bende bundna sonra kontrol edim.ya kızlar bana dyolarki bebegi dışarı çıkartma evdede üşütme sarıyom sarmalıyorum soınra başkası diyo çoçuk havasız mahvolur arada dışarı çıkar hayda bu sefer dışarı.ne yapcamı şaşırdım valla ben.mesela uzun yola gittim kaç kez avrupa yakasına geçerken hiç ses çıkarmazıd hep uyurdu gecen yine gittim kıyamet koptu otobusde.bebek bakmak zormuş ama bir o kadar da güzel.kim ne derse bana özellikle büyükler yapıyorum.annem kızım ilk doğdu üşütür dedi o sıcaklarda giydirdi kızımı isilik oldu daha yeni yeni geçiyor :)) doktora götürdüm de doktor dedi sen annene bakma onlar eski kafa dedi.ben tabi doktoru dinledm giydirdim kısa kolluları kızıma rahatladı yavrum.bunları neden anlattımı bende bilmiyorum inanın birden yazasım geldi
ayy bilmiyorumki ya, pimpirik olmayım şimdi. aralıyorum işte dr.a sorsaydım keşke. onada nasıl sorcam koskoca adam :)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-bebeklerinde-vajinal-yap305351305kl305k.html burda konuşmuşlar sanırım konuyu..
bende bundna sonra kontrol edim.ya kızlar bana dyolarki bebegi dışarı çıkartma evdede üşütme sarıyom sarmalıyorum soınra başkası diyo çoçuk havasız mahvolur arada dışarı çıkar hayda bu sefer dışarı.ne yapcamı şaşırdım valla ben.mesela uzun yola gittim kaç kez avrupa yakasına geçerken hiç ses çıkarmazıd hep uyurdu gecen yine gittim kıyamet koptu otobusde.bebek bakmak zormuş ama bir o kadar da güzel.kim ne derse bana özellikle büyükler yapıyorum.annem kızım ilk doğdu üşütür dedi o sıcaklarda giydirdi kızımı isilik oldu daha yeni yeni geçiyor :)) doktora götürdüm de doktor dedi sen annene bakma onlar eski kafa dedi.ben tabi doktoru dinledm giydirdim kısa kolluları kızıma rahatladı yavrum.bunları neden anlattımı bende bilmiyorum inanın birden yazasım geldi
Kızlar ben de kanguru var ama su basıt olanlardan portbebe setıyle almıstım bı kac kez denedım kullanamıyorum onu . Su urun hosuma gıttı yasaklandı dıyorlar ama ben elımle tutmadan gezmem zaten dıkkat ederım .
Kullanan var mı aranızda tavsıye eder mısınız bu ürünü ;
Slingo DROP
canım bizim arabamız yok babam bazen gelir götürür bazende kendimiz geçtik.hiç bir sorun olmuyor.ama ben geçen gittimde yanıma süt falan almadım trafige yakalandık acıktı otobusde kıyameti kopardı.sen anadolu yakasının neresindesinaynen ya herkes birşey diyor. az önce annemler burdaydı. polar battaniyeyi örtüyordu üstüne, içerisi 22 derece. penye ince olur dedi. ama o öyle alıştı anneeee dedim :) çünkü 22 derece bence gayet iyi, içerde polar örtersek dışarda yorganmı kullancaz. polarda dışarıya kalsın bari. çok giydirmek de iyi değil diye biliyorum.
bu arada toplu taşıma kullanıyormusunuz dicektim,sende otobüse binmişsin. bende karşıya geçmek istiyorum inşallah henüz cesaret edemedim..3 taşıt :) aktarma falan..
Kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir? - UZMANTV burdan izleyin isterseniz..
evet bu mesele canım, dikkat etmek lazım..bir de mesela şu an açık diyelim sonra gene yapışabiliyormuş..kız annesi olunca daha dikkat etmek lazım minik meleklere..
ya canım dışarı çıkar elbette, çocuk giydirme konusuna gelince bu yüzden yolda gördüğüm insan bile müdehale etti ya ne kadar kalın giydirmişsin diye, ben de baya bi uğraştım bu konuyla ince mi kalın mı diye..sonra doğrusunu öğrendim, sen ne giyiyorsan 1 fazla giydiricekmişsin...örneğin şu an atlet ve penye bir uzun kollu tshirt giyiyorsan, bebeğin içine 1 tane daha penye giydir fazladan..sonuçta onların kanı canı daha ne ki ısıtsınlar kendilerini, bizden biraz daha kalın giyinmeleri lazım.ama çok kalın olduğunda da bebekler için çok zararlı, zaten dikkat ettiyseniz azıcık kalın giyinince hemen bunalıp ağlamaya başlıyorlar..
canım bizim arabamız yok babam bazen gelir götürür bazende kendimiz geçtik.hiç bir sorun olmuyor.ama ben geçen gittimde yanıma süt falan almadım trafige yakalandık acıktı otobusde kıyameti kopardı.sen anadolu yakasının neresindesin
ya mesela ben üşüyorum ya eşim üşümüyor ben kalın hırkayla geziyorum evde eşim kısa kolluyla o yüzden giydir babam giydir yapıyorum geçen hastaneye gittim aa bu çok kalın deilmi dedi kadınlar.sonra hemşire kızda dediki bak bunun bacakları üşür bacaklarını daha kalın giydir dedikafamçokkarıştı
ümraniyeye bağlıyız biz canım, sen nerdesin..metrobüse binmek daha nasip oldu kızımla. benimde babam alıyor arabayla :)
deneyeceğim en kısa zamanda tek başıma geçmeyi..
şimdi çıkmak zorundayım.. siz yazın sonra okucam kaldığım yerden:) öpüldünüzzzz
Baba Slings Baby Sling hamileyken bende bundan almıştım canım, dün firmayla görüşüp geri verdim. oturur pozisyondayken kullanılabilir, bel kemiğine dayayıp bebeği, ama ağır olcaklar.
şimdi ise, yatırıyorsun hamur gibi oluyor çocuk tövbe tövbe:) boynu beli düz durmuyor, hiç rahat etmedi benim kızım. tabi çok memnun olanlarda var, ben memnuniyet yorumlarını okuyup bende kullanırım diye düşünmüştüm. çok hoş gözüküyor. mağazada dene bence, rahat edersen al. bende normal kanguru aldım bugün, kesinlikle almam deyip büyük konuşmuşum..
ya mesela ben üşüyorum ya eşim üşümüyor ben kalın hırkayla geziyorum evde eşim kısa kolluyla o yüzden giydir babam giydir yapıyorum geçen hastaneye gittim aa bu çok kalın deilmi dedi kadınlar.sonra hemşire kızda dediki bak bunun bacakları üşür bacaklarını daha kalın giydir dedikafamçokkarıştı
Aaa hadi yaacanım biz de bugün çıktık:)
sana gitmeyin dedim ama ben gittim hihoyyythihoyyyt
mothercare e ben de baktım indirim falan yok ve dediğin gibi çok kazık.
7li badiler 50tl
varsa c&a'ya bak orası bayağı uygun ve çok çeşit var.
inşallah sen de istediğin herşeyi bulursun yarın...
Rus pazarını çok seviyorumsahılde rus pazarı var orda yok mudur işe yarar bırseyler
Nasıl özel amaçlıah canım sağol cevapların için.. teşekkür ederim evet aldık.
zeytinyağını artık kullanmıcakmışız, dr.vermeyin dedi.
benimde çok hoşuma gitti, kullanırım kısa mesafelerde. aslında ben anadolu yakasından avrupaya geçerkende belki kullanırım diye düşündüm. çünkü bebek arabsıyla üst geçitler ve 2 saatlik yol imkansız gibi.. en azından kucağımda olur, tabi hava güzelken..
* bu arada kızlar özel amaçlı minicik bir biberon aldım bugün. ilaç,su,çay vb. şeyler içinmiş. bende görür görmez ilaç için alalım diye düşündüm. ve ilacı çıkararak boynuna kadar akıtan zeynep hanım ilk kez lıkır lıkır içti maşallahhhhbiberon kullanmakta zevkliymiş, ilk kez kullandım :kedi:
ben de geçen internette gördüm ilaç için emzik.
böle emziğin arkadında kapağı var oraya koyuyosun ilacı.
neler yapmışlar yaa.
ben en çok otribebe burun aspiratörüne bayılıyorumdelikafaduldendelikafadulden
ilkenin burnu hemen açılıyo onu yapınca.
hihoyyyt
Biz MULTİTABS kullanıyoruz d vitamini+A ve C vitaminleri içeriyorkızlaaar!herkese iyi akşamlar.
Ancak dönebildim,cevaplar gecikti kusura bakmayın.
Kanguru için netten araştırdım.kız bebekler kullanırken altları kakalı olmamalı diyorlar.enfeksiyon riski artarmış.alttan bastırdığı için.
Kışın kullanacaksanız demin bi arkadaşa cevap yazmıştım.kılıf şeklinde battaniyeleri var.çok pratik.normal battaniyeler tam korumaz gibi geliyor bana,sağı solu açık çünkü.
Birde bi sorum olacak hepinize.dvit dışında vitamin kullanan var mı?ne kullanıyorsunuz,ne zamandır kullanıyorsunuz ve ölçüsü ne kadar?bize kontrole gittiğimizde doktor polivit verdi,kullanan var mı?bilgi verirseniz çok sevinirim.
Selam arkadaşalr........Nasılsınız......
ben carsafa koyup sallıyorum daha doğrusu yumusak battanıyelerıne koyuyorum tek basıma oldugum ıcın 2 ucunuda ben tutup sallıyorum en son care bunu yapıyorum uyumazsa cunku kollarımı cok agrıtıyoSlm..Oğlumu sallıyorum ayağımda uyumak bilmiyor, ağlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?