bu sabahta anakucağında baktım ellerini inceliyor..sokmuş ellerini gözünün dibine..bakışları da böyle:1shok: ..
çok komikti yaa
inşallah..6 sında düşünüyorum okula kaydettirmeyi..7 geç geliyor bana..
ben de kendi kendime konuştum hem de senden alıntı yaparakmafoldumben
gitar çalıyordun değil mi canım ? çok iyi olmasa da kendi çapımda ben de çalıyordum.bebek tedavisinden önce keman dersi alıyordum,izmir de kızlarağasından ucuz dandik bir keman bulmuştum,öğretecek insan da bulmuştum hatta..ancak sadece 3-4 ders devam edebildim..ben de çok istiyorum müzisyen olmasını ya da en azından sanatın herhangi bir dalıyla uğraşmasını...
biraz da kendi hayallerimi kızım üzerinden hayata geçirmek gibi birşey bu galiba.
ben de enstrüman çalıyorum ve hatta hep çok büyük orkestralarda çellist olacağımı hayal ederdim...
neyse kızım ne isterse o olsun
canım bu resimdeki oyun halısı 140 tl civarı Çınar ın halısı ordan tanıdım..aloynaver sitesinde daha makul fiyatla 1-2-3 aylık kiralanıyor..siteyi daha önceden keşfetseydim almaz ,kiralamayı düşünüdüm..
oyun halısı diye arattım bu çıktı haftasonu bebek mağazasına gitmiştikki kızım burnumdan getirdiorada bir tane duruyordu hiç çekinmeden kızımı yatırdım buna benzer birşeyin üstüne ama nasıl ağlıyor oyuncakları sallıyoruz yok aynalı kısmı vardı döndürüp orayı gösteriyoruz yok... fiyatıda 49 liramıydı neydi almayacağım için çok dikkatli bakmadım. benim kızım neden aksi ya.. ancak çok gürültülü ve ışık çıkaranlar oyuncaklar uzun süre dikkatini çekiyor. bende gittim en sonunda 1 milyoncudan bişey aldım plastik oyuncak onun sesinden mutlu oldu hatta elinde bile tuttu.
umarım istediğin olur senin yavruşlar elele tutuşur gderle okula şuan hayal ediyorumda :) ben zaten 2 yaşından itibaren oyun gruplarına göndercem , uyum sağlarsa eğer doğru kreşe... günde 3-4 saatte olsa göndercem. şimdi bebek üstüme bir yapıştımı kucağımdan indiremiyorum , ayaklarımda sallamam için saatlerce ağlıyor eğer büyüyüncede böyle olursa benim işim zor. mümkün olduğunca en erken yaşta kaynaştırcam dış dünya ile. kaç sene daha evde oturabilirimki..
gitar çalıyordun değil mi canım ? çok iyi olmasa da kendi çapımda ben de çalıyordum.bebek tedavisinden önce keman dersi alıyordum,izmir de kızlarağasından ucuz dandik bir keman bulmuştum,öğretecek insan da bulmuştum hatta..ancak sadece 3-4 ders devam edebildim..
canım bu resimdeki oyun halısı 140 tl civarı Çınar ın halısı ordan tanıdım..aloynaver sitesinde daha makul fiyatla 1-2-3 aylık kiralanıyor..siteyi daha önceden keşfetseydim almaz ,kiralamayı düşünüdüm..
Ben de istiyorum 2 yaşlarındayken oyun guruplarına göndermeyi..sosyalleşmeleri açısından çok yararlı olur..
o zaman 149 liraymış demekki baharın ağlamasından hiçbirşeye bakamadımki. bebek arabamızdan memnun değilimm yenisini alacaktık. güya alışveriş yapacaktık gittiğimizde arabadan inmemiz ve tekrar binip eve dönmemiz 1 saati bulmadı.benim kızım ağlarken çığlık atıyor. sizinkilerde öyle mi?
krikitos sen en iyisini yaptın arkadaşım şimdi çok zorlanıyorsundur eminim ama ilerde çok güzel olur. alminaçınarda öyle.
biz 2. çocuğu asla düşünmüyoruz ama bu şunaki fikrimiz kızım okula başlayınca belki fikrimiz değişir.
Selam kızlar ben geçmişi okuyordum aklımda kalanlar ıslak mendilleri huggıes kullandım 2 senedir kullanıyorum çok memnunum 3lü paketleri olunca alıyorum yeşil banyo ferahlığı daha güzel
ama ilk 2 ay uni baby yeni doğan kullandım hep prima ıslak mendilerde güzel ben ilk 1 sene iyi bir marka kullanma tarafıyım yıkamayıda hiç duymamıştım eğer yıkanmaya üsenmiyorsanız pamuğu ıslatın daha iyi bence en azından pamuk daha ucuz makyaz temizleme pamukları parçalanmıyorda
bugün evi temizledim off mis oldu evim ütülerde bitti ama makinada gene yıkanıyor :sinifsinif:
o zaman 149 liraymış demekki baharın ağlamasından hiçbirşeye bakamadımki. bebek arabamızdan memnun değilimm yenisini alacaktık. güya alışveriş yapacaktık gittiğimizde arabadan inmemiz ve tekrar binip eve dönmemiz 1 saati bulmadı.benim kızım ağlarken çığlık atıyor. sizinkilerde öyle mi?
krikitos sen en iyisini yaptın arkadaşım şimdi çok zorlanıyorsundur eminim ama ilerde çok güzel olur. alminaçınarda öyle.
biz 2. çocuğu asla düşünmüyoruz ama bu şunaki fikrimiz kızım okula başlayınca belki fikrimiz değişir.
bizim arkadaşlarla bebek oyun gurubumuz var kk da tanıdım hepsini izmir bebek oyun gurubu die yaklaşık hepsi 2 yaşındalar en küçükleri mert kasım 23 doğumlu 2 haftadır 1 görüşüyoruz geçen cumartesi birlikteydik hatta çok güzel oynadılar hatta burda izmirdekilerle samimi olalım istiyorum bizim bebekelrde büyüyünce bebek oyun gurubu yaparız hemde annelerede değişiklik oluyor
asla tv izlettirmem diyen ben! star da tom ve jerry var açtım onu kızımda karşısında onlar haraket ettikçe onlara höööö hööö diye cevap veriyor
dönencede göz kayması yapıyor demiştin değil mi canım sen??
ben tv ile tanışmanı hiç istemiyorum aslında mümkün olduğunca ama bazen baharı ne ile meşgul edeceğimi şaşırıyorum arkadaşlar size abartıyorum gibi gelebilir ama çok aksi bir bebek. hiçbirşeyle memnun edemiyorum. benim yine sabrım fala dayanamıyor siz birde babamızı görseniz adamcağız kendini paralıyor. yeterki kızımız 2 dk gülsün diye. birde kızımın sinirlenince saçları dikiliyor ve 2 kaşının arasındaki bölge alnıyla beraber kıpkırmızı oluyor buda çok enteresan
benim doğumumda iyi bir hastanede oldu, ordada unibaby kullanılıyordu. bende öyle devam ediyorum. bitince başka alıcam artık..
dönencede göz kayması yapıyor demiştin değil mi canım sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?