2010 Temmuz Anneleri : )

selam canım :)
bana da 60cc az gibi geldi ama tecrübem yok. tecrübeli arkadaşlar söylesin...
sana şimdiden iyi dersler... a.s

cnm neden önceden stok yapmadınki sen ..
ençok süt sabah uyandığında sağabilirsin ben işe başlamadan 1 hafta once sağmaya başladım ki yine de istediğim stoğu yapamdadım ..
sabah uyandığında sağ
bakalım ama 60 cc çok az 4 saate
ben çalışıorumm hemde oğlum 1 aylıkken başladım işe mafoldumben mafoldumben

canım ben ilk defa duydum ama önemli birşey değildir..
sen doktorum dediklerini yap madem geçer ..

evet canım önemli değilmiş ama işte neden yapıştı diye insan kafaya takıyor..umarım en kısa zamanda açılır doktorun açmasını istemiyorum cartt diye eliyle açıcak bebeğimin canı yanacak..masajla açabilirim umarım ..sizler de kontrol edin bebeklerinizi canım.

Son düzenleme:

fırsat vermiyoki... bugün ben sağarken feryat figan ağlıyodu

çok düşünmeyin derimm ...
:bbo:

benide çıkarmış listesinden. bende çok şaşırdım. hiçbirşey geçmedi ki aramızda. aksine iyi anlaşırdık... dediğin gibi esmacım düşünmemek lazım..
aysecinarlı ya katılıyorum. gereksizmiş demekki. kendiliğinden gitti saolsun...

canım çok geçmiş olsun. :teselli:
bende altını açtığımda bakayım bari bi. gerçi ben ara ara suyla temizliyorum olsa fark ederdim herhalde...

Bugün sağlık ocağına kontrole gittik Kilosu 7750 gr boyu da 63,5 cm olmuş..Bende tetanoz aşımı oldum..

kızlar temmuz annelerinde izmirli olanların sayısı fazla bir buluşma ayarlıyalımda tanışalım hepbirlikte hem bebekler büyüdükçe çocuk oyun gurubu yaparız hep birlikte arkadaş olurlar
izmirlileri yazıyorum başka izmirli var mı aramızda?
krikitos
nazosan
gizemsa
kkgm
platin

5 kişi sayısı hiçte az değil izmire yakın yerlerdende katılmak isteyen olur belki tanışma arkadaşlık fırsatları doğar böylece

Son düzenleme:

delikafadulden ben çok isterim valla.
herkes nerde oturduğunu yazsın. ortak bir yer belirleyelim herkese yakın olabilecek (konak gibi ya da alsancak) buluşalım yerimseniben

Bugün sağlık ocağına kontrole gittik Kilosu 7750 gr boyu da 63,5 cm olmuş..Bende tetanoz aşımı oldum..

Mşallah kuzuna canım.Benim oğlum 4,5 aylık oldu daha 6,5 kilo.

Canım seni üzmek istemem ama sütün bence az gelmiş.Bebeğini bir öğün doyurmaz canım.Ben sana humana stil tea tavsiye ederim çok etkili süt arttırmada.

"TEMMUZ 2010 ANNELERİ" grubuna
Deniz Baksi tarafından eklendi
çok güzel bir fotoğraf yüklemiş bayıldım fotoğrafa, bebeğini uyuyrken çektiğin foto.

Benim bu guruptan hiç haberim yoktu.Beni niye haberdar etmediniz.:çok üzgünüm:

nick değişikliği istedim umarım kabul ederler :)

Canım ya......Bnede ikiz annelerinde yazını gördüm.Bu kim acaba dedim.......Hayırlı olsun.

oo izmirliler coşmuş buluşma yapıyorlar ne güzel :))
buluşma resimlerinizi yüklersiniz biz gelemeyenlerde resimlere bakarız

ben her zaman giremiyorum.. eğer buluşma falan ayarlarsanız mutlaka bilgim olsun. facebook tan yazın. mutlaka katılırım çünkü :))

delikafadulden ben çok isterim valla.
herkes nerde oturduğunu yazsın. ortak bir yer belirleyelim herkese yakın olabilecek (konak gibi ya da alsancak) buluşalım yerimseniben

süper olur valla ben amerikan kollejinin yakınında oturuyorum gizemsa da balçova kipaya yakın oturuyormuş ama buluşmayı yapabilirsek eşim beni nereye istersem getirir

süper olur valla ben amerikan kollejinin yakınında oturuyorum gizemsa da balçova kipaya yakın oturuyormuş ama buluşmayı yapabilirsek eşim beni nereye istersem getirir

bende bornovada oturuyorum... bende heryere gelebilirim sanırım :) çok önemli bişi olmadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…