bz daha yağışlı havalar alışkın değiliz.
toprakta bende daha yeni kendimize geldik yeni iyileştik.
tekrar hasta olmayı kaldırmaz bu bünye.
pastırma sıcakları ay sonunda dedi ne zaman acaba:uhm:
sanırım senin bünye yakıyor ya bence dönersin ama ben nasıl dönerim bilmem 15 kilo fazlam var ne yapıcas biz ya millet çatır çatır kilo veriyor
biz alıyoruz ohaoldumsmile
bende kurutma makinası alıcaktım çamaşırları çok kırıştırıyormuş o yüzden vazgeçtim.
bide bunların ütü yapan cinsi olsa keşke.sempatiksalakcinni
benlede herkes dalga geçiyor hamilemisin diye he diyorum bi tanesini unutmuşlar ne yapalım yaaaaaa takmıyorum onlar benlen daga geçiyor bende onlarla
neyse cnm bende deli gibi yorgunum
yatcm bende
iyi geceler barışı ve seni öptümmŞeniz
günaydınlaarr..
myline hamile olduğunu sanmıyorum..
belirtiler bu kadar erken çıkmaz..
ama içinin rahat etmesi için ertesigün hapını alabilirsin fakat o hap hakkında da benim bir bilgim yok..
bence bundan sonra şansa bırakmayın..
bir süre eşin korunsun:)
nick değişikliği istedim umarım kabul ederler :)
sıpalarım oyun halısında daha fazla vakit geçiriyorlar artık..eskiden 5 dakika bile dolmadan sıkılırlardı..
bende alıyım artık oyun halısı demekki anlıyorlar artık oyundan,çıngırıktan sınıf atlamalıyız :))
sıpalarım oyun halısında daha fazla vakit geçiriyorlar artık..eskiden 5 dakika bile dolmadan sıkılırlardı..
hayırlı olsun yeni nickin :))
günaydın herkeseee
inşallah deniz güneş ama neden bu kadar ağrı var belimde kasıklarımda bilmiyorumkismile
zaten ben hiç istemiyorum şu dönemde ilişki ama doğanın kanunu bu.
dediğin gibi şansa bırakmamak lazım kızım uyansın eczanenin yolunu tutalım.
allahım ya hiç benim başımada geleceğini düşünmezdim.
canım hayırlı olsun yeni nickin.ayrıca avatar fotonn çok hoşnick değişikliği istedim umarım kabul ederler :)
canım eczanelerde var milupanın rezene çayı.günlük 100 ml kadar verebiliyorsun yada 50 ml sabah 50 ml gece bölebilirsin sıcak su ile yapıyorsun ılımasını ve demlenmesini bekliyorsun o kadar
canım bencede o kadar erken olmaz belirtisi belki adet olcaksındır.ertesi gün hapı emzirenerde kullanılıyormu ki
ayın 7sinde oldum daha ama bu kadar erken belirtisini göstermez gerçektende, belki evham yapıyorumdur.eyvahedigeldismile
yak kızlar benim bebeğimin göbeği düştükten sonra göbeğinin içinde ufak bi parça kaldı ve sürekli sarımsı bi akıntı oluyo bu normalmidir yoksa doktoramı götürsem sizinde varmı bebeklerde böyle bişi ?bilgilendirirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?