Canım çok çok geçmiş olsun..Geçenlerde ben de oğlumu severken havaya kaldırmıştım ,sanırım kafası avizeye değdi,çok ağladı.çarptığımı düşündüm kahroldum..ağladım ,ağladım,sürekli annecim çok özür dilerim ne olur gülümse bana bitanem dedim..sonra sakinleşti çok şükür..ama ömrümden ömür gitti ...mafoldumben
Rüzgarcığın durumunda sorun olmamasına çok sevindim..ana kucakları da artık tehlikeli olmaya başladı demek ki..tüm yavruşlarımız Allaha emanet...:Saruboceq:
Canım çok çok gençsin ve 1 sene önceki haline dönmen hiç te zor değil,çok azimli bir insansın..ya kısa boylular yaşından genç gösterir derler hep ama ben 1.80 im..13-14 yaşındayken 17-18 sanıyorlardı şimdi 37 yaşımdayım daha genç sanıyorlar...iki sıpa ile çok sürmez bu daze fücudumun diriliği sempatiksalakcinni ( bir oyuncunun repliğini taklit etmeye çalıştım ama, olmadı sanırsam ..sempatiksalakcinni )
off inan çok üzüldüm ben yaa.canım benm çok geçmiş olsun.allah beterinden saklasın.büyüdükçe tehlikeler de başlıyr yavaş yavaş.çok geçmiş olsun cnm...
miss kapris çok geçmiş olsun rüzgarcığa...
kuzenin dr benim, o demişti k bebeklerin kemikleri esnek olduğu için bu düşüp kalkmalardan bzler kadar ağır etkilenmiyolarmış.
Allah kaza bela göstermesin miniklerimize...
canım çok büyük geçmiş olsun. kıyamam Rüzgarcığıma ama şükürler olsun ki bir şeyi yokmuş. Allah korusun kazalardan,hastalıklardan hepsini. bizimki de çoğunlukla ana kucağında gün içinde ve kafasını kaldırmaya başladı senin dediğin gibi. mutfağa gittiğimde çekyat açık biçimdeyken üzerinde bırakıyordum. artık emniyet kemerini bağlamadan asla bırakmam.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
canım benim çok geçmiş olsun. Allah korumuş, sadaka verin böyle şeylerde..
neyseki olumsuzluk yokmuş. hep yanımızda olsalarda, arkamızı döndüğümüzde bile olabilir aslında,anlık bir olay.. Sağlık sıhhat versin Allah, bebişlerimize..Nazarlardan korusun..
geçmiş olsun canım hiç korkma benim kızım bebekken beşikten düştü çekyattan düştü allahın izniyli bişi olmadı mevlam koruyo onları bebişinide öpüyorum yanaklarından ellerinden
allahh nazarlardan korusun
tünaydın
missçim çok geçmiş olsun allah bütün yawruşlarımız korusun inşallah
misskapris canım büyük geçmiş olsunnn
büyük panik yaşamışsınız allah bir daha yaşatmasınn..
rüzgar paşamız adı gibi hızlıı :) sen emziği almaya çalış haaa:)
onların koruyucu melekleri var sen merak etme ...
oğluna sürekli aytel kursiyi oku canım rabbim sizi korusun ve burdaki bütün melkler ve annelerini
miss yazını okurken çok kötü oldum sonuna hızlı hızlı geldim kötü birşey olmamış olsun diye..çok geçmiş olsun Allah bebeklerimizi kazadan beladan korusun...
çok geçmiş olsun cnm. Allah bi daha göstermesin böyle bi acı.
canımmmm seni en iyi anlayanlardan biriyim
buraya yazdım mı bilmiyorum ama ceren 52 günlüktü aynı olayı yaşadık bizde
hem ana kucağı babasının elindeydi,halıya falan değil mermerin üzerine yüzüstü düştü kızımmafoldumbenoan hayat bitti sanki ölüyodum ya nası bi acıdır
biz röntgen çektirdik ama tomografi için bekleyelim bebek çok küçük dedi doktorlar
ilk 24saat bişey olmadı sonrada herşey yolunda gitti allahıma binlerce kez şükrediyorum
şu var,bebeklerin bıngıldağı kapanmadığı için beyin sarsıntıdan hasar almadan kurtulabiliyomuş
oyüzden içini ferah tut
çok zor ama geçecek 1 hafta sonra rüzgarın hiiç bişeyi olmadığnı daha iyi anlayacaksın sen hala şoku atlatamamışsndır şimdi canım benim çok iyi anlıyorum seni
misscapris geçmiş olsun..
seni ve o gece evde ya da hastanede yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çünkü oğlum 8 aylıkken aynısını yaşadık bizde...
herkesin başından da buna benzer bir olay mutlaka geçiyor 1 kere..
bebeklerimiz artık hareketlenmeye başladı yavaş yavaş dönmeler başladı.
çok dikkat etmek lazım..
biz kızı anakucağının kemerine bağlıyoruz..ama yine de dikkat etmek lazım haklısın..
çok geçmiş olsun.
miss bugün hiç gelmedi acaba rüzgar nasıl olmuş çok merak ettim
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ,
Destekleriniz için,
Dularınızı eksik etmeyin,
Rüzgarım bugün iyiydi maşallah,
her zamanki gibiydi,
Normal dışında bir şey olmadı,
Umarım hiç bir etkisi kalmaz,
Allah beterlerinden saklasın,
Hiç gözümden ayırmadım babası gelene kadar da zar zor yemek yedim sadece,
Sizler de dikkat edin nolur kuzularınıza,