2010 Temmuz Anneleri : )

haklısın cnm.umarım zamanla daha da uzarlar...

uzarlar uzarlar
zaten 3 yaşında yüzmeye göndercem ilk okul 3-4 ten sonrada voleybola :))

Benım oglusda konakvardı konaklarla beraber dokulemeya basladı saclar

konakla birlikte dökülmesi normal saçların
bizde de konak var inşallah geçer
çocuğun kafasını ışığa tutunca sanki sarı gibi geliyo bana

Benım oglusda konakvardı konaklarla beraber dokulemeya basladı saclar

oğluşumda vardı konak benm.zeytin yağı sürer tarardm tarakla.ilk 5 aylıktı sanırım yaptığımda.çok komik olur fotolarını çekerdk:) ama şimdilik yok kızımda.inş uzun süreli olmaz.her çocuk oluyor sanırım....pek bi bilgim yok...

Son düzenleme:

bana da müsade kızlar.uyuyayım çocuklar uyumuşken.herkese iyi geceler...

Benim oglus da cok guler yuzlu aynen emıp bana bakıyor guluyor elıyle yuzunu kapatıyor utanma numarası yapıyor sonra tekrar emmeye baslıyor .
Tv ızlıyor ızlerken homurdanıyor . Ve dönmeye calısıyor bu ay bu dönme ısıne taktı poposunu fılan kaldırmaya calısıyor cok hosuma gıdıyor bayılıyorum ona : ))

kızlar toprak ta 2 aylıkken 63,5 cm di benim oğlum devlik hastalığına mı yakalanmışsırnaşık şeyya olurmu öyle şey.
eşim 1.95 bende 1.70 boyundayım oğlumuz uzun olur herhaldehihoyyyt

aslında pekte dalga geçilecek birşey söylediğimi sanmıyorum aklıma geldi yazdım yazmaz olaydım.

Kızlar kanal d de Fatma gulun sucu ne nin tekrarı var gercibu dızının basıda cok mıde bulandırıcıydı ya neyse

bende bitmeyen şarkıyı izlemek istiyordum tekrarını vermişler. umutlarım söndü yatıp uyumam lazım ama canım uyumak istemiyor primera senindemi uykun yok

emzirme sırasında Çınar da öyle yapıyor :))

aslında pekte dalga geçilecek birşey söylediğimi sanmıyorum aklıma geldi yazdım yazmaz olaydım.

Canım dalga geçilmiyor ama küçükken o boylarda olan insanlar var..Devlik hastalığına tutulmadığımızı söylüyoruz sadece..Çünkü ucu bize dokunuyor yani kendisi veya çevresinde bebekliği uzun olanlara..ciddiye alıp kızacak durumda olsak bizler alınır kızarız,espirili olarak olmaz öyle diyoruz sadece...ki sen de yanlış hatırlamıyorsam oldukça uzun doğduğunu söylemiştin değil mi ?olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Benım de uykum yok şimdilik bıseyler yıyorum bı yandan bebek uyanınca emzırıcem sonra yatarım

bende 56 cm doğmuşum ama lisedeyken yavaşladı şuanda uzun değilim kısa bile sayılırım. bu akşam içimde bir sıkıntı var nerden aklıma geldi blmiyorum yazdım işte ama sonradan pişman oldum editlemekte istemedim. bir sonraki mesajımdada uzun doğmuştur annesi babası uzundur vs yazmıştım ama direkt olarak dev mesajım dikkate alınmış. insanların içine kuşku düşürecek mesajlardan hep çekinirdim ama onu nasıl yazdım ki bende anlamadım

biz geldik
bu saatte bişeyler yenir mi yaa
bencede brcsdr arkadaşımız dalga geçmek için yazmamıştır
iyi kızdır kendisi :))
maksat muhabbet olsun diye yazmıştır
ayyy barış uyumıycak galiba gene sabahlıycaz mı yaa
yarında anama gidecektim (

resimlerde hiçde kısa gibi gözükmüyon :))

Şekerim yemek dediysek çekirdek filan boş : ) ) aman yemek yemem bu saatte bugun nesfir baktım markette esım gelınce aksam markete gıdılcektı ben hava alayım dıye aylar sonra markete gıttım . Kapıcı kadında yerlerı sılıyormus yaaa bebek olunca eve hapıs oluyormus dıy mı dıyor normalde benı arabaya atlayıop gezmeye gıdısımı gorurdu de kendisi : ))

tabii ağzım meşgül olduğu için su bile içemiyorum ( ninni söylüyorum)
bizim hayatımızdaki değişiklik eskiden eşimle birlikte gezerdik şimdi barışla geziyoz :))
komşular sokakta büyüttün çocuğu diyorlar :))

canım kötü niyetle demediğini biliyorum,üzme kendini..
resimlerde hiçde kısa gibi gözükmüyon :))

valla,düğün resimlerine baktım,maşallah dedim

ben de fotolardan orta boylu ve yaşımdan daha genç gibi duruyormuşum ama standarttan uzunum ve yaşlıyım

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar...
kızımı uyuttum ve burdayım... bugun tam 3 aylık olduk.. yarın dr. gıdıcem kızıma kalca filmi cektırmek ıçın... gec kalmamışımdır degılmı ?

bende acıktım sanki bu az öncede eşim kahve yapmış kırılmasın diye 1-2 yudum aldım , içemedim az şeker kullanmadığımı biliyordu fakat şekersiz zehir gibiydi onun acılığı var midemde sanki 2 yudumda kasıldım ohaoldumsmile

Kızlar merhabalar...
kızımı uyuttum ve burdayım... bugun tam 3 aylık olduk.. yarın dr. gıdıcem kızıma kalca filmi cektırmek ıçın... gec kalmamışımdır degılmı ?

hoşgeldinn
darısı benim bebişime uyur inşallah :))
biz 2aylıkken çektirmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…