2010 Temmuz Anneleri : )

bende unıbebynın yenıdogan ıslak mendılını kullanıyorum onu sureklı kullanıcam cocuk pısık olmasın dıye
bez olarakta bu ozel bol pamuklu olanlardan alıyoruz krem rengı olandan
krem olarakta poplın omega kullanıyorum hıc pısık olmadı hatta gece yatırınca 9 dan sabah 9 a kadar degıstırmıyorum genede pısık olmuyo
gece altını acmıyorumkı gecesını gunduzunu bılsın dıye
zaten gece altını acarsam uykusu kacıyor yarım saat sallamak zorunda kalıyorum bazende 1 saat

slm anneler benim kızımın saçları dökülmeye başladı sziinkiler nasıl bebeklerinizde varmı dökülme.ve bu ne zaman biter

bebeğin uzun veya kısa olacağını ilk 1 yıl içinde belli olacağını sanmıyorum benim mert ilk çok uzun gitti herkez şaşırıyordu 1 yaşına gelince hop durdu boy uzaması 18 aya kadar hiç boy atmadı ve şuan yaşıtlarından baya kısa diyebilirim bende mert e uzun olcak diyordum ama olmadı ilerde belkide basketbol oynar yüzer vs.hepsini geçer gene erkek çocukları zaten geç uzar bianda boy atar

şimdi arda da hızlı gidiyor herkez kilolu uzun mamasını azalt diyor şimdi hızlı kilo alma dönemleri hiç kısamam bu aylarda ne kadar alırlarsa okadar iyi bakalım ek gıdayı sevcek mi eğer mert gibi sevmezse gelişimi durur en azından şimdiki kiloları ozamanı takviye eder

eee 37 yaşındayım,benimkini bile doğum sonrası ölçmüşler işte..annem düzenli olarak kilomu boyumu ölçtürüyormuş..daha genç olduğunuza göre sizin boyları kiloları hayli ölçmüşlerdir ...

iyi gecelerr
biz geldikk gerçi barış birazdan uyanır ama neyse :))

slm anneler benim kızımın saçları dökülmeye başladı sziinkiler nasıl bebeklerinizde varmı dökülme.ve bu ne zaman biter

normalmiş o canım..dökülüp yeni saçlar geliyormuş..henüz dökülme başlamadı bizde ama kızım normalde kumral olacak gibi görünüyordu ancak yeni yeni küçük kıllar var kafasında sarı sarı çıkıyor...

Hoşgeldin cnm : ) Bebısler uyanana kadar burdayız artık benımkıde her an uyanabılır

karnını doyurduktan sonra
yarım saat daha takılır yatarım
artık eskisi gibi 3-4 e kadar oturmuyoz iyi oldu böyle :))

benm oğlum da çok kısaydı.çok üzülürdüm bi kıyafet alırken.3 yaşsa hep 2 yaş alırdım.şimdi düzeldi çok şükür.yaşıtlarıyla aynı giyiyo.kızım da şimdilik kısa gidiyo benim.ama bana çekerse ki kopyam:) kısa olacağa benziyor.okul çağında basketbola veririm diyorum.sağlıklı olsunlar da uzarlar inş zamanla...

altıcı aya kadar dökülme yeni saç çıkma olur diyor bazı siteler

benm kızımın çok döküldü şimdi başladı artık yavaş yavaş çıkmaya...
ama ben başladım yaa aşırı dökülüyor 4 gündür.çok üzülüyorum inş çok uzun sürmez...
bi de benm kızım emerken iki tutam olan saçlarını çekiyor.bazen kopuyo saçları.sizin meleklerinz de öle yapıolar mı?

bence kızların kısa olması sorun değil
ama bi erkeğin kısa olması hoş değil

barışte çekiyo ama ya çok güçlü asılmıyo daha saçlar kısa olduğu için tam tutamıyo :))

karnını doyurduktan sonra
yarım saat daha takılır yatarım
artık eskisi gibi 3-4 e kadar oturmuyoz iyi oldu böyle :))

Aynen cnm gecem gunduzume karısmıstı benımde ıyı olıuyordu gecelerı sessız sakın kafamı dınlıyor nette takılıyordum ama gunduz acayıp yorgun olmaya basladım bebekte bana takılmaya baslayınca 1 de fılan uyumaya basladım gunduzde erken kalkmaya calısıyorum aama benım bılgısayar hala yapılmadı buyzuden aksamları gırebılıyorum ancak

bizde öyleydik gündüz 2 de bile kalktığımız oluyordu
o saatten sonrada hiçbişey yapılmıyo tabii

barışte çekiyo ama ya çok güçlü asılmıyo daha saçlar kısa olduğu için tam tutamıyo :))

bizim bıcırık baya baya uğraşıyo iki tel olan saçını koarmaya.ama sadece emerken yapıyo.elini çekince de sırıtıyo yüzüme bakıp.abisine oyun yapmalara başladı.keyfi yerindeyse iki emip bi gülücük atıveriyo.ayy büyüyorlar yaa zamanla daha nelerini görücez allah ömür verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…