2010 Temmuz Anneleri : )

valla benim oğlumda çok şımarık etrafında kayınvalidem kayınpeder amcası babası nenesi herkes etrafımızda olduğu içinnnnnnnnnn

kızcağızım uyuyor. çok mızmızdı,emziği verince ve biraz sallayınca uyudu yavrum.
obur annesi çok acıktı,bir an önce kocası gelsin diye bekliyor.

kızlar bugün yemekteyizde bi börek yaptılar. acaip canım çekti. yarınki menüye ekledim hemen :)) (tabi kızımın uyumasına bağlı) benim gidişat iyi değil kaydirigubbakcemile3

beğendili börek demicokacimcoook

merhaba kizlar

simdi doktordan geldik

kuzey bu ay sadece 650 gr almis cok uzuldum

zaten emerken agliyodu yada emmek istemiyordu farketmistim kaka tahlili falan yaptidoktor temiz cikti sukur

ama kilo alimi niye dustu anlamadim/

baharcım 650 grm çok güzel

merhaba kizlar

simdi doktordan geldik

zaten emerken agliyodu yada emmek istemiyordu farketmistim kaka tahlili falan yaptidoktor temiz cikti sukur

ne kadar alması gerekiyormuş cnm
bende cumartesi gidicem

merhaba kizlar

simdi doktordan geldik

merhaba canım
650 gr normal değil mi? bizim kız da geçen ay o kadar almıştı. doktor çok iyi dedi.
ilk aylara benzemez ki artık,kilo alımı yavaşlayacak.her ay 1-1,5 kg alırsa 1 yaşına kadar kaç kilo olur düşünsenize..
bence sıkma hiç canını.doktorun yorumu ne oldu bilmiyorum tabi ama normal bence. hem sağlığı yerindeyse en önemlisi o.

benimde o zamn yoktu sonradan geldi teşekkür butonu

4 aydan sonra kilo alımı artık çok düşer 6 aydan 7 aydan sonra 100 gr alınca sevindirik bile olucaz valla şimdi mert e doktor 10 gr almış desin 3 takla atarım vallah billah kaydirigubbakcemile3

şimdi fox tv de 382 gr doğan bebeği gösterdi gözlerim doldu izlerken ama şimdi 5 yaşına gelmiş. ama biraz sorunluydu sanırım çocuk 5 yaşında gbi davranmıyordu. evlatlarımız sağlıkla doğdular allahımıza ne kadar şükretsek az... :gitme:

canim en az 800 gr almali diye biliyorum/

doktorda gecen aya gore dusuk dedi neden diye arastirdi

kaka testi falan yapti ama bisey cikmadi

kendime 10 gun sure verdim yediklerime dikkat edecegim 10 gun de yine az kilo alirsa mamaya baslicam/

canim ilk iki ay 1000 den asagi dusmemisti onun icin az geldi/

ama her ay 1 kilo alırsa 1 yaşına geldiğinde 15 kg olur...

senin bebeğinin maşallahı var hiç üzülme.

ya benim kızım gibi olsaydı 1. ay 750 2. ay 600 3.ay 350 grm alsaydı......

ben başlarda çok üzülüyordum ama benide doktorumuz ikna etti gayet sağlıklı olduğuna.

canim en az 800 gr almali diye biliyorum/

doktorda gecen aya gore dusuk dedi neden diye arastirdi

kaka testi falan yapti ama bisey cikmadi

kendime 10 gun sure verdim yediklerime dikkat edecegim 10 gun de yine az kilo alirsa mamaya baslicam/

anladım canım. her doktorun yaklaşımı farklı demek ki.
ben kilo olayını çok kafama takmıyorum açıkçası. illa tombul bebek olması gerekmez diye düşünüyorum kendi kızım için. sağlığı iyi olduğu sürece kilosu için üzülmüyorum hiç.
sen öyle dene madem bir süre. inşallah güzel emer bu süre içinde.peki mama takviyesi yapmalısın dedi mi doktor da?

canim 6 aydan sonra kilo alimi dusuyor /

6 aya kadar daha yuksek kilo almali en az diye solemisti doktorum

bizim bi anda dusus yasandigi icin tedirgin oldum sutumun kalittesi mi bozuldu diye/

yoksa muhim olan saglik kilo onemli degil

bide kızartılış şekli güzel oldu sadece uç kısımlarını galete unladı değişik bir şekil oldu

evet evet güzel görünüyordu. iyi hatırlattın, galeta unu yok evde.eşimi arıyım da gelirken alsın.
ben kaçıyorum şimdilik.
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…