kızlaaar az önce ne yaptım biliyo musunuz?
mutfakta çamaşır ve bulaşık makineleri yanyana, çamaşırları çamaşır makinesine attım,
dolaptan ölçeğiyle deterjanı aldım bulaşık makinesinin o hap kadar deterjan gözüne doldurmaya çalışıyorum bi de çok mu aldım deterjanı niye sığmadı ki buraya diye düşünüyorumsempatiksalakcinni
allahtan çalıştırmadım bulaşık makinesini bir de içinde temizler vardı ohaoldumsmile
yedim kafayı heralde:kedi:
oyun halısına ben de taktım ama biraz fiyatlı geliyor şu an..
bakalım ilerleyen zamanlarda almak istiyorum.
playskoolun çıngıraklı çoraplarından aldık bizde kızım ayaklarına giydirdiğimde pek umursamadı bende 2 parmağımı geçiriyorum kukla gibi oynatıyorum biri ötüyor zaten ama en fazla 1 dk ilgisini çekebiliyorum. şimdi bende oyun halısı araştırıcam ne olduğunu bilmiyorum ama burdan duydum.
2 aylık bebek 63 cm çok uzun... olmaması lazım devlik hastalığı denilen birşey var biliyorsunuz di mi allah göstermesin.
iyi geceler kızlar
kkgmcim seninde mi çocukların yaşları yakın benim büyük oğlan 2 yaşına küçüğü 3 aylık işte olsun bacım biz iki çocuklu katılırız ne var olmadı buluşmaya babalarda gelir onlar başka yerde büyükleri oyalar
narlıdere çok uzak değil ayarlarız bişicikler
ya ıslak mendilleri yıkamak çok sağlıklı olmaz gibi geliyor bana..kullandığımız tuvalet kağıtlarını tekrar kullanmak gibi..sanırım ekonomik olsun diye öyle yapılıyor ama sanmıyorum doğru bir şey olduğunu....
ıslak mendilleri yıkayıp yıkayıp tekrar kullanmıyoruz yanlış anladın
ıslak mendilleri kullanmadan önce yıkayıp siliyoruz popişlerii
sonra hoooop çöpe kaydirigubbakcemile3
kızlar toprak ta 2 aylıkken 63,5 cm di benim oğlum devlik hastalığına mı yakalanmışsırnaşık şeyya olurmu öyle şey.ne alaka canım,yeğenim de 2 aylıkken 63 cm di..Şu an gayet sağlıklı bir çocuk..Hiç öyle abartılı bir hali yok..sadece yaşıtlarından uzun..ben de 56 cm doğmuşum ve ilerleyen yıllarda yaşıtlarıma hatta kendimden bir kaç yaş büyüklere göre daha iri yarı ve uzunmuşum..Tamam uzunum ama hiç te devlik hastalığına yakalanmadım..akannehir
yok canım tek yıkamayı beceremem ben.eşimle beraber yıkıyoruz.zor olur tek yıkamak
bizim arkadaşlarla bebek oyun gurubumuz var kk da tanıdım hepsini izmir bebek oyun gurubu die yaklaşık hepsi 2 yaşındalar en küçükleri mert kasım 23 doğumlu 2 haftadır 1 görüşüyoruz geçen cumartesi birlikteydik çok güzel oynadılar hatta burda izmirdekilerle samimi olalım istiyorum bizim bebekelrde büyüyünce bebek oyun gurubu yaparız hemde annelerede değişiklik oluyor
1 - 12 aylar arası Türk kız çocukları tartı / boy çizelgesi
En az En fazla
1 Aylık bebek 2950 g - 50 cm 5400 g - 59 cm
2 Aylık bebek 3500 g - 52.5 cm 6400 g - 62 cm
3 Aylık bebek 4000 g - 54 cm 7200 g - 64.5 cm
4 Aylık bebek 4500 g - 56 cm 8000 g - 67.5 cm
5 Aylık bebek 5000 g - 57.5 cm 8700 g - 70 cm
6 Aylık bebek 5400 g - 59 cm 9250 g - 72 cm
7 Aylık bebek 5800 g - 60.5 cm 9800 g - 73 cm
8 Aylık bebek 6150 g - 61.5 cm 10350 g - 75 cm
9 Aylık bebek 6500 g - 62.5 cm 10800 g - 77 cm
10 Aylık bebek 6750 g - 63.5 cm 11200 g - 78.5 cm
11 Aylık bebek 7000 g - 65 cm 11700 g - 79.5 cm
12 Aylık bebek 7200 g - 66 cm 12000 g - 81 cm
liste karışık çıktı ama orjinali bu adreste cnm bir göz at Boy Kilo Grafii Bebeklerde Boy Kilo cetveli art ocuklarda boy kilo tablosu bebeklerde boy kilo izelgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?