kizlar bebgimin emmek istemeyisini sanirim cozdum
sutun tadina baktim az acimsi gibiydi
yutarken bogazimi yakti sanki
bende dayandim hosafa tatliya goguslerimide bosalttim insallah yeni gelenler tatli olurda oglum beslenir
bende dayandim hosafa tatliya goguslerimide bosalttim insallah yeni gelenler tatli olurda oglum beslenir
merhaba hanımlar,bugün moralim çok bozuk.sabahtan saat 3e kadar dersim vardı ve 2 hafta önce aldığım medela pompam bozuldu.bütün gün 1 gram bile süt sağamadım
Ya anne sütünün tadı ne kötü bende baktımda ne buluyor bu bebelerr kaydirigubbakcemile3
Aptamil harikaaaaaa artanları ben içiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bugün en çok zmanı geri getirebilmeyi istedim,
Moralim çok bozuk,
İçimdeki hiç acımayan yerler varmış öyle yandı öyle kavruldu ki,
bundan önce hiç bir ağrı,hiç bir yara beni bu kadar yakmamış,
Bu akşam eşimle akşam yemeği hazırlarken,
Anakucağında olan oğlumuz Rüzgar yere kapaklandı,
direk alnının üstüne düştü,
Öyle bir çığlıkla ağlamaya başladıki çok korkarak hemen hastaneye acile götürdük,
Bi uyuklama halindeyken acil doktoru muayene etti,
hemen tomografi çekilmesini istedi,
küçücük bedeninin o tomografi aletine yatışına dayanamıyordum ama başka çaremiz yoktu,
kimbilir belki de düşmenin etkisiyle oluşan zarardan daha fazlasını veriyordu bu alet oğluma ama yoktu işte başka çaresi,
Çok korkuyorduk,
Eşimin bile gözleri doldu yaşlar aktı gitti,
Hemen çocuk doktorumuzu aradık,
beyin cerrahına da hastane haber verdi,
onlar gelene kadar,
acil bir şey olması durumunda geç kalınmaması için Damar yolu açıp serum vermeyi istedi acildeki doktor,
Allah korusun büyük bi tehlike varsa zaman kaybedilmesin diye bunu yaptırıyordu,
Yavrumun tombiş kolunda elinde damarlar bulunamıyordu,
bir sürü yerini deldiler damar bulmak için,
O ağladıkça yüreğimin parçaları dökülüyordu,
korkuyordum hiç bir zaman olmadığı kadar,
Sonunda filmler çıktı doktorlar geldi bakıldı ve bir olumsuzluk görülmediğini söylediler,
Kusma,gözkayması,halsizlik baygınlık hali olursa hemen getiriyorsunuz dediler,
İlk 3 saat uyutmayın dediler,
Allaha şükür bu semptomların hiçbiri yaşanmadı,
oğlum bize gülücükler dağıttı,
gösterdiğim nesneleri takip etti,
Şimdi artık biraz uyutuyoruz,
ama uykusunda çok sıçrıyor,
sanırım olayın şokundan çıkamıyor,
herhalde o düşme anında çok korkmuş,
Allahım onu bize bağışladı,
Allaha binlerce kez şükürler olsun,
Kızlar siz siz olun artık bu aylardan itibaren bebeklerinizi 1 dk.a bile gözünüzden ayırmayın,
gerekirse soğan ekmek yiyin,
evinizi b.. götürsün ama bebeklerinizden ayırmayın gözlerinizi,
Rüzgar artık dönmek için uğraşmaya başladı,
ana kucağında da sırtını kaldırıp oturur hale geçmeye çalışıyordu birkaç gündür,
emziği yere düşünce ona doğru haddinden fazla eğilmeyi başararak dengesini kaybettirmiş anakucağının ve secde pozisyonunda önüne düşmüş,
o kare gözümden hiç gitmiyor,
ben o sırada dolaptan birşeyler alıyordum,
eşimde balık ayıklıyordu,
nasıl kaptığımızı bilemedik,
Çok zor çok anlatılmayacak acılarla dolu bir akşam yaşadık,
Allah beterinden saklasın,
Rabbim meleklerimizi korusun.
bahar1, deniz_güneş, gokcek, gursoy326, hayat_77, haziranx, komplex, Kucuk, myline, ozlemayir, sezen59, sunny, teacherofelt
iyi akşamlar bayanlar
bugün beşiktaş maçı var kocişim onu izliyor oğlanla bende burdayım bi gözümlede maçı izliyorum birazdan ardayı uyutucam inşallah uyur haa hıçkırık tuttu geçmez artık
floryacım ni ye antibiyotik alıyor ki minik eda hastamıydı ben mi kaçırdım geçmiş olsun miniğine
Ya anne sütünün tadı ne kötü bende baktımda ne buluyor bu bebelerr kaydirigubbakcemile3
Aptamil harikaaaaaa artanları ben içiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bahar1, deniz_güneş, gokcek, gursoy326, hayat_77, haziranx, komplex, Kucuk, myline, ozlemayir, sezen59, sunny, teacherofelt
iyi akşamlar bayanlar
bugün beşiktaş maçı var kocişim onu izliyor oğlanla bende burdayım bi gözümlede maçı izliyorum birazdan ardayı uyutucam inşallah uyur haa hıçkırık tuttu geçmez artık
floryacım ni ye antibiyotik alıyor ki minik eda hastamıydı ben mi kaçırdım geçmiş olsun miniğine
nasıl yani ohaoldumsmile
ben kendi sütümün tadına bakmıştım göğsümden damladığında .Acı falan değildi aksine hafif şekerli gibiydi tadı...
iyi akşamlar bayanlar
iyi akşamlar bayanlar
eşim hala işte gelmedi.
oğlum ders yapıyor kız uyudu..
benim bir gözüm Fatmagül de, diğer gözüm burda..
bende uyuttum şimdi şuan ağlıyorum biliyormusunuz hergün aynı şeyleri yaşıyorum tam alıştım diyorum ertesi gün tekrar aynıları ama sabrediyorum onunla konuşuyorum oyunlar oynuyorum hiçbirşeyden kısmadık aldık aldık aldık denemediğimiz şey kalmadı artık hiçbirşeyden memnun olmayan, mamayı reddeden, memeyi reddeden , bez bağladımmı yaygarayı koparan, uyumayan hep ağlayan hep ağlayan hep ağlayan bir bebek
Almina hariç herkese iyi akşamlar demek oluyor sanırım isim isim yazdığına göre.......
dert değil..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?