aaa kizlar bize nispet yapmayin ya
kafami bozmayin bende cikar gelirim bulusma yerine zaten gezgenin tekiyim uzak muzak dinlemem
evet canım önemli değilmiş ama işte neden yapıştı diye insan kafaya takıyor..umarım en kısa zamanda açılır doktorun açmasını istemiyorum cartt diye eliyle açıcak bebeğimin canı yanacak..masajla açabilirim umarım ..sizler de kontrol edin bebeklerinizi canım.
aaa kizlar bize nispet yapmayin ya
kafami bozmayin bende cikar gelirim bulusma yerine zaten gezgenin tekiyim uzak muzak dinlemem
benimkinde öyle birşey yok canım..arada temizliyorum ben çünkü o dediğin kısımları..yapışıklık falan yok..ama bundan sonra daha dikkatli olucam.
sen bursaya gel kız..kaydirigubbakcemile5
bizde Bursa da birkaç kişiyiz..Ben , Froya, Yase, papatya16, Suvari..
inş bizde tanışırız birgün.zemuszemus
tam da zamanında gelmişim
hakkaten güzel olur bi gün tanışsak :)) myline da bursada sanırım. baya kalabalığız.
Bugün sağlık ocağına kontrole gittik Kilosu 7750 gr boyu da 63,5 cm olmuş..Bende tetanoz aşımı oldum..
Bugün sağlık ocağına kontrole gittik Kilosu 7750 gr boyu da 63,5 cm olmuş..Bende tetanoz aşımı oldum..
canım çok geçmiş olsun. :teselli:
bende altını açtığımda bakayım bari bi. gerçi ben ara ara suyla temizliyorum olsa fark ederdim herhalde...
benimkinde öyle birşey yok canım..arada temizliyorum ben çünkü o dediğin kısımları..yapışıklık falan yok..ama bundan sonra daha dikkatli olucam.
evet canım ben de temizliyodum ama mendiller tahriş etmiş sanırım ondan yapışmış pamuk ve su ile temizliyorum artık ben bıraktım mendil kullanmayı..temizleme mendilleri de yapiyomuş.
arkadaşlar merhaba daha önce eminim konu açılmıştır ama bende oğluma kanguru almak istiyorum sizler hangilerinden memnun kaldınız kullananınız varmı?
kızlar merhaba,
daha önce size vajina dudaklarında yapışmadan bahsetmiştim, biz masaj yapıyoruz sürekli inşallah açılacak..size sorum biraz tuhaf kaçacak ama bunu sormam lazım, bebeğinizde vajina kısmı ayrık değil mi yani yapışık değil ? ne kadar bir ayrıklık var ? kısacası orada ufak bir delik var mı ? bizim şu an orası yapiştıği için eski halini hatırlayamıyorum..eğer kendim açamazsam yine doktora götürücekmişiz o açacakmış..
geçmişi okurken gördüm ben de...
ne yaptık acaba beni de çıkarmış listesinden...
çok şaşırdımm ...
delikafadulden ben çok isterim valla.
herkes nerde oturduğunu yazsın. ortak bir yer belirleyelim herkese yakın olabilecek (konak gibi ya da alsancak) buluşalım yerimseniben
sağol canım hemen yarın gidicem doktorabizde de wardı göbek fıtığı diodukta diilmiş 40. gün doktorumuza gittiğimizde 5 dk ka bile sürmüyo hallediyo doktor onu.siyah kömür gibi bi çubuk kullanıyo.bi adı wardı ama hatırlamıyorum göbek üstünden düşmüş gibi bişi de demişti.2,3 günde geçiyo.geçmiş olsun
ayy bugün 3 komşu üçümüzde ardarda doğurduk. bebek arabalarıyla gezdik, sonra evde toplandık :)
herkes bakıyor, ikizmi var falan diyorlar. nasıl ayarladınız ki böyle hepsi minik aa dedi biri. biz koptuk tabi :))
çok huysuzdu bugün kızım, hiç emmek istemiyor. bu haftada kg alması lazım kontrol edilecek. Allah korusun idrar yolu enf. mu acaba diye düşündüm, dr.u arıcaktım şimdi sakinleşti.. Allah yardım etsin bize valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?