Arkadaşlar o kadar çok kanama oluyor ki ..burda adet olmayan bayanlara söyliyimde..Telaşlanmayın sakın ..Ben doktorumu aramak zorunda kaldım kanamadan dolayı,çok korktum ama doktorum çok normal oldugunu söyledi..Acaba sadece benimkimi öyleydi bilmiyorum..
oo maşallah. ikinci bebegi hemen düşünüyor muydun cnm yoksa dşünmeye fırsat olmadan mı hamile kaldın. geçen bende adet olmayınca acaba hamilemiyim die test yaptım ama degilmişim:)
hemen düşünmüyordum tatlışım ama oldu iyide oldu iyi ki doğurmuşum ikiz gibi büyütüyorum oğluşlarımla çok mutluyum yaşımda genç 24 yaşımdayım onlar büyüdüğünde ben daha çıtır olucam :lepi: aklinialirimsmile
Arkadaşlar o kadar çok kanama oluyor ki ..burda adet olmayan bayanlara söyliyimde..Telaşlanmayın sakın ..Ben doktorumu aramak zorunda kaldım kanamadan dolayı,çok korktum ama doktorum çok normal oldugunu söyledi..Acaba sadece benimkimi öyleydi bilmiyorum..
hemen düşünmüyordum tatlışım ama oldu iyide oldu iyi ki doğurmuşum ikiz gibi büyütüyorum oğluşlarımla çok mutluyum yaşımda genç 24 yaşımdayım onlar büyüdüğünde ben daha çıtır olucam :lepi: aklinialirimsmile
Doğum kontrol hapları sütün miktarını ve kalitesini azaltırlar ve bu nedenle emziren annelerin başka yöntemlerle korunması önerilir.
netten alıntıdır
anladığım kadarıyla bebeğe bi etkisi yokmuş baya uzunca bi yazı okudum sadece bu kadarını kopyaladım ama sütü azaltıyormuş ve ilk 1 hafta miğde bulantısı kusma olabiliyormuş birde bazı kişilerde deprosyon belirtisi gözlenmiş
alayım die düşünüyordum çünkü spiral taktıramadım 2 bebeyle gitmeye vaktim yok birde 250 tl dedi dr. um bir türlü ayıramadık parayı hem gidiyor paralar kalmıyor bize
yaşları yakın,ikisi de küçük ama pek ikiz bakmak gibi sayılmaz kanımca...
anne açısından ikiz gibi olmaz belki ama çocuklar açısından ikiz gibi oluyo. biz kardeşimle öyle büyüdük. kardeşim diyorum ama o bana abla demez. beraber oynayarak büyüdük. annem hep der. sizin hiç bana ihtiyacınız yoktu girer odaya beraber saatlerce oynardınız diye. büyüyünce de çok ii iki arkadaş olduk.
yaşları yakın,ikisi de küçük ama pek ikiz bakmak gibi sayılmaz kanımca...
çocuklar açısından evet ama anne için değil.. kuzeniminde öyle yaşları çok yakın çocukları var..biri hiç olmazsa derdini söyleyebiliyor,yürüyebiliyor..
çocuklar açısından evet ama anne için değil.. kuzeniminde öyle yaşları çok yakın çocukları var..biri hiç olmazsa derdini söyleyebiliyor,yürüyebiliyor..
canım burada kim daha çok anne kim dahga çok yoruluyor yarışı yapmıyoruz ki eminim ikiz bakmak çok yorudur ama ben kendi yorgunumluğumu yaşadığım için bilirim senada kendi yorgunluğun çok gelir kimin ne sıkıntı yaşadığını diğeri anlamaz oğlum çok hareketli ve yaramaz bir çocuk oldukçada aksi bana çok zorluğu ben ardadan hiç zorluk yaşamadımama mert canımıza okuyor (2 yaşına geldiklerinde ne dediğimi daha iyi anlıycaksın ) ben ikiz gibi kelimesini mecazi anlamda kullandım büyüdüklerinde aradaki yaş farkı kapanıcak nede olsa herrkez ikiz bile sanabilir ki benim büyük oğlan çok minyon
ek gıdaya geçince herşey dahada zorlaşıyor yaşayınca anlaşılacak bu ancak
canım burada kim daha çok anne kim dahga çok yoruluyor yarışı yapmıyoruz ki eminim ikiz bakmak çok yorudur ama ben kendi yorgunumluğumu yaşadığım için bilirim senada kendi yorgunluğun çok gelir kimin ne sıkıntı yaşadığını diğeri anlamaz oğlum çok hareketli ve yaramaz bir çocuk oldukçada aksi bana çok zorluğu ben ardadan hiç zorluk yaşamadımama mert canımıza okuyor (2 yaşına geldiklerinde ne dediğimi daha iyi anlıycaksın ) ben ikiz gibi kelimesini mecazi anlamda kullandım büyüdüklerinde aradaki yaş farkı kapanıcak nede olsa herrkez ikiz bile sanabilir ki benim büyük oğlan çok minyon
ek gıdaya geçince herşey dahada zorlaşıyor yaşayınca anlaşılacak bu ancak
benimde kuzenimin ikizleri var biri kız diğeri oğlan bana hep der gülbin senin keşke ikiz olsaydı bölesi çok zorlar die(mertide tanımak lazım tabi diğer çocuklara hiç benzemez) mert 4 yaşında olsaydı altı bağlanmasaydı yemeğini kendisi yeseydi geceleri kendisi uyusaydı ve geceleri ağlayarak uyanmasaydı bu görüşüne katılırdım ama malesef çok küçük bi bebekten farkı yok üstelik yemek yerken çok zorlanıyorum keşke oda aptamille doyabilseydi yemeyen çocuk adama kan kusturur umarım çocukların yemeği severlerde ne dediğimi yaşayarak anlamak zorunda kalmazsın opuyorumnanaktan
bence senin işin ikiz annelerinden daha zor. Allah kolaylık versin ne diyim.
oğlum pek zorluk çıkaracak gibi değil ama kızımdan bekliyorum yemek seçme huyu...kardeşimin oğlu 2007 doğumlu..2 yaş krizi vs hepsinin yakinen farkındayım..opuyorumnanaktan
o çocuğa göre değişiyor..kardeşimin tek çocuğu var ama 10 çocuğa bedel..mahfediyor herkesi..bir de 2. yaş sendromundayken baya dövüyordu herkesi..bilmiyorumkismile kardeşimin gözünü morartmıştı ,kardeşim dalga geçiyordu kendisi ile "kocamdan dayak yemedim oğlum gözümü morarttı "diye..kardeşim şu an 1.78 ve 56 kg...zayıflattı oğlan onu..
kuzenimin 2 oğlu da maşallah diyeyim ..hiç mi ağlamaz hiç mi huysuzluk etmez 2 bebek..bilmiyorumkismile
şimdilik benimkilerin de pek huysuzluğu yok ama ilerde ne olur bilemem...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ahhhh o 2 yaş sendromu yok mu adamın canına okuyor önümüzde koca bi 2 sene var tadını çıkarım vallahi benim kuzeninde ikizleri oğlan herbişeyi yiyor ama kız azcık ve çok zorlayarak yiyor yemek yemeği seven çocuk ne güzeldir yaa umarım arda bana o kunuda zorluk çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?