ben carsafa koyup sallıyorum daha doğrusu yumusak battanıyelerıne koyuyorum tek basıma oldugum ıcın 2 ucunuda ben tutup sallıyorum en son care bunu yapıyorum uyumazsa cunku kollarımı cok agrıtıyo
Bebişleri uyumayan annişler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orhan osman dıye bı adamın kolık dıye bı albumu var internette bulabılırsınız ben indirdim. o albumun içinde bebek rahatlatan anne karnındakı sese benzeyen sesler var.
işe yaradıgını göreceksınız ben memnunum.rahatlıyor ve bır süre sonra uykuya gecıyor. yatırın bebegın görüş alanından cıkın. dikkatını dagıtacak bırsey olmasın. ben denedım oldu
biz ilk bir iki ay denedik hiç işe yaramadı
son bi aydırda benim şarkı söylememin bebeğimi sakinleştirdiğini fark ettim
artık ne zaman ağlasa ben şarkı söylüyorum yakında albüm yapıcam :)))
ay canım yaaa..ben carsafa koyup sallıyorum daha doğrusu yumusak battanıyelerıne koyuyorum tek basıma oldugum ıcın 2 ucunuda ben tutup sallıyorum en son care bunu yapıyorum uyumazsa cunku kollarımı cok agrıtıyo
arkadaşlar bebişimin kusmasına hala bi çözüm bulmuş degılım. cok kusuyor. bebek reflüsü varmış şurup verdı doktor ama pek etkı etmedı.18 derecelık acı ıle yatırdım yok yıne kusuyor.((
ne yapabılırım sızın buldugunuz bı cözüm var mı?
arkadaşlar bebişimin kusmasına hala bi çözüm bulmuş degılım. cok kusuyor. bebek reflüsü varmış şurup verdı doktor ama pek etkı etmedı.18 derecelık acı ıle yatırdım yok yıne kusuyor.((
ne yapabılırım sızın buldugunuz bı cözüm var mı?
selammm bugün öğlen yine misafiriim var.
akşam yine börek sarıp dolaba attım.
herkese iyi pazarlarrrrrr
selammm bugün öğlen yine misafiriim var.
akşam yine börek sarıp dolaba attım.
herkese iyi pazarlarrrrrr
iyi pazarlar
marifetli garısın valla helal olsun
her ne kadar öncedende hazırlık yapsam ben bu kadar misafirle baş edemezdim:)))
pazar pazar ne misafiriymiş öyle yaa?
valla bızım ev hala uyuyor.
benımki 10 dakıkada bır hayatta emmez. memeyle pek arası yok. cock cok acıkacakta öyle alacak onuda kusuyor zaten(
10 dakıkada alsa ben tek razıyım emzırırım ama almaz
benim ki zırt pırt emiyor hayır demiyor hiç memeye..aklıma geldikçe ya da o mıkırdandıkça emziriyorum
biz ilk bir iki ay denedik hiç işe yaramadı
son bi aydırda benim şarkı söylememin bebeğimi sakinleştirdiğini fark ettim
artık ne zaman ağlasa ben şarkı söylüyorum yakında albüm yapıcam :)))
benim ki zırt pırt emiyor hayır demiyor hiç memeye..aklıma geldikçe ya da o mıkırdandıkça emziriyorum
deniz güneş sen bursada oturuyorsun sanırım hangı semttesın? komsumuyuz yoksa
çekirge civarı diyim canım..sen neredesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?