arkadaşlar bebişimin kusmasına hala bi çözüm bulmuş degılım. cok kusuyor. bebek reflüsü varmış şurup verdı doktor ama pek etkı etmedı.18 derecelık acı ıle yatırdım yok yıne kusuyor.((
ne yapabılırım sızın buldugunuz bı cözüm var mı?
slm kızlarzemuszemus
bizde oğluşumla iki haftadır dışarı çıkmamıştık rahatsızdık.
dün babamız bizi cevahir AVM n e götürdü alışveriş yaptım kendime oğluma eşime yemek yedik.akşamda eşimin maçı vardı bizi annemlere braktı maçtan sonrada annemlerde kaldık kızlar şimdi evdeyiz evi falan topladım ancaşakkıdı
çok şükür eşim yardımcı oluyor bana mert çok hareketli bir çocuk onun zorluğu var biraz ama tatlı zorluk bunlar bir kerecik annem desim erir biterim en güzel yorgunluk bebeklerime bakmak :dance:
selammm..
misafirlerim gittii yoruldum ama yaaa...neyse bunları da atlattık..
kısmet yeni misafirlere:)
canım sen önceden de mi istanbulda oturuyodun yoksa annenlere mi gelip gidiyosun?
soslu tavuk oluyo ya marketlerde pirzola şeklinde onlardan alın yanına da bi pilav-salata tamam işte...
canım ben istanbulda oturuyodum bir yıl oldu buraya taşınalı eşimin işi nedeni ile geldik.
yemek işini eşim halletti harika bir yemek yaptı valla ben yapamam onu:)))
bende evle ilgilendim. duşumuzu aldık şimdi keyif zamanı.
becerebiliyosa yemek yapmayı ne güzel....
bazı erkekler gerçekten kadınlardan güzel yemek yapıyolar, ama nadirenzemuszemus
merhaba arkadaşlar neredeyse bir haftadır yazamadım ama 2-3 dk okuyup çıktım bazende. bütün gün baharı ayağımda sallıyorum. ama uyumuyor sadece emzik ağzında sallanmak istiyor. ayaklarımdada beynimdede belimdede derman kalmadı. hamakta sallıyorum olmuyor ağlıyor, ana dizi desen kızımı avutmuyor bile. bugün bir komşumun elektirikli anakucağını denedim müzikli çok güzel baharı yatırdım birkaç dk sonra ağlama başladı ayağıma aldım sustu. şaşırmış durumdayım. önceden böyle değildi ağlayınca sallardım uyurdu. şimdi bütün gün bütün gece sallanmak istiyor. inanın şaşırmış durumdayım. şuanki halmizide görmenizi isterdim babası sallıyor uyudu diye yerine yatırdığımız an başlıyor ağlamaya. gün geçtikçe uslancak diye beklerken dahada aksileşiyor istediği olmayınca çığlık atıyor. çekeceğim var bu kızdan benim.
canım geçici bir dönemdir.
ben ankarada kaldım annemlerde geçen ay.
ilke de 1 ay boyunca huysuzlandı uyumadı bana kök söktürdü...,
buraya geldik düzeldi senin de öle olur eminim.
sen metanetini koru çok zor oluyo biliyorum ama sakin kalmaya çalış.
çünkü sen tedirgin oluca o daha çok stres yapıyo daha çok huysuzlanıyo:sinifsinif:
sabır diliyorum sana güzelimolumunekankayizsmile
ben de kızımı babasına bıraktım bugün.
kocam bana elbise almıştı doğumgünü hediyesi olarak, ama kısa geldiği için değiştirmeye karar vermiştim.
beşiktaşa gittim onu değiştirdim,
gökçek senden heveslenip ben de kanguru aldım bugün.kraft benimki de...
denedim ama ilkenin uyku saati yaklaşmış olduğu için huysuzdu biraz pek durmadı.
yarın hava güzel olursa belki çıkarım denemek için...
merhaba arkadaşlar neredeyse bir haftadır yazamadım ama 2-3 dk okuyup çıktım bazende. bütün gün baharı ayağımda sallıyorum. ama uyumuyor sadece emzik ağzında sallanmak istiyor. ayaklarımdada beynimdede belimdede derman kalmadı. hamakta sallıyorum olmuyor ağlıyor, ana dizi desen kızımı avutmuyor bile. bugün bir komşumun elektirikli anakucağını denedim müzikli çok güzel baharı yatırdım birkaç dk sonra ağlama başladı ayağıma aldım sustu. şaşırmış durumdayım. önceden böyle değildi ağlayınca sallardım uyurdu. şimdi bütün gün bütün gece sallanmak istiyor. inanın şaşırmış durumdayım. şuanki halmizide görmenizi isterdim babası sallıyor uyudu diye yerine yatırdığımız an başlıyor ağlamaya. gün geçtikçe uslancak diye beklerken dahada aksileşiyor istediği olmayınca çığlık atıyor. çekeceğim var bu kızdan benim.
Kızım saat üçten beri uyuyordu. Az önce uyandı. sanırım bugün nöbetçiyim(
toprakta bugün çok uyudu acaba havalardan mı bende korkuyorum gece acaba nöbet olurmu die:bbo:
toprakta bugün çok uyudu acaba havalardan mı bende korkuyorum gece acaba nöbet olurmu die:bbo:
bize eşlik edersiniz ne var :))
bu aralar pek kimse gelmiyo geceleri(
bize eşlik edersiniz ne var :))
bu aralar pek kimse gelmiyo geceleri(
bende iki gündür baya yoruldım şimdi oturdum daha.bizimki de akşam 6 da uyuyup 10,30 da kalktı..:bbo:
normal düzeni böyle değildi ama misafir vardı öğlende pek uyuyamadı ondan sanırım düzeni bozuldu..:bbo:
şu anda ana kucağında babasıyla oynuyor arada esniyor..
ama çok sorun değil çünkü bizimkinin gece uykusuna geçiş saati zaten 1-1,30..
birazdan uyur belki.ben uykusunun gelmesini bekliyorum çünkü.
zorla uyutmaya çalışmıyorum uyumaz öyle zaten.
cnm barışa rezene çayı falan versen.
ben toprağa aldım ama tadını beğenmedi belki sakinleştirir uyutur ne dersin
bende iki gündür baya yoruldım şimdi oturdum daha.
annemlerden eve geldim balkonda odalarda çamaşırlar kurmulştu onları topladım katladım evi topraladım toprağın çamaşırlarını yıkadım astım birsrü vardı.misafir geld, yemek hazırladım çay yaptım makinayı boşalttım bulaşıkları koydum bir ton ütü yaptım yerleştirdim pes ettim artık canım çıktıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?