2010 Temmuz Anneleri : )

aynen yaaa, gaviscon verdi.mümkün değil içmiyor. yarına rayıp soracağım. onu verince sütüde kusacak, midesi kalkıyor sanki. kustu diye mi almadı acaba kilo diye düşündüm ama bilmiyorum..

aa biz de cevahirdeydik dün.
belki karşılaşmışızdır:))

çok şükür eşim yardımcı oluyor bana mert çok hareketli bir çocuk onun zorluğu var biraz ama tatlı zorluk bunlar bir kerecik annem desim erir biterim en güzel yorgunluk bebeklerime bakmak :dance:

öyle tabi bizimkiler de bi büyüse de anne baba dese

selammm..
misafirlerim gittii yoruldum ama yaaa...neyse bunları da atlattık..

kısmet yeni misafirlere:)

benim de iki ayrı misafirim vardı bugün ama ben senin kadar hamarat olmadığım üçün dışardan aldık ikramları:)))

ben de kızımı babasına bıraktım bugün.
kocam bana elbise almıştı doğumgünü hediyesi olarak, ama kısa geldiği için değiştirmeye karar vermiştim.
beşiktaşa gittim onu değiştirdim,
gökçek senden heveslenip ben de kanguru aldım bugün.kraft benimki de...
denedim ama ilkenin uyku saati yaklaşmış olduğu için huysuzdu biraz pek durmadı.
yarın hava güzel olursa belki çıkarım denemek için...

dene bakalım ne yapacak. bizimki 2 gündür onda valla. bugünde çıktık biraz..
sonra kızımı bıraktım, kuaföre gittim. gölge yaptırdım, röfle gibi dedi kadın..
bu hafta çok sık emzircem zeynepi. kilo kontrolü var c.tesi. artmış olur inş. ya

canım merak etme düzelecek.bende öyle diyordum nezaman düzelecek nezaman uykusu düzene girecek diye.bir gece saaat 1.30 da yatırdım kızımı.sabah bi uyandı saat 9:30.inanamadım.ve ogünden sonra düzenli uyumaya başladı.arada sapıtıyo herzaman gece 1:30 da yatmıyo ama sapıtsa bile tam tamına herzaman 7 saat uyuyor.sonra birdaha yatırıyom 3 saat daha uyuyo.gündüz de öğleden sonra 1 buçuk saat uyuyo.yeter artar bile.artık yere bıraktığımız zaman 1 saat kendi kendine sesler çıkartıyo bizimle oynuyo aguluyo falan filan...düzelecek inan bana.ben yeni rahat ettim.yoksa benim kızımda öyleydi.3.aydan sonra düzeldi biraz

sonbahar üzülme canım benimkide öyle uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor.ama bir süre böyle olacak zamanla uykuları düzene girecek.
ya kızlar benim oğlan bu ay 400 gr almış sadece çok kafayı takıyorum 6200 gr olmuş 3 aylık oldu.mamayada başlamak istemiyorum.yarın doktoruma sorucam

arkadaşlar herkese iyi geceler!bu hafta sonu herkes gezmiş ne güzel.valla havaların son iyi zamanı değerlendirmek lazım.ben yeni farkettim.kızım artık bütün günü evde geçirmek istemiyor.hergün dışarı çıkarıcam.önceleri üşütürüm diye koruyordum ama burada havalar hala güzel,hem büyüdüler artık di mi?

toprakta bugün çok uyudu acaba havalardan mı bende korkuyorum gece acaba nöbet olurmu die:bbo:

bizimki de akşam 6 da uyuyup 10,30 da kalktı..:bbo:
normal düzeni böyle değildi ama misafir vardı öğlende pek uyuyamadı ondan sanırım düzeni bozuldu..:bbo:

şu anda ana kucağında babasıyla oynuyor arada esniyor..

ama çok sorun değil çünkü bizimkinin gece uykusuna geçiş saati zaten 1-1,30..

birazdan uyur belki.ben uykusunun gelmesini bekliyorum çünkü.
zorla uyutmaya çalışmıyorum uyumaz öyle zaten.

bende iki gündür baya yoruldım şimdi oturdum daha.
annemlerden eve geldim balkonda odalarda çamaşırlar kurmulştu onları topladım katladım evi topraladım toprağın çamaşırlarını yıkadım astım birsrü vardı.misafir geld, yemek hazırladım çay yaptım makinayı boşalttım bulaşıkları koydum bir ton ütü yaptım yerleştirdim pes ettim artık canım çıktıkafamçokkarıştı

cnm barışa rezene çayı falan versen.
ben toprağa aldım ama tadını beğenmedi belki sakinleştirir uyutur ne dersin

canım nasıl kullanılıyor ..bugüne kadar hiç ilgilenmedim..
nerden alıcaz nasıl vericez ne zaman vercez?

bilgim olsun..
çok şükür ihtiyacımız yok ama olursa diye..

birkaç gecedir çok zorlamıyor aslında beni ama bizimde misafirlerimiz vardı uyuma saati geçti
yatağında bıraktım oyuncaklrıyla oynadı falan yarım saat kırk dakka kadar sonra mıkırdanmaya başlayınca emziğini verip sallamaya başladım şuanda da uyuyo bende heran kaçabilirim :))
güzel muhabbetler olurdu ama kimse yok (
rezeneyi sevmiyor yaa ne yaptımsa içmiyo

Ooooo okurken yoruldummmmm...akannehirmaşallah sana.
ama insan biran önce bitsin işler istyor değil mi? yoksa oturamıyor haklısın ben de öyleyim
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…