bu sabahta anakucağında baktım ellerini inceliyor..sokmuş ellerini gözünün dibine..bakışları da böyle:1shok: ..
çok komikti yaa
çok şeker ya :) artık gülümsenince anlayıp karşılık da veriyorlar..benimki de şu an kendi başına oyun halısında sesler çıkarıyor ..yatakta kalmayı sevmiyor çünkü sadece tavanı ve yatagi gorebiliyor ..en güzeli yere oyun halısına koymak...
oyun halısına ben de taktım ama biraz fiyatlı geliyor şu an..
bakalım ilerleyen zamanlarda almak istiyorum.
benimde çok hoşuma gidiyor ama gerçektende pahalı evde yapılımı acaba bu şey. bikaç parça renkli kumaş oyuncak falan olabilir aslına.
kızlar burda video nasıl paylaşılıyor hangi siteden?
evet canım güzel sanatlar fak. grafik mezunuyum en berbat mesleklerden biri gecesi gündüzü olmayan bir meslek sakın çocuklarınız gariker yada tasarımcı olmasın şahsen ben istemem kızımın grfkr olmasını:))
.
bebeklerimizin gelecekleri ile igili hayaller kurmak ne güzel bizde kızımızın müzisyen olmasını yada spor dallarından biriyle ilgilenmesini istiyoruz.... ama tabiki tercih onların bakalım onlar büyüdüklerinde neler isteyecekler..
bu sabah 6 da kızımı sallarken düşündümde 7 sene sonra burada çocuklarımızın okul çantaları sırtında okula gider hallerinin fotoğrafllarını yayınlarız. :dance:
bebeklerimizin gelecekleri ile igili hayaller kurmak ne güzel bizde kızımızın müzisyen olmasını yada spor dallarından biriyle ilgilenmesini istiyoruz.... ama tabiki tercih onların bakalım onlar büyüdüklerinde neler isteyecekler..
bu sabah 6 da kızımı sallarken düşündümde 7 sene sonra burada çocuklarımızın okul çantaları sırtında okula gider hallerinin fotoğrafllarını yayınlarız. :dance:
kızlarrr
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Sonbahar, bahar1, beraser, gursoy326, KK Pro Üyeipekbocugu, krikitos, myline, selva82, sunny, suvari, yavsib
bu kadar kalabalıkken ben neden kendi kendime konuşur görünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende gireli epey oldu canım ama yazamıyorum ki bir türlü :)))
ceren saolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?