- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Kızlar bu arada sanırım oğlum 8-9 aylıkken çalışmaya başlıycam,çok güzel bir yerden teklif aldım..Çok erken oluyor ama napıcam bilmiyorum ..Bir yaşına kadar oğlumu ben büyütmek istiyordum ama teklifte çok cazip yani..Bir yandan oğlumun geleceği için çalışmam lazım zaten ama oğlum çok küçük öfffff kafam çok karışık :bbo:
Kızlar bu arada sanırım oğlum 8-9 aylıkken çalışmaya başlıycam,çok güzel bir yerden teklif aldım..Çok erken oluyor ama napıcam bilmiyorum ..Bir yaşına kadar oğlumu ben büyütmek istiyordum ama teklifte çok cazip yani..Bir yandan oğlumun geleceği için çalışmam lazım zaten ama oğlum çok küçük öfffff kafam çok karışık :bbo:
bugün regl oldum..
geçen ay 20 sinde olmuştum bu ay 21..
sanırım düzene girdi benim.................
bugün regl oldum..
Valla öyle dedi Denizcim doktorumuz..Sen niye mama veriyorsun ki...
bugün 18:30da kadın doğumcumla randevum var. sanırım mantar oldum.. kaşıntı var 3-4 gündür.
öfff hiç gitmek istemiyorum ama çok kötü oluyorum günde 1-2 sefer resmen kaşıntı atakları geçiriyorum... Çok üzgünüm çoook
ilk defa başıma geliyor...
çok cazipse başla bence..sonuçta oğlanın geleceği de önemli.Kızlar bu arada sanırım oğlum 8-9 aylıkken çalışmaya başlıycam,çok güzel bir yerden teklif aldım..Çok erken oluyor ama napıcam bilmiyorum ..Bir yaşına kadar oğlumu ben büyütmek istiyordum ama teklifte çok cazip yani..Bir yandan oğlumun geleceği için çalışmam lazım zaten ama oğlum çok küçük öfffff kafam çok karışık :bbo:
geçen ayda aynı günlerdeydik.. bugünde aynı.
hamilelik öncesindeki gibi duvara tırmandıracak karın ve bel ağrım olmadı.
ama mide ağrısı ile uyandım. akşamki kahveden olabilir belki.
hayat oğluşunu kime bırakmayı düşünüyorsun bakıcı mı? anneanne/ babaanne mi?
Hayırlısı olsun inş.hakkında...Oğlun büyümüş olucak sonuçta bizim gibi daha erken başlayanlarda var...
canım çok nadiren bazı geceler huysuz oluyor anlamadığım birşekilde.
ben de mamayı bulunduruyorum işte..farklı bir tat olsun da dursun diye
ama çok nadiren veriyorum..
bazen haftada 1, 30cci bazen 15 günde 1, falan..
yyoksa sürekli emziriyorum..sütüm yetiyor çok şükür.
ayyyy benim de 2 gündür oramda çok tatlı bir kaşıntı var yaaa..kaşımak istemiyorum kaşımıyorum da ama normal birşey değil yanii hissediyorum..bende de mi başlıyor acaba?
çok cazipse başla bence..sonuçta oğlanın geleceği de önemli.
bu zamanda böyle cazip teklifler kaçırılmamalı.
oğlan çok ufak olsa boşver derdim ama 8-9 aylık bayağı bir kendini kurtarmış olacak.
tabii çok zor olacaktır
sen bilirsin tabii.
sen ne zaman oldun? bugün mü?
ben de ağrı falan yokkk..
evet bu sabah başladı.
gece 2 civarı senin kayfenden içmiştim sabah kalktığımda midem ağrıyordu.
kahvaltıdan sonra geçti şuan bendede ağrı yok umarım hiç olmaz
sağınca sanki yok gibi oluyor ama bebek emince süt geliyor nasıl iş anlamadım..sağıyorum 15-20 cc anca geliyor bazan..sıpalardan biri huysuzlanınca mecbur emziriyorum hiç olmazsa emme refleksini tatmin etsin diye..emdikten sonra bir bakıyorum göğüs ucumdan süt damlıyor..sanırım bebeğin dili göğsün alt tarafına değince süt salgısı artıyor o an için...
bugün regl oldum..
saltanatım kısa sürdü...
kucağımda sallıyorum. birdaha ayağa geri dönmek yok.....
ben sma kullanıyorum ama 2 günde bir almamaya başlıyor o zamanda bebelac ya da aptamil veriyorum
Bu arada devrik cümle canavarıyım yani pesss diyorum kendimeeee sempatiksalakcinniKızlar ben geçen ay regl oldum ama bu ay tık yok nasıl iş anlamadım..Herhalde düzene zamanla girecek..
bende adet olmak istiyorum artık sıkıntı yapıyor bana doğum kanamaları hariç en son adetim 23 şubat 2008 yani büyük oğluma hamile kaldığım ay sanrasında adet olamadan ardaya hamile kaldım adet olmak nedir unuttum valla ağrısını filanda unuttum umarım ağlılı olmaz adetlerim
bende adet olmak istiyorum artık sıkıntı yapıyor bana doğum kanamaları hariç en son adetim 23 şubat 2008 yani büyük oğluma hamile kaldığım ay sanrasında adet olamadan ardaya hamile kaldım adet olmak nedir unuttum valla ağrısını filanda unuttum umarım ağlılı olmaz adetlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?