2010 Temmuz Anneleri : )

Canım çok çok geçmiş olsun..Geçenlerde ben de oğlumu severken havaya kaldırmıştım ,sanırım kafası avizeye değdi,çok ağladı.çarptığımı düşündüm kahroldum..ağladım ,ağladım,sürekli annecim çok özür dilerim ne olur gülümse bana bitanem dedim..sonra sakinleşti çok şükür..ama ömrümden ömür gitti ...mafoldumben
Rüzgarcığın durumunda sorun olmamasına çok sevindim..ana kucakları da artık tehlikeli olmaya başladı demek ki..tüm yavruşlarımız Allaha emanet...:Saruboceq:

Son düzenleme:
evet tomografi sırasında bebişleri uyutuyorlar,kafalarını oynatmasınlar diye..

anakucağı ile anadizi aynı mı? bizde bu akşam farkettik kızım yatarken anandizinin bitiş demirine pat pat vuruyor ayağını. biraz yukarı kaldırıp oturur pozisyona getirdiğimdede kafasını öne doğru eğiyor sanki kalkmak ister gibi. sanırım artık onu kullanmam bir kaç günr kdr yenisi gelecek diye umut ediyorum ama netten alışveriş yaptığım zaman maille yada telefonla geri dönmeyen sitelere çok kızıyorum faturalandı kargoya hazır diyor dünden beri. kızım büyümeden gelse bari.

ayrıca beni azimli olarak sıfatlandırdığınız için tşk ederim primera ve almina çınar
:kedi:

sıpalar iyice daldı,uyanmazlar ..anaları da yatsın artık.nöbetim sona erdi..eşim kalkıcak sabaha karşı..altlarını alıp mama vericek kalkınca..oruç tutuyor,ben hamileyken ahdı vardı..Allah yavruşları nasib etti..Allaha verdiği sözü yerine getirmeye çalışıyor ..herkese iyi geceler diliyorum...

Son düzenleme:

Allah kabul etsin :Saruboceq: iyigeceler

off inan çok üzüldüm ben yaa.canım benm çok geçmiş olsun.allah beterinden saklasın.büyüdükçe tehlikeler de başlıyr yavaş yavaş.çok geçmiş olsun cnm...

miss kapris çok geçmiş olsun rüzgarcığa...
kuzenin dr benim, o demişti k bebeklerin kemikleri esnek olduğu için bu düşüp kalkmalardan bzler kadar ağır etkilenmiyolarmış.
Allah kaza bela göstermesin miniklerimize...

çok zevkli tabi. yanlış anlaşılmasın işimide çok severim. zaten işe dönemediğim için böyle yorumlar yaptım sanırım:)ama kızımla olmak en güzeli tabiki
çok güzel anlatmış aferim.
arkadaşlar bebişleriniz uyanıkken yataklarında bırakıyor musunz oynamaları için.

bi fikriniz var mı. ben bırakmıyorum yatagın sadece uyunacak bır yer oldugunu bılsın dıye.
benim kızım uyanınca duruyor maşallah ağlamıyor artık seler çıkarıp huzursuz olunca gidiyorum yanına.
bende artık tek yıkayamıyorum çok hareketli çünkü. birde havalar soğudu artık hızlı olması bakımından iki kişi mantıklı

Son düzenleme:
benimde çok hoşuma gidiyor ama gerçektende pahalı evde yapılımı acaba bu şey. bikaç parça renkli kumaş oyuncak falan olabilir aslına.

bana arkadaşım kızında kullandığı aktivite oyuncağı verdi.o da tepesinde duruyor, tutmaya çalışırsa çok güzel olacak. müzikli falan. onlar daha uygun diye biliyorum..

günaydınlar!!
kızım dönencesini izliyor ama önlüğü ile sürekli yüzünü kapattığı için ben de bir sandalye çektim odasına, onun yanında oturuyorum :))

canım hangi hastanede doğum yaptın.ben buralarda hastane begenmedim .bir sarıgazi bölge var ordaki adamda ben vakumla dopum yaptırıyorum diyince avrupa yakasında doğum yaptım annem o tarafda oturuyorda

Hisar Intercontinental Hospital. Sende bu taraftasın biliyorsundur canım.Benimde annem karşıda..

canım çok büyük geçmiş olsun. kıyamam Rüzgarcığıma ama şükürler olsun ki bir şeyi yokmuş. Allah korusun kazalardan,hastalıklardan hepsini. bizimki de çoğunlukla ana kucağında gün içinde ve kafasını kaldırmaya başladı senin dediğin gibi. mutfağa gittiğimde çekyat açık biçimdeyken üzerinde bırakıyordum. artık emniyet kemerini bağlamadan asla bırakmam.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

canım benim çok geçmiş olsun. Allah korumuş, sadaka verin böyle şeylerde..
neyseki olumsuzluk yokmuş. hep yanımızda olsalarda, arkamızı döndüğümüzde bile olabilir aslında,anlık bir olay.. Sağlık sıhhat versin Allah, bebişlerimize..Nazarlardan korusun..

benim pantolonlarım olmuyor, 38 beden pantolon dolu. ama saklıyorum belki bir umut :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…