2010 Temmuz Anneleri : )

çok hoş canım ama dediğin gibi biraz oyuncağı az ve çok pastel renklerden yapmışlar..sen evde bulunan birkaç renkli oyuncağı da oralara asarak zengileştirebilirsin istersen..hem daha renkli olur ilgisini çeker..

sağol canım evet bende öyle düşündüm birkaç renkli oyuncak asmak lazım... bakalım beğenecek mi meleğim?

kızlar ben kaçıyorum oğlumu uyandırmadan emzirip ben de yatacağım... size iyi sohbetler öpüyorum sizi...opuyorumnanaktan

site bi ara hizmet dışıydı ozaman herkes yatmış
bende yatıyom iyi geceler

gnaydin kizlar

dun itibari ile kafayi yemek uzereyim

kuzey artik emmek istemiyor koluma yatiriyorum basiyor cigligi

emmiyor diye sut sagdim biberon verdim yok ondanda emmiyor kasikla vereyim dedim tukuruyor

ne sikintisi var cozemedim ac ac yatiyor bakalim ne olacak_

emsin diye turlu numaralar denedim olmuyor yattigi yerden emzireyim dedim yok yok

deli olacam yav

günaydınnn kızlarr ...
sonbaharcık sana uyku haram gibi bişe olmuş ama uykuda çok önmliii cnm benmm keşke bebeişi tutcak biri olsada sende biraz uyusan hem sütünde gelirdi ...
kaynana gtsen azcık ... o bebişe bakerken sende uyurdun

cnm benm oğlan gazı olunca yapıor oyle
emmiorr beklioru gazını çıkarıorum iice acıkıyor öyle veriorum benmkide inatlaşınca aslaa emmiorrr çunku sıkıntısı oluyor elinie koluna ayaklarına iice bak bir yeride ağırabilir
ha birde aşısı tutmaya başlamıştı o zmanda emmedi aşı yerinede bak

yacanim koluma yatirinca kendini kasmaya basliyor daha memeyi vermeden

bende gazdan olabilecegini dusunuyorum ama kaksini falan yapiyor ogle deniyorum yine emmiyor ama emzigi gayet iyi emiyor

cok sinir oldum ya

cnm kakasını yapıor benmkide ama genede gazı oluyor
emziği emmeside ssancıdan benmkide gazı olunca homburdanarak emziği sıkı sıkı emiorrr iice gazını çıkart rezene ver emer canım

sonbahar dükkanı sen kapatıp sen açıyosun:))
He walla cnm ya ben artık uyur gezer gbiyim uykumda kaçtı :)
baharcım senin anlattıklarının aynısını küçük baharda bana yapıyordu nasıl çıldırıyordum günlerce aç uyudu emmedi biberonu reddetti çok sıkıntılı bir durum seni anlayabiliyorum. sen yavrun aç diye strese giriyorsun ama o emmek istemiyor.. aynı benim kızım gibi memeye yaklaştırdığım an daha ağzına vermeden basıyordu çığlığı. 3-4 gün aç kaldı desem yeridir. memeyi komple reddedince mamaya başladık. sütüde pompayla sağıp veriyorum. ama pompayla süt sağmak bir süre sonra çok yorucu hal alıyor. 2 saat bir göğsümde. keşke meme için biraz daha sabretseymişim ama kıpkırmızı oluyordu ağlamaktan. çok sabırlar diliyorum sana. extra sabır gerektiren bir durum.

yok cnm ben uyudum yeter bana bunada çok şükür gece 2 de 5 de sabah 8 de uyandım. biraz başım ağrıyor ama öğlene doğru geçiyor. kayınvalidem şuan şehir dışında. ya esmacım ben bir yere gittiğimde düzenim bozuluyor. zaten şimdi kızıma dondy aldık onda uyutmaya alıştırcam bu alıştırma sürecinde hiç evden çıkmam sanırım. artık ayaklarım şişmeye başlamıştı sallamaktan. ben evde oturmayada uykusuzluğada razıyım.. kendi kendine uyusun yeterki küçük cadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…