2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bebişlerin göz rengi ne renk ? dönen oldu mu ? bizim hala koyu mavi ...

karnıyarık fırında ,bamya ocakta pişiyor..bulaşıkları yıkamak ve pilav da akşam kocamdan olsun..zemuszemus
tüm okuduğum mesajlara cevap yazayım :)
patlıcanları kızartmıyorum fırında közleyerek yapıyorum..daha az yağlı oluyor..ve daha lezzetli oluyor..
ekmeği de çok az yerim veya hiç yemem..
fırın için olan tavuk pişirme poşetlerini annem yıllardır kullanırdı ,aynen kullanıyorum,hiç zararını görmedim..memnunum.içinde havuç,patates vs de ilave ediyorum,sos yapıyorum baharatlarla çok lezzetli oluyor..tavsiye ederim kesinlikle..
şerbetli tatlılarla aram pek yoktur seyrek yerim ama sütlü tatlılar her zaman yiyemesem de favorimdir..

Son düzenleme:
demin yoktu şimdi ben de görüyorum...girilen browser den kaynaklanıyor olabilir görememeiz sanırım..mozilla firefox tan giriyorum..

eet teşekkür et butonu geldi..
nasılsınzı kızlar nasıl gidiyor hayat..
ben çıldırmanın arefesindeyim çok yaramaz bir kızım var aman yarabbiimmmm,umarım sizin böyle olmaz hiç susumadan günde en az 100 kere annnii diyen bir kız....

selam canım
desene bizi daha da zor günler bekliyor :))

merhaba kizlar

simdi doktordan geldik

kuzey bu ay sadece 650 gr almis cok uzuldum

zaten emerken agliyodu yada emmek istemiyordu farketmistim kaka tahlili falan yaptidoktor temiz cikti sukur

ama kilo alimi niye dustu anlamadim/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…