2010 Temmuz Anneleri : )

aaa kizlar bize nispet yapmayin ya

kafami bozmayin bende cikar gelirim bulusma yerine zaten gezgenin tekiyim uzak muzak dinlemem

benimkinde öyle birşey yok canım..arada temizliyorum ben çünkü o dediğin kısımları..yapışıklık falan yok..ama bundan sonra daha dikkatli olucam.

aaa kizlar bize nispet yapmayin ya

kafami bozmayin bende cikar gelirim bulusma yerine zaten gezgenin tekiyim uzak muzak dinlemem

sen bursaya gel kız..kaydirigubbakcemile5
bizde Bursa da birkaç kişiyiz..Ben , Froya, Yase, papatya16, Suvari..
inş bizde tanışırız birgün.zemuszemus

tam da zamanında gelmişim
hakkaten güzel olur bi gün tanışsak :)) myline da bursada sanırım. baya kalabalığız.

bugün kızımın maşallahı var. uykusunu aldı güzelce. her gün böyle olsa keşke.
yemeğimi de dünden yapmıştım. şimdi canım kızartma çekti, gidip onu yapıcam eşim gelene kadar.

ben şimdilik kaçtım .... yemek hazırlamam lazım...
kendinize iyi bakın. mucks....

almina çınar izmirli ama eşinin işi gereği başka bi yerde yaşıyor sanırım bildiğim ama sorarız

canım çok geçmiş olsun. :teselli:
bende altını açtığımda bakayım bari bi. gerçi ben ara ara suyla temizliyorum olsa fark ederdim herhalde...

cok sagol canım

canım aşağısı evet delik gibi açıklık var, bende niye burası bu kadar açık diye düşünüyordum. olması gereken buymuş sanırım..

geçmişi okurken gördüm ben de...
ne yaptık acaba beni de çıkarmış listesinden...
çok şaşırdımm ...

ilginç, burda arkdaşlarla tartışmış sonra beni faceten eklersen muhabbet ederiz, artık girmicem topic e demişti. ben gir olur öyle tartışma yanlış anlaşılma demiştim. facete bazen sohbet ediyorduk, şimdi baktım, benide silmiş :) tuhaaaff valla

delikafadulden ben çok isterim valla.
herkes nerde oturduğunu yazsın. ortak bir yer belirleyelim herkese yakın olabilecek (konak gibi ya da alsancak) buluşalım yerimseniben

iki çocukla gelebilirsem ben de gelebilirim.narlıderedeym ben çok uzağım kiii:bbo:

ayy bugün 3 komşu üçümüzde ardarda doğurduk. bebek arabalarıyla gezdik, sonra evde toplandık :)
herkes bakıyor, ikizmi var falan diyorlar. nasıl ayarladınız ki böyle hepsi minik aa dedi biri. biz koptuk tabi :))

çok huysuzdu bugün kızım, hiç emmek istemiyor. bu haftada kg alması lazım kontrol edilecek. Allah korusun idrar yolu enf. mu acaba diye düşündüm, dr.u arıcaktım şimdi sakinleşti.. Allah yardım etsin bize valla

sağol canım hemen yarın gidicem doktora

oh ne güzel gezmişsiniz.korkma bebeginin inş bişeyi yoktur bizimkide deli gibi aglıyordu doktora götürdük tahlil yaptılar bişi çıkmadı hamd olsun.

bizimde üst komşumla aramızda 1 hafta var ama konuşmayız bile.hatta görmüyorum desem yeridir.kaynanasını görüyom bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…