2010 Temmuz Anneleri : )

selamm cnm..
hoşgeldin nasılsın? nasıl defne bebek:))
çook şükür iyiyiz...işler bitti geldim.... şimdi uyudu daha doğrusu ben evi süpürürken anakucağında uyumuş aldım yatağına koydum zıpladım burayaolumunekankayizsmile
hoşgeldin deniz.. tabi yavruşun uyurken işleri yaptın yaptın o meşhur kayfenide içtin geldin di mi seni seni bayanssulusmile

akannehirkız sen beni mi izliyon?????bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

selamm kızlar sizler nasılsınız
sabah ceren bi kaka yaptı sırtına kadar çıkmış ama bezi tertemiz
nası becerebiliyo bunu acabakaydirigubbakcemile3
bütün kıyafetleri değişti heryerini sildim ama banyoya cesaret edemedim kaloriferler yanmıyodu

bu hafta sağlıkocağına götürmüştüm kontrol için hem d vitamini almak için
çok kustuğunu da söyledim doktora
hemen anibiyotik yazdı
almadımda kullanmadım da tabii
bukadar basit işte
3 aylıkken antibiyotik verilirmi yaa
ateş olsa enfeksiyon kesinleşse neyse sadece kusuyo dedim her bebek kusar ya tahlil yapmadan adam yazd reçeteyi verdi elime gülermisin ağlarmısın

kızlar çıkmam lazım.oğlum benle boyama yapmak istiyo.kızım uyanmadan azcık ilgileneym onunla.gelmeye çalışırım yine.görüşürz kızlar...

canım sağlık ocagındaki doktora daha doğusu bizim burdaki doktora hiç güvenmiyorum.adam bakmıyor bile.bişey diyorsun oda blmiyor.bencede antibiyotik vermemekle iyi yapmışsın bir kusmaya antibiyotikmi olur

öyle canım bende benzettim filede koşmaları ama çok komik oluyor.suyu ben başından döküyorsam su artık nereye gidiyor biliyorum.bizimki ağlama konusunda sneinkindne daha iyi sanırım aradda ama çok huysuz bu aralar iyi yine eskiye göre maş diyim :)) inş senin bebişinde bir anca düzelir canım.büyüsün biraz uslanır.ssende şu sarma yçntemini dene biraz ağlar ama uyur.bizimki eliyle koluyla çok kaldırıyor kendini canım.şimdi uyuttum bende keratayı mutfagı toplıcam.birazda iş yapmka lazım :))

kızlar ben 1 haftadır((6 gün) makarna ve pilavı kestim..
ekmek de günde 1 dilim kepekli yiyorum..bazen 2..
tatlıyı da sütlü tatlılara çevirdim onu da 1 kere yedim..
günde 2,5 litre su içmeye başladım(bu kadar içemiyordum havalar serinlediğinden beri)

onun haricinde herşeyi yiyorum
..özellikle tavuk balık köfte yoğurt salata vs vs...1 kilo gitmiş..

sütümde hiç azalma olmadı aksine artma var sanırım suyu çok içiyorum diye.

Son düzenleme:
kızlar ben çok bunaldım.oğlum hiç durmuyor önceden daha rahattı şimdi gece 2 den önce uyumuyor.saaatlerce sallıyorum ayağımmda yatağına koyduğum an uyanıyor.allahım yardım et bana gerçekten çok zorlanıyorum.etrafımda yardım edecek hatta derdimi anlatacak kimse yok.herkes iyi gün dostu.depresyona girmekten korkuyorum..(((

kızım acıktığı zaman alt dudağını emmeye başladı akannehir

bir de seste çok sıçramaya başladılar..refleksleri çok fazla sanki..ohaoldumsmile

kiloları çok değil ama iştahları arttı sanki..6 kiloyu azcık geçiyorlar..artık 150-180 cc alıyorlar..oğlum abartıp 210 cc içti geçenlerde..kusmadı Allahtan..eğer doğru ölçtüysem 61 cm olmuş boyları da..yani ortalama değerdeler..acaba büyüme krizine mi girdiler diyorum..büyüme atağı geçirdikleri zaman eskiye göre artarmış iştahları bir kaç gün..

emerken kızımın başı çok terliyor. sizin de öyle mi?

hem emerken hem de uyurken yatakta kafaları çok terliyor..dr normal demişti..
bu arada oyun halısına iki sıpayı da yüzüstü koymuştum.kızım dönmüş..oleyyy :) tabi bilinçli mi yoksa tesadüfen mi döndü Allah bilir...

kusma için antibiyoktik mi..? anlamadım valla

maşallah kuzuya!! şimdi 1 kere yaptıysa tekrar denemelerde bulunur kesin.

emerken kızımın başı çok terliyor. sizin de öyle mi?
önceden daha çokterlerdi ama şimdi aşırı değil

canım Allah kolaylık versin bir kaç aya düzelir inş.zor oluyor ama iki ay daha sonra hepsi geçicek düzene gircekler inşş

cnm kızımda da reflü var,sürekli kusuyor emdikten sonra. doktora ilacı yok mu bunun diye sorduğumda var ama kilo alımını etkilemediği sürece tercih etmiyoruz dedi.bence sen doktoruna danışmadan verme antibiyotik.

ahh ah bu maddeyi ben de uygulayabilsem!! şerbetli tatlılara,kurabiyelere ve çikolataya dayanamıyorum hiç.en çok kilo aldıran şeyler yani.bu ara abarttım yine (

aman maşallah.... gitsin kilolar gitsin... bende birkaç gündür yağlı yemiyorum ekmek zaten yiyemiyordumda çok acıkmaya başlıyordum diye her öğünde 2 dilim kepekli yiyorum. denizcim senin söylediğin fırın poşetlerinden aradık bulduk bende tavukları baharatla sebzeleride baharatsız hep poşette fırında pişirmeye başladım patates biber domates kabak patlıcan. bundan sonra bu şekilde yeme karar verdik ama bir yandanda içimize kuşku düştü bu poşetlerin zararı varmıdır?

hava çok güzel bi markete gidip geleyim dedim kanguruyla belim koptu valla. sanırım büyüdü bu oğlan. öldüm bittim ya

aman maşallah.... gitsin kilolar gitsin... bende birkaç gündür yağlı yemiyorum ekmek zaten yiyemiyordumda çok acıkmaya başlıyordum diye her öğünde 2 dilim kepekli yiyorum. denizcim senin söylediğin fırın poşetlerinden aradık bulduk bende tavukları baharatla sebzeleride baharatsız hep poşette fırında pişirmeye başladım patates biber domates kabak patlıcan. bundan sonra bu şekilde yeme karar verdik ama bir yandanda içimize kuşku düştü bu poşetlerin zararı varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…