- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
canım kötü niyetle demediğini biliyorum,üzme kendini..
valla,düğün resimlerine baktım,maşallah dedim
ben de fotolardan orta boylu ve yaşımdan daha genç gibi duruyormuşum ama standarttan uzunum ve yaşlıyım
merhaba zeymuran nasılsın nerelerdesin çok uzun zaman oldu sen topiğe girmeyeli umarım herşey yolundadır. kalça filmini 8 günlükken istemişti doktorumuz o zaman çektirmiştik . fakat burdaki arkadaşlar muhtelif zamanlarda çektirdiklerini yazmışlardı okumuştum. bilemiyorumki canım. doktorun en doğrusunu söyler.Kızlar merhabalar...
kızımı uyuttum ve burdayım... bugun tam 3 aylık olduk.. yarın dr. gıdıcem kızıma kalca filmi cektırmek ıçın... gec kalmamışımdır degılmı ?
Bugün en çok zmanı geri getirebilmeyi istedim,
Moralim çok bozuk,
İçimdeki hiç acımayan yerler varmış öyle yandı öyle kavruldu ki,
bundan önce hiç bir ağrı,hiç bir yara beni bu kadar yakmamış,
Bu akşam eşimle akşam yemeği hazırlarken,
Anakucağında olan oğlumuz Rüzgar yere kapaklandı,
direk alnının üstüne düştü,
Öyle bir çığlıkla ağlamaya başladıki çok korkarak hemen hastaneye acile götürdük,
Bi uyuklama halindeyken acil doktoru muayene etti,
hemen tomografi çekilmesini istedi,
küçücük bedeninin o tomografi aletine yatışına dayanamıyordum ama başka çaremiz yoktu,
kimbilir belki de düşmenin etkisiyle oluşan zarardan daha fazlasını veriyordu bu alet oğluma ama yoktu işte başka çaresi,
Çok korkuyorduk,
Eşimin bile gözleri doldu yaşlar aktı gitti,
Hemen çocuk doktorumuzu aradık,
beyin cerrahına da hastane haber verdi,
onlar gelene kadar,
acil bir şey olması durumunda geç kalınmaması için Damar yolu açıp serum vermeyi istedi acildeki doktor,
Allah korusun büyük bi tehlike varsa zaman kaybedilmesin diye bunu yaptırıyordu,
Yavrumun tombiş kolunda elinde damarlar bulunamıyordu,
bir sürü yerini deldiler damar bulmak için,
O ağladıkça yüreğimin parçaları dökülüyordu,
korkuyordum hiç bir zaman olmadığı kadar,
Sonunda filmler çıktı doktorlar geldi bakıldı ve bir olumsuzluk görülmediğini söylediler,
Kusma,gözkayması,halsizlik baygınlık hali olursa hemen getiriyorsunuz dediler,
İlk 3 saat uyutmayın dediler,
Allaha şükür bu semptomların hiçbiri yaşanmadı,
oğlum bize gülücükler dağıttı,
gösterdiğim nesneleri takip etti,
Şimdi artık biraz uyutuyoruz,
ama uykusunda çok sıçrıyor,
sanırım olayın şokundan çıkamıyor,
herhalde o düşme anında çok korkmuş,
Allahım onu bize bağışladı,
Allaha binlerce kez şükürler olsun,
Kızlar siz siz olun artık bu aylardan itibaren bebeklerinizi 1 dk.a bile gözünüzden ayırmayın,
gerekirse soğan ekmek yiyin,
evinizi b.. götürsün ama bebeklerinizden ayırmayın gözlerinizi,
Rüzgar artık dönmek için uğraşmaya başladı,
ana kucağında da sırtını kaldırıp oturur hale geçmeye çalışıyordu birkaç gündür,
emziği yere düşünce ona doğru haddinden fazla eğilmeyi başararak dengesini kaybettirmiş anakucağının ve secde pozisyonunda önüne düşmüş,
o kare gözümden hiç gitmiyor,
ben o sırada dolaptan birşeyler alıyordum,
eşimde balık ayıklıyordu,
nasıl kaptığımızı bilemedik,
Çok zor çok anlatılmayacak acılarla dolu bir akşam yaşadık,
Allah beterinden saklasın,
Rabbim meleklerimizi korusun.
Bugün en çok zmanı geri getirebilmeyi istedim,
Moralim çok bozuk,
İçimdeki hiç acımayan yerler varmış öyle yandı öyle kavruldu ki,
bundan önce hiç bir ağrı,hiç bir yara beni bu kadar yakmamış,
Bu akşam eşimle akşam yemeği hazırlarken,
Anakucağında olan oğlumuz Rüzgar yere kapaklandı,
direk alnının üstüne düştü,
Öyle bir çığlıkla ağlamaya başladıki çok korkarak hemen hastaneye acile götürdük,
Bi uyuklama halindeyken acil doktoru muayene etti,
hemen tomografi çekilmesini istedi,
küçücük bedeninin o tomografi aletine yatışına dayanamıyordum ama başka çaremiz yoktu,
kimbilir belki de düşmenin etkisiyle oluşan zarardan daha fazlasını veriyordu bu alet oğluma ama yoktu işte başka çaresi,
Çok korkuyorduk,
Eşimin bile gözleri doldu yaşlar aktı gitti,
Hemen çocuk doktorumuzu aradık,
beyin cerrahına da hastane haber verdi,
onlar gelene kadar,
acil bir şey olması durumunda geç kalınmaması için Damar yolu açıp serum vermeyi istedi acildeki doktor,
Allah korusun büyük bi tehlike varsa zaman kaybedilmesin diye bunu yaptırıyordu,
Yavrumun tombiş kolunda elinde damarlar bulunamıyordu,
bir sürü yerini deldiler damar bulmak için,
O ağladıkça yüreğimin parçaları dökülüyordu,
korkuyordum hiç bir zaman olmadığı kadar,
Sonunda filmler çıktı doktorlar geldi bakıldı ve bir olumsuzluk görülmediğini söylediler,
Kusma,gözkayması,halsizlik baygınlık hali olursa hemen getiriyorsunuz dediler,
İlk 3 saat uyutmayın dediler,
Allaha şükür bu semptomların hiçbiri yaşanmadı,
oğlum bize gülücükler dağıttı,
gösterdiğim nesneleri takip etti,
Şimdi artık biraz uyutuyoruz,
ama uykusunda çok sıçrıyor,
sanırım olayın şokundan çıkamıyor,
herhalde o düşme anında çok korkmuş,
Allahım onu bize bağışladı,
Allaha binlerce kez şükürler olsun,
Kızlar siz siz olun artık bu aylardan itibaren bebeklerinizi 1 dk.a bile gözünüzden ayırmayın,
gerekirse soğan ekmek yiyin,
evinizi b.. götürsün ama bebeklerinizden ayırmayın gözlerinizi,
Rüzgar artık dönmek için uğraşmaya başladı,
ana kucağında da sırtını kaldırıp oturur hale geçmeye çalışıyordu birkaç gündür,
emziği yere düşünce ona doğru haddinden fazla eğilmeyi başararak dengesini kaybettirmiş anakucağının ve secde pozisyonunda önüne düşmüş,
o kare gözümden hiç gitmiyor,
ben o sırada dolaptan birşeyler alıyordum,
eşimde balık ayıklıyordu,
nasıl kaptığımızı bilemedik,
Çok zor çok anlatılmayacak acılarla dolu bir akşam yaşadık,
Allah beterinden saklasın,
Rabbim meleklerimizi korusun.
Canım Yaa Çooook buyuk geçmişşş olsun.. ALLAHIM korumus yavrunu.. okurken bıle urperdım.. neyseki sonuc guzel.. yavrun icin sadaka ver heemenn ...
ALLAHIM nazarlardan kem gozlerdende korusun ayrıca yavrularımızııı :Saruboceq:
bugün markete gittim oradaki bayan benden epeyce yaşlı duruyordu bana abla dedi hatta abartmıyorum komşumun 14-15 yaşlarında liseye başlayan kızları bana teyze diyor şoklardayım :1shok: bende durum böyle iken senin kendine "yaşlı" sıfatı ile yaklaşman beni düşündürüyor. fotoğraflarında çok genç gözüküyorsun. +
ahh ahhh 1 yıl önceki halimden eser kalmadı senağlama
merhaba zeymuran nasılsın nerelerdesin çok uzun zaman oldu sen topiğe girmeyeli umarım herşey yolundadır. kalça filmini 8 günlükken istemişti doktorumuz o zaman çektirmiştik . fakat burdaki arkadaşlar muhtelif zamanlarda çektirdiklerini yazmışlardı okumuştum. bilemiyorumki canım. doktorun en doğrusunu söyler.
bugün markete gittim oradaki bayan benden epeyce yaşlı duruyordu bana abla dedi hatta abartmıyorum komşumun 14-15 yaşlarında liseye başlayan kızları bana teyze diyor şoklardayım :1shok: bende durum böyle iken senin kendine "yaşlı" sıfatı ile yaklaşman beni düşündürüyor. fotoğraflarında çok genç gözüküyorsun. +
ahh ahhh 1 yıl önceki halimden eser kalmadı senağlama
Benım senden umurum var zayıflaman konusunda cnm : ) ben de baktım resımlerıne cok zayıfmıssın aynı halıne donersın bence
canım bır sorun yok cook şükür.. kızımla ılgılenmekten fırsat bulamıyorum sadece... gunduzleri uyku sorunumuz var :bbo:
bu arada bende gecen sene neydım busene ne oldum dıyorum ohaoldumsmile hayırlısıyla şu 3 ayı atlatayım bır hal yola sokucam vucudumu İNŞAALLAHH :smiley-cool:
Benim kızım poposunu kaldırmıyor yerden CADIARZU acaba duz yerde yatırmıyorum uyanıkken ondan olabılırmı... sureklı ana kucagında uyanıkken.. dolayısıyla donmeyı ogrenmesı ıcın şansı yok akannehir yooksa tembelliktenmı boshayallersmile
çok geçmiş olsun
allah birdaha yaşatmasın böyle şeyler :Saruboceq:
Canım Yaa Çooook buyuk geçmişşş olsun.. ALLAHIM korumus yavrunu.. okurken bıle urperdım.. neyseki sonuc guzel.. yavrun icin sadaka ver heemenn ...
ALLAHIM nazarlardan kem gozlerdende korusun ayrıca yavrularımızııı :Saruboceq:
misskapris büyük geçmiş olsun....
okurken tüylerim diken diken oldu. ama bebeğinin şuan iyi olmasına çok sevindim. baharda soldan sağa yüzüstü sırtüstü dönebiliyor kızım hafif oluşundan dolayı erken öğrendi dönmeyi. hepimizin çok dikkatli olması gerek. çok gergin bir gece yaşamışsınız Allahım birdaha yaşatmasın. evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Benim kızım poposunu kaldırmıyor yerden CADIARZU acaba duz yerde yatırmıyorum uyanıkken ondan olabılırmı... sureklı ana kucagında uyanıkken.. dolayısıyla donmeyı ogrenmesı ıcın şansı yok akannehir yooksa tembelliktenmı boshayallersmile
verirsin yaa sen çok azimli bi insansınben artık umudu kestim eskisi gibi olabileceğimi sanmıyorum çünkü sadece göbek ve popo değil omuzlarım ve kollarımda genişledi. neyseki 50 bedenden 42 ye düşebildim bunada şükür. yemekten kesmedim yedim sanırım uykusuz gecelerin sonucu olarak zayıfladım 84 den 69 kg ye gelebildim.
Sağolun arkadaşlar,
alnında mutfak halıflexinin izleri var 3 yatay çizgi şeklinde,
birazda burun kızarık,
umarım gerçekten sadece bu kadarıyla atlatırız,
İnsan emin olamıyor,
hala çok endişeliyim,
yavruma bişey olacak diye.
Sağolun arkadaşlar,
alnında mutfak halıflexinin izleri var 3 yatay çizgi şeklinde,
birazda burun kızarık,
umarım gerçekten sadece bu kadarıyla atlatırız,
İnsan emin olamıyor,
hala çok endişeliyim,
yavruma bişey olacak diye.
bende yatıyorum sanırım gece uykusuna geçti
yarın çokkk işim var işitme testinin sonucunu sağlık ocağı iştedi onu götürcem aşımız var
ananeye gidip misafirler için bişeyler yapcaz falan
sabaha kadar uyusa bari :))
bende yatıyorum sanırım gece uykusuna geçti
yarın çokkk işim var işitme testinin sonucunu sağlık ocağı iştedi onu götürcem aşımız var
ananeye gidip misafirler için bişeyler yapcaz falan
sabaha kadar uyusa bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?