gnaydin kizlar
dun itibari ile kafayi yemek uzereyimkuzey artik emmek istemiyor koluma yatiriyorum basiyor cigligi
emmiyor diye sut sagdim biberon verdim yok ondanda emmiyor kasikla vereyim dedim tukuruyor
ne sikintisi var cozemedim ac ac yatiyor bakalim ne olacak_
emsin diye turlu numaralar denedim olmuyor yattigi yerden emzireyim dedim yok yok
deli olacam yav
Allah allah neden acaba?fisfisfis
gazı mı var diycem ama sen anlarsın gazdan mı değil mi?fisfisfis
gerçi gazı varsa hep ağlar, bacaklarını kasar falan, memeyi görünce değil..
ben gaz olayından pek anlamam oğlumda çok gazlı değildi kızımda..CADIARZU
geçici bir dönemdir bence.
peki napıyorsun mama mı veriyorsun?
gerçi şu dönem mamaya alışırsa da memeyi bir daha almaz..ohaoldumsmile
gazi yok gibi canim cunku yataga yatiriyot=rum oyunlar oynuyor
daha mama vermedim sutumu sagip kasikla falan vermeye calisiyorum
simdi bir deneme daha yaptik ama yine basarisiz
evde devam sutu va onu vereyim belki sutun tadini begenmiyordur
gnaydin kizlar
dun itibari ile kafayi yemek uzereyim
kuzey artik emmek istemiyor koluma yatiriyorum basiyor cigligi
emmiyor diye sut sagdim biberon verdim yok ondanda emmiyor kasikla vereyim dedim tukuruyor
emsin diye turlu numaralar denedim olmuyor yattigi yerden emzireyim dedim yok yok
deli olacam yav
gnaydin kizlar
deli olacam yav
canm katılmıyorum deneme amaçlıydı.:))günaydın....
bu sabah kızım 8 de uyandı ..
şimdi tekrar uyudu ama ben bu saatten sonra yatmam tekrar..
2 dk buraya bakayım dedim..
canım aynısı bizede oldu biz doktora götürdük.idrar tahlili yaptılar bişeyi çıkmadı.kanınada baktılar.midesinden gur gur ses geliyordu.doktor bagırsakları biraz rahatszı olmuş olabilir dedi.geçer dedi.ben emdirirken ağlamadı skain ana denk getiriyordum.babası biraz koşturuyordu evde o sakinleşiyordu.o arada emdiriyordum.bide geceleri uykudan kalkınca farketmiyor alıyor memeyi ama az .geçer iki üç güne cnaım inşgnaydin kizlar
deli olacam yav
maş almina kuzularına.onlar senin ikiz annesi olduğunu hissediyolar heralde.seni fazla yormuyup uslu duruyolar maş 41 kereben de 40 yılda 1 yemek yapmaya vakit buluyorum evde..bu gün de o günlerden biriydi..
oğlum çok çeneli mi olucak nedir..oyun halısında konuşuyo da konuşuyor..yani aguluyor,susmak nedir bilmedi kerata...
ama kızın çıtı çıkmıyor.o da oyun halısında..yemek yaptığım sırada kız uyuyordu yatağında.oğlanı anakucağına alıp mutfağa götürdüm..kaşlarını kaldıra kaldıra beni izledi..Ve ağlamadı,bağırmadı,hiç sesi çıkmadı hayret...
Kızlar fazla kalamayacağım,
bugünlerde de pek fazla giremyeceğim,
merak etmeyin bizi,
Dua edin.
kızlar merhaba,
benim kız sürekli televizyona bakıyor, tv ekranı kapalı olduğunda bile bakıyor ne zaman açılacak diye..izletmeyeyim diyorum ama imkansız sonuçta televizyonu da kaparsak evde napicaz..ben de baby first kanalını açıyorum 6 aylık bebekler için eğitici bir kanal..ama bıraksan tüm gün izleyecek yani o derece..sizinkiler de sürekli tv ye bakıyorlar mı ?
teşekkür butonu kalkmış,göremiyorum.katılmıyorum butonu görüyorum..
canım hemen katılmıyorum yanında tşk et var.çık geri gir istersen düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?