2010 Temmuz Anneleri : )

iyiyiz bebek uyutmaya çalışıyoruz sen nasılsın :)))

Saolun arkadaşlar......İyiyim bende yağızı büyütmeye çalışıyorum..

Sizler nasılsınız? Yağız 4,5 aylık oldu teyzeleri,artık evde varlığı iyice hissediliyor,malum biz prematüre doğduğumuz için,sadece uyuduk ilk 2 ay neredeyse.

Sizleri hergün takip ediyorum,Okuyorum yazdıklarınızı büyük bir zevkle,bazen yazmadan çıkıyorum,bazen alıntılar yapıyorum yazıyorum ama yağız müsade etmiyor yollamama.Takipcinizim yani.

slm kızlar.

istanbuldan tekirdağa dönüyoruz yoldayız şimdi.

iki gün giremedim neler yazmışsınız neler..yol boyunca bitiremedim yazdıklarınızı. eve yaklaştık. oğluş dauyuyor fenada acıktım.

offf ne yesek acaba?

selam iyi pazarlar arkadaşlar

büyük oğlan babasıyla alışverişe çıktı arda da salıncağında uyuyor pazar günü rahatım çok şükür hafta sonum çok güzel geçti babamız gelincede yine gezmelere gidicez

biz de dün gezdik bugün evdeyiz.ütü yaptım biraz ama hala bitmedi devam edicem.yarın da işe geri dönüyorum ama 4.5 aydan sonra çalışmak çok zor geliyor delikafadulden

biz de dün gezdik bugün evdeyiz.ütü yaptım biraz ama hala bitmedi devam edicem.yarın da işe geri dönüyorum ama 4.5 aydan sonra çalışmak çok zor geliyor delikafadulden

kolay gelsin tatlışım kuzucuğunu bırakıp işe gitmek zor gelmezmi çok zordur eminim biraz uzak kalsın oğluşlarım benden kalbim ağrıyor sanki

Son düzenleme:

canım sen önceden de mi istanbulda oturuyodun yoksa annenlere mi gelip gidiyosun?
soslu tavuk oluyo ya marketlerde pirzola şeklinde onlardan alın yanına da bi pilav-salata tamam işte...

oooh rahat etmişsindir, senin işin bizden daha zor ikiz gibi iki bebek.
allah kolaylık versin, maşallah eşin de yardımcı oluyo sana ne güzelopuyorumnanaktan

canım sana kolay gelsin ilk iş günün de iyi geçer inşallah.
benim de ütüm var ama kocaya yıkmaya çalışıyorum yersedelikafaduldendelikafadulden

slm kızlarzemuszemus
bizde oğluşumla iki haftadır dışarı çıkmamıştık rahatsızdık.
dün babamız bizi cevahir AVM n e götürdü alışveriş yaptım kendime oğluma eşime yemek yedik.akşamda eşimin maçı vardı bizi annemlere braktı maçtan sonrada annemlerde kaldık kızlar şimdi evdeyiz evi falan topladım ancaşakkıdı

oooh rahat etmişsindir, senin işin bizden daha zor ikiz gibi iki bebek.
allah kolaylık versin, maşallah eşin de yardımcı oluyo sana ne güzelopuyorumnanaktan

çok şükür eşim yardımcı oluyor bana mert çok hareketli bir çocuk onun zorluğu var biraz ama tatlı zorluk bunlar bir kerecik annem desim erir biterim en güzel yorgunluk bebeklerime bakmak :dance:

selammm..
misafirlerim gittii yoruldum ama yaaa...neyse bunları da atlattık..

kısmet yeni misafirlere:)

Anaaaa kimsecikler yokkkk topicte..

eşim de hasta olacak galiba kırıklık var üzerimde dedi..tylol hot yaptım ona uzandı uyuyor..kızım da uyuyor..
aman hasta falan olmasın kimse.

Anaaaa kimsecikler yokkkk topicte..

eşim de hasta olacak galiba kırıklık var üzerimde dedi..tylol hot yaptım ona uzandı uyuyor..kızım da uyuyor..
aman hasta falan olmasın kimse.

geçen benim eşimdede vardı kırgınlık hemen odaları ayırdık ne olur ne olmaz diye.

kış geldi hastalıklar başlar yine

merhaba arkadaşlar neredeyse bir haftadır yazamadım ama 2-3 dk okuyup çıktım bazende. bütün gün baharı ayağımda sallıyorum. ama uyumuyor sadece emzik ağzında sallanmak istiyor. ayaklarımdada beynimdede belimdede derman kalmadı. hamakta sallıyorum olmuyor ağlıyor, ana dizi desen kızımı avutmuyor bile. bugün bir komşumun elektirikli anakucağını denedim müzikli çok güzel baharı yatırdım birkaç dk sonra ağlama başladı ayağıma aldım sustu. şaşırmış durumdayım. önceden böyle değildi ağlayınca sallardım uyurdu. şimdi bütün gün bütün gece sallanmak istiyor. inanın şaşırmış durumdayım. şuanki halmizide görmenizi isterdim babası sallıyor uyudu diye yerine yatırdığımız an başlıyor ağlamaya. gün geçtikçe uslancak diye beklerken dahada aksileşiyor istediği olmayınca çığlık atıyor. çekeceğim var bu kızdan benim.

huyları degişiyor bu bebişlerin büyüdükçe. işimiz var valla

canım benim Allah kolaylık versin.niye öyle huysuzlaştı ya.

bizde bugün hazır havagüneşiyken dışarı çıkalım dedik viaporta gittik.arkadaşımla eşide geldi mağzaları alt üst ettim.ama kendime bişi almadım eşimle kızıma yaradı gezmemiz,onlara aldık bişiler.kızıma oyun halısı aldım 30 tl ye.çok iyi bişi deil ama kızım çok sevdi tam 1 saat izledi durdu.şimdide uyudu.yavrum yoruldu.gündüz birde çıktık akşam sekizde geldik.genelde hep uyudu arada kucagımıza aldı arada arabasında.ben lunaparktaki oyjncaklara bimdim arkadaşımla eşim çoçugua baktı.yemegimizi yedik çayımızı içtik geldik çok yoruldum ama değdi:))

Cnm bu yabancı bı sıte yurtdısıdan mı getırtmıstın yoksa burdan mı ben hıc satılan bı yer gormedım bılsem denıycem ama sadece nette gordum bu urunlerden

internetten aldım, türk firma. yeride beşiktaşta. bebeshop canım. gidip dene derim..memnuniyet yorumları var . ama bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…