- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Canım çok çok geçmiş olsun..Geçenlerde ben de oğlumu severken havaya kaldırmıştım ,sanırım kafası avizeye değdi,çok ağladı.çarptığımı düşündüm kahroldum..ağladım ,ağladım,sürekli annecim çok özür dilerim ne olur gülümse bana bitanem dedim..sonra sakinleşti çok şükür..ama ömrümden ömür gitti ...mafoldumbenBugün en çok zmanı geri getirebilmeyi istedim,
Moralim çok bozuk,
İçimdeki hiç acımayan yerler varmış öyle yandı öyle kavruldu ki,
bundan önce hiç bir ağrı,hiç bir yara beni bu kadar yakmamış,
Bu akşam eşimle akşam yemeği hazırlarken,
Anakucağında olan oğlumuz Rüzgar yere kapaklandı,
direk alnının üstüne düştü,
Öyle bir çığlıkla ağlamaya başladıki çok korkarak hemen hastaneye acile götürdük,
Bi uyuklama halindeyken acil doktoru muayene etti,
hemen tomografi çekilmesini istedi,
küçücük bedeninin o tomografi aletine yatışına dayanamıyordum ama başka çaremiz yoktu,
kimbilir belki de düşmenin etkisiyle oluşan zarardan daha fazlasını veriyordu bu alet oğluma ama yoktu işte başka çaresi,
Çok korkuyorduk,
Eşimin bile gözleri doldu yaşlar aktı gitti,
Hemen çocuk doktorumuzu aradık,
beyin cerrahına da hastane haber verdi,
onlar gelene kadar,
acil bir şey olması durumunda geç kalınmaması için Damar yolu açıp serum vermeyi istedi acildeki doktor,
Allah korusun büyük bi tehlike varsa zaman kaybedilmesin diye bunu yaptırıyordu,
Yavrumun tombiş kolunda elinde damarlar bulunamıyordu,
bir sürü yerini deldiler damar bulmak için,
O ağladıkça yüreğimin parçaları dökülüyordu,
korkuyordum hiç bir zaman olmadığı kadar,
Sonunda filmler çıktı doktorlar geldi bakıldı ve bir olumsuzluk görülmediğini söylediler,
Kusma,gözkayması,halsizlik baygınlık hali olursa hemen getiriyorsunuz dediler,
İlk 3 saat uyutmayın dediler,
Allaha şükür bu semptomların hiçbiri yaşanmadı,
oğlum bize gülücükler dağıttı,
gösterdiğim nesneleri takip etti,
Şimdi artık biraz uyutuyoruz,
ama uykusunda çok sıçrıyor,
sanırım olayın şokundan çıkamıyor,
herhalde o düşme anında çok korkmuş,
Allahım onu bize bağışladı,
Allaha binlerce kez şükürler olsun,
Kızlar siz siz olun artık bu aylardan itibaren bebeklerinizi 1 dk.a bile gözünüzden ayırmayın,
gerekirse soğan ekmek yiyin,
evinizi b.. götürsün ama bebeklerinizden ayırmayın gözlerinizi,
Rüzgar artık dönmek için uğraşmaya başladı,
ana kucağında da sırtını kaldırıp oturur hale geçmeye çalışıyordu birkaç gündür,
emziği yere düşünce ona doğru haddinden fazla eğilmeyi başararak dengesini kaybettirmiş anakucağının ve secde pozisyonunda önüne düşmüş,
o kare gözümden hiç gitmiyor,
ben o sırada dolaptan birşeyler alıyordum,
eşimde balık ayıklıyordu,
nasıl kaptığımızı bilemedik,
Çok zor çok anlatılmayacak acılarla dolu bir akşam yaşadık,
Allah beterinden saklasın,
Rabbim meleklerimizi korusun.
Rüzgarcığın durumunda sorun olmamasına çok sevindim..ana kucakları da artık tehlikeli olmaya başladı demek ki..tüm yavruşlarımız Allaha emanet...:Saruboceq:
bugün markete gittim oradaki bayan benden epeyce yaşlı duruyordu bana abla dedi hatta abartmıyorum komşumun 14-15 yaşlarında liseye başlayan kızları bana teyze diyor şoklardayım :1shok: bende durum böyle iken senin kendine "yaşlı" sıfatı ile yaklaşman beni düşündürüyor. fotoğraflarında çok genç gözüküyorsun. +
ahh ahhh 1 yıl önceki halimden eser kalmadı senağlama
merhaba zeymuran nasılsın nerelerdesin çok uzun zaman oldu sen topiğe girmeyeli umarım herşey yolundadır. kalça filmini 8 günlükken istemişti doktorumuz o zaman çektirmiştik . fakat burdaki arkadaşlar muhtelif zamanlarda çektirdiklerini yazmışlardı okumuştum. bilemiyorumki canım. doktorun en doğrusunu söyler.
bugün markete gittim oradaki bayan benden epeyce yaşlı duruyordu bana abla dedi hatta abartmıyorum komşumun 14-15 yaşlarında liseye başlayan kızları bana teyze diyor şoklardayım :1shok: bende durum böyle iken senin kendine "yaşlı" sıfatı ile yaklaşman beni düşündürüyor. fotoğraflarında çok genç gözüküyorsun. +
ahh ahhh 1 yıl önceki halimden eser kalmadı senağlama
Benım senden umurum var zayıflaman konusunda cnm : ) ben de baktım resımlerıne cok zayıfmıssın aynı halıne donersın bence
Canım çok çok gençsin ve 1 sene önceki haline dönmen hiç te zor değil,çok azimli bir insansın..ya kısa boylular yaşından genç gösterir derler hep ama ben 1.80 im..13-14 yaşındayken 17-18 sanıyorlardı şimdi 37 yaşımdayım daha genç sanıyorlar...iki sıpa ile çok sürmez bu daze fücudumun diriliği sempatiksalakcinni ( bir oyuncunun repliğini taklit etmeye çalıştım ama, olmadı sanırsam ..sempatiksalakcinni )
Son düzenleme: