çook şükür iyiyiz...işler bitti geldim.... şimdi uyudu daha doğrusu ben evi süpürürken anakucağında uyumuş aldım yatağına koydum zıpladım burayaolumunekankayizsmileselamm cnm..
hoşgeldin nasılsın? nasıl defne bebek:))
hoşgeldin deniz.. tabi yavruşun uyurken işleri yaptın yaptın o meşhur kayfenide içtin geldin di mi seni seni bayanssulusmile
canım sağlık ocagındaki doktora daha doğusu bizim burdaki doktora hiç güvenmiyorum.adam bakmıyor bile.bişey diyorsun oda blmiyor.bencede antibiyotik vermemekle iyi yapmışsın bir kusmaya antibiyotikmi olurselamm kızlar sizler nasılsınız
sabah ceren bi kaka yaptı sırtına kadar çıkmış ama bezi tertemiz
nası becerebiliyo bunu acabakaydirigubbakcemile3
bütün kıyafetleri değişti heryerini sildim ama banyoya cesaret edemedim kaloriferler yanmıyodu
bu hafta sağlıkocağına götürmüştüm kontrol için hem d vitamini almak için
çok kustuğunu da söyledim doktora
hemen anibiyotik yazdı
almadımda kullanmadım da tabii
bukadar basit işte
3 aylıkken antibiyotik verilirmi yaa
ateş olsa enfeksiyon kesinleşse neyse sadece kusuyo dedim her bebek kusar ya tahlil yapmadan adam yazd reçeteyi verdi elime gülermisin ağlarmısın
kkgm nasılsın arkadaşım bittmi işler? o hişşşşş yönetmini 1 aylıkken çok kullanıyorduk ama bir süre sonra sürekli aynı sesi duymaktan duyarsızlaştı. kendi isteğimizle dünyaya getirdik artık huyluda olsa huysuzda olsa mecbur bakıcaz :) ama bana huysuz kısmından denk gelmiş :))
laylaylom anadizini ben pek kullanamadım yeni yeni alıştırmaya başlıyordumki ayaklarını bitiş demiri varya orya pat pat vurmaya başladı sonrada canı yanıyor ağlıyor . biraz yükseltiyim dedim bu sefer sanki eğiliyor kalkacak. ayrıca dedin ya kızım yıkanırken filede koşuyor resmen diye aynı benimki :) o ayaklar nasıl pıtır pıtır sanki maratona çıkmış nereye gidecekse :) seninle kızlarımızın huyları çok benziyor . zayıf olmaları iştahsız olmaları file üzerinde koşmaları :) ağlamaları. ama sanırım ağlama konusunda biz biraz öndeyiz sustuana kdr akla karayı seçiyorum. büyüyünce bir bir anlatıcam
emerken kızımın başı çok terliyor. sizin de öyle mi?
selamm kızlar sizler nasılsınız
bütün kıyafetleri değişti heryerini sildim ama banyoya cesaret edemedim kaloriferler yanmıyodu
hemen anibiyotik yazdı
bukadar basit işte
ateş olsa enfeksiyon kesinleşse neyse sadece kusuyo dedim her bebek kusar ya tahlil yapmadan adam yazd reçeteyi verdi elime gülermisin ağlarmısın
hem emerken hem de uyurken yatakta kafaları çok terliyor..dr normal demişti..
bu arada oyun halısına iki sıpayı da yüzüstü koymuştum.kızım dönmüş..oleyyy :) tabi bilinçli mi yoksa tesadüfen mi döndü Allah bilir...
önceden daha çokterlerdi ama şimdi aşırı değilemerken kızımın başı çok terliyor. sizin de öyle mi?
kızlar ben çok bunaldım.oğlum hiç durmuyor önceden daha rahattı şimdi gece 2 den önce uyumuyor.saaatlerce sallıyorum ayağımmda yatağına koyduğum an uyanıyor.allahım yardım et bana gerçekten çok zorlanıyorum.etrafımda yardım edecek hatta derdimi anlatacak kimse yok.herkes iyi gün dostu.depresyona girmekten korkuyorum..(((
selamm kızlar sizler nasılsınız
hemen anibiyotik yazdı
bukadar basit işte
kızlar ben 1 haftadır((6 gün) makarna ve pilavı kestim..
ekmek de günde 1 dilim kepekli yiyorum..bazen 2..
tatlıyı da sütlü tatlılara çevirdim onu da 1 kere yedim..
günde 2,5 litre su içmeye başladım(bu kadar içemiyordum havalar serinlediğinden beri)
onun haricinde herşeyi yiyorum..özellikle tavuk balık köfte yoğurt salata vs vs...1 kilo gitmiş..
sütümde hiç azalma olmadı aksine artma var sanırım suyu çok içiyorum diye.
selam arkadaşlar nasılsınız. herkes ıyıdır inşl.
günde 2,5 litre su içmeye başladım(bu kadar içemiyordum havalar serinlediğinden beri)
onun haricinde herşeyi yiyorum..özellikle tavuk balık köfte yoğurt salata vs vs...1 kilo gitmiş..
selam! kızımı uyuttum 10 dk önce,bakalım ne kadar uyuyacak..sen nasılsın?
selam! kızımı uyuttum 10 dk önce,bakalım ne kadar uyuyacak..sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?