2010 Temmuz Anneleri : )

Bende bu arada epey alıştım bebeğimi tek yıkamaaya hatta birisi yanımızda olmadıgı zaman daha rahat ediyor oğlum.Şarkılar söyleyerek,mimiklerrimi kullanarak yıkıyorum,inanılmaz hoşuna gidiyor zemuszemus
Birde şu sıralar uyku düzeni çok değişti..Akşam 21:00 da yatırmaya alıştırmıştım,şimdi 19:00 oldugu zaman resmen bayılıyor çocuk..Bende babası gelsin biraz oynasın istiyorum ama nafileeeee..Tabi 19 dan sonra özgürlüğüme kavusuyorummmm sempatiksalakcinni

merhaba hanımlar,bugün moralim çok bozuk.sabahtan saat 3e kadar dersim vardı ve 2 hafta önce aldığım medela pompam bozuldu.bütün gün 1 gram bile süt sağamadım

kizlar bebgimin emmek istemeyisini sanirim cozdum

sutun tadina baktim az acimsi gibiydi

yutarken bogazimi yakti sanki

bende dayandim hosafa tatliya goguslerimide bosalttim insallah yeni gelenler tatli olurda oglum beslenir

Ya anne sütünün tadı ne kötü bende baktımda ne buluyor bu bebelerr kaydirigubbakcemile3
Aptamil harikaaaaaa artanları ben içiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızımı yıkadık emzirdim uyudu geldim.:ecrin_bebek:

bende dayandim hosafa tatliya goguslerimide bosalttim insallah yeni gelenler tatli olurda oglum beslenir

boğazını mı yaktı? haydaaaaaaabilmiyorumkismile ben bir kere tattım normal süt gibi geldi..zaten sütü de pek sevmem bilirsiniz hamilelikte de pek içmemiştim..bir daha bakmadım..

neden acı acaba hem de boğazı yakacak kadar??
desene çocuğun bir bildiği varmış yavrumm yaaa

merhaba hanımlar,bugün moralim çok bozuk.sabahtan saat 3e kadar dersim vardı ve 2 hafta önce aldığım medela pompam bozuldu.bütün gün 1 gram bile süt sağamadım

ay canımm..bilmiyorumkismile

Ya anne sütünün tadı ne kötü bende baktımda ne buluyor bu bebelerr kaydirigubbakcemile3
Aptamil harikaaaaaa artanları ben içiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neeekafamçokkarıştı

çok çko geçmiş olsun.

kızımın gece uykusunu daha erkene almak istiyorum. acaba 10 gibi yatsa kaç kere kalkar ki. 11 buçuk-12 gibi yatıyor bizimki:)

Allah Allah..yediğin değişik bir şey oldu mu ki?

eşim hasta,ilaç alıp yattı.
kızıma da antibiyotiğini verip emzirmeye çalıştım ama emmek istemedi. uykusu varmış ondan herhalde.
o da uyuyor. biraz nette takılayım dedim.

bahar1, deniz_güneş, gokcek, gursoy326, hayat_77, haziranx, komplex, Kucuk, myline, ozlemayir, sezen59, sunny, teacherofelt

iyi akşamlar bayanlar

bugün beşiktaş maçı var kocişim onu izliyor oğlanla bende burdayım bi gözümlede maçı izliyorum birazdan ardayı uyutucam inşallah uyur haa hıçkırık tuttu geçmez artık

floryacım ni ye antibiyotik alıyor ki minik eda hastamıydı ben mi kaçırdım geçmiş olsun miniğine

Son düzenleme:

canım az çay kasıgı kadar limon ver ben oyle yapıyorum gecıyo

nasıl yani ohaoldumsmile
ben kendi sütümün tadına bakmıştım göğsümden damladığında .Acı falan değildi aksine hafif şekerli gibiydi tadı...

İyi akşamlar canım,hoşgeldiinnnn

nasıl yani ohaoldumsmile
ben kendi sütümün tadına bakmıştım göğsümden damladığında .Acı falan değildi aksine hafif şekerli gibiydi tadı...

Ya tabi sürekli içmiyorum arkidişler panik yapmayın kaydirigubbakcemile3 300 kilo olmak istemem tabii ama çok güzel aptamilin tadı ben çok beğendim :ecrin_bebek:
ya ben ilk doğum yaptıgımda sağdıgım sütten bakmıştım tadınada ıyy bi garip gelmişti

Almina hariç herkese iyi akşamlar demek oluyor sanırım isim isim yazdığına göre.......
dert değil..........

sağol canım. ishal olduğu için kullanıyoruz. biraz toparladı maşallah. çarşamba günü kontrole götürücem. inşallah iyileşmiş olur.
29 ekimde istanbula gitmeyi düşünüyoruz, eşimin abisine. onun da 2 yaşında oğlu var, ateşlenmiş geçen gün ve ishal olmuş aynı şekilde. tedirgin oldum. o zamana iyileşir inşallah. hem kendisi için hem de kıza bulaştırmaması için.

eşim hala işte gelmedi.
oğlum ders yapıyor kız uyudu..
benim bir gözüm Fatmagül de, diğer gözüm burda..

canm nazar mı değdi bahar bebeğe, hay allahım ya..ama sen sakin olmaya çalış inan senin modun düşük olduğunda bebekler daha çok ağlıyorlar..

benimki de bugün çok mutluydu sokaklarda, akşama kadar gezdik ana kız. Sonra komşuya geçtim kadın aa ne güzel emiyor dedi iştahlı maşallah dedi. Öğlenden beri emmiyor şimdi, memeyi gördüğü an avazı çıktığı kadar bağırıyor yavrum..nazar mı değdi gazı mı var nedir anlamadım yavrumun..yorgunluktan bitap düştü de uyudu az önce.

Almina hariç herkese iyi akşamlar demek oluyor sanırım isim isim yazdığına göre.......
dert değil..........

fıstıkım benim altta yazılan isimleri kopyaladım ben ve senin isim yazmıyordu bende sanırım o sırada çevrimdışıydın yoksa seni niye atlayım bebbeemm doble annem benim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…