2010 Temmuz Anneleri : )

iyon özelliklinin ne farkı var ki. eger önemli bi fark varsa bende iyon özellikli alırım o zaman.

haziranx çim ben bunu istiyorum inceledim bunu güzel gibi kullanan varsa fikirleri neler mennunlar mı????[/B]

Özellikleri :
İyonlu Soğuk buhar makinesi,ortamdaki havayı nemlendirir ve negatif iyon yayarak temizler.
İnsan kulağının duyamayacağı (ultrasound)yüksek frekanslı titreşimler üreterek,soğuk suyu buharlaştırır.
Soğuk buharın yayılması,sağlık üzerinde faydalı etkiler yaratarak ortamdaki doğru nem oranını sağlar.
Su damlalarının havaya geçişinin iyonlaştırıcı etkisi vardır; negatif iyonlar,havadaki kirlilik yaratan partiküllere saldırarak,yere düşürür ve böylece sigara dumanını,polenleri ve tozları azaltır.
Tıbbi çalışmalar,negatif iyonların hem stres önleme fonksiyonları hem de solunum cihazlarına direkt etkileriyle,insanların fiziksel ve psikolojik sağlığı üzerinde pozitif etkisi olduğunu göstermiştir.
netten alıntıdır.

Son düzenleme:

hmm evet bende bakmıştım ona. 115 liraya var bi sitede. bazı yerlerde ikiyüzün üzerinde. blgin olsun. çok para verme

selam arkadaşlar
geçmişi okudum biraz. bizim kız da oyuncaklarını tutmaya başladı maşallah ama malesef oyuncak oynamayı hiç sevmiyor. tutmayı becerip bırakmayı daha öğrenemediği için de sinirleniyor, ağlamaya başlıyor.
ıslak mendil konusunda da bence içeriği sadece su ve pamuk olanlar kullanılabilir. ben unibaby kullanıyorum. doktorun yanında altını temizlerken de gördü kaç kere,hiçbir şey demedi.
tabiki en güzeli yıkamak.sonuçta yıkamaya benzemez silmek ama sürekli de yıkanmaz üşüyebilir.

merhaba kızlar,

bebişi yıkayacaktık yemek yedik ettik, bebişi 2 dakika babasına verdim, bugün e- bebekten yıkama kovası almıştım onu bir temizleyeyim dedim, daha 10 dakika olmadı ki ne göreyim...bizim kız babasının kucağında babası tv ye dalmış kızın boynu düşmüş önüne son derece rahatsız bir pozisyonda uyuyo..yani tv izlicem diye kızı uyutmuş hadiii tekrardan bütün herşeyi geri götür yıkayamadık kızı sinir oldum babasına ..2 dakka sonra yıkacanak dikkat et de uyumasın bi de ayakta sallanıyo uyusun diye...valla elimde olsa tek yıkayacam da, kafasını çok kaldırıyo su dökerken...siz tek mi yıkıyosunuz kafayı kaldırıyo mu sizinki de su dökünce falan ? file de kullanıyoruz biz ama tek yıkarken bir elle su döküp bir elle durulamak lazım bebişi tutmak zor oluyo bu şekilde..

Son düzenleme:
ben tek yıkıyamam eşimle yıkıyoruz . o su döküyor bende yıkıyorum.evet çok kaldırıyor kafası filede koşoyor resmen.

kızlar bir de bebeğin ishal olup olmadığı nasıl anlaşılır ? bunların dışkısı zaten sıvı ? sizin bebişlerin kaka kıvamı nasıl koyu mu yoksa sıvı mı ? yani doğduğundan beri sıvı bizimkinin

kızlar ya o kadar yiyip içiyorum burda yazılan herşeyi yaptım sütüm olmuyor bugün kızım o kadar ağladıki açlıkdan rezene çayı yaptım iki kere onu içti.eşimde evde yoktu mama falanda aldıramadım.humana still içip duruyorum.suya ağırlık vermem lazım sanırım.canım ya o rezene çayını içtikçede uyuyor..

yukarki komşu geldi torunuyla bizim kızla aralarında 1 hafta var kız topaç maş şok oldum valla daha 2 aylık 5800 gram boyuda 63 cm miş.bide diyom ne kada rolmş söylemek istmeiyor çakal dedim P sizinki daha uzuna benziyor dedi.dedim zayıf oldugundan heralde öyle gösteriyo ama o ilk ay hep mama ymiş.o kadın ne zaman gelse bana kızım o gün hiç durmuyor dikkat ettim.bugün yine usluydu kızım kaıdn geldi gitti çığlık çığlıga sakinleştiremedik ya uyuyor ya ağlıyordu.muahbbet edemeidm bugün kızımla.şi,mdi sakin babasıyla oynuyor

bizimkininde sıvı canım.şöyle anlarız heralde normalde günde 6 kez yapardı bu ara 2 kez yapmaya başladı heralde çok sık yaparsa yedigini çıakrtırsa ishaldir bence.ama bende bilmiyorum kızım hiç ishal olmadı

evet diğer arkadaşlar da yorum yapsın bakalm nasıl anlaşılırmış...

peki siz şebeke suyuyla mı yıkıyorsunuz bebişleri ? kaynatanlar varmış ben kaynatmıyorum ama eğer su yutarsa acaba zararlı olur mu ?

yok canım tek yıkamayı beceremem ben.eşimle beraber yıkıyoruz.zor olur tek yıkamak

1 - 12 aylar arası Türk kız çocukları tartı / boy çizelgesi
En az En fazla
1 Aylık bebek 2950 g - 50 cm 5400 g - 59 cm
2 Aylık bebek 3500 g - 52.5 cm 6400 g - 62 cm
3 Aylık bebek 4000 g - 54 cm 7200 g - 64.5 cm
4 Aylık bebek 4500 g - 56 cm 8000 g - 67.5 cm
5 Aylık bebek 5000 g - 57.5 cm 8700 g - 70 cm
6 Aylık bebek 5400 g - 59 cm 9250 g - 72 cm
7 Aylık bebek 5800 g - 60.5 cm 9800 g - 73 cm
8 Aylık bebek 6150 g - 61.5 cm 10350 g - 75 cm
9 Aylık bebek 6500 g - 62.5 cm 10800 g - 77 cm
10 Aylık bebek 6750 g - 63.5 cm 11200 g - 78.5 cm
11 Aylık bebek 7000 g - 65 cm 11700 g - 79.5 cm
12 Aylık bebek 7200 g - 66 cm 12000 g - 81 cm

liste karışık çıktı ama orjinali bu adreste cnm bir göz at
Boy Kilo Grafii Bebeklerde Boy Kilo cetveli art ocuklarda boy kilo tablosu bebeklerde boy kilo izelgesi

bizimki ishal oldu cuma günü. normalde gece hiç kakasını yapmaz. o gece 2-3 defa kaka yaptı ve suluydu. o şekilde anladım ishal olduğunu.

2 aylık bebek 63 cm çok uzun... olmaması lazım devlik hastalığı denilen birşey var biliyorsunuz di mi allah göstermesin.

2 aylık bebek 63 cm çok uzun... olmaması lazım devlik hastalığı denilen birşey var biliyorsunuz di mi allah göstermesin.

bencede onunki anormal.eim gördü şok oldu diyo güzin bu 2 aylık mı şimdi 2 yaşında gb iyo dedim abartma istersen :))

belki uzun doğmuştur annesi ya da babasıda uzunsa çekmiştir. akrabalaraına çekmiş olabilir belki. ama ççok tombik bebekler eğer bu aylarda hızla artmaya devam ederlerse obezite sorunu ortaya çıkabliyormuş ilerleyen yaşlarda. benim kızımda çok zayıf geliyor gözüme daha 5 kg. ama tabloya göre normal. endişelenmiyorum ben artık. bebekken bende çok zayıfmışım bana çekmiş iştahsız huzursuz aksi. aynı benim bebekliğimmiş diyor anneciğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…