2010 Temmuz Anneleri : )

teşşekürler Almina..Rota için ne düşüyorsun??Kimisi yaptırmıyor?

teşşekürler Almina..Rota için ne düşüyorsun??Kimisi yaptırmıyor?

alminaya sormuşsun ama ben fikrimi söliyim...
bizim drumuz ben önermiyorum sonuçta onu da geçirmesi ve vücudunun ona göre bağışıklık kazanması gerekli dedi.
yani aşı da sonuçta bağışıklık için yapılıyo ama ben drumuza güvenmeyi ve yaptırmamayı tercih ediyorum.:sm_confused:

bizim doktorumuz da mutlaka öneriyorum dedi..biz de yaptırdık..
Al işte ikisi de doktor ama fikirler farklı..kaydirigubbakcemile3

Tabi cnm doktorun ne diyorsa onu yapmak lazım..Bizim doktor yapılması gerektiğini söyledi.:bbo:

çok kararsızdım bu konuda...:bbo:
ama yaptırdım..önümüzdeki ay 2. doz yapılacak..

Bende bugün yaptırdım..Doktoruma da sordum yapılsın çok hafif atlatır dedi..ve bugün çokk huzursuz yavrum..

Biberonu birara benim oğlumda reddeti,sonrA emziğin ağzını büyütmeyi düşündüm ama kendiliğinden geçti.

suvari bazen oluyor bebeklerde bu gibi durumlar..
gece 12 den sabah 8 e mutlaka acıkması lazım..
ama ağlamaması da ilginç..
acıkan bebek ortalığı yıkar..
ağzıyla meme aranır..ne kadar elini emebilir ki?

bence sabırla emzirmeye çalış..

kızımda oluyor öyle ara ara..memeyi alıyor,biberonu diliyle itiyor,kafasını çeviriyor kerata..minnacık sıpa öyle güçlü ki başa çıkamıyorum ..

ya teşekkür şeysi hala görünmüyor bende..sabah ilk açtığımda vardı..teşekkür edenleri görüyorum ama butonu göremiyorum ..yok yani..

kızım biberonu reddetmeye başladı...

ilke de dün aynısını yaptı memeyi aldı ama...zorla doyurdum...
ben de acaba mamadan mı sıkıldı diyodumbilmiyorumkismile

bizim doktorumuz da mutlaka öneriyorum dedi..biz de yaptırdık..
Al işte ikisi de doktor ama fikirler farklı..kaydirigubbakcemile3

hamileyken de böyle değil miydi?
bence önemli olan herkesin druna güvenmesi...

:)))) canımsın opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mama falan değiştirmedin değil mi?

evettt...öyle olduğumu söylerlerr....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

opuyorumnanaktandelikafadulden

kızımda oluyor öyle ara ara..memeyi alıyor,biberonu diliyle itiyor,kafasını çeviriyor kerata..minnacık sıpa öyle güçlü ki başa çıkamıyorum ..

Evet ben kafayı yiyordum,çığlık çığlığa ağlıyor çocuk ne yapıcağımı bilemiyordum..geçti ama bakalım..Meme ucunu büyütürsem bu sefer mememden kopar diye korkuyorum.

Bu araada sütüm o kadar azaldı ki sağdım 15cc çıktı iki göğüsten ,doktor sürekli sağ dedi..6 aya kadar idare edelim dedi...

selam bayanlar

tv konusunda ilk 6 ay göz kayması olabilceğini söylemişti doktorum çok renkli olduğu için takip ederken gözleri şaşı olmaya dönebilirmiş ama bu her bebekte %100 olacak die bişi yok onun çocuğuna olmadı benimkindede olmaz die dememekte lazım bence tedbirli olmak 2 yaşındaki oğluma yemek yerken baby tv açıyorum başka türlü yemiyor ama gündüz genelde tv kapalı tutuyorum 2 yaş üstü akıl oyunları aktivite masası yapboz boyama sayı sayma ile vakit geçiriyoruz 6 ay uzak tutmalı genede tabi 5 dk lavaboya gittiğinde vs.bakmasında sakınca olcağını zannetmiyorum 6 ay sonrasında zaten oyuncaklarla vakit geçirmesini sağlamak onunla oturup değişik ve kaliteli zaman geçirmek daha faydalı tvdan baby tvninde faydalı olduğunu söyleyen arkadaşlarım var tercih ve fikir meselesi bence tvde vakit kaybetçeğine kaliteli zaman geçirmek daha önemli

rota aşısındada mert te doktorum mutlaka yapalım dedi yaptırdım 15 aylıkken oğlum kusma ve ishal rahatsızlığından acile kaldırdık gece serum taktılar oradaki dr.rota aşısı var mı dedi bende var dedim eğer yok deseydiniz sizi hastaneye yatırcaktım çünkü şiddetli ishal sonrasında kanlı ishale dönüştürüyor ve b bazı bebeklerde ölümle bile sonuçlanabiliyor dedi iyiki yaptırmıssınız ve bana bi toz verdi ilaçlarını verdi evde tedavi uyguladık 2 günde sağlığına kovuştu yawrucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…