aa yakınız ben beşevlerde oturuyorum.
yakınız yakınız..
beşevleri iyi bilirim..:)
belki birgün tanışırız:)
iyiyiz bebek uyutmaya çalışıyoruz sen nasılsın :)))
Aaa hadi yaa
ne bilim mesaj gelmişti %50 indirim var diye,
zaten son tahlilde yine gitmemeye karar verdik:))
Çünkü gök yarılmışçasına yağmur yağıyor.
Rus pazarını çok seviyorum
ama kendim için
bebek için ordan alışveriş yapmam,
ona güzel pamuklu markalı penyeler aldım hep,
bundan sonrada inş. öyle alıcam,
netten sipariş verdim ben de napıyım,
idil babynin ürünlerini buldum
çok ekonomik olmadı belki ama gidip de oğlumu hasta falan etmektense böylesi daha iyi geldi.
Çünkü bizimki direkt Avm gezisi olmuyor,
2,5 saatlik bir yolculuk sonrası gez ve geri dön oluyor eziyet gibi yani.
Nasıl özel amaçlı
resmini koy da görelim güzelim merak ettim
Oooo süpermiş o
Allah kllanmayı nasip etmesin,
Bebişlere ilaç vermeye gerek duymayalım inşallah diyeceğim ama
ne yazıkki ilaçsız büyümüor bu bebeler((
Biz MULTİTABS kullanıyoruz d vitamini+A ve C vitaminleri içeriyor
İyiyiz canım
Sen nasılsın
ne zamandır yoktun hoşgeldin.
selam iyi pazarlar arkadaşlar
büyük oğlan babasıyla alışverişe çıktı arda da salıncağında uyuyor pazar günü rahatım çok şükür hafta sonum çok güzel geçti babamız gelincede yine gezmelere gidicez
biz de dün gezdik bugün evdeyiz.ütü yaptım biraz ama hala bitmedi devam edicem.yarın da işe geri dönüyorum ama 4.5 aydan sonra çalışmak çok zor geliyor delikafadulden
slm kızlar.
istanbuldan tekirdağa dönüyoruz yoldayız şimdi.
iki gün giremedim neler yazmışsınız neler..yol boyunca bitiremedim yazdıklarınızı. eve yaklaştık. oğluş dauyuyor fenada acıktım.
offf ne yesek acaba?
selam iyi pazarlar arkadaşlar
büyük oğlan babasıyla alışverişe çıktı arda da salıncağında uyuyor pazar günü rahatım çok şükür hafta sonum çok güzel geçti babamız gelincede yine gezmelere gidicez
biz de dün gezdik bugün evdeyiz.ütü yaptım biraz ama hala bitmedi devam edicem.yarın da işe geri dönüyorum ama 4.5 aydan sonra çalışmak çok zor geliyor delikafadulden
oooh rahat etmişsindir, senin işin bizden daha zor ikiz gibi iki bebek.
allah kolaylık versin, maşallah eşin de yardımcı oluyo sana ne güzelopuyorumnanaktan
canım sen önceden de mi istanbulda oturuyodun yoksa annenlere mi gelip gidiyosun?
soslu tavuk oluyo ya marketlerde pirzola şeklinde onlardan alın yanına da bi pilav-salata tamam işte...
canım ben istanbulda oturuyodum bir yıl oldu buraya taşınalı eşimin işi nedeni ile geldik.
yemek işini eşim halletti harika bir yemek yaptı valla ben yapamam onu:)))
bende evle ilgilendim. duşumuzu aldık şimdi keyif zamanı.
Anaaaa kimsecikler yokkkk topicte..
eşim de hasta olacak galiba kırıklık var üzerimde dedi..tylol hot yaptım ona uzandı uyuyor..kızım da uyuyor..
aman hasta falan olmasın kimse.
geçen benim eşimdede vardı kırgınlık hemen odaları ayırdık ne olur ne olmaz diye.
kış geldi hastalıklar başlar yine
merhaba arkadaşlar neredeyse bir haftadır yazamadım ama 2-3 dk okuyup çıktım bazende. bütün gün baharı ayağımda sallıyorum. ama uyumuyor sadece emzik ağzında sallanmak istiyor. ayaklarımdada beynimdede belimdede derman kalmadı. hamakta sallıyorum olmuyor ağlıyor, ana dizi desen kızımı avutmuyor bile. bugün bir komşumun elektirikli anakucağını denedim müzikli çok güzel baharı yatırdım birkaç dk sonra ağlama başladı ayağıma aldım sustu. şaşırmış durumdayım. önceden böyle değildi ağlayınca sallardım uyurdu. şimdi bütün gün bütün gece sallanmak istiyor. inanın şaşırmış durumdayım. şuanki halmizide görmenizi isterdim babası sallıyor uyudu diye yerine yatırdığımız an başlıyor ağlamaya. gün geçtikçe uslancak diye beklerken dahada aksileşiyor istediği olmayınca çığlık atıyor. çekeceğim var bu kızdan benim.
merhaba arkadaşlar neredeyse bir haftadır yazamadım ama 2-3 dk okuyup çıktım bazende. bütün gün baharı ayağımda sallıyorum. ama uyumuyor sadece emzik ağzında sallanmak istiyor. ayaklarımdada beynimdede belimdede derman kalmadı. hamakta sallıyorum olmuyor ağlıyor, ana dizi desen kızımı avutmuyor bile. bugün bir komşumun elektirikli anakucağını denedim müzikli çok güzel baharı yatırdım birkaç dk sonra ağlama başladı ayağıma aldım sustu. şaşırmış durumdayım. önceden böyle değildi ağlayınca sallardım uyurdu. şimdi bütün gün bütün gece sallanmak istiyor. inanın şaşırmış durumdayım. şuanki halmizide görmenizi isterdim babası sallıyor uyudu diye yerine yatırdığımız an başlıyor ağlamaya. gün geçtikçe uslancak diye beklerken dahada aksileşiyor istediği olmayınca çığlık atıyor. çekeceğim var bu kızdan benim.
Cnm bu yabancı bı sıte yurtdısıdan mı getırtmıstın yoksa burdan mı ben hıc satılan bı yer gormedım bılsem denıycem ama sadece nette gordum bu urunlerden
Nasıl özel amaçlı
resmini koy da görelim güzelim merak ettim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?