2010 Temmuz Anneleri : )

selam herkese....................
canım benim oğlanın göbeğinde hafif kahverengi yerler vardı doktor normal dedi akıntı varsa doktoruna mutlaka sor bence. insallah önemki bisey değildir en kısa zamanda da geçer...

arkadaşlar merhaba daha önce eminim konu açılmıştır ama bende oğluma kanguru almak istiyorum sizler hangilerinden memnun kaldınız kullananınız varmı?

kızlar merhaba,

daha önce size vajina dudaklarında yapışmadan bahsetmiştim, biz masaj yapıyoruz sürekli inşallah açılacak..size sorum biraz tuhaf kaçacak ama bunu sormam lazım, bebeğinizde vajina kısmı ayrık değil mi yani yapışık değil ? ne kadar bir ayrıklık var ? kısacası orada ufak bir delik var mı ? bizim şu an orası yapiştıği için eski halini hatırlayamıyorum..eğer kendim açamazsam yine doktora götürücekmişiz o açacakmış..

Son düzenleme:
Merhaba aranızda Bodrum veya yakın oturan var mı? Biz burda emziren anneler olarak ayın belli günlerinde buluşuyoruz ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Değişik aylarda bebekler ve anneleri..Güzel oluyor

Vajen dudaklarinin birbirine yapismasi sik gozukur. idrar yolu enfeksiyonu icin zemin hazirlar. Sebebi kiz cocukjlarinda henuz kadinlik hormonunun yeterli seviyeye ulasmamsidir. Kiz cocuklarinda eger ovestin kremi sonrasi tekrar daralma oluyorsa basit bir cerrahiyle acilma tam olarak yapilmali ve ardindan uzun sure duzenli olarak vajen dudaklari birbrinden ayirilarak basit vazelin ile pansuman yapilmalidir. Cok basit bir hastaliktir. Cocuk Urolojisi uzmanina giderseniz hemen tedavinizi yapacaktir.
Bahsettiğiniz durum bizim labyal sineşi ya da füzyon dediğimiz bir rahatsızlık. Olay iç dudakların yapışması, vajenle ilgisi yok. Neden iç dudaklarda östrojen dediğimiz kadınlık hormonunun az olması. Buna bağlı yapışmalar oluyor. Tekrarlayıcı niteliktedir. Büluğ çağına kadar tekrarlayabilir. Bu dönemde yumurtalıklar hormon salgılamaya başlayınca sorun kendiliğinden kaybolur. Yapışma dönemlerinde basit bir müdahele ile açma ve ardından bahsettiğiniz krem kullanılır. Kremi sürekli kullanmıyoruz, sadece yapışma dönemlerinde ve 2 hafta. Bulunduğunuz yerde Çocuk Cerrahisi uzmanına başvurursanız size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun.....
bunları buldum canım. uyanınca altını değiştirirken bakarım kızıma. dikkat etmedim hiç.

geçmişi okurken gördüm ben de...
ne yaptık acaba beni de çıkarmış listesinden...
çok şaşırdımm ...

Son düzenleme:
selam a.s.

hava kasfetli kapkaranlık uykum var hep internette gidip geliyo habire

sen de izmirdesin sanırım cnm.berbat sıkıcı bi hava var yaa.ben de gidip gelip kızım izin verdiği müddetçe bakmaya çalışıyorum.geçmişi okuyarak gireyim dedim ama o zaman da ben tam yazacakken kızım uyanack.en iyisi direk yazayım dedm...

umarım herkes iyidir.çok öpüyorm herkesii...opuyorumnanaktan

kızım uyandı.tekrar gelmeye çalışırım.görüşürüz kızlar...

selam kizlar

hava kapali herkes bebislerle uyuyor galiba/

bende temizlik yaptim oglumu yikadim uyuttum geldim

daha yemek yapacagim sonrada vurup kafayi yatacagim erkenden cok yorulmusum

bizde de wardı göbek fıtığı diodukta diilmiş 40. gün doktorumuza gittiğimizde 5 dk ka bile sürmüyo hallediyo doktor onu.siyah kömür gibi bi çubuk kullanıyo.bi adı wardı ama hatırlamıyorum göbek üstünden düşmüş gibi bişi de demişti.2,3 günde geçiyo.geçmiş olsun

canım çok sagol..biz de şimdi masaj yaparak açmaya uğraşıyoruz bakalım...sen de bir kontrol edip bilgi verirsen sevinirim canım..orada ufak bir boşluk olması lazım sanırım ama emin değilim ..şimdilik ben biraz açabildim ama çocuğun canı acıyınca bırakıyorum..erkeklerde de sunnet derisi yapışıyormuş onun gibi birşey dedi doktorumuz ..

hakkaten yaa bu ne biçim bi ava enalıklar geldi havadan akşam gibi doğru düzgün yağmıyoda:bbo:

canım ben ilk defa duydum ama önemli birşey değildir..
sen doktorum dediklerini yap madem geçer ..

bu hava ne ya böyle patlıcam sıkıntıdan. gece gibi resmen sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu-

selam kızlar,
uzun bir aradan sonra bi merhaba demek için uğradım. tek elle yazmaya uğraşıyorum. çünkü 3 aylık olduk ama kızımın huyu hala değişmedi. hala illa bende duracak. sürekli emmek istiyor. yarın okula başlıyorum halbuki bugün ilk kez süt sağdım. 60 cc çıktı. 4 saat yeter mi sizce? bir de bu sütümün az olduğu anlamına gelir mi?

Merhaba canım hoşgeldin...
Allah kolaylık versin canım işinde...60 cc yetmez gibi geliyor bana 4 saat ama..Deniceksin artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…