anladım canım. her doktorun yaklaşımı farklı demek ki.
ben kilo olayını çok kafama takmıyorum açıkçası. illa tombul bebek olması gerekmez diye düşünüyorum kendi kızım için. sağlığı iyi olduğu sürece kilosu için üzülmüyorum hiç.
sen öyle dene madem bir süre. inşallah güzel emer bu süre içinde.peki mama takviyesi yapmalısın dedi mi doktor da?
canim 6 aydan sonra kilo alimi dusuyor /
6 aya kadar daha yuksek kilo almali en az diye solemisti doktorum
bizim bi anda dusus yasandigi icin tedirgin oldum sutumun kalittesi mi bozuldu diye/
yoksa muhim olan saglik kilo onemli degil
evet evet güzel görünüyordu. iyi hatırlattın, galeta unu yok evde.eşimi arıyım da gelirken alsın.
ben kaçıyorum şimdilik.
öptüm hepinizi
canim 6 aydan sonra kilo alimi dusuyor /
6 aya kadar daha yuksek kilo almali en az diye solemisti doktorum
bizim bi anda dusus yasandigi icin tedirgin oldum sutumun kalittesi mi bozuldu diye/
yoksa muhim olan saglik kilo onemli degil
elektirikli anakucağımız geldi babamız getirdi kurdu hemen işe geri döndü bugece geç gelecekmiş. kızımı hemen yatırdım gözlerime inanamıyorum ilk denemem gayet başarılı oldu. 10 dk ağladı. 5 dk hööö hööö diye sesler çıkardı sanırım bunlar öfkesini dile getiren sesler vee sonunda uyudu çok şükür çok şükür alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
1 yaşımı doldurduğumda 17 kiloymuşum.Tombulmuşum azcık..Şimdi eser kalmadı o kilolu halimden..
selamm kızlar sizler nasılsınız
sabah ceren bi kaka yaptı sırtına kadar çıkmış ama bezi tertemiz
nası becerebiliyo bunu acabakaydirigubbakcemile3
bütün kıyafetleri değişti heryerini sildim ama banyoya cesaret edemedim kaloriferler yanmıyodu
bu hafta sağlıkocağına götürmüştüm kontrol için hem d vitamini almak için
çok kustuğunu da söyledim doktora
hemen anibiyotik yazdı
almadımda kullanmadım da tabii
bukadar basit işte
3 aylıkken antibiyotik verilirmi yaa
ateş olsa enfeksiyon kesinleşse neyse sadece kusuyo dedim her bebek kusar ya tahlil yapmadan adam yazd reçeteyi verdi elime gülermisin ağlarmısın
merhaba kizlar
simdi doktordan geldik
kuzey bu ay sadece 650 gr almis cok uzuldum
zaten emerken agliyodu yada emmek istemiyordu farketmistim kaka tahlili falan yaptidoktor temiz cikti sukur
ama kilo alimi niye dustu anlamadim/
aaa sende bütün tezleri çürüten bir örneksin
ben bebekken ayda 500 gramdan fazla almazmışım bi ara scannerın driverini yükleyip bebeklik ve küçüklük fotoğraflarımı sizlere göstercem. rengimde siyah olsaymış afrikalı bir aileden evlatlık edildiğimi düşünebilirsiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama şimdi tosun gibiyim maşallah :roflol:
kızlar toprğın eli hep ağzında şapur şupur o yüzden hep ağız çevresi sulu sulu ve bu yüzdende hep kızarıklar var boynunun altında bile kustuğu ve nemli kaldığı için sizinde varmı
canım maş ın varmış valla.benim kuzenim aşırı zayıftı ufakken böle çelimsiz bir kızdı.neler denedi halam balık yağları vitaminler ama hiç biri ie yaramadı.şimdi 20 yaşında sülün gibi maş.boyuda kilosuda yerinde.1 yaşımı doldurduğumda 17 kiloymuşum.Tombulmuşum azcık..Şimdi eser kalmadı o kilolu halimden..
evet bende izledimm.bana da biraz sorunlu geldi.ya babasının parmanın uç kısmını tutmuştu içim gitti.benim kızımın doğudugu kilonun onda biriymiş.tekrar hamd ettim rabbime.bide şikayet ediyorum ben kızımdan arada çok pişman oldum valla.annesi kaç ay boyunca dokunanamış bile kzıına.derisi oluşmamış canım benim yaşimdi fox tv de 382 gr doğan bebeği gösterdi gözlerim doldu izlerken ama şimdi 5 yaşına gelmiş. ama biraz sorunluydu sanırım çocuk 5 yaşında gbi davranmıyordu. evlatlarımız sağlıkla doğdular allahımıza ne kadar şükretsek az... :gitme:
canim ilk iki ay 1000 den asagi dusmemisti onun icin az geldi/
miss bugün hiç gelmedi acaba rüzgar nasıl olmuş çok merak ettim
bide saçları öyle çok döküldü ki arkada yuvarlak şekilde bi kellik oldu çabuk uzasa bari çok çirkin görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?