2010 Temmuz Anneleri : )

hava çok güzel bi markete gidip geleyim dedim kanguruyla belim koptu valla. sanırım büyüdü bu oğlan. öldüm bittim ya

hava çok güzel bi markete gidip geleyim dedim kanguruyla belim koptu valla. sanırım büyüdü bu oğlan. öldüm bittim ya

ben de çok aşırı yemiyorum ama sürekli süt artırıcı kürler uyguluyorum..Allaha şükür çok faydasını gördüm, böyle devam eder inşallah...bilinçsizce onu bunu yiyeceğime bu şekilde daha iyi oluyor..

kızlar bebişlerin göz rengi ne renk ? dönen oldu mu ? bizim hala koyu mavi ...

kızımınki koyu yeşilden elaya döndü sanırım kahverengi olacak hala parlak. görümcemin kızı 1 yaşına kadar mavi gözlüydü şimdi 1,5 yaşında bal rengi gözleri

yok canım fırın poşetinin bir zararı olduğunu duymadım ben hiç..bilmiyorumkismile
sürekli kullanırım yıllardır..
çevremdeki herkes de kullanır.
ben sadce tavuğu atıyorum fırına fırın poşetlerini kullanarak...yanına patates bezelye de ekleyebilirsin

kızlar bebişlerin göz rengi ne renk ? dönen oldu mu ? bizim hala koyu mavi ...

valla bizimkinin anlamadık gitti.
her gören aaa ne güzel babası gibi renkli gözlü diyor ama ne renk? diye sorunca da kimi koyu yeşil kimi koyu mavi kimi gri diyor..anlamadık gittisempatiksalakcinni inş renkli olur..:Saruboceq: çok isterim kızımın renkli gözlü olmasını..

hayır yanii baba yeşil gözlü çocuklardan birisi renkli gözlü olsa bari değişik olur..bizim ailede de var renkli göz..bakalım..

kızlar KK da çalışma vardı sanırım

düzeldi.:lepi:

merhabalar :asigim:

naber şeker?????
senin kız benimkine benziyor yaa toparlak kafa ve saçsız..

ama benimkinin hafif uzamaya başladı sarı sarı..ay nasıl seviniyorum bilsem.
1 cm olsa hemen toka takıcamm..bayanssulusmile

görmemişin kızı olmuş..kaydirigubbakcemile3:kedi:

kızlar teşekkür ya da beğendim..şeklinde buton gelecekmiş.
teşekkür butonu vardı zaten eskiden..
yeniden gelirse iyi olur..

deniz eksi rep artı rep ne demek nasıl oluyor aradım bulamadım sen biliyorsan kısaca özetlermisin

ahh ah bu maddeyi ben de uygulayabilsem!! şerbetli tatlılara,kurabiyelere ve çikolataya dayanamıyorum hiç.en çok kilo aldıran şeyler yani.bu ara abarttım yine (

ah canım aynen..asıl onlar kilo yapıyor işte..:asigim:
ben kestim çikolatayı şerbetli tatlıları kurabiyeleri..

sadece güne gittiğimde (15 günde 1) ödül olarak yiycem ne verirlerse..sempatiksalakcinni
onun haricinde pasta kek çikolataya bir süre ara verdim..:umursamaz::a015:

deniz eksi rep artı rep ne demek nasıl oluyor aradım bulamadım sen biliyorsan kısaca özetlermisin

benim mesajımda sağ üstte (herkeste aynı) terazi gibi birşey varya..onu tıkladığında ..katılıyorum (+rep yani puan gibi) ya da katılmıyorm(- rep) çıkar..
yorum yapmadan da tıklarsan o kişiye puan vermiş oluyorsun..

selam şekerler büyük oğlan uyudu şimdi ardada uyumak üzere bende kk ya koştum elektrikler yoktu giremedim yemekleri yaptım kocaşımı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…