cnm ilgisini çektimi peki
,inşallahhgamyoncuiremsugamyoncuiremsucanım eve getirdiğimizde uyuyordu sıpam o yüzden daha görmedi yarın görecek nasıl tepki verdiğini yazarım... inşallah ilgisini çeker...
çok hoş canım ama dediğin gibi biraz oyuncağı az ve çok pastel renklerden yapmışlar..sen evde bulunan birkaç renkli oyuncağı da oralara asarak zengileştirebilirsin istersen..hem daha renkli olur ilgisini çeker..
kızlar ben kaçıyorum oğlumu uyandırmadan emzirip ben de yatacağım... size iyi sohbetler öpüyorum sizi...opuyorumnanaktan
günaydınnnnnn:asigim:
gnaydin kizlar
dun itibari ile kafayi yemek uzereyim
kuzey artik emmek istemiyor koluma yatiriyorum basiyor cigligi
emmiyor diye sut sagdim biberon verdim yok ondanda emmiyor kasikla vereyim dedim tukuruyor
ne sikintisi var cozemedim ac ac yatiyor bakalim ne olacak_
emsin diye turlu numaralar denedim olmuyor yattigi yerden emzireyim dedim yok yok
deli olacam yav
cnm benm oğlan gazı olunca yapıor oyle
emmiorr beklioru gazını çıkarıorum iice acıkıyor öyle veriorum benmkide inatlaşınca aslaa emmiorrr çunku sıkıntısı oluyor elinie koluna ayaklarına iice bak bir yeride ağırabilir
ha birde aşısı tutmaya başlamıştı o zmanda emmedi aşı yerinede bak
He walla cnm ya ben artık uyur gezer gbiyim uykumda kaçtı :)sonbahar dükkanı sen kapatıp sen açıyosun:))
baharcım senin anlattıklarının aynısını küçük baharda bana yapıyordu nasıl çıldırıyordum günlerce aç uyudu emmedi biberonu reddetti çok sıkıntılı bir durum seni anlayabiliyorum. sen yavrun aç diye strese giriyorsun ama o emmek istemiyor.. aynı benim kızım gibi memeye yaklaştırdığım an daha ağzına vermeden basıyordu çığlığı. 3-4 gün aç kaldı desem yeridir. memeyi komple reddedince mamaya başladık. sütüde pompayla sağıp veriyorum. ama pompayla süt sağmak bir süre sonra çok yorucu hal alıyor. 2 saat bir göğsümde. keşke meme için biraz daha sabretseymişim ama kıpkırmızı oluyordu ağlamaktan. çok sabırlar diliyorum sana. extra sabır gerektiren bir durum.gnaydin kizlar
dun itibari ile kafayi yemek uzereyim
kuzey artik emmek istemiyor koluma yatiriyorum basiyor cigligi
emmiyor diye sut sagdim biberon verdim yok ondanda emmiyor kasikla vereyim dedim tukuruyor
ne sikintisi var cozemedim ac ac yatiyor bakalim ne olacak_
emsin diye turlu numaralar denedim olmuyor yattigi yerden emzireyim dedim yok yok
deli olacam yav
günaydınnn kızlarr ...
sonbaharcık sana uyku haram gibi bişe olmuş ama uykuda çok önmliii cnm benmm keşke bebeişi tutcak biri olsada sende biraz uyusan hem sütünde gelirdi ...
kaynana gtsen azcık ... o bebişe bakerken sende uyurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?