- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
eğer seramik tasarımcısı hatta seramik sanatçısı olurlarsa hiç sorun değil ,yanımda çalışırlar..Şu an aktif olarak çalışmıyor olsam bile atölyem var ve memnunum mesleğimden..Çok zevkli..Her işin kendince zor yanları var tabiiki...
.:seramik eğlencelidir ama yapmak isterdim. ama çocuğu alıp hadi sende grafik prg. karıştır diyemezsin tabi :) çocukların çok şanslı bence çamurla oynayıp şekil vermek zeka gelişimleri açınıdan önemli tabi ben ilerde inşallah ya heykel yada bu tarz el becerisini geliştirici bir kursa göndermek isterim.
ayrıca kendi atelyönün olması buyuk avantaj. bende kendime evde boş oda olsa resim yapab,leceğim bir alan açmak isterim ilerde olur inşallah.
en son mesajımı 16:46da yazmışım kızım ağlayınca ayrıldım burdan. ayağımda sallayarak henüz uyutabildim. kızlar acaba bebek sallayan ayak varmıdır :))) pilli ya da elektirikli farketmez. bi o eksiğimiz kaldı en çok lazım olan şey bir çift sağlam hiç yorulmayan ayak kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı mirmirmirmir
arkadaşlar bebişleriniz uyanıkken yataklarında bırakıyor musunz oynamaları için.
bi fikriniz var mı. ben bırakmıyorum yatagın sadece uyunacak bır yer oldugunu bılsın dıye.
EVLATLIK NEDİR? KÜÇÜK KIZIN CEVABI
Okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotografı üzerinde tartışıyorlardı. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degişikti... Ögrencilerden biri o erkek çocugunun belki de evlat edinilmiş olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız ögrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında degil, yüreginde büyümüşsün demektir...
arkadaşlar bebişleriniz uyanıkken yataklarında bırakıyor musunz oynamaları için.
bi fikriniz var mı. ben bırakmıyorum yatagın sadece uyunacak bır yer oldugunu bılsın dıye.
oyun halısı diye arattım bu çıktı haftasonu bebek mağazasına gitmiştikki kızım burnumdan getirdiorada bir tane duruyordu hiç çekinmeden kızımı yatırdım buna benzer birşeyin üstüne ama nasıl ağlıyor oyuncakları sallıyoruz yok aynalı kısmı vardı döndürüp orayı gösteriyoruz yok... fiyatıda 49 liramıydı neydi almayacağım için çok dikkatli bakmadım. benim kızım neden aksi ya.. ancak çok gürültülü ve ışık çıkaranlar oyuncaklar uzun süre dikkatini çekiyor. bende gittim en sonunda 1 milyoncudan bişey aldım plastik oyuncak onun sesinden mutlu oldu hatta elinde bile tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?