2010 Temmuz Anneleri : )

bazı yabancı ülkelerde doğum yapan annelere ücretsiz değil ücretli izin veriliyormuş..Ne güzel..Keşke ülkemizin şartları da uygun olsa..istenirse olur aslında ama bizim bir sürü fakirimiz evsizimiz yardıma muhtaç insanlarımız varken başka ülkelere yardım yapılıyor ya sinir oluyorum,kime gösterişse artık.. neyse çenemi tutayım sitede siyasi şeyler yasaktı...

Son düzenleme:
bugün regl oldum..
geçen ay 20 sinde olmuştum bu ay 21..
sanırım düzene girdi benim.................

hayat oğluşunu kime bırakmayı düşünüyorsun bakıcı mı? anneanne/ babaanne mi?

Hayırlısı olsun inş.hakkında...Oğlun büyümüş olucak sonuçta bizim gibi daha erken başlayanlarda var...

bugün regl oldum..
geçen ay 20 sinde olmuştum bu ay 21..
sanırım düzene girdi benim.................

geçen ayda aynı günlerdeydik.. bugünde aynı.
hamilelik öncesindeki gibi duvara tırmandıracak karın ve bel ağrım olmadı.
ama mide ağrısı ile uyandım. akşamki kahveden olabilir belki.

Valla öyle dedi Denizcim doktorumuz..Sen niye mama veriyorsun ki...

canım çok nadiren bazı geceler huysuz oluyor anlamadığım birşekilde.
ben de mamayı bulunduruyorum işte..farklı bir tat olsun da dursun diye
ama çok nadiren veriyorum..

bazen haftada 1, 30cci bazen 15 günde 1, falan..
yyoksa sürekli emziriyorum..sütüm yetiyor çok şükür.

ayyyy benim de 2 gündür oramda çok tatlı bir kaşıntı var yaaa..kaşımak istemiyorum kaşımıyorum da ama normal birşey değil yanii hissediyorum..bende de mi başlıyor acaba?

çok cazipse başla bence..sonuçta oğlanın geleceği de önemli.
bu zamanda böyle cazip teklifler kaçırılmamalı.
oğlan çok ufak olsa boşver derdim ama 8-9 aylık bayağı bir kendini kurtarmış olacak.

tabii çok zor olacaktır

sen bilirsin tabii.

ben daha adet olmadım.Doğum yapalı 4,5 ay oldu..inşallah daha uzun süre olmam..

geçen ayda aynı günlerdeydik.. bugünde aynı.
hamilelik öncesindeki gibi duvara tırmandıracak karın ve bel ağrım olmadı.
ama mide ağrısı ile uyandım. akşamki kahveden olabilir belki.

sen ne zaman oldun? bugün mü?
ben de ağrı falan yokkk..

hayat oğluşunu kime bırakmayı düşünüyorsun bakıcı mı? anneanne/ babaanne mi?

Bakıcı ve babaanne canım..Babaannemiz aralarda gelip kontrol etcek olursa eğer.

Hayırlısı olsun inş.hakkında...Oğlun büyümüş olucak sonuçta bizim gibi daha erken başlayanlarda var...

bende öle düşünüyorum ama çok fenada alıştım oğluma ...

Evet denizcim gayet cazip en güzel tarafı evime çok yakın..Bakalım ya allah herşeyin hayırlısını versin..

Teşekkürler kızlar fikirleriniz için..

evet bu sabah başladı.
gece 2 civarı senin kayfenden içmiştim sabah kalktığımda midem ağrıyordu.
kahvaltıdan sonra geçti şuan bendede ağrı yok umarım hiç olmaz

gece içme canım. dokunmuştur belki..
gerçi ben de hergün içmiyorum artık kahve..

merhabalar , a.s. okuyunca cevap yazmadan geçemedim.
yabancı bi sitede okmumuştum. eğer süt gelmiyorsa bebek ve anne çplakken birbirine dokunarak emzirmeye çalışın süt gelir diyodu. temas çok etkiliyomuş. bendede aynısı oldu. yeni sağmıştım dışarı çıkcam diye. göğsüm jöle kıvamında bomboştu. ağlayınca verdim ve süt geldi hemen.. sıpa pompadan daha kuvvetli çekiyo.. birde çok duygulanarak bakınca da süt bezlerinin çalıştıgını hissediyorum .. birden damlamaya başlıyo süt.
anne olmak çok güzel.

saltanatım kısa sürdü...
kucağımda sallıyorum. birdaha ayağa geri dönmek yok.....

ben sma kullanıyorum ama 2 günde bir almamaya başlıyor o zamanda bebelac ya da aptamil veriyorum

ay canım ya .benide aşagı komşu çağırmıştı.yukarkileride çagırmıştı.kızım bebegi görünce güldü.ama ben beş dakka yukarı çıkmıştım yemegin altını kapatmaya kızım feryat figan ağlamış.geldim nasıl ,içlenmiş içim gitti.çok husursuz bugün.ordadafazla durmadım geldim hemen eve.hep ağladı sıpa.sevmedi ev gezmesni.kızımın ayakkabası düşmüş aşağı yukarkiler söyledi indim baktım gitmiş patileri kızımın sempatiksalakcinni

bende adet olmak istiyorum artık sıkıntı yapıyor bana doğum kanamaları hariç en son adetim 23 şubat 2008 yani büyük oğluma hamile kaldığım ay sanrasında adet olamadan ardaya hamile kaldım adet olmak nedir unuttum valla ağrısını filanda unuttum umarım ağlılı olmaz adetlerim

oo maşallah. ikinci bebegi hemen düşünüyor muydun cnm yoksa dşünmeye fırsat olmadan mı hamile kaldın. geçen bende adet olmayınca acaba hamilemiyim die test yaptım ama degilmişim:)

Arkadaşlar o kadar çok kanama oluyor ki ..burda adet olmayan bayanlara söyliyimde..Telaşlanmayın sakın ..Ben doktorumu aramak zorunda kaldım kanamadan dolayı,çok korktum ama doktorum çok normal oldugunu söyledi..Acaba sadece benimkimi öyleydi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…