2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun canım hiç korkma benim kızım bebekken beşikten düştü çekyattan düştü allahın izniyli bişi olmadı mevlam koruyo onları bebişinide öpüyorum yanaklarından ellerinden allahh nazarlardan korusun

aslında pekte dalga geçilecek birşey söylediğimi sanmıyorum aklıma geldi yazdım yazmaz olaydım.
canım neden bu kadar alındın anlamadım ben arkadaşlarında dediği gibi espiri olarak algıladım.ama seninde dedğin gibi bilseydim ben yazmazdım.
bende burda kimseyi dalgayı almam.

teşekkürler cnm tercüman olmuşsun bana ben yalnış anlaşılmaktan çok korkarım çünkü

haklısın cnm dalga geçmek için yazmadımŞeniz

kilo veremiyooooooommmmmmmmmmmmm((((((((((((((hamileyken 80dim doğumyaptım 75 düştüm süt olsun diye habire üzüm yedim şimdi85 oldumm ve yapıştı gitmiyo yaaa delircem siz ne güzel vermişiniz kilolarıı:))) ay ağlıcam yaa enine boyuna oldum top gibimafoldumben

aynen bende öyle 80 kiloyum delircem bende yalnışlakla sokakta ayağım bi yere takılsa eve kadar top gibi yuvarlanarak gelirim.:çok üzgünüm:

doğumdan 1gece önce 86 kiloydum şu an 72-73 arası gidip geliyorum..düşmek istediğim kilo 65..Dışardan normal gibi duruyorum ama alışık değilim bu kiloya...
öyle pek iştahlı değilim ama rejim de yapamam..Çünkü emziriyorum..Her ne kadar mama takviyesi ağırlıklı beslesem de...

Son düzenleme:
bende sadece anne sütü veriyorum.
bir gün fazla yemeyeyim dedim baktım süt azalıyor olmayacak böyle dedim yemek zorundayım maalesef ama ek gıdaya geçersem kısıcam.
şimdi mecburum bunu çok iyi anladım.
cokacimcoook:icecream:cokacimcoook

sabah akşam yeşil çay içiyorum elma yiyorum yok yok gitmiyo galiba ben hep böy kalcam eşim dalga geçiyo tombul tombul diye emzirmesem varya hiç bişi yemem vallaaaa

maşallah,sadece anne sütü verebilmeyi isterdim ama kısmet olmadı ..buna da şükür...

Son düzenleme:
sabah akşam yeşil çay içiyorum elma yiyorum yok yok gitmiyo galiba ben hep böy kalcam eşim dalga geçiyo tombul tombul diye emzirmesem varya hiç bişi yemem vallaaaa
valla etrafımdaki insanlarda bir tane daha mı var diolar bende he he diyorum var diyorum umarumda değil valla oğlum aç kalsa daha mı iyi benim sütüm kesilse onlar mı beslicek umrumda değil eşimde bana bazen dio bende al sen emzir ben zayıflarım bende bu halimden memnun değilim diyorum:mymeka:

maşallah,sadece anne sütü verebilmeyi isterdim ama kısmet olmadı ..buna da şükür...
ay iki tane bebek ne şekerler ya allah nazarlardan korusun allah onlara hastalık yüzü göstermesin analı babalı büyütsünn inşallahh yerim ben onları yaaa gerçi ikitane bakmak zordurr allah kolaylık versin şekerima.s.

dimi ay keşke erkekler doğum yapsaydı ne güzel olurdu onlar fazla kiloda almazlardı valla benim eşim benim 3 katımı yiyo bi ona bakıyom bi kendime ığğğ eşim dal ben odun enine boyunaa nası almıyo kilo bilmiyom nasıl bi bünye bu yaa:roflol:klava:

cnm sen iki bebek besliyorsun asıl sana maaaşallahhzaten her ne olursa olsun süt yetiştiremezsin ki ama bebişlerin çok tatlı maşallah süphanallah yerim ben onları:kedi:

sağolun kızlar,Allah hepimizin fıstıklarına sağlık sıhhat versin..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tünaydın

missçim çok geçmiş olsun allah bütün yawruşlarımız korusun inşallah

misskapris canım büyük geçmiş olsunnn
büyük panik yaşamışsınız allah bir daha yaşatmasınn..
rüzgar paşamız adı gibi hızlıı :) sen emziği almaya çalış haaa:)
onların koruyucu melekleri var sen merak etme ...
oğluna sürekli aytel kursiyi oku canım rabbim sizi korusun ve burdaki bütün melkler ve annelerini

Hisar Intercontinental Hospital. Sende bu taraftasın biliyorsundur canım.Benimde annem karşıda..
canım bu tarafa taşınalı 1 yıl olmadı.çok aradım hastane ama bulamadım.pek bilmiyorum bu tarafı.ilk zamanlar pendikde medet yılmaz var ona gidiyordum.sonra zor geldi bıraktım
maş eşine bebişlerine Allah kabul etsin orucunu inş
canım baya vermişsin kalanıda zamanla gider eminim
beni,m kız tam bi mosturalık onu güldürcem diye yapmadım şebeklik kalmıyorr

aslında pekte dalga geçilecek birşey söylediğimi sanmıyorum aklıma geldi yazdım yazmaz olaydım.

zaten senin gönderdin liste kızlart içindi canım bir kızolarak iki aylık bebek 63 cm olması ordaki değerlere göre normal değilmiş.

erkek bebekler için değişiyor.arkadaşlarda kötü bişi dememiş canım niye pişman oluyorsunki paylaştın sen bende kızımın k,losuna baktım fenamı oldu

miss canım okurken dehşet içinde okudum gözlerim doldu zaten çok hassasım.bizimde başımıza gelse karı koca ağlardık.geceleri ses çıkarmasın kalkıp kontrol ediyoruz.Allaha şükür bişeyciği yokmuş rüzgarın.tekrar çok geçmiş olsun canım

miraba kızlar.

yaklaşık 1 saat oldu burdayım ama yazamadım kızımı salladım uyuttum öyle geldim.

miss yazını okurken çok kötü oldum sonuna hızlı hızlı geldim kötü birşey olmamış olsun diye..çok geçmiş olsun Allah bebeklerimizi kazadan beladan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…