altlarını temizledikten sonra daha iyi emiyorlar sanki..
kendimi övmek vs amaçlı yazmamıştım..sana komik gelebilir,zira benim de komik bulduğum şeyler oluyor..
çocukluğumda tv izlediğimi zekamda sağlığımda sorun yaşamadığımı belirtmek içindi..evet çok iyi okudum,ona göre cevap verdim..ben de polemik taraftarı değilim ancak polemik istemeyen cümlelerini ona göre seçer...konunun uzaması da gereksiz zaten...
teşşekürler Almina..Rota için ne düşüyorsun??Kimisi yaptırmıyor?
kesinlikle katılıyorum a.s
teşşekürler Almina..Rota için ne düşüyorsun??Kimisi yaptırmıyor?
alminaya sormuşsun ama ben fikrimi söliyim...
bizim drumuz ben önermiyorum sonuçta onu da geçirmesi ve vücudunun ona göre bağışıklık kazanması gerekli dedi.
yani aşı da sonuçta bağışıklık için yapılıyo ama ben drumuza güvenmeyi ve yaptırmamayı tercih ediyorum.:sm_confused:
ayy çok şeker ceren:)
zaten cereni ve kkgmnin kızını sempati güzeli seçiyorum temmuz bebeklerinden:)
hepsi de birbirinden güzel aslındaopuyorumnanaktan
alminaya sormuşsun ama ben fikrimi söliyim...
bizim drumuz ben önermiyorum sonuçta onu da geçirmesi ve vücudunun ona göre bağışıklık kazanması gerekli dedi.
yani aşı da sonuçta bağışıklık için yapılıyo ama ben drumuza güvenmeyi ve yaptırmamayı tercih ediyorum.:sm_confused:
çok kararsızdım bu konuda...:bbo:
ama yaptırdım..önümüzdeki ay 2. doz yapılacak..
bizim doktorumuz da mutlaka öneriyorum dedi..biz de yaptırdık..
Al işte ikisi de doktor ama fikirler farklı..kaydirigubbakcemile3
çok şekersin kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Tabi cnm doktorun ne diyorsa onu yapmak lazım..Bizim doktor yapılması gerektiğini söyledi.:bbo:
Bende bugün yaptırdım..Doktoruma da sordum yapılsın çok hafif atlatır dedi..ve bugün çokk huzursuz yavrum..
Biberonu birara benim oğlumda reddeti,sonrA emziğin ağzını büyütmeyi düşündüm ama kendiliğinden geçti.
kızım biberonu reddetmeye başladı...
bizim doktorumuz da mutlaka öneriyorum dedi..biz de yaptırdık..
Al işte ikisi de doktor ama fikirler farklı..kaydirigubbakcemile3
:)))) canımsın opuyorumnanaktan
Tabi cnm doktorun ne diyorsa onu yapmak lazım..Bizim doktor yapılması gerektiğini söyledi.:bbo:
Bende bugün yaptırdım..Doktoruma da sordum yapılsın çok hafif atlatır dedi..ve bugün çokk huzursuz yavrum..
Biberonu birara benim oğlumda reddeti,sonrA emziğin ağzını büyütmeyi düşündüm ama kendiliğinden geçti.
evettt...öyle olduğumu söylerlerr....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya teşekkür şeysi hala görünmüyor bende..sabah ilk açtığımda vardı..teşekkür edenleri görüyorum ama butonu göremiyorum ..yok yani..
kızımda oluyor öyle ara ara..memeyi alıyor,biberonu diliyle itiyor,kafasını çeviriyor kerata..minnacık sıpa öyle güçlü ki başa çıkamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?