ilginç, burda arkdaşlarla tartışmış sonra beni faceten eklersen muhabbet ederiz, artık girmicem topic e demişti. ben gir olur öyle tartışma yanlış anlaşılma demiştim. facete bazen sohbet ediyorduk, şimdi baktım, benide silmiş :) tuhaaaff valla
amanın maşallah paşaya :)))))
ayına göre kilosu boyu pek güzel...
sana da geçmiş olsun cnm :teselli:
Mşallah kuzuna canım.Benim oğlum 4,5 aylık oldu daha 6,5 kilo.
maa;allah canim bebegin cok iyi gidiyor nazar degmesin
maşallah ne kadar büyümüş öyle annesi!!
canım maşallah bebişine allah nazarlardan korusun.benim bebiş hala 6 kilo çok üzülüyorum neden kilo almıyo yaa
Tşkr ederim kızlar..Tek anne sütüyle besliyorum.
Geçen ay doymak bilmiyordu birkaç kez gece mama verdim ama sevmedi..
Mama içmek istemiyor.Artık sütümde yetiyor Allaha şükür..
Tabi süt olsun diye ne bulursam yedim cokacimcoookfaydasını gördüm çoğaldı..
Bu aralar balkabağı yemeğe başladım o da sütü artıyor..Aklınızda bulunsun..
off yaa huysuz kızımın üstünde yine huysuzluğuakannehir
Benim ki de dün gece çok huysuzlandı uyumak bilmedi..Artık uykusu düzene girsin diye dua ediyorum..:Saruboceq:
off yaa huysuz kızımın üstünde yine huysuzluğuakannehir
valla bugün bizimkide huysuz şimdi babası bakıyoır ben çok yoruldum
canım çok sagol..biz de şimdi masaj yaparak açmaya uğraşıyoruz bakalım...sen de bir kontrol edip bilgi verirsen sevinirim canım..orada ufak bir boşluk olması lazım sanırım ama emin değilim ..şimdilik ben biraz açabildim ama çocuğun canı acıyınca bırakıyorum..erkeklerde de sunnet derisi yapışıyormuş onun gibi birşey dedi doktorumuz ..
evet canım önemli değilmiş ama işte neden yapıştı diye insan kafaya takıyor..umarım en kısa zamanda açılır doktorun açmasını istemiyorum cartt diye eliyle açıcak bebeğimin canı yanacak..masajla açabilirim umarım ..sizler de kontrol edin bebeklerinizi canım.
benimkinde öyle birşey yok canım..arada temizliyorum ben çünkü o dediğin kısımları..yapışıklık falan yok..ama bundan sonra daha dikkatli olucam.
sen bursaya gel kız..kaydirigubbakcemile5
bizde Bursa da birkaç kişiyiz..Ben , Froya, Yase, papatya16, Suvari..
inş bizde tanışırız birgün.zemuszemus
cok sagol canım
benimkinde öyle birşey yok canım..arada temizliyorum ben çünkü o dediğin kısımları..yapışıklık falan yok..ama bundan sonra daha dikkatli olucam.
evet canım ben de temizliyodum ama mendiller tahriş etmiş sanırım ondan yapışmış pamuk ve su ile temizliyorum artık ben bıraktım mendil kullanmayı..temizleme mendilleri de yapiyomuş.
unibaby nin ıslak mendillerinin içeriğinde pamuk ve su yazıyor. ben de o yüzden onlarla temizliyorum ama kullanmamak mı lazım ki acaba?
Herkese merhaba.Uzun zamandır buraya yazamıyorum hiç fırsat olmuyor.Biz doğduğundan beri oğlumun altını ılık su ve pamukla siliyoruz.Islak mendiller zararlı diye biliyorum.
Bahar sen oğlunu hangi çocuk doktoruna götürüyorsun?
cok sagol canım
unibaby nin ıslak mendillerinin içeriğinde pamuk ve su yazıyor. ben de o yüzden onlarla temizliyorum ama kullanmamak mı lazım ki acaba?
canım bende ıslak mendil kullanıyorum ama mutlaka sıcak suyla yıkıyorum.bence sende yıka.ben her yıkadımda köpük çıkıyor ıslak mendilden.bende unibabyi kullanıyorum ama 6 aylık olana kadar yıkamayı düşünüyorum mendilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?