2010 Temmuz Anneleri : )

Ah canım benimm ,geçmiş olsun..Rotanın yan etkisi yok dediler ama benim oğlanda bugün çok ağlıyopr inanılmaz huzursuz..

bizimde pazartesi rota aşımız var. doktorumuz yan etkisinin çok görülmediğini söyledi ama bilemeyeceğim şimdiden belli de olmaz :uhm:

mııı bayılırım bende afiyet olsun vaktim olursa havucum var yapıyım bende

ben ona kabak da rendeliyorum, üstüne de dereotu koyuyorum böyle de güzel oluyoo

sen kime nereye götürüyorsun tatlışım

canım bornovada doktorumuz. Hurşit APA.. Behçet Uz da doktor aynı zamanda.
çok konuşan bir doktor değil ama işinin ehli. güvenilir yani... evimizede çok yakın. büyük avantaj benim için..
sen kime götürüyorsun?

havuçları önceden rendeleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa koymuştum..işimi kolaylaştırıyor..şimdi soğumasını bekliyeceğim sarımsaklı yoğurtla karıştırmak için..
bir de bunun kerevizle yapılan versiyonu var,ceviz de ilave ediliyor sarımsaklı yoğurduna...kerevizi sevmeyen bunu yediğinde kereviz olduğunu anlamıyor :))

Son düzenleme:
bugün 18:30da kadın doğumcumla randevum var. sanırım mantar oldum.. kaşıntı var 3-4 gündür.
öfff hiç gitmek istemiyorum ama çok kötü oluyorum günde 1-2 sefer resmen kaşıntı atakları geçiriyorum... Çok üzgünüm çoook
ilk defa başıma geliyor...

kerevizi severim ben zaten ama bahsettiğin salatanın hastasıyımmmm :sm_cool:

Ah canım benimm ,geçmiş olsun..Rotanın yan etkisi yok dediler ama benim oğlanda bugün çok ağlıyopr inanılmaz huzursuz..

Saol tatlım sizede geçmiş olsun...Onlar huzursuz olunca biz daha huzursuz oluyoruz aslında...:bbo:

Maaşallah Alminacım çook hamaratsınn...Havuçlusunu da kerevizlisinide çook severim.Şimdiden afiyet olsun size...

bende şeref targan a götürüyorum hatayda benimde evime yakın tercih sebebim bide çok güveniyorum druma insanı çok rahatlatan bi dr.eski behçet uz lu oda şimdi sadece ofiste çalışıyor

kerevizi ağzıma sürmem diyen kaç kişiye yedirdim ben salatayı bayıla bayıla yedilerde sonra dedim kereviz die herkez çok seviyor kaydirigubbakcemile3

bende gebelikte çıkmıştı, çok kötü bişey yerinden zıplıyosun..
fitil verir geçer canım geçmiş olsun

bende gebelikte çıkmıştı, çok kötü bişey yerinden zıplıyosun..
fitil verir geçer canım geçmiş olsun

saol canım ya.. valla hayatımda bu kadar kaşınıp zarar vermedim kendime. şişti resmen ve acıyor. ama ben hala kaşımak istiyorum :çok üzgünüm:

saol canım ya.. valla hayatımda bu kadar kaşınıp zarar vermedim kendime. şişti resmen ve acıyor. ama ben hala kaşımak istiyorum :çok üzgünüm:

Çok geçmiş olsun..Bende bu durum yüzünden Pazartesi doktora gitcemm...Yani bir yapıştımı gitmiyorda çok fena birşey bu haastalık maleseff :bbo:

Kızlar bu arada sanırım oğlum 8-9 aylıkken çalışmaya başlıycam,çok güzel bir yerden teklif aldım..Çok erken oluyor ama napıcam bilmiyorum ..Bir yaşına kadar oğlumu ben büyütmek istiyordum ama teklifte çok cazip yani..Bir yandan oğlumun geleceği için çalışmam lazım zaten ama oğlum çok küçük öfffff kafam çok karışık :bbo:

bende şeref targan a götürüyorum hatayda benimde evime yakın tercih sebebim bide çok güveniyorum druma insanı çok rahatlatan bi dr.eski behçet uz lu oda şimdi sadece ofiste çalışıyor

doktorun yakın olması çok önemli canım ya.. tek başıma da götürebilirim gerekirse...

Çok geçmiş olsun..Bende bu durum yüzünden Pazartesi doktora gitcemm...Yani bir yapıştımı gitmiyorda çok fena birşey bu haastalık maleseff :bbo:

sanada çok geçmiş olsun canım.. çok iç sıkıcı gerçekten mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…