bizim oglan 2 aylıkken 6 kıloydu ama boyuda var
saglık ocagındakı ebeler boyunu olçmedı ama hastanede olcuyorlar
fakat saglık ocagındakı ebeler boyunu olcturmeyın cekıstırdıklerı ıcın kalca cıkıgı olur dedıler korktum 6 aya kadar ölçturmuycem boyu onemlı degıl bızı kucukken olçmuslermı sankı
ama sutum cok yaglı oyuzden cocuk cok kılo aluyor sanırım
slm anneler benim kızımın saçları dökülmeye başladı sziinkiler nasıl bebeklerinizde varmı dökülme.ve bu ne zaman biter
Hoşgeldin cnm : ) Bebısler uyanana kadar burdayız artık benımkıde her an uyanabılır
normalmiş o canım..dökülüp yeni saçlar geliyormuş..henüz dökülme başlamadı bizde ama kızım normalde kumral olacak gibi görünüyordu ancak yeni yeni küçük kıllar var kafasında sarı sarı çıkıyor...
slm anneler benim kızımın saçları dökülmeye başladı sziinkiler nasıl bebeklerinizde varmı dökülme.ve bu ne zaman biter
benm oğlum da çok kısaydı.çok üzülürdüm bi kıyafet alırken.3 yaşsa hep 2 yaş alırdım.şimdi düzeldi çok şükür.yaşıtlarıyla aynı giyiyo.kızım da şimdilik kısa gidiyo benim.ama bana çekerse ki kopyam:) kısa olacağa benziyor.okul çağında basketbola veririm diyorum.sağlıklı olsunlar da uzarlar inş zamanla...
benm kızımın çok döküldü şimdi başladı artık yavaş yavaş çıkmaya...
ama ben başladım yaa aşırı dökülüyor 4 gündür.çok üzülüyorum inş çok uzun sürmez...
bi de benm kızım emerken iki tutam olan saçlarını çekiyor.bazen kopuyo saçları.sizin meleklerinz de öle yapıolar mı?
karnını doyurduktan sonra
yarım saat daha takılır yatarım
artık eskisi gibi 3-4 e kadar oturmuyoz iyi oldu böyle :))
bence kızların kısa olması sorun değil
ama bi erkeğin kısa olması hoş değil
Sohbet nıye bu kadar yavas ılerlıyor kızlar yaa zaten uyucaz bırazdan hadin canlanın biraz :))
Aynen cnm gecem gunduzume karısmıstı benımde ıyı olıuyordu gecelerı sessız sakın kafamı dınlıyor nette takılıyordum ama gunduz acayıp yorgun olmaya basladım bebekte bana takılmaya baslayınca 1 de fılan uyumaya basladım gunduzde erken kalkmaya calısıyorum aama benım bılgısayar hala yapılmadı buyzuden aksamları gırebılıyorum ancak
barışte çekiyo ama ya çok güçlü asılmıyo daha saçlar kısa olduğu için tam tutamıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?