2010 Temmuz Anneleri : )

kıza mama değişikliği yapıyoruz ara ara..

bu arada ne zamandır söyleyeceğim fırsat olmadı..
Denizcim,yorumlarından gözlemlediğim ve anladığım kadarıyla seni kendime çok benzettiğim anlar oluyor..bakış açısı ve yaşam tarzı ,vs itibariyle..Ama seni kendimden daha zeki ve akıllı buluyorum..benim gibi fevri olmuyorsun,sakin duruyorsun..bu açıdan çok takdir ediyorum..opuyorumnanaktan

doktor bize de bu tarz birşey anlatmıştı..tam olarak hatırlamıyorum yalan olmasın..
biz de yaptırmaya karar verdik ve yaptırdık..
ağızdan verdi zaten.
ateş falan yapmadı

kızlar sanırım butonlar hala denemede..
zaten dün, Curly, bunla ilgili topic açmıştı.
deneme amaçlı yapıcaz site kaldırırsa yani teknik açıdan mümkün olursa kalacak..yazmıştı..
sanırım hala deniyorlar:)

bir geliyor bir gidiyor butonlar.

kızlar ne mama kullanıyosunuz biz aptamil 1 kullanıyoruz ama bazen onu istemiyor tükürüyor geçen hiç almadı mesela istemedi bebelac aldırdım eşime içti onu sonra 1 kutuyu bitirmeden ondanda sıkıldı aptamile geri dönüş yaşadık aranızda nestle kullanan var mı ben hiç denemedim bi arkadaşım çok gaz yaptığını söyledi denemeye cesaret edemedim bende
bazen mamalardan sıkılabiliyorlarmış ozamnlar ne kullanıyorsunuz

Bu araada sütüm o kadar azaldı ki sağdım 15cc çıktı iki göğüsten ,doktor sürekli sağ dedi..6 aya kadar idare edelim dedi...

sağınca sanki yok gibi oluyor ama bebek emince süt geliyor nasıl iş anlamadım..sağıyorum 15-20 cc anca geliyor bazan..sıpalardan biri huysuzlanınca mecbur emziriyorum hiç olmazsa emme refleksini tatmin etsin diye..emdikten sonra bir bakıyorum göğüs ucumdan süt damlıyor..sanırım bebeğin dili göğsün alt tarafına değince süt salgısı artıyor o an için...

sma,aptamil gelip gidiyoruz..bence de aynı mamadan sıkılıyorlar sanırım ..oğlum sorun çıkarmıyor da kızım çok huysuzluk çıkarıyor bu mama konusunda...

ben de aptamil 1 kullanıyorum ama dün ilke sıkılmış gibiydi yarım bıraktı almak istemedi falan
bebelactan memnun kaldın mı canım?

Güzel sözlerin için teşekkür ederim canım..
Ben de seni çok takdir ediyorum birçok konuda.alkisalkisalkis
:1hug:

Senin de çok fevri olduğunu düşünmüyorum açıkcası..bilmiyorumkismile
En azından kelimelerini yumuşak seçmeye çalıştığını biliyorum, yanlış anlaşılmamak için. Bu da çok önemli..
----------------------------------------------------------------------------------------
Ben topiğimizi seviyorum ya..
Kaç aydır birlikteyiz..:asigim:
Hergün birşey öğreniyoruz ne güzel....................:enbuyukkk:

------------------------------------------------------------------------------------------
Kızım uyandı
ben kaçarkaydirigubbakcemile

Bu arada geçimş yazıları okudum demin Miss'in oğlu düşmüş..Çok üzüldüm allah şifa versin..Bebeklerimiz artık hareketlenmeye başladı çok dikkat etmek lazım ama işte bazen ne yaparsan yap olacağın önüne geçemiyorsun..Çok çok geçmiş olsun Miss

saltanatım kısa sürdü...
kucağımda sallıyorum. birdaha ayağa geri dönmek yok.....

ben sma kullanıyorum ama 2 günde bir almamaya başlıyor o zamanda bebelac ya da aptamil veriyorum

sma,aptamil gelip gidiyoruz..bence de aynı mamadan sıkılıyorlar sanırım ..oğlum sorun çıkarmıyor da kızım çok huysuzluk çıkarıyor bu mama konusunda...

ben bide hipp deneyim diyorum organik mama birtek o yazıyor aptamilden azcık daha pahalı ama sıkıldığında onuda deneyim belki onu sever hipp in daha iyi olduğunu söylüyorlar ama denemedim hiç bilmiyorum
denersem yazarım buraya

selvacım bebelactan hiç memnun kalmadık tatlım ilk bi içti açtı sonra hep zorla içirdik sonrasında attım paketi zaten ama sizin ki belki sever paketi çok ucuz zaten siznkide sıkıldıysa bi dene istersen

Son düzenleme:
Merhabaa güzel anneler...Artık eskisi gibi burasını takip edemiyorum maalesef..Hergün işe gelmediğim için.Gelincede koştura koştura işlerle uğraşıyorum eskilere bakamıyorum..Herkes iyidir inş.Mamalardan bahsetmişsiniz..Bende işe geldiğim zamanlar Bebelac veriyoruz kızıma...İlk önceleri Milupa veriyorduk sonra doktorumuz kızdı sen çocuğa en lezzetli mamayı veriyorsun yarın öbürgün memeyi diliyle itip emmezse sen görürsün dedi...Bebelac lezzet olarak anne sütüne en yakın mamalardan dedi..Şimdi o yüzden ona devam ediyoruz.Zaten sadece işe geldiğim vakitlerde ve günde 1 kere yiyiyor...

sıpalar uyuyor,mutfağa gidip havuç salatası hazırlayayım ,meze gibi..eşime söz vermiştim..havuçlar soyulup rendeleniyor sonra yağda iyice kavruluyor.küçücük kalıyor o havuç rendeleri..soğuduktan sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırılıp sofraya getiriliyor.AlminaÇınar ve eşi mideye indiriyor:))

Son düzenleme:
ikiz annelerinde bir arkadaşın bebelac mamasından kurt çıkmıştı..fotosunu çekmiş..o yüzden pek istemiyorum bebelacı..fatoş hanım nickli arkadaş..

Dün bizimde aşımız vardı sanırım ağrısı oldu öğleden sonrada işe gelmiştim kayınvalidem aradı çok ağlıyo ayaklarını hiç kıpırdatmıyor sanırım ağrısı var dedi.Eve nasıl gittiğimi bilemedim...Yavrum gözyaşı ile ağlıyodu...Akşam hep huzursuzdu...

hadi yaaa..aptamil çok mu lezzetliymiş.??
ben de arada nadiren de olsa Aptamil veriyorumbilmiyorumkismile

saltanatım kısa sürdü...
kucağımda sallıyorum. birdaha ayağa geri dönmek yok.....
ben sma kullanıyorum ama 2 günde bir almamaya başlıyor o zamanda bebelac ya da aptamil veriyorum

Ay canım yaa..senin kız cadı çıktı valla..:ecrin_bebek: çok uğraştırıyor seni..

çok severim ben de..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…