2010 Temmuz Anneleri : )

aynen ya herkes birşey diyor. az önce annemler burdaydı. polar battaniyeyi örtüyordu üstüne, içerisi 22 derece. penye ince olur dedi. ama o öyle alıştı anneeee dedim :) çünkü 22 derece bence gayet iyi, içerde polar örtersek dışarda yorganmı kullancaz. polarda dışarıya kalsın bari. çok giydirmek de iyi değil diye biliyorum.

bu arada toplu taşıma kullanıyormusunuz dicektim,sende otobüse binmişsin. bende karşıya geçmek istiyorum inşallah henüz cesaret edemedim..3 taşıt :) aktarma falan..

http://www.uzmantv.com/kiz-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir burdan izleyin isterseniz..

Son düzenleme:
Kızlar ben de kanguru var ama su basıt olanlardan portbebe setıyle almıstım bı kac kez denedım kullanamıyorum onu . Su urun hosuma gıttı yasaklandı dıyorlar ama ben elımle tutmadan gezmem zaten dıkkat ederım .
Kullanan var mı aranızda tavsıye eder mısınız bu ürünü ;

Slingo DROP

evet bu mesele canım, dikkat etmek lazım..bir de mesela şu an açık diyelim sonra gene yapışabiliyormuş..kız annesi olunca daha dikkat etmek lazım minik meleklere..

ya canım dışarı çıkar elbette, çocuk giydirme konusuna gelince bu yüzden yolda gördüğüm insan bile müdehale etti ya ne kadar kalın giydirmişsin diye, ben de baya bi uğraştım bu konuyla ince mi kalın mı diye..sonra doğrusunu öğrendim, sen ne giyiyorsan 1 fazla giydiricekmişsin...örneğin şu an atlet ve penye bir uzun kollu tshirt giyiyorsan, bebeğin içine 1 tane daha penye giydir fazladan..sonuçta onların kanı canı daha ne ki ısıtsınlar kendilerini, bizden biraz daha kalın giyinmeleri lazım.ama çok kalın olduğunda da bebekler için çok zararlı, zaten dikkat ettiyseniz azıcık kalın giyinince hemen bunalıp ağlamaya başlıyorlar..

Baba Slings Baby Sling hamileyken bende bundan almıştım canım, dün firmayla görüşüp geri verdim. oturur pozisyondayken kullanılabilir, bel kemiğine dayayıp bebeği, ama ağır olcaklar.
şimdi ise, yatırıyorsun hamur gibi oluyor çocuk tövbe tövbe:) boynu beli düz durmuyor, hiç rahat etmedi benim kızım. tabi çok memnun olanlarda var, ben memnuniyet yorumlarını okuyup bende kullanırım diye düşünmüştüm. çok hoş gözüküyor. mağazada dene bence, rahat edersen al. bende normal kanguru aldım bugün, kesinlikle almam deyip büyük konuşmuşum..

Son düzenleme:
canım bizim arabamız yok babam bazen gelir götürür bazende kendimiz geçtik.hiç bir sorun olmuyor.ama ben geçen gittimde yanıma süt falan almadım trafige yakalandık acıktı otobusde kıyameti kopardı.sen anadolu yakasının neresindesin

ya mesela ben üşüyorum ya eşim üşümüyor ben kalın hırkayla geziyorum evde eşim kısa kolluyla o yüzden giydir babam giydir yapıyorum geçen hastaneye gittim aa bu çok kalın deilmi dedi kadınlar.sonra hemşire kızda dediki bak bunun bacakları üşür bacaklarını daha kalın giydir dedikafamçokkarıştı

ümraniyeye bağlıyız biz canım, sen nerdesin..metrobüse binmek daha nasip oldu kızımla. benimde babam alıyor arabayla :)
deneyeceğim en kısa zamanda tek başıma geçmeyi..
şimdi çıkmak zorundayım.. siz yazın sonra okucam kaldığım yerden:) öpüldünüzzzz

bizde sancaktepe ümraniyeye bağlıymış önceden ama hiç sevmedim bulundum yeri.görüşmek üzere canım

Cnm bu yabancı bı sıte yurtdısıdan mı getırtmıstın yoksa burdan mı ben hıc satılan bı yer gormedım bılsem denıycem ama sadece nette gordum bu urunlerden

ben de öyle donuyorum ama herkes ince giyiniyor oradan yola çıkarsan bebek çok kalın olur, o zaman sen kendin ile eşdeğer giydirebilirsin mesela..bacakları üşüse ne olacakmış ki anlamadım, patikli bir alt ve çorap şimdilik yeterli ...üst tarafı giydirdiğimiz gibi bacakları giydirmenin bir anlamı yok organlar üşütmesin önemli olan o...

yani canm ben normaldede çok üşürdüm.bide diyolar bebegi sıcaga alıştırma hep öyle gider.ufacık bebek ya doğalgaz yakma diyen bile var.ben dayanamıyor ufacık bebek ne yapsın .bizim ev sahibi bana diyoki doğalgazı en düşük ayarda yak.onlarında bebegi oldu yeni torunu glin kaynana beraberler.en düşük ayarda petekler ısınmıyor bile 50 de yakıyorum ben sıcacık oluyor bazen elektirigi bile yakıyorum

herkese iyi geceler
bende sallıyorum benimki uyudu ama ben gece uykusuna geçsin diye sallıyorum :))

iyiyiz bebek uyutmaya çalışıyoruz sen nasılsın :)))

Aaa hadi yaa
ne bilim mesaj gelmişti %50 indirim var diye,
zaten son tahlilde yine gitmemeye karar verdik:))
Çünkü gök yarılmışçasına yağmur yağıyor.
sahılde rus pazarı var orda yok mudur işe yarar bırseyler
Rus pazarını çok seviyorum
ama kendim için
bebek için ordan alışveriş yapmam,
ona güzel pamuklu markalı penyeler aldım hep,
bundan sonrada inş. öyle alıcam,
netten sipariş verdim ben de napıyım,
idil babynin ürünlerini buldum
çok ekonomik olmadı belki ama gidip de oğlumu hasta falan etmektense böylesi daha iyi geldi.
Çünkü bizimki direkt Avm gezisi olmuyor,
2,5 saatlik bir yolculuk sonrası gez ve geri dön oluyor eziyet gibi yani.
Nasıl özel amaçlı
resmini koy da görelim güzelim merak ettim

Oooo süpermiş o
Allah kllanmayı nasip etmesin,
Bebişlere ilaç vermeye gerek duymayalım inşallah diyeceğim ama
ne yazıkki ilaçsız büyümüor bu bebeler((

Biz MULTİTABS kullanıyoruz d vitamini+A ve C vitaminleri içeriyor

Selam arkadaşalr........Nasılsınız......

İyiyiz canım
Sen nasılsın
ne zamandır yoktun hoşgeldin.

Slm..Oğlumu sallıyorum ayağımda uyumak bilmiyor, ağlıyor..
ben carsafa koyup sallıyorum daha doğrusu yumusak battanıyelerıne koyuyorum tek basıma oldugum ıcın 2 ucunuda ben tutup sallıyorum en son care bunu yapıyorum uyumazsa cunku kollarımı cok agrıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…