2010 Temmuz Anneleri : )

canım valla kilosunu bende takmıyorum ama aç kalıyor bazen sütüm yetmiyor acaip üzülüyorum ona.deli gibi ağlıyor mama alcam olmazsa

Ben de dün çok yourulmustum sabah kalktım buzdolabını actım bırde ne goreyim yemek tenceresının içinde benim göğüs pedim !!! Normalde kapaklı koyarım ama baska bı seye lazım olmustu almıstım onu . Ama anlamadım nasıl düşmüş içine :))) Annelik ıste yorgunluktan ne yaptıgımı bılmıorum :))

oyun halısına ben de taktım ama biraz fiyatlı geliyor şu an..
bakalım ilerleyen zamanlarda almak istiyorum.

Ben de pazar gunu aldım cnm playschool marka 130 ytl den 89 a ınmıstı kacırmadım tabi : ))) haber verıcektım buraya ama 1 gunluk ındırımdı belkı tekrar olur ama Joker Magazasından aldım . Oglum bayıldı oyun halısına agladıgı an alıyorum eglenmek ıstedıgı zaman koyuyorum . Gunde 3- 5 saatını onun ıcınde gecırıyor dıger zamanlar uyuyor yada anakucagında . Ellerıyle tutuyor oyuncakları yemege calısır gıbı hareketler yapıyor .. Tavsıye ederım benım oglum koltuk uzerınde bıle durmazdı normalde ama bunu sevdı ..

Aynen ben de aldım cok şeker henuz bı kere denedım sadece ılerleyen zamanlar elde kukla olarak da kullanılabılıyor .

Bzımkı banyosunu yaptı uyuyor esımle karar aldık uyku duzenını degıstırmeye calısıyoruz benımle bır oturuyordu en son 3 te yatmaya basladı oglen de 12 de uyanıyor tabı aralarda kalkıyor : )) Ne keyıfcı olucak benım oglum yaa aynı anası : )))

2 aylık bebek 63 cm çok uzun... olmaması lazım devlik hastalığı denilen birşey var biliyorsunuz di mi allah göstermesin.

ne alaka canım,yeğenim de 2 aylıkken 63 cm di..Şu an gayet sağlıklı bir çocuk..Hiç öyle abartılı bir hali yok..sadece yaşıtlarından uzun..ben de 56 cm doğmuşum ve ilerleyen yıllarda yaşıtlarıma hatta kendimden bir kaç yaş büyüklere göre daha iri yarı ve uzunmuşum..Tamam uzunum ama hiç te devlik hastalığına yakalanmadım..akannehir

senin işin daha zor gülüm yaa bizim 4 yaş.ama anladığı için abimiz üzerine gelen bebeği baya zorladı bizi.2 yaş yiğenlerimn arası benm de yakın olduğu için araları pek idrak edilmiyor sanırım,çok zorlamamıştı bizi.ama beni gerçekten çok zorladı oğlum.şimdiler de iyiyiz çok şükür...
senin de allah yardımcın olsun gülüm...
buluşma olsun da bi ayarlama yaparız.gelmeye çalışıcam olursa.ama sanmıyorum eşim geldin...

ıslak mendilleri yıkayıp yıkayıp tekrar kullanmıyoruz yanlış anladın
ıslak mendilleri kullanmadan önce yıkayıp siliyoruz popişlerii
sonra hoooop çöpe kaydirigubbakcemile3

ıslak mendilleri yıkayıp yıkayıp tekrar kullanmıyoruz yanlış anladın
ıslak mendilleri kullanmadan önce yıkayıp siliyoruz popişlerii
sonra hoooop çöpe kaydirigubbakcemile3

evet öyleymiş ama yine de gereksiz geldi bana..onlar zaten hijyenik ve ıslaklar yeterince..alkolsüzler üstelik....
tercih meselesi diyeyim en iyisi...bilmiyorumkismile.

kolonyalı mendiller alkollü oluyor ama onları da kullanmıyoruz zaten popiş temizliğinde..

Kızlar iyi geceler,bebeğimi uyuttum bugün çok huzursuzdu
Oğlumu en sonunda emziğe alıştırdım sempatiksalakcinni
ohh dünya varmış,meğer wee markayı sevmemiş yaramaz Nuk'u hemen kaptı..

kızlar toprak ta 2 aylıkken 63,5 cm di benim oğlum devlik hastalığına mı yakalanmışsırnaşık şeyya olurmu öyle şey.
eşim 1.95 bende 1.70 boyundayım oğlumuz uzun olur herhaldehihoyyyt

Islak Temizleme Mendili: Alt temizleme mendilleri, pratik oluşları ve kolay taşınabilmeleri sebebiyle çoğu ebeveyn tarafından tercih edilmektedir. Alt temizliği için kullanılacak ıslak mendilin, hassas bebek cildinde alerji yapmaması, ambalajının içerisinde çabuk kurumaması ve kirli bölgeyi kusursuz temizlemesi gerekir.

Islak mendil alırken nelere dikkat etmeli?

Özenle seçilmeyen bebek bakım ürünlerinin bebek cildine direkt temas etmesiyle tahrişlerin oluşabileceğine dikkat çeken Özdemir, “temizleme mendilleri tercih edilirken ürünün hijyenik, dermatolojik ve klinik olarak test edilmiş olduğuna, boyar madde içermemesine, PH değerinin bebek cildi ile uyumlu olmasına ve hipoalerjenik olmasına dikkat edilmeli” diye konuştu. Özdemir, bebek cildi dengesi için süt ürünleri ve soya yağı, badem yağı gibi doğal yağları içeren temizleme mendilleri kullanılabileceğini belirtti. Özdemir ayrıca, losyonlu mendillerin tüm vücut temizliğinde kullanılabilir, özellikle yaz mevsimi seyahat esnasında yağlı seyahat mendilleri pişik oluşumuna engel olacağını kaydetti.

Islak Mendil Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Günümüzde birçok anne bebeğin el, boyun, koltuk altı, alt temizliği gibi durumlarda ıslak mendil kullanıyor.

Bu özende ıslak mendiller oldukça önemli.. Uzmanlara göre, süt ürünleri ve soya yağı, badem yağı gibi doğal yağları içeren temizleme mendilleri bebeğin cildini nemlendiriyor, pişik ve tahriş oluşumunu önlüyor. Çocuk Hastalıkları Doktoru Uzm. Dr. Abdurrahman Avar Özdemir, piyasada birçok kalitede ve özellikte ıslak mendil bulunduğunu belirterek, seçim yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgi verdi.

Bebeklerin cildi nasıldır?

Dr. Özdemir, “bebek cildi naziktir, hassastır. Yetişkinler için hazırlanan ürünler bu nedenle uygun olmayabilir. Onlar için daha yumuşak, bebek cildine özel üretilmiş ürünler kullanılması gerekiyor. Çünkü;

Yağ bezleri henüz yeterli çalışmadığından bebeklerin ciltleri yetişkinlere nazaran daha kurudur, hücreleri koruyan saydam tabakanın çok ince olması nedeniyle kolayca tahrişler oluyşabilir.

Bebeklerin ciltten emilim yüksek olduğunda kullanılacak bakım ve temizlik ürünlerinin içeriğine dikkatlice bakılması gerekir.
Cilt zararlı maddelere, mikroorganizmalara karşı asit tabakasıyla koruyucu bir bariyer oluşturur. Bebeklerde bu tabaka yaş ilerledikçe gelişir.

Bu sebeple bebeğin derisindeki asit-alkali dengesi pH 6,7, yetişkinlerde 5,5′dir” dedi.

Islak mendil alırken nelere dikkat etmeli?

Özenle seçilmeyen bebek bakım ürünlerinin bebek cildine direkt temas etmesiyle tahrişlerin oluşabileceğine dikkat çeken Özdemir, “temizleme mendilleri tercih edilirken ürünün hijyenik, dermatolojik ve klinik olarak test edilmiş olduğuna, boyar madde içermemesine, PH değerinin bebek cildi ile uyumlu olmasına ve hipoalerjenik olmasına dikkat edilmeli” diye konuştu. Özdemir, bebek cildi dengesi için süt ürünleri ve soya yağı, badem yağı gibi doğal yağları içeren temizleme mendilleri kullanılabileceğini belirtti. Özdemir ayrıca, losyonlu mendillerin tüm vücut temizliğinde kullanılabilir, özellikle yaz mevsimi seyahat esnasında yağlı seyahat mendilleri pişik oluşumuna engel olacağını kaydetti.

alıntı..

ne güzel olur
o günler biran önce gelsin miniklerimizi oyun oynarken görmeyi nasip etsin allahımmm :Saruboceq:

Bende ıslak mendılle sılıyorum unıbaby marka ama yenıdogan deil artık onlar cok pahallı normali .
Yuzu icin ise Watsons tan bi pamuk aldım acayip kalıtelı sanırım bızım kalıtelı pamuklar yurtdısına ıthal edılıyor yumusacık ve hıc pütür yok fıyatıda uygun . Turk malı yuz temızleme pamuklarını benımde yuzumu cızmıstı ıcınden resmen ot cıkmıstı diken gibi .. Sız benım dedıgım pamugu bı kullanın bak aradakı farkı anlıycaksınız su çekişinden bile belli .

bizim oglan 2 aylıkken 6 kıloydu ama boyuda var
saglık ocagındakı ebeler boyunu olçmedı ama hastanede olcuyorlar
fakat saglık ocagındakı ebeler boyunu olcturmeyın cekıstırdıklerı ıcın kalca cıkıgı olur dedıler korktum 6 aya kadar ölçturmuycem boyu onemlı degıl bızı kucukken olçmuslermı sankı
ama sutum cok yaglı oyuzden cocuk cok kılo aluyor sanırım

azcık geçmişi okuyayım dedim anca gelebildim...
dün sabahı ettik huysuz kızımla.nazar mı değdi ne uyumadı hiç.şimdi de mışıl mışıl uyuyo.o uyanmadan sizlere bakmak istedim.nasılsınz,bebişler nasıl bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…