2010 Temmuz Anneleri : )

gönlünğ ferah tut
hiççç bişeycikler olmaz
zaten beşikten koltuktan vs.. den düşmeyen bebek yok

Kızlar fazla kalamayacağım,
bugünlerde de pek fazla giremyeceğim,
merak etmeyin bizi,
Dua edin.

canım çok sevindim iyi olmasına,maşallah
Allah koruyor meleklerimizi
ne kadar çok kişinin başına gelmiş meğer temmuz annelerinden.
Allah kimseye yaşatmaz inşallah bir daha.
iyice hareketlenmeye başladılar, artık daha da dikkat etmemiz gerekecek demek ki.

Kızlar fazla kalamayacağım,
bugünlerde de pek fazla giremyeceğim,
merak etmeyin bizi,
Dua edin.

dualarımız sizinle canım.
Rüzgarcığım inşallah unutur hemencik yaşadığı korkuyu.
sen yine de fırsat buldukça iyi olduğundan haberdar et bizi.
öpüyorum çok

iyi akşamlar kızlar bugün pek muabbet yok yayılıp diiz izleyim bende oğluşlarımla oyunlar oynıyım

bende bakayım neler konuşuluyor dedim, ama 1-2 sayfa ilerlemiş sadece. bebişim dönmek üzere, çok zorluyor bugün. ha gayret bekliyoruz :)

kızım da dönüyor artık,ama epey uğraşıyor dönmek için...kıyametler kopartıyor dönerken..

nasılsınz kızlar? çok zor uyudu nazlı kızım.o kadar uykusu vardı ki abimiz saolsun üzerine bööö diye seslenince uyandı yavrucuğum ve 1 saat uyutalım diye çabaladık.ikisini de uyutup geldm.inş biraz durabilirim burda olmaya azcık kafa dinlemeye o kadar çok ihtiyacım var ki..
kafam davul gibi bugün...

ben de bebişi uyuttum yarın için yemeklerimi pişirdim geldim..gün içinde bebiş varken yemek yapamıyorum..bizimkinin uykuları çok kısa kısa çünkü..neyse yarına da mamalarımız hazır :)

ohh ne güzell gülüm yaaa.ben öğle araları eşim gelince yapıyorum yoksa ben de yapamayacağım gündüz.kimi zaman ben yanıma alıyorum mutfağa.gülücükler saçıyo ben koşuşturuyorum diye:)

selam kızlar... annem geldi dün gece... bugün oğlana baktı ben de yazlıkları topladım kışlıkları çıkardım temizlik yaptım biraz bitiremedim yarın devam edicem ama benim oğlan annemi nasıl yorduysa kadın saat 8 de uyudu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra migrosa gittik oyun halısı aldım oğlumu 40 tl. çok oyuncağı yok fena sayılmaz. şimdi evde herkes uyuyor ben kaçak burdayım.. kaydirigubbakcemile2

ben de bebişi uyuttum yarın için yemeklerimi pişirdim geldim..gün içinde bebiş varken yemek yapamıyorum..bizimkinin uykuları çok kısa kısa çünkü..neyse yarına da mamalarımız hazır :)

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......:lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
ben de 40 yılda 1 yemek yapmaya vakit buluyorum evde..bu gün de o günlerden biriydi..
oğlum çok çeneli mi olucak nedir..oyun halısında konuşuyo da konuşuyor..yani aguluyor,susmak nedir bilmedi kerata...
ama kızın çıtı çıkmıyor.o da oyun halısında..yemek yaptığım sırada kız uyuyordu yatağında.oğlanı anakucağına alıp mutfağa götürdüm..kaşlarını kaldıra kaldıra beni izledi..Ve ağlamadı,bağırmadı,hiç sesi çıkmadı hayret...

ayy ne güzel yaaa.bizde de yapılacak kışlık yazlık olayı ve de temizlik...
ama tutacak kimse yok çocukları...
40tl. çok uygunmuş fiyatı.diğerleri gibi mi?piyasada çok pahalı da...
inş çok güzel vakit geçirir meleğin halıcında..

cnm resmini koyarmısın halının

ohh ne güzell gülüm yaaa.ben öğle araları eşim gelince yapıyorum yoksa ben de yapamayacağım gündüz.kimi zaman ben yanıma alıyorum mutfağa.gülücükler saçıyo ben koşuşturuyorum diye:)

evet ben de yemeği yerken yanıma alıyorum zaman zaman..ama mutfak dışında beni gorebileceği mesafede hole koyuyorum..

oo çok hamaratsın valla..migrosta oyun halısı mı varmış bilmiyordum..güle güle kullanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…