beğendili börek demicokacimcoookkızcağızım uyuyor. çok mızmızdı,emziği verince ve biraz sallayınca uyudu yavrum.
obur annesi çok acıktı,bir an önce kocası gelsin diye bekliyor.
kızlar bugün yemekteyizde bi börek yaptılar. acaip canım çekti. yarınki menüye ekledim hemen :)) (tabi kızımın uyumasına bağlı) benim gidişat iyi değil kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar
simdi doktordan geldik
kuzey bu ay sadece 650 gr almis cok uzuldum
zaten emerken agliyodu yada emmek istemiyordu farketmistim kaka tahlili falan yaptidoktor temiz cikti sukur
ama kilo alimi niye dustu anlamadim/
merhaba kizlar
simdi doktordan geldik
zaten emerken agliyodu yada emmek istemiyordu farketmistim kaka tahlili falan yaptidoktor temiz cikti sukur
merhaba kizlar
simdi doktordan geldik
beğendili börek demicokacimcoook
cnm sen yap güzel olursa yaz bende yapayımsempatiksalakcinnieveeeet çok canım çekti cokacimcoook
ne kadar alması gerekiyormuş cnm
bende cumartesi gidicem
cnm sen yap güzel olursa yaz bende yapayımsempatiksalakcinni
iyiyim cnm sen nasılsıngamyoncuiremsu
valla uykusuzluktan ve yorgunluktan herşey olabiliyor.Şeniz
önemli değil cnmhihoyyyt
brcsdr sana birkaç sayfa önce mesaj yazmıştım gördünmü
bide kızartılış şekli güzel oldu sadece uç kısımlarını galete unladı değişik bir şekil olduanlaştık şeker..yarın yapabilirsem haber veririm nasıl olduğunu
merhaba canım
650 gr normal değil mi? bizim kız da geçen ay o kadar almıştı. doktor çok iyi dedi.
ilk aylara benzemez ki artık,kilo alımı yavaşlayacak.her ay 1-1,5 kg alırsa 1 yaşına kadar kaç kilo olur düşünsenize..
bence sıkma hiç canını.doktorun yorumu ne oldu bilmiyorum tabi ama normal bence. hem sağlığı yerindeyse en önemlisi o.
baharcım 650 grm çok güzel
canim ilk iki ay 1000 den asagi dusmemisti onun icin az geldi/
canim en az 800 gr almali diye biliyorum/
doktorda gecen aya gore dusuk dedi neden diye arastirdi
kaka testi falan yapti ama bisey cikmadi
kendime 10 gun sure verdim yediklerime dikkat edecegim 10 gun de yine az kilo alirsa mamaya baslicam/
ama her ay 1 kilo alırsa 1 yaşına geldiğinde 15 kg olur...
senin bebeğinin maşallahı var hiç üzülme.
ya benim kızım gibi olsaydı 1. ay 750 2. ay 600 3.ay 350 grm alsaydı......
ben başlarda çok üzülüyordum ama benide doktorumuz ikna etti gayet sağlıklı olduğuna.
bide kızartılış şekli güzel oldu sadece uç kısımlarını galete unladı değişik bir şekil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?