2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah..6 sında düşünüyorum okula kaydettirmeyi..7 geç geliyor bana..

umarım istediğin olur senin yavruşlar elele tutuşur gderle okula şuan hayal ediyorumda :) ben zaten 2 yaşından itibaren oyun gruplarına göndercem , uyum sağlarsa eğer doğru kreşe... günde 3-4 saatte olsa göndercem. şimdi bebek üstüme bir yapıştımı kucağımdan indiremiyorum , ayaklarımda sallamam için saatlerce ağlıyor eğer büyüyüncede böyle olursa benim işim zor. mümkün olduğunca en erken yaşta kaynaştırcam dış dünya ile. kaç sene daha evde oturabilirimki..

gitar çalıyordun değil mi canım ? çok iyi olmasa da kendi çapımda ben de çalıyordum.bebek tedavisinden önce keman dersi alıyordum,izmir de kızlarağasından ucuz dandik bir keman bulmuştum,öğretecek insan da bulmuştum hatta..ancak sadece 3-4 ders devam edebildim..
canım bu resimdeki oyun halısı 140 tl civarı Çınar ın halısı ordan tanıdım..aloynaver sitesinde daha makul fiyatla 1-2-3 aylık kiralanıyor..siteyi daha önceden keşfetseydim almaz ,kiralamayı düşünüdüm..

ben merti seneye kreşe yazdırıcam 3 yaştan intibaren gidicek inşallah şimden araştırmalara kreşlerle konuşmaya başladım 5 yaştan intibarende anaokuluna göndericem inşallah planlarım bunlar aralarında 2 yaş var biri anaokuluna başlarken diğeri kreşe başlıycak kısmet olursa

Ben de istiyorum 2 yaşlarındayken oyun guruplarına göndermeyi..sosyalleşmeleri açısından çok yararlı olur..

o zaman 149 liraymış demekki baharın ağlamasından hiçbirşeye bakamadımki. bebek arabamızdan memnun değilimm yenisini alacaktık. güya alışveriş yapacaktık gittiğimizde arabadan inmemiz ve tekrar binip eve dönmemiz 1 saati bulmadı.benim kızım ağlarken çığlık atıyor. sizinkilerde öyle mi?

krikitos sen en iyisini yaptın arkadaşım şimdi çok zorlanıyorsundur eminim ama ilerde çok güzel olur. alminaçınarda öyle.

biz 2. çocuğu asla düşünmüyoruz ama bu şunaki fikrimiz kızım okula başlayınca belki fikrimiz değişir.

evet canım mandolin ve ud da çalıyorum:asigim:birascık:asigim:
bazen kocama diyorum ki heba oluyo yeteneklerimdelikafadulden
kızıma da mutlaka bir enstrüman çalmayı öğreteceğim ya da öğrenmesni sağlayacağım...
keman çok güzel bayılırım ben

Ben de istiyorum 2 yaşlarındayken oyun guruplarına göndermeyi..sosyalleşmeleri açısından çok yararlı olur..

anaaam pek cahilim ben galiba, oyun gurubu ne ki?

ben de hiç düşünmüyorum 2.yi.
annem bencil olma kardeş çok önemli diyo ama ben maddi manevi bütün imkanlarımı ilke için kullanmak istiyorum...
ilke de bazen çığlık çığlığa ağlıyo canım ama sürekli değil.

benim ev kalk gidelim diyoolaelaelaelaelae
dağlar gibi ütüm var, pazar günü sadece bankacı kocamın takımlarını ve gömleklerini ütüledim belim çıktı:sinifsinif:

bizim arkadaşlarla bebek oyun gurubumuz var kk da tanıdım hepsini izmir bebek oyun gurubu die yaklaşık hepsi 2 yaşındalar en küçükleri mert kasım 23 doğumlu 2 haftadır 1 görüşüyoruz geçen cumartesi birlikteydik çok güzel oynadılar hatta burda izmirdekilerle samimi olalım istiyorum bizim bebekelrde büyüyünce bebek oyun gurubu yaparız hemde annelerede değişiklik oluyor

Son düzenleme:

insanların fikirleri çok çabuk değişiyor canım. eşimle de onu konuşuyorduk çekilen acılar çabuk unutuluyor. Allah tarafından heralde.. benim ilk ay göğüslerim resmen paramparça oldu mesela. unutamam bu acıyı hayatta derdim. ne oldu, geçti gitti işte. aklıma bile gelmiyor şimdi biri hatırlatmadıkça..
şu an 2. çocuk fikri çok ama çok uzak bize. ama belli bir zamandan sonra bu fikre sıcak bakmaya başlayacağımıza eminim ben.
inanırmısın gittiğim yerlerde hamileleri görünce içim sıkılıyor şu an. öfff diyorum ne zor, Allah kurtarsın .. ama bunu da unutucam a.s

yok ben bu görüşme fikrine taktım kafayı hihoyyyt
mutlaka görüşmeliyiz. bu oyun grubu konusunu falanda görüştüğümüzde mutlaka konuşalım. çok başarılı bir fikir bence CADIARZU

ben nivea ıslak bendil kullanıyorum şu anda. ilk 2 ay sadece pamuğu ıslatıp öyle sildim kızımın poposunu.
hatta kutusunu hala ıslak pamukla temizliyorum. o da hergün değil. gün aşırı. hergün temizlemekte iyi değilmiş çünkü...

asla tv izlettirmem diyen ben! star da tom ve jerry var açtım onu kızımda karşısında onlar haraket ettikçe onlara höööö hööö diye cevap veriyor

asla tv izlettirmem diyen ben! star da tom ve jerry var açtım onu kızımda karşısında onlar haraket ettikçe onlara höööö hööö diye cevap veriyor

asla tv izletme demem ama ilk 6 ay asla izletme derim çünkü göz kayması yapıyor hareket çok olunca takip etmeye çalışıyorlar böylece şaşılık ve göz kayması yapabiliyormuş

dönencede göz kayması yapıyor demiştin değil mi canım sen??

ben tv ile tanışmanı hiç istemiyorum aslında mümkün olduğunca ama bazen baharı ne ile meşgul edeceğimi şaşırıyorum arkadaşlar size abartıyorum gibi gelebilir ama çok aksi bir bebek. hiçbirşeyle memnun edemiyorum. benim yine sabrım fala dayanamıyor siz birde babamızı görseniz adamcağız kendini paralıyor. yeterki kızımız 2 dk gülsün diye. birde kızımın sinirlenince saçları dikiliyor ve 2 kaşının arasındaki bölge alnıyla beraber kıpkırmızı oluyor buda çok enteresan

ben onun sinirini yerim kaydirigubbakcemile3
huy işte seninle ilgisi yok ki canım... anne-babalar olarak paralıyoruz kendimizi...

benim doğumumda iyi bir hastanede oldu, ordada unibaby kullanılıyordu. bende öyle devam ediyorum. bitince başka alıcam artık..

canım hangi hastanede doğum yaptın.ben buralarda hastane begenmedim .bir sarıgazi bölge var ordaki adamda ben vakumla dopum yaptırıyorum diyince avrupa yakasında doğum yaptım annem o tarafda oturuyorda

dönencede göz kayması yapıyor demiştin değil mi canım sen??

HAYIR dönence göz kayması yapıyor demedim ben hiç bizmde dönencemiz var 2 oğlumdadas kullandım ışıklı sesli baya oyalıyor onu ben bi doktora sorayım yapıyorsa onuda kullanmayıveririz napalım :bbo: benim mert öyleydi bir saniye susmazdı ne gece ne gündüz geceleri komşular şiyayet ederdi allah yardımcın olsun öyle çocuk büyüyüncede uslanmıyor 2 yaşında dahada huysuz dahada aksi ve sinirli hatta şuan 2 yaş sendromundaymış dr.öyle dedi :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…