı bugün. allah allah..dikkat edelim evet..

bende aldım kanguru ama daha 1 kere kullanmadım. sız evde falan mı kullanacaksınız. kışın dışarda zor olmaz mı? üşür gibi gelıyor bana. ancak AVM lerde ıyı olur

suvari kangurular için kışlık kılıf battaniyeler var.biçok kanguru markasının kendi battaniyesi var.içi elyaf dışı yağmur geçirmeyen bir kumaş sanırım.baya bi kullanım kolaylığı olur sanoırım

bizim kontrolde dr. bakmadı bugün. allah allah..dikkat edelim evet..

evet bakmayabiliyorlarmış ama sen muhakkak bak ilk alt açmada...yapışıklık varsa açman gerekli bepanten ile...insan hassas bölge diye orayı fazla kurcalamıyor alt değiştirirken ama bu sefer de yapişiveriyor...

Son düzenleme:

ben kız bebeklerin alt temizliğini okumuştum, ben iki parmağımla orayı aralayıp tek seferde yukardan aşağı ıslak mendille siliyorum. böylece açılmış oluyordur heralde.. içi idrarlı, yapış yapış kalmasın diye her değiştirmemde böyle yapıyorum. umarım doğrudur, öyle kalmış aklımda.. hatta ıslak pamukla yapın, tek seferde silin ve o pamuğu atın yazıyordu.

Son düzenleme:

ben de geçen internette gördüm ilaç için emzik.
böle emziğin arkadında kapağı var oraya koyuyosun ilacı.
neler yapmışlar yaa.
ben en çok otribebe burun aspiratörüne bayılıyorumdelikafaduldendelikafadulden
ilkenin burnu hemen açılıyo onu yapınca.
hihoyyyt

ayyy bugün aklımdan geçti. sonbahar niye artık girmiyor diye.. hayırdır inşallah..
valla canım şuan burda görünüyor ama ses vermedi

ben orayı ıslak mendili normald eyıkıayıp kullanıyorum ama orası için makyaj temizleme pamuklarından aldım yıkıyıp arada siliyorum hala o beyaz şeylerden var bizim kızda

bizde aldık ondan, hortumla çekiyorsun :) pompadan sonra bu da çıktı :))

hala mı, alla alla. biizmkiler bitti. gerçi benimde etkim olmuştur. temizleye temizleye :)

yok canım ben aşırı korkagım ilk zamanlar banyo bile yaptıramıyordum.orayı temzilerkende çok korkuyorum ara ara ancak

kızlaaar!herkese iyi akşamlar.

Ancak dönebildim,cevaplar gecikti kusura bakmayın.

Kanguru için netten araştırdım.kız bebekler kullanırken altları kakalı olmamalı diyorlar.enfeksiyon riski artarmış.alttan bastırdığı için.

Kışın kullanacaksanız demin bi arkadaşa cevap yazmıştım.kılıf şeklinde battaniyeleri var.çok pratik.normal battaniyeler tam korumaz gibi geliyor bana,sağı solu açık çünkü.

Birde bi sorum olacak hepinize.dvit dışında vitamin kullanan var mı?ne kullanıyorsunuz,ne zamandır kullanıyorsunuz ve ölçüsü ne kadar?bize kontrole gittiğimizde doktor polivit verdi,kullanan var mı?bilgi verirseniz çok sevinirim.

valla canım bana sağlık ocagındna bir vitamin verdiler d3 le aynıymış ama kullanmadım.3.ayımızda doktora gittimizde bakalım vercekmi bişi

o açılması gereken yeri biliyorsan sorun değil, bana bugün iyice gösterdiler hastanede, şimdi orayı alt değiştirirken hep ayırıcam ki yapışmasın..

yok canım ben aşırı korkagım ilk zamanlar banyo bile yaptıramıyordum.orayı temzilerkende çok korkuyorum ara ara ancak

ben de aşırı korkaktım ama şimdi orayı özellikle kontrol edicem

ayy bilmiyorumki ya, pimpirik olmayım şimdi. aralıyorum işte dr.a sorsaydım keşke. onada nasıl sorcam koskoca adam :)

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-bebeklerinde-vajinal-yap305351305kl305k.html burda konuşmuşlar sanırım konuyu..

Son düzenleme:
bende bundna sonra kontrol edim.ya kızlar bana dyolarki bebegi dışarı çıkartma evdede üşütme sarıyom sarmalıyorum soınra başkası diyo çoçuk havasız mahvolur arada dışarı çıkar hayda bu sefer dışarı.ne yapcamı şaşırdım valla ben.mesela uzun yola gittim kaç kez avrupa yakasına geçerken hiç ses çıkarmazıd hep uyurdu gecen yine gittim kıyamet koptu otobusde.bebek bakmak zormuş ama bir o kadar da güzel.kim ne derse bana özellikle büyükler yapıyorum.annem kızım ilk doğdu üşütür dedi o sıcaklarda giydirdi kızımı isilik oldu daha yeni yeni geçiyor :)) doktora götürdüm de doktor dedi sen annene bakma onlar eski kafa dedi.ben tabi doktoru dinledm giydirdim kısa kolluları kızıma rahatladı yavrum.bunları neden anlattımı bende bilmiyorum inanın birden yazasım geldi

arkadaşım hevesini kırmak gibi olmasın ama 1 yaşa kadar değişirmiş.bende şimdiki gibi kalsın istiyorum ama benimkiler 1 yaşından sonra değişmiş annem hiç heveslenme diyor.

Açık mavi olursa zemını de degısmıyormus rengı benımkı de koyu mavıydı anladım kı kahveymıs gercek rengı degıstı cunku ..

Canım C & A da cook guzel krem rengı astranot tulum var 49 ytl bacakları da cıkabılıyor patık gıbı

Ben pamuk olarak Watsons dan aldım pamugu hem fıyatı cok uygun hem de kalıtesı mukemmel yumusacık hıc puturluk yok sanırı 2 ay gıder yuzunu kulaklarını sılıyorum ben kız annellerıne de orası ıcın tavsıye ederım kalıtesı cok ıyıydı

ben de aşırı korkaktım ama şimdi orayı özellikle kontrol edicem[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…