canım nasıl kullanılıyor ..bugüne kadar hiç ilgilenmedim..
nerden alıcaz nasıl vericez ne zaman vercez?
bilgim olsun..
çok şükür ihtiyacımız yok ama olursa diye..
canım nasıl kullanılıyor ..bugüne kadar hiç ilgilenmedim..
nerden alıcaz nasıl vericez ne zaman vercez?
bilgim olsun..
çok şükür ihtiyacımız yok ama olursa diye..
milupanın rezeneleri var bebekler için ölçüleride kutuda yazyı zaten
canım eczanelerde var milupanın rezene çayı.günlük 100 ml kadar verebiliyorsun yada 50 ml sabah 50 ml gece bölebilirsin sıcak su ile yapıyorsun ılımasını ve demlenmesini bekliyorsun o kadar
Ooooo okurken yoruldummmmm...akannehirmaşallah sana.
ama insan biran önce bitsin işler istyor değil mi? yoksa oturamıyor haklısın ben de öyleyim.
Ooooo okurken yoruldummmmm...akannehirmaşallah sana.
ama insan biran önce bitsin işler istyor değil mi? yoksa oturamıyor haklısın ben de öyleyim.
bizimkiler ağzınn tadını bilyor sanırımcokacimcoookbirkaç gecedir çok zorlamıyor aslında beni ama bizimde misafirlerimiz vardı uyuma saati geçti
yatağında bıraktım oyuncaklrıyla oynadı falan yarım saat kırk dakka kadar sonra mıkırdanmaya başlayınca emziğini verip sallamaya başladım şuanda da uyuyo bende heran kaçabilirim :))
güzel muhabbetler olurdu ama kimse yok(
rezeneyi sevmiyor yaa ne yaptımsa içmiyo
aynen cnm bir otursam bir daha kalkamam bide yarım iş yapmayı sevmem o yüzden hepsi bitsin dedim yarın hava sıcak olursa dışarı çıkarım dedim:lepi:
yoruldum ama çok şükür bittisempatiksalakcinni
ii geceler canım benim uykum bebişine geçsinn:1hug:ok kızlar teşekkürler..
ben de çıkayım ,emzireyim bakayım uyur belki..
iyi geceler herkese...yerimseniben
bizimkiler ağzınn tadını bilyor sanırımcokacimcoook
ben geliiim cm ayıp ediyosunn ütünüde yaparımbiri gelip benim çamaşırlardıa toplasın(
iki gündür çamaşırlar kurutmada bekliyo
hadi yaaaaakafamçokkarıştıbende alışmıştım ikidgündr gezmeye eve tıkılcaz desene:bbo:yarın yağışlı malesef(
gerçi biz çıkıcaz ama bizimli zorunlu
işyerime gidicem
ben geliiim cm ayıp ediyosunn ütünüde yaparım
sen 50 kilo olmada ben mi olayım:icecream:valla ben ve eşim hiçbir yemeği ayırt etmeyiz inşallah toprakta ayırmaz ya çok isterim benim ve babasının boğazına çeksincokacimcoook:))
bende sevmem zati rezeneyi :))
eğerki bana çekese yandım bende çok yemek seçerim(
içeriği değil şekli bile değişse yemem
hadi yaaaaakafamçokkarıştıbende alışmıştım ikidgündr gezmeye eve tıkılcaz desene:bbo:
cnm iki gündür makinadamı beklio ıslak çamaşırlar:1shok:iyi olur valla
makinada bekledikleir için kırıştılar biraz o yüzdende elim gitmiyo(
birde ütü lazım yaa offff
en nefret ettiğim iş
sen 50 kilo olmada ben mi olayım:icecream:valla ben ve eşim hiçbir yemeği ayırt etmeyiz inşallah toprakta ayırmaz ya çok isterim benim ve babasının boğazına çeksincokacimcoook
bz daha yağışlı havalar alışkın değiliz.az evvel haberlere bakarken okudum sıcaklık yüksek ama sağnak yağışlı diyor mynet
cnm iki gündür makinadamı beklio ıslak çamaşırlar:1shok:
sanırım senin bünye yakıyor ya bence dönersin ama ben nasıl dönerim bilmem 15 kilo fazlam var ne yapıcas biz ya millet çatır çatır kilo veriyor:)) bundan sonra 50 kilo hayal
eskide kaldı o günler
bende kurutma makinası alıcaktım çamaşırları çok kırıştırıyormuş o yüzden vazgeçtim.yok kız olur mu öyle şey küflenirler öyle olsa :))
kurutma makinasında kuruttum ama çıkartamadım
bir saatten fazla bekleyince kırışmaya başlıyo çamaşırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?