Dün bizimde aşımız vardı sanırım ağrısı oldu öğleden sonrada işe gelmiştim kayınvalidem aradı çok ağlıyo ayaklarını hiç kıpırdatmıyor sanırım ağrısı var dedi.Eve nasıl gittiğimi bilemedim...Yavrum gözyaşı ile ağlıyodu...Akşam hep huzursuzdu...
sıpalar uyuyor,mutfağa gidip havuç salatası hazırlayayım ,meze gibi..eşime söz vermiştim..havuçlar soyulup rendeleniyor sonra yağda iyice kavruluyor.küçücük kalıyor o havuç rendeleri..soğuduktan sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırılıp sofraya getiriliyor.AlminaÇınar ve eşi mideye indiriyor:))
sıpalar uyuyor,mutfağa gidip havuç salatası hazırlayayım ,meze gibi..eşime söz vermiştim..havuçlar soyulup rendeleniyor sonra yağda iyice kavruluyor.küçücük kalıyor o havuç rendeleri..soğuduktan sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırılıp sofraya getiriliyor.AlminaÇınar ve eşi mideye indiriyor:))
bizimde pazartesi rota aşımız var. doktorumuz yan etkisinin çok görülmediğini söyledi ama bilemeyeceğim şimdiden belli de olmaz :uhm:
sen kime nereye götürüyorsun tatlışım
ben ona kabak da rendeliyorum, üstüne de dereotu koyuyorum böyle de güzel oluyoo
hadi yaaa..aptamil çok mu lezzetliymiş.??
ben de arada nadiren de olsa Aptamil veriyorumbilmiyorumkismile
[/B]
havuçları önceden rendeleyip buz torbasına koyup buzluğa koymuştum..işimi kolaylaştırıyor..şimdi soğumasını bekliyeceğim sarımsaklı yoğurtla karıştırmak için..
bir de bunun kerevizle yapılan versiyonu var,ceviz de ilave ediliyor sarımsaklı yoğurduna...kerevizi sevmeyen bunu yediğinde kereviz olduğunu anlamıyor :))
Ah canım benimm ,geçmiş olsun..Rotanın yan etkisi yok dediler ama benim oğlanda bugün çok ağlıyopr inanılmaz huzursuz..
havuçları önceden rendeleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa koymuştum..işimi kolaylaştırıyor..şimdi soğumasını bekliyeceğim sarımsaklı yoğurtla karıştırmak için..
bir de bunun kerevizle yapılan versiyonu var,ceviz de ilave ediliyor sarımsaklı yoğurduna...kerevizi sevmeyen bunu yediğinde kereviz olduğunu anlamıyor :))
canım bornovada doktorumuz. Hurşit APA.. Behçet Uz da doktor aynı zamanda.
çok konuşan bir doktor değil ama işinin ehli. güvenilir yani... evimizede çok yakın. büyük avantaj benim için..
sen kime götürüyorsun?
havuçları önceden rendeleyip buz dolabı poşetine koyup buzluğa koymuştum..işimi kolaylaştırıyor..şimdi soğumasını bekliyeceğim sarımsaklı yoğurtla karıştırmak için..
bugün 18:30da kadın doğumcumla randevum var. sanırım mantar oldum.. kaşıntı var 3-4 gündür.
öfff hiç gitmek istemiyorum ama çok kötü oluyorum günde 1-2 sefer resmen kaşıntı atakları geçiriyorum... Çok üzgünüm çoook
ilk defa başıma geliyor...
bende gebelikte çıkmıştı, çok kötü bişey yerinden zıplıyosun..
fitil verir geçer canım geçmiş olsun
kerevizi ağzıma sürmem diyen kaç kişiye yedirdim ben salatayı bayıla bayıla yedilerde sonra dedim kereviz die herkez çok seviyor kaydirigubbakcemile3
saol canım ya.. valla hayatımda bu kadar kaşınıp zarar vermedim kendime. şişti resmen ve acıyor. ama ben hala kaşımak istiyorum :çok üzgünüm:
bende şeref targan a götürüyorum hatayda benimde evime yakın tercih sebebim bide çok güveniyorum druma insanı çok rahatlatan bi dr.eski behçet uz lu oda şimdi sadece ofiste çalışıyor
Çok geçmiş olsun..Bende bu durum yüzünden Pazartesi doktora gitcemm...Yani bir yapıştımı gitmiyorda çok fena birşey bu haastalık maleseff :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?