2010 Temmuz Anneleri : )

bz daha yağışlı havalar alışkın değiliz.
toprakta bende daha yeni kendimize geldik yeni iyileştik.
tekrar hasta olmayı kaldırmaz bu bünye.
pastırma sıcakları ay sonunda dedi ne zaman acaba:uhm:

gelir inşallah yaa biz çok fena alıştık gezmeye
geçen 2 gün çok yağdığında çıkmadık bende barışta deli olduk resmen

sanırım senin bünye yakıyor ya bence dönersin ama ben nasıl dönerim bilmem 15 kilo fazlam var ne yapıcas biz ya millet çatır çatır kilo veriyor
biz alıyoruz ohaoldumsmile

yok yaa aylardır bi gram bile vermiyorum
birde emzirirken zayıflarsın dediler 57 de kaldım bende
kilo vermim tamam ama bari göbek düzleşseydi 4-5 aylık hamile gibiyim

bende kurutma makinası alıcaktım çamaşırları çok kırıştırıyormuş o yüzden vazgeçtim.
bide bunların ütü yapan cinsi olsa keşke.sempatiksalakcinni

ben gayet memnunum valla
yazın pek hoş olmuyo ama şimdi havalar serinledi ya
çalıştırıyom kurutmayı banyo hamam gibi oluyo
barışı oynaya oynaya yıkıyom yağlıyom :))

benlede herkes dalga geçiyor hamilemisin diye he diyorum bi tanesini unutmuşlar ne yapalım yaaaaaa takmıyorum onlar benlen daga geçiyor bende onlarla

neyse cnm bende deli gibi yorgunum
yatcm bende
iyi geceler barışı ve seni öptümmŞeniz

iyi gecelerrr bizde sizi öptük

kızlar günaydın nasılsınız.
ben birşey soracağım kızlar ama nasıl soracağım bilmiyorum kendimi aptal gibi hissediyorum daha önce hiç böyle olmamıştım içimde garip bir korku var cumartesi günü eşimle birlikte olduk ama benim belim ve kasıklarım deli gibi ağrıyor ( çok korkuyorum hamile kaldımmı diye , Allahım gücüne gitmesin ama ne olur olmasın.
daha öncede burada böyle bir sorun yaşayan arkadaş vardı sanırırm.
aslında korkum klasik korunma yöntemi denemiş olmamız.
ertesi gün hapının bir faydası olurmu acaba ? ilk 72 saat içinde kulanılmalıymış. şimdi okudum . eşim benim bir korkum yok diyor ama alsammı acaba.

Son düzenleme:
günaydınlaarr..

myline hamile olduğunu sanmıyorum..
belirtiler bu kadar erken çıkmaz..
ama içinin rahat etmesi için ertesigün hapını alabilirsin fakat o hap hakkında da benim bir bilgim yok..

bence bundan sonra şansa bırakmayın..
bir süre eşin korunsun:)

inşallah deniz güneş ama neden bu kadar ağrı var belimde kasıklarımda bilmiyorumkismile
zaten ben hiç istemiyorum şu dönemde ilişki ama doğanın kanunu bu.
dediğin gibi şansa bırakmamak lazım kızım uyansın eczanenin yolunu tutalım.
allahım ya hiç benim başımada geleceğini düşünmezdim.

sıpalarım oyun halısında daha fazla vakit geçiriyorlar artık..eskiden 5 dakika bile dolmadan sıkılırlardı..

canım bencede o kadar erken olmaz belirtisi belki adet olcaksındır.ertesi gün hapı emzirenerde kullanılıyormu ki
nick değişikliği istedim umarım kabul ederler :)
canım hayırlı olsun yeni nickin.ayrıca avatar fotonn çok hoş
canım eczanelerde var milupanın rezene çayı.günlük 100 ml kadar verebiliyorsun yada 50 ml sabah 50 ml gece bölebilirsin sıcak su ile yapıyorsun ılımasını ve demlenmesini bekliyorsun o kadar

canım bende kullanıyordum rezene çayı banyodan sonraları doktor kullanma dedi.sadece anne sütü ver dedi.şimdi sadece çok zorda kalırsam veriyrrum oda 30 cc

yak kızlar benim bebeğimin göbeği düştükten sonra göbeğinin içinde ufak bi parça kaldı ve sürekli sarımsı bi akıntı oluyo bu normalmidir yoksa doktoramı götürsem sizinde varmı bebeklerde böyle bişi ?bilgilendirirseniz sevinirim...

"TEMMUZ 2010 ANNELERİ" grubuna
Deniz Baksi tarafından eklendi
çok güzel bir fotoğraf yüklemiş bayıldım fotoğrafa, bebeğini uyuyrken çektiğin foto.

canım bence götür doktora akıntı ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…