selam kızlar,
uzun bir aradan sonra bi merhaba demek için uğradım. tek elle yazmaya uğraşıyorum. çünkü 3 aylık olduk ama kızımın huyu hala değişmedi. hala illa bende duracak. sürekli emmek istiyor. yarın okula başlıyorum halbukibugün ilk kez süt sağdım. 60 cc çıktı. 4 saat yeter mi sizce? bir de bu sütümün az olduğu anlamına gelir mi?
selam kızlar,
uzun bir aradan sonra bi merhaba demek için uğradım. tek elle yazmaya uğraşıyorum. çünkü 3 aylık olduk ama kızımın huyu hala değişmedi. hala illa bende duracak. sürekli emmek istiyor. yarın okula başlıyorum halbukibugün ilk kez süt sağdım. 60 cc çıktı. 4 saat yeter mi sizce? bir de bu sütümün az olduğu anlamına gelir mi?
çok düşünmeyin derimm ...
:bbo:
canım ben ilk defa duydum ama önemli birşey değildir..
sen doktorum dediklerini yap madem geçer ..
cnm neden önceden stok yapmadınki sen ..
ençok süt sabah uyandığında sağabilirsin ben işe başlamadan 1 hafta once sağmaya başladım ki yine de istediğim stoğu yapamdadım ..
sabah uyandığında sağ
bakalım ama 60 cc çok az 4 saate
ben çalışıorumm hemde oğlum 1 aylıkken başladım işe mafoldumben mafoldumben
çok düşünmeyin derimm ...
:bbo:
evet canım önemli değilmiş ama işte neden yapıştı diye insan kafaya takıyor..umarım en kısa zamanda açılır doktorun açmasını istemiyorum cartt diye eliyle açıcak bebeğimin canı yanacak..masajla açabilirim umarım ..sizler de kontrol edin bebeklerinizi canım.
kızlar temmuz annelerinde izmirli olanların sayısı fazla bir buluşma ayarlıyalımda tanışalım hepbirlikte hem bebekler büyüdükçe çocuk oyun gurubu yaparız hep birlikte arkadaş olurlar
izmirlileri yazıyorum başka izmirli var mı aramızda?
krikitos
nazosan
gizemsa
kkgm
platin
5 kişi sayısı hiçte az değil izmire yakın yerlerdende katılmak isteyen olur belki tanışma arkadaşlık fırsatları doğar böylece
Bugün sağlık ocağına kontrole gittik Kilosu 7750 gr boyu da 63,5 cm olmuş..Bende tetanoz aşımı oldum..
Bugün sağlık ocağına kontrole gittik Kilosu 7750 gr boyu da 63,5 cm olmuş..Bende tetanoz aşımı oldum..
selam kızlar,
"TEMMUZ 2010 ANNELERİ" grubuna
Deniz Baksi tarafından eklendi
çok güzel bir fotoğraf yüklemiş bayıldım fotoğrafa, bebeğini uyuyrken çektiğin foto.
nick değişikliği istedim umarım kabul ederler :)
delikafadulden ben çok isterim valla.
herkes nerde oturduğunu yazsın. ortak bir yer belirleyelim herkese yakın olabilecek (konak gibi ya da alsancak) buluşalım yerimseniben
süper olur valla ben amerikan kollejinin yakınında oturuyorum gizemsa da balçova kipaya yakın oturuyormuş ama buluşmayı yapabilirsek eşim beni nereye istersem getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?