2010 Temmuz Anneleri : )

oyun gurubu. haftanın bir kaç günü için sadece oyun oynamaya bırakıyorsun sıpaları o oluyor yanılmıyorsam ...:)

seramik eğlencelidir ama yapmak isterdim. ama çocuğu alıp hadi sende grafik prg. karıştır diyemezsin tabi :) çocukların çok şanslı bence çamurla oynayıp şekil vermek zeka gelişimleri açınıdan önemli tabi ben ilerde inşallah ya heykel yada bu tarz el becerisini geliştirici bir kursa göndermek isterim.
ayrıca kendi atelyönün olması buyuk avantaj. bende kendime evde boş oda olsa resim yapab,leceğim bir alan açmak isterim ilerde olur inşallah.

.:
atölye kendi kendine gariban gariban duruyor şu an..:))
inşallah olur canım.grafik bölümündeki arkadaşların derslerine girerdim arasıra çok zevkli olurdu..çok yetenekli olduklarını düşünüyorum grafik tasarımcıların...

oyun gurubu aynı yaş çocukların 10 cocuğu geçmeyen sadece özgürce oyun oynayacakalrı bir odada karışmadan oymalarını sağlamak ama çocukların aralarında 5 ay aydan fazla olmıycak eğer olursa zarar verebilirler yada büyük çocuğun yaptığını küçük çocuk yapamazsa içten içe kompleks e girebiliyormuş faydalı bişi ama bi okadar da çocuklar iyi seçilmeli zeka veya yaş gurupları iyi belirlenmeli biz kendi çapımızda oyun gurubu hazırladık ama özel kreşlerde daha detaylı ve özenli seçiliyor çocuklar onlara göre sınıflara ayrılıyor

en son mesajımı 16:46da yazmışım kızım ağlayınca ayrıldım burdan. ayağımda sallayarak henüz uyutabildim. kızlar acaba bebek sallayan ayak varmıdır :))) pilli ya da elektirikli farketmez. bi o eksiğimiz kaldı en çok lazım olan şey bir çift sağlam hiç yorulmayan ayak kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı mirmirmirmir

naniknaniknaniknanik

EVLATLIK NEDİR? KÜÇÜK KIZIN CEVABI
Okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotografı üzerinde tartışıyorlardı. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degişikti... Ögrencilerden biri o erkek çocugunun belki de evlat edinilmiş olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız ögrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında degil, yüreginde büyümüşsün demektir...

vay kıza bak.ben aynı durumda olsam oturup evlatlıgı açıklıcam diye hayat hikayemi anlatırım.bir gün şöyle oldu bir gün böyle vs ..P

arkadaşlar bebişleriniz uyanıkken yataklarında bırakıyor musunz oynamaları için.

bi fikriniz var mı. ben bırakmıyorum yatagın sadece uyunacak bır yer oldugunu bılsın dıye.

arkadaşlar bebişleriniz uyanıkken yataklarında bırakıyor musunz oynamaları için.

bi fikriniz var mı. ben bırakmıyorum yatagın sadece uyunacak bır yer oldugunu bılsın dıye.

yok canım bizim kızın yannda mutlaka adam olcak.yoksa durmaz öyle tek başına

:çok üzgünüm: çok beğendim........

daha küçükken bırakıyordum canım ama şimdi ne mümkün aklinialirimsmile
ama mümkün olsaydıda yatağı yerine salonda bir yer ayarlardım

ciciler ben kaçem bari azcık :)
misafirim var akşama, hazırlık yapayım.. mucks opuyorumnanaktan

ben bırakmıyorum hiç yatağında ama odada wc ye falan gittiğimde yada mertle ilgilendiğimde yanlız kalıyor çok kısa süre tabi ancak

yataklarının üzerinde havada asılı oyuncaklar var ( dönence değil )onlara bakıp bakıp gülümsüyorlar..bırakıyorum arasıra yani..

benim tek başına bırakmam söz konusu bile olamaz :)) nerdeee . burda komşumun bebişi 4 aylık çocuk tombiklikten zaten yerinden kımıldayamıyor. ama bütün gün koltukta bırak durur yani ağlaması bile kibar kibar. sanırım şans bu. benim kızım hareketli kendi kendine dönüyor doğduğundan beri başını dik tutabiliyordu şimdi gövdesini çeviriyor. bu kdr hareketli ve ağlayan çocuk et tutarmı hiç. anlamadığım şey sürekli ayağımda sallıyorum benden kilolar gitmiyor salladıkça erisem ya bari

benim kızımın oyun halısı da bundan çok memnunum kızım da memnun.aldığımız ilk günden beri gayet ilgili.aslancığıı kızım çok seviyor ona gülüyor ses atıyor.

bizim bebek arabamızdan gayet memnunum tavsiye ederim.pierre cardin ps 705a modeli.çift yönlü ,hafif, tentesi tam kapanıyor,sinekliği var,ön ve arka tekerlekleri 360 derece dönüyor.360 liraya almıştık

slm kızlar aranızda buhar makinesi kullanan var mı. hangi markaları kullanıyorsunuz. memnun musunuz. ben araştırdım da. premier markanın özellikleri çok hoşuma gitti. başka hiçbi markada göremedim bu özellikleri. nem oranını istedigin gibi ayarlıyorsun ve odayı hep o oranda tutuyo. nem oranı düşünce açılıyo istenilen seviyeye gelince kapanıyo. fiyatı da gayet uygun. acaba çalışması nasıldır ki. bi an önce Almam lazım oğlumun burnu tıkandı kaloriferden dolayı. sabah uyandıgında burnu fena tıkanmış oluyo yavrumun

buhar makinası kullanıyorum böle yunus şeklinde oyuncak gibi markası tri-star die bi marka 60 tl ye almıştım şekli yüzünden aldım ben ama memnun değilim yosun tutuyor bence biraz daha para ver iyi bişi olsun sonra pişman olursan 2 kere masraf etmezsin ben chicconun soğuk buhar mak. almak istiyorum henüz doğalgaz ı açmadık izmir sıcak bir dahaki aya almam lazım elimdekinide kullanırım aslında bozuk değil ama iyon özellikli istiyorum

Son düzenleme:
medikalcim die bi sitede hem kullandığım var 60 tl miş hala hemde istediğim iyon özellikli var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…