allah bana bir evlat verdi 5 ize bedel galiba. ağlama krizimiz oldu tıkandık morardık çırılçıplak soydum ince battaniyeye sardım kucağımda dik tutuyorum evi seyrediyor. ben kendime acıyorum artık yemin ederim
allah bana bir evlat verdi 5 ize bedel galiba. ağlama krizimiz oldu tıkandık morardık çırılçıplak soydum ince battaniyeye sardım kucağımda dik tutuyorum evi seyrediyor. ben kendime acıyorum artık yemin ederim
benim kız da akşama kadar uyumadı
15 dakika önce sızdı kaldı bakalım nekadar sürecek uykusu
cadıı
çamaşırlarımı bile zor astım bugün
Kızlarr ben yemek yaptım kocişle masaya oturuyoruz ..İlerleyen saatlerde gelcem yine.Hepinizi bol bol öptümmmmm opuyorumnanaktan
ben hep o haldeyim..
yeni yeni yemek yapmaya başladım hatta...
benimki de aradı şimdi erken gelecekmiş maç varya. bende mutfaga dogru yol alim bari...
sana hayranım zaten
ikiz annesi olmak ne zordur kimbilirr
bi okadar da keyiflidir eminim
allah yardımcın olsun canım
maddi olarak da çok zordur
bende uyuttum şimdi şuan ağlıyorum biliyormusunuz hergün aynı şeyleri yaşıyorum tam alıştım diyorum ertesi gün tekrar aynıları ama sabrediyorum onunla konuşuyorum oyunlar oynuyorum hiçbirşeyden kısmadık aldık aldık aldık denemediğimiz şey kalmadı artık hiçbirşeyden memnun olmayan, mamayı reddeden, memeyi reddeden , bez bağladımmı yaygarayı koparan, uyumayan hep ağlayan hep ağlayan hep ağlayan bir bebek
o keyifli zamanlara henüz gelemedim şu an zorluğu var sadece..tek başıma hiç akrabamın ,tanıdığımın olmadığı bir şehirdeyim..
ayy ikiz ne tatlı diyor insanlar dışardan bakınca ama 1 günlüğüne vereyim de kolayı zoru görsünler diyorum içimden :)) uykusuz geceler,saçımı taramaya bile mecalim olmuyordu ilk zamanlar...maddi açıdan evet zorluyor..ikisinin maması ,bezi..ne alırsak çift çift alıyoruz mecburen...
Allah hepimize sağlıkla büyütmek nasib etsin inşallah..tekizlere,ikiz,üçüz kardeşlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?