2010 Temmuz Anneleri : )

bende kiloyu takmiyorum ama sutum mu yetmiyor sorusu aklima geldiginden uzdum kendimi

doktor mama isini bana birakti ama biz onermiyoruz dedi

olmadi geceleri mama verecegim yada bir kere emzirip bir kere mama verecegim gun iciinde

canim 6 aydan sonra kilo alimi dusuyor /

6 aya kadar daha yuksek kilo almali en az diye solemisti doktorum

bizim bi anda dusus yasandigi icin tedirgin oldum sutumun kalittesi mi bozuldu diye/

yoksa muhim olan saglik kilo onemli degil

sütünün kalitesi bozulmamıştır şekercim,sen gönlünü rahat tut. ama biraz beslenmene dikkat et yine de,protein ağırlıklı beslen bir süre.
bence biraz da çocukla alakalı.
ben o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama bizimki ilk ay hariç hiç 1 kg almadı.
şimdi hareketlendiler bence onun da etkisi var ama bilemiyorum tabi..
tahliller iyi çıkmış önemli olan o.

canim 6 aydan sonra kilo alimi dusuyor /

6 aya kadar daha yuksek kilo almali en az diye solemisti doktorum

bizim bi anda dusus yasandigi icin tedirgin oldum sutumun kalittesi mi bozuldu diye/

yoksa muhim olan saglik kilo onemli degil

inan bana sen boşuna endişeleniyorsun bebek bu bi sıkıntısı olmuştur toktur canı istememiştir hani hep konuşuyorduk ya büyüdükçe huy değiştirecekler diye belki beslenme alışkanlıkları değişiyordur. ben bugüne kdr çok fazla sayıda doktora gittim aşırı stres yapmıştım.kızım 40 günlükken bir bayan doktor yani teyze (kendisi 60 yaşında var zamanında eşimide muayene etmiş çocukken) bana dediki senin bebeğin hiç 40 günlük bebeğemi benziyor bakamamışsın çocuğa beslleyemmişsin demezmi... o sıralar hem vücudumda gebelik döküntüleri var, aldığım 34 kilodan şıpır şıpır burnumun ucundan bile terler damlıyor, göğüs uçlarım yara emzirebilmek için dişlerimi sıkıyordum. yani ben o kdr sıkıntı içindeyken kadının bana söyledikleri çıldırtmıştı beni. bana günde 3 öğün et ye günde 1 kg şekerli yoğurt ye demişti. daha çok şeyler saymıştıda ben çocuğu giydirip hızla ayrıldım odasından. sonra bende takıntıya dönüşmüştü her 10 günde bir muayeneye götürüyordum. en sonunda bir dr bana dediki önce sen sakinleş, bebeğin gayet sağlıklı ve 4. ayı dolana kdr çok acil birşey olmazsa ateşlenme gibi gelme dedi. çocuğu zorla beslemeye kalkma o acıkınca ortalığı yıkar ve istediğini almadan susmaz demişti. o gün bugündür baharın ağırlığını kafama takmıyorum. sen öyle söyleyince bu kötü günlerim aklıma geldi.
senağlama

1 yaşımı doldurduğumda 17 kiloymuşum.Tombulmuşum azcık..Şimdi eser kalmadı o kilolu halimden..

elektirikli anakucağımız geldi babamız getirdi kurdu hemen işe geri döndü bugece geç gelecekmiş. kızımı hemen yatırdım gözlerime inanamıyorum ilk denemem gayet başarılı oldu. 10 dk ağladı. 5 dk hööö hööö diye sesler çıkardı sanırım bunlar öfkesini dile getiren sesler vee sonunda uyudu çok şükür çok şükür alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

elektrikli anakucağı dediğin dondy mi sonbahar? bizde de var ama oğlum onda uyumuyor artık.emzikle kollarımda sallıyorum.dondysinde emzikle birkaç kere sallayarak uyuttum ama hemen uyandı.sen de benim gibi sallıyormuşsun sanırım.yeni taktiklerin olursa beklerim uyutma konusunda:)şimdi rahatız da ağırlaşınca ne olacak bakalım...

1 yaşımı doldurduğumda 17 kiloymuşum.Tombulmuşum azcık..Şimdi eser kalmadı o kilolu halimden..

aaa sende bütün tezleri çürüten bir örneksin

ben bebekken ayda 500 gramdan fazla almazmışım bi ara scannerın driverini yükleyip bebeklik ve küçüklük fotoğraflarımı sizlere göstercem. rengimde siyah olsaymış afrikalı bir aileden evlatlık edildiğimi düşünebilirsiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama şimdi tosun gibiyim maşallah :roflol:

bizimkide kusuyor dediğimde reflü ilacı verdi dr.umuz, ama bizimki bu 1 ayda az kilo aldı. kilo alımı iyi ise sorun yoktur . kusması normal bence..

merhaba kizlar

simdi doktordan geldik

kuzey bu ay sadece 650 gr almis cok uzuldum

zaten emerken agliyodu yada emmek istemiyordu farketmistim kaka tahlili falan yaptidoktor temiz cikti sukur

ama kilo alimi niye dustu anlamadim/

bizim 490 gr. almış, c.tesi kilo almışmı diye tekrar çağırdı. inş. almıştır yaa.. yoksa bu şekilde ek gıdaya geçen bir arkadaşım olmuştu..

Valla Annem anlatmıştı bir keresinde..Anaokula beni götürdüğünde orada başka bir kız çocuğu ile oyuncak kavgasına girmişiz,annesi ver kardeşe biraz o oynasın demiş..Sanmış ki ben daha büyüğüm ..Görüntümden dolayı ...Annemle çocukların yaşlarını konuşurlarken annem öğrenmiş ki o kız çocuğu benden 2 yaş büyükmüş halbuki kaydirigubbakcemile3

3,5 yaşındaymışım o sıralar...

kızlar toprğın eli hep ağzında şapur şupur o yüzden hep ağız çevresi sulu sulu ve bu yüzdende hep kızarıklar var boynunun altında bile kustuğu ve nemli kaldığı için sizinde varmı

Misskapris çok geçmiş olsun.Bizim de başımıza 23 günlükken düşme olayı geldi.Eşim araba koltuğundan merdivende düşürdü.Allaha şükür birşey olmadı ama ben de günlerce ağlamıştım.Allah gerçekten meleklerimizi koruyor.Allaha şükret ve durmadan dua et.Ben günlerce kendime gelememiştim ya birşey olursa olmuşsa diye ama çok şükür olmadı.Senin oğluna da olmayacak eminim dualarım seninle canım.:Saruboceq:

canım maş ın varmış valla.benim kuzenim aşırı zayıftı ufakken böle çelimsiz bir kızdı.neler denedi halam balık yağları vitaminler ama hiç biri ie yaramadı.şimdi 20 yaşında sülün gibi maş.boyuda kilosuda yerinde.

evet bende izledimm.bana da biraz sorunlu geldi.ya babasının parmanın uç kısmını tutmuştu içim gitti.benim kızımın doğudugu kilonun onda biriymiş.tekrar hamd ettim rabbime.bide şikayet ediyorum ben kızımdan arada çok pişman oldum valla.annesi kaç ay boyunca dokunanamış bile kzıına.derisi oluşmamış canım benim ya
canim ilk iki ay 1000 den asagi dusmemisti onun icin az geldi/

canım 650 gramda iyi.benim kızım bu ay snaki hiç kilo almadı eğer doktor 650 gram derse sevincem bile.memeyi falan ret ediyor.çok keyfine getirip veriyorum memeyi.onun istediği zamanda benim sütüm olmuyor anlamadm gitti.

ardada devamlı emiyor parmaklarını hep üstü ıslanıyor ya mendil koyuyorum içine yada değiştiriyorum -gece uyurken bile onun parmak emme şakırtısından uyuyamıyorum öylede iştahlı emiyorki gören aç bırakıyoz sanır dobişkom benim

bide saçları öyle çok döküldü ki arkada yuvarlak şekilde bi kellik oldu çabuk uzasa bari çok çirkin görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…