2010 Temmuz Anneleri : )

bu sabahta anakucağında baktım ellerini inceliyor..sokmuş ellerini gözünün dibine..bakışları da böyle:1shok: ..
çok komikti yaa

çok şeker ya :) artık gülümsenince anlayıp karşılık da veriyorlar..benimki de şu an kendi başına oyun halısında sesler çıkarıyor ..yatakta kalmayı sevmiyor çünkü sadece tavanı ve yatagi gorebiliyor ..en güzeli yere oyun halısına koymak...

bir gecede oğlumu çarşafta sallıyoruz uyusun diye..
ayakta uyuyup rüya gördüğümü biliyorum yaaa..
ciddiyim rüya falan görüyordum..
eşimde karşımda onun da gözler kapalı..

ikimizde uyuyoruz aslında..düşürcez çocuğu falan..
bazen o beni uyarır aç gözlerini sallanmaya başladın düşücen diye.bazen ben onu..

nasıl bir yorgunluktu o günler......pofffff.benim oğlan kabus gibiydi....

oyun halısına ben de taktım ama biraz fiyatlı geliyor şu an..
bakalım ilerleyen zamanlarda almak istiyorum.

çok komikmiş deniz güneş bazen banada oluyor böyle anne haller :) aklıma gelmedi şimdi ama en çok yakındığım durum konuşmayı unuttum yaaaaaa :))) başka biriyle konuşmaya başlayınca garip cümleler çıkıyor agzımdan bazen aslında onlar her nekadar bebek olsalarda herşeyi anlıyorlar ve normal büyük bir insanlar konuşuyor gibi konuşmak lazımmış.
ama küçük bebeğe de ben seni seviyorum sana çok değer veriyorum diyemezsin normal bir tonla değilmi ama bilmiyorumkismile

playskoolun çıngıraklı çoraplarından aldık bizde kızım ayaklarına giydirdiğimde pek umursamadı bende 2 parmağımı geçiriyorum kukla gibi oynatıyorum biri ötüyor zaten ama en fazla 1 dk ilgisini çekebiliyorum. şimdi bende oyun halısı araştırıcam ne olduğunu bilmiyorum ama burdan duydum.

benimde çok hoşuma gidiyor ama gerçektende pahalı evde yapılımı acaba bu şey. bikaç parça renkli kumaş oyuncak falan olabilir aslına.

bence cok rahat yapılır..bizimki de chicco nun park yatagından cıktı yoksa acayip pahalı bişey yani o kadar değer mi bilmiyorum..sonuçta ordan da bir süre sonra sıkılıyor bebişler.

eğer seramik tasarımcısı hatta seramik sanatçısı olurlarsa hiç sorun değil ,yanımda çalışırlar..Şu an aktif olarak çalışmıyor olsam bile atölyem var ve memnunum mesleğimden..Çok zevkli..Her işin kendince zor yanları var tabiiki...

bebeklerimizin gelecekleri ile igili hayaller kurmak ne güzel bizde kızımızın müzisyen olmasını yada spor dallarından biriyle ilgilenmesini istiyoruz.... ama tabiki tercih onların bakalım onlar büyüdüklerinde neler isteyecekler..

bu sabah 6 da kızımı sallarken düşündümde 7 sene sonra burada çocuklarımızın okul çantaları sırtında okula gider hallerinin fotoğrafllarını yayınlarız.
:dance:

oyun halısı diye arattım bu çıktı haftasonu bebek mağazasına gitmiştikki kızım burnumdan getirdi orada bir tane duruyordu hiç çekinmeden kızımı yatırdım buna benzer birşeyin üstüne ama nasıl ağlıyor oyuncakları sallıyoruz yok aynalı kısmı vardı döndürüp orayı gösteriyoruz yok... fiyatıda 49 liramıydı neydi almayacağım için çok dikkatli bakmadım. benim kızım neden aksi ya.. ancak çok gürültülü ve ışık çıkaranlar oyuncaklar uzun süre dikkatini çekiyor. bende gittim en sonunda 1 milyoncudan bişey aldım plastik oyuncak onun sesinden mutlu oldu hatta elinde bile tuttu.

ben de çok istiyorum müzisyen olmasını ya da en azından sanatın herhangi bir dalıyla uğraşmasını...
biraz da kendi hayallerimi kızım üzerinden hayata geçirmek gibi birşey bu galiba.
ben de enstrüman çalıyorum ve hatta hep çok büyük orkestralarda çellist olacağımı hayal ederdim...
neyse kızım ne isterse o olsun

kızlarrr

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Sonbahar, bahar1, beraser, gursoy326, KK Pro Üyeipekbocugu, krikitos, myline, selva82, sunny, suvari, yavsib

bu kadar kalabalıkken ben neden kendi kendime konuşur görünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah..6 sında düşünüyorum okula kaydettirmeyi..7 geç geliyor bana..

bende uyuttum aslında çok işim var. ama bu evi hergün topluyorum hergün dağılıyor. bugün boşverdim burda takılcam. kk ya oturmaya geldim. a.s

ben de kendi kendime konuştum hem de senden alıntı yaparakmafoldumben

bende gireli epey oldu canım ama yazamıyorum ki bir türlü :)))
ceren saolsun:)

kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar ben geçmişi okuyordum aklımda kalanlar ıslak mendilleri huggıes kullandım 2 senedir kullanıyorum çok memnunum 3lü paketleri olunca alıyorum yeşil banyo ferahlığı daha güzel
ama ilk 2 ay uni baby yeni doğan kullandım hep prima ıslak mendilerde güzel ben ilk 1 sene iyi bir marka kullanma tarafıyım yıkamayıda hiç duymamıştım eğer yıkanmaya üsenmiyorsanız pamuğu ıslatın daha iyi bence en azından pamuk daha ucuz makyaz temizleme pamukları parçalanmıyorda

bugün evi temizledim off mis oldu evim ütülerde bitti ama makinada gene yıkanıyor :sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…