2010 Temmuz Anneleri : )

ben carsafa koyup sallıyorum daha doğrusu yumusak battanıyelerıne koyuyorum tek basıma oldugum ıcın 2 ucunuda ben tutup sallıyorum en son care bunu yapıyorum uyumazsa cunku kollarımı cok agrıtıyo

bence sallama arkadaSIM yaşına falan gelınce agırlaşacak sonra sen zorluk çekersın. suan bıle zorlanıyorsundur. enınde sonunda uyuyacak. bırak kendı uyusun kundak yap ışıgıda kapat yanına gıtme uyur o

Bebişleri uyumayan annişler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orhan osman dıye bı adamın kolık dıye bı albumu var internette bulabılırsınız ben indirdim. o albumun içinde bebek rahatlatan anne karnındakı sese benzeyen sesler var.

işe yaradıgını göreceksınız ben memnunum.rahatlıyor ve bır süre sonra uykuya gecıyor. yatırın bebegın görüş alanından cıkın. dikkatını dagıtacak bırsey olmasın. ben denedım oldu

bizde işe yaramadı (

biz ilk bir iki ay denedik hiç işe yaramadı
son bi aydırda benim şarkı söylememin bebeğimi sakinleştirdiğini fark ettim
artık ne zaman ağlasa ben şarkı söylüyorum yakında albüm yapıcam :)))

arkadaşlar bebişimin kusmasına hala bi çözüm bulmuş degılım. cok kusuyor. bebek reflüsü varmış şurup verdı doktor ama pek etkı etmedı.18 derecelık acı ıle yatırdım yok yıne kusuyor.((

ne yapabılırım sızın buldugunuz bı cözüm var mı?

selammm bugün öğlen yine misafiriim var.
akşam yine börek sarıp dolaba attım.

herkese iyi pazarlarrrrrr

senın sesınde rahatlaması cok güzel. ama dışarda bı yerde huysuzlandı şarkımı söyleyeceksın. söylede hani. ünlü olabılırsın:)))

ben carsafa koyup sallıyorum daha doğrusu yumusak battanıyelerıne koyuyorum tek basıma oldugum ıcın 2 ucunuda ben tutup sallıyorum en son care bunu yapıyorum uyumazsa cunku kollarımı cok agrıtıyo
ay canım yaaa..
ben oğlumda öyleydim çok zor ben bilirim ama uyusun diye insan her çareyi deniyor
ama sana yine de tavsiyem alıştırmamaya çalışşşş...büyüdükçe kolların kopacak..

benim bilgim yok canım

geçmiş olsun
benim bi arkadaşımın bebeğinde vardı onlarda ilaç kullandılar ve ne kadar kusarsa kussun aç kalmasın diye yarım saatte bir hep emzirdi bazen emzirmesi 10 dakkaya bile düşüyordu kilo alımı yavaşlamasın diye
ama şimdi bebek 11 aylık ve çok sağlıklı
rüflüsü ne kadar sürdü hatırlamıyorum

selammm bugün öğlen yine misafiriim var.
akşam yine börek sarıp dolaba attım.

herkese iyi pazarlarrrrrr

iyi pazarlar
marifetli garısın valla helal olsun
her ne kadar öncedende hazırlık yapsam ben bu kadar misafirle baş edemezdim:)))

benımki 10 dakıkada bır hayatta emmez. memeyle pek arası yok. cock cok acıkacakta öyle alacak onuda kusuyor zaten(

10 dakıkada alsa ben tek razıyım emzırırım ama almaz

iyi pazarlar
marifetli garısın valla helal olsun
her ne kadar öncedende hazırlık yapsam ben bu kadar misafirle baş edemezdim:)))

pazar pazar ne misafiriymiş öyle yaa?

valla bızım ev hala uyuyor.

çevre çok olunca bebek görmeye gelenlerin arkası kesilmedi hala..
Allah eksikliklerini göstermesin arkadaşlarımızın da tabii bazen zor geliyornaniknanik
Bugün gelecekler de eşinin iş durumu dolayısı ile pazar gündüz istediler..yoksa zamanları yok..kabul ettim ben de..

Biz kalktık canım 10 da.

oğlum spor okuluna gitti babasıyla, öğlende gelecekler ben de kızla ilgileniyorum şimdilik..
kız uyusun bir toz alıcam böreği fırına atıcam bir de kek yaptım mı tamamdır.
dünden de patates salatam var çok yapmışım arttı ondan da vericem tamamdır.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
benımki 10 dakıkada bır hayatta emmez. memeyle pek arası yok. cock cok acıkacakta öyle alacak onuda kusuyor zaten(

10 dakıkada alsa ben tek razıyım emzırırım ama almaz

benim ki zırt pırt emiyor hayır demiyor hiç memeye..aklıma geldikçe ya da o mıkırdandıkça emziriyorum

Son düzenleme:

:lepi: ay çok güldüm ya.bizimkide babasının sesini seviyor benim ses baya kötü heralde.sadece eeee diorum ninni söylersem uykusuda kaçar diyorum

benim ki zırt pırt emiyor hayır demiyor hiç memeye..aklıma geldikçe ya da o mıkırdandıkça emziriyorum

önceden benimkide öyleydi canım son 2 haftadır falan 4-5 satte bazen 3 saatte bir.dünde emdirdim aradan iki saat geçti aglıyor falan bende aldım oynattım bezini deiştim yok.açıkcagını tahmin etmedim hiç .açıkmış bizim kız bir emdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…