2010 Temmuz Anneleri : )

insanları anlamak çok zor valla.kendi bilir zorla da arkadaşlık yap diyen olmadı.bişiy de yapmadım.çok üzülür benim gibi birini kaybettiği için:kedi:kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar
dün gece oğlum çok huysuzdu hep uyandı gece şuanda sarhoş gibiyim yemek falan yaptım bende kocişimi bekliyorum toprak ıda şimdi uyuttum sizlerleyim

amanın maşallah paşaya :)))))
ayına göre kilosu boyu pek güzel...
sana da geçmiş olsun cnm :teselli:

ewden dışarı çıkmazsak kızım düzenli devam ediyor hayatına.gece uykusunu da anlıyo sanki.en geç 11 de uyumaya gidiyoruz beşiğine.ama dün dışarı çıktık abimiz oynasın diye.dünden beri huysuzluğu üzerinde.ama gece uykusuzluk gibi olmuyo hiçbişey.allah yardımcısı olsun gece uykusu olmayan annelerin.çok zor...

canım senin oğlan da çok büyük deil işin zor valla.benim kocam eve erken geliyor rahatım o yönden de bazen iki dakka bakıp bana sesleniyor sinirleniyorum.şimdi bir bağırdım kuzu gibi bakıyor valla kıza uyuttu :))

zorlanmıyorum desem yalan olur valla gülüm.bu kadar zor olacağını bilsem tek başına iki çocuk büyütmenin kalkışmazdım.bi de biz gurbetteyz.iki dk tut dicek insan da yok.off off...
allahım başka dert vermesn geçiyor bu günler de...:)

oyy kuzumun videosunu buldum şimdi bilgisayarda.ilk kez gördüm fırsat olmamıştı hiç bu kadar uzun oturmaya.ne kadar küçük ve çirkinmişşş bebeğimmm yaaaa:))

çıkmam lazım şarjım bitiyor.gelmeye çalışırım yine.görüşürz kızlar...

Canım baktım kızımın dudusuna. Duduş hanım açık.küçücük bir delik var.yapışma görünmüyor. Birde sırıttı benim sıpa suratıma bakıp. Annem kafayı yeedi diye düşündü herhalde. Kafama takılır benim hep altını açışımda bakarım artık.-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

aa gelmem mi kiz gelirim valla gezentinin tekiyim

yilda birkezde oraya geliyorum zaten halam var gemlikde

oradan da sana geliriz ne olacak bana gezecek yer olsun zaten:dance::dance::sm_cool:

Herkese merhaba.Uzun zamandır buraya yazamıyorum hiç fırsat olmuyor.Biz doğduğundan beri oğlumun altını ılık su ve pamukla siliyoruz.Islak mendiller zararlı diye biliyorum.
Bahar sen oğlunu hangi çocuk doktoruna götürüyorsun?

Hosgeldin canim

baslarda bende pamukla sildim ama artik islak mendil kullaniyorum hic pisik olmadi sukur

biz yasama guzen essize gidiyoruz cok iyi bir doktor eger bir doktor bulamadiysan ona gitmeni tavsiye ederim

hem bebege yaklasimi cok iyi hemde ilacci bir doktor degil alternatif tip taraftari ve cok tecrubeli benim bakislarimdan ne soracagimi anliyor kadin

ben cok memnun kaldim zaten tavsiye uzerine ona gidiyoruz

selam kızlar ben liyadora diye bi arkadaş vardı ikizlere hamileydi ada ege oldu nicki galiba sonra onu merak ettim bilgisi olan varmı aranızda bebeklerine kavuştumu? şimdiden teşekkür ederima.s.

sen bursaya gel kız..kaydirigubbakcemile5
bizde Bursa da birkaç kişiyiz..Ben , Froya, Yase, papatya16, Suvari..
inş bizde tanışırız birgün.zemuszemus
[/B][/QUOTE]

bende bursadayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…