2010 Temmuz Anneleri : )

allah biliyor ya mert ten hamilelik doğum sonrası kusması gazı ek gıdası çok çektim her dönemi çok zordu şuanda çok zor bir çocuk yaramaz kuşum o benim canımdan can ama arda sakin maşallah diyim ne hamileyken ne doğum sonrası bi zorluğu olmadı bana abisinden çok farklı eğer abisine çekseydi işte o zaman yanmıştım allahta öyle yardım etti sanırım bana arkadaşlarım mert değil dert bu diyorlar olsun varsın aşkıımmmm o benim ilk göz ağrım kız çok seviyom ben bunları gidemde öpemmm aşka geldim zaten doğum günü yaklaşıyor onun duygusallığı var üstümde

herçocukta olmuyordur 2 yaş sendromu çevremde çok 2 yaş döneminde çocuk var kimisi çok sakin kimisi felaket ama her çocuk zoruyla kolayıyla büyüyor önemli olan o dönemi sağlıklı vede yararlı şekillerde atlatmak

Son düzenleme:
kızlar daha önce konuşur derler ama sanki oğlum önce konuşacak gibi..kızım sus pus genelde ama oğlum kendi kendine aauu mmmoo diye anlamsız sesler çıkarıyor ,bir de bana bakıp konuşuyor..:))

Son düzenleme:
allah bana bir evlat verdi 5 ize bedel galiba. ağlama krizimiz oldu tıkandık morardık çırılçıplak soydum ince battaniyeye sardım kucağımda dik tutuyorum evi seyrediyor. ben kendime acıyorum artık yemin ederim

Allah yardımcın olsun canım. işin zor gerçekten. inş bi an önce düzelir kuzucugun. o agladıkça seninde için gidiyordur.

Kızlarr ben yemek yaptım kocişle masaya oturuyoruz ..İlerleyen saatlerde gelcem yine.Hepinizi bol bol öptümmmmm opuyorumnanaktan

benim kız da akşama kadar uyumadı
15 dakika önce sızdı kaldı bakalım nekadar sürecek uykusu
cadıı
çamaşırlarımı bile zor astım bugün

Allah yardımcın olsun...

bende uyuttum şimdi şuan ağlıyorum biliyormusunuz hergün aynı şeyleri yaşıyorum tam alıştım diyorum ertesi gün tekrar aynıları ama sabrediyorum onunla konuşuyorum oyunlar oynuyorum hiçbirşeyden kısmadık aldık aldık aldık denemediğimiz şey kalmadı artık hiçbirşeyden memnun olmayan, mamayı reddeden, memeyi reddeden , bez bağladımmı yaygarayı koparan, uyumayan hep ağlayan hep ağlayan hep ağlayan bir bebek

sana hayranım zaten
ikiz annesi olmak ne zordur kimbilirr
bi okadar da keyiflidir eminim
allah yardımcın olsun canım
maddi olarak da çok zordur

o keyifli zamanlara henüz gelemedim şu an zorluğu var sadece..tek başıma hiç akrabamın ,tanıdığımın olmadığı bir şehirdeyim..
ayy ikiz ne tatlı diyor insanlar dışardan bakınca ama 1 günlüğüne vereyim de kolayı zoru görsünler diyorum içimden :)) uykusuz geceler,saçımı taramaya bile mecalim olmuyordu ilk zamanlar...maddi açıdan evet zorluyor..ikisinin maması ,bezi..ne alırsak çift çift alıyoruz mecburen...
Allah hepimize sağlıkla büyütmek nasib etsin inşallah..tekizlere,ikiz,üçüz kardeşlere..

Son düzenleme:

Allah yardımcı olsun canım,inşallah büyüdükçe sakinleşir prensesin..:Saruboceq:

aminnn
ceren uyandı ben kaçarr buraya takıldım böreği de yapmadım(

biz de yemeğimizi yedik..az sonra iki sıpayı yıkıcam..beslicem,alt temizliği vs ..inşallah çabuk uyurlar..

kizlar bebgimin emmek istemeyisini sanirim cozdum

sutun tadina baktim az acimsi gibiydi

yutarken bogazimi yakti sanki

bende dayandim hosafa tatliya goguslerimide bosalttim insallah yeni gelenler tatli olurda oglum beslenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…