haklısın cnm.umarım zamanla daha da uzarlar...
Benım oglusda konakvardı konaklarla beraber dokulemeya basladı saclar
Benım oglusda konakvardı konaklarla beraber dokulemeya basladı saclar
bizim bıcırık baya baya uğraşıyo iki tel olan saçını koarmaya.ama sadece emerken yapıyo.elini çekince de sırıtıyo yüzüme bakıp.abisine oyun yapmalara başladı.keyfi yerindeyse iki emip bi gülücük atıveriyo.ayy büyüyorlar yaa zamanla daha nelerini görücez allah ömür verirse...[/QUOT
barış artık oyuncak ayısını kendi çalıştırıyo
zıplamayı çok seviyo ve zıplarken sesli kahkahalar atıyo :teytey:
kızlar toprak ta 2 aylıkken 63,5 cm di benim oğlum devlik hastalığına mı yakalanmışsırnaşık şeyya olurmu öyle şey.
eşim 1.95 bende 1.70 boyundayım oğlumuz uzun olur herhaldehihoyyyt
emzirme sırasında Çınar da öyle yapıyor :))Benim oglus da cok guler yuzlu aynen emıp bana bakıyor guluyor elıyle yuzunu kapatıyor utanma numarası yapıyor sonra tekrar emmeye baslıyor .
Tv ızlıyor ızlerken homurdanıyor . Ve dönmeye calısıyor bu ay bu dönme ısıne taktı poposunu fılan kaldırmaya calısıyor cok hosuma gıdıyor bayılıyorum ona : ))
aslında pekte dalga geçilecek birşey söylediğimi sanmıyorum aklıma geldi yazdım yazmaz olaydım.
Canım dalga geçilmiyor ama küçükken o boylarda olan insanlar var..Devlik hastalığına tutulmadığımızı söylüyoruz sadece..Çünkü ucu bize dokunuyor yani kendisi veya çevresinde bebekliği uzun olanlara..ciddiye alıp kızacak durumda olsak bizler alınır kızarız,espirili olarak olmaz öyle diyoruz sadece...ki sen de yanlış hatırlamıyorsam oldukça uzun doğduğunu söylemiştin değil mi ?olumunekankayizsmile
bende 56 cm doğmuşum ama lisedeyken yavaşladı şuanda uzun değilim kısa bile sayılırım. bu akşam içimde bir sıkıntı var nerden aklıma geldi blmiyorum yazdım işte ama sonradan pişman oldum editlemekte istemedim. bir sonraki mesajımdada uzun doğmuştur annesi babası uzundur vs yazmıştım ama direkt olarak dev mesajım dikkate alınmış. insanların içine kuşku düşürecek mesajlardan hep çekinirdim ama onu nasıl yazdım ki bende anlamadım
Şekerim yemek dediysek çekirdek filan boş : ) ) aman yemek yemem bu saatte bugun nesfir baktım markette esım gelınce aksam markete gıdılcektı ben hava alayım dıye aylar sonra markete gıttım . Kapıcı kadında yerlerı sılıyormus yaaa bebek olunca eve hapıs oluyormus dıy mı dıyor normalde benı arabaya atlayıop gezmeye gıdısımı gorurdu de kendisi : ))
canım kötü niyetle demediğini biliyorum,üzme kendini..bende 56 cm doğmuşum ama lisedeyken yavaşladı şuanda uzun değilim kısa bile sayılırım. bu akşam içimde bir sıkıntı var nerden aklıma geldi blmiyorum yazdım işte ama sonradan pişman oldum editlemekte istemedim. bir sonraki mesajımdada uzun doğmuştur annesi babası uzundur vs yazmıştım ama direkt olarak dev mesajım dikkate alınmış. insanların içine kuşku düşürecek mesajlardan hep çekinirdim ama onu nasıl yazdım ki bende anlamadım
resimlerde hiçde kısa gibi gözükmüyon :))
Kızlar merhabalar...
kızımı uyuttum ve burdayım... bugun tam 3 aylık olduk.. yarın dr. gıdıcem kızıma kalca filmi cektırmek ıçın... gec kalmamışımdır degılmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?