bende uyuttum şimdi şuan ağlıyorum biliyormusunuz hergün aynı şeyleri yaşıyorum tam alıştım diyorum ertesi gün tekrar aynıları ama sabrediyorum onunla konuşuyorum oyunlar oynuyorum hiçbirşeyden kısmadık aldık aldık aldık denemediğimiz şey kalmadı artık hiçbirşeyden memnun olmayan, mamayı reddeden, memeyi reddeden , bez bağladımmı yaygarayı koparan, uyumayan hep ağlayan hep ağlayan hep ağlayan bir bebek
akannehirakannehirakannehirkızlar cumartesi günü kadınlar kulübünden tanıştığım ve dost olduğum arkadaşlar bana gelicekler aynı zamnda çocuk oyun grubumuz yani :))) ben şöle bir menü hazırladım bi fikir verin bacılarım benim
sosyete böğreği
kereviz salatası(bugün alminacığımdan aldım fikri canım çekti hemde ogün ortaya tadımlık yapam dedim)
muhalebili kadayıf tatlısı
gelen arkadaşlarda yapçekler altakileri
ağlayan pasta
mercimek köftesi
puaça
sizce yeterli mi başka bişler ekliyim mi yada yanına yakışacak bi tarifiniz var mı?
kızlar cumartesi günü kadınlar kulübünden tanıştığım ve dost olduğum arkadaşlar bana gelicekler aynı zamnda çocuk oyun grubumuz yani :))) ben şöle bir menü hazırladım bi fikir verin bacılarım benim
sosyete böğreği
kereviz salatası(bugün alminacığımdan aldım fikri canım çekti hemde ogün ortaya tadımlık yapam dedim)
ağlayan pasta
mercimek köftesi
puaça
sizce yeterli mi başka bişler ekliyim mi yada yanına yakışacak bi tarifiniz var mı?
kızlar cumartesi günü kadınlar kulübünden tanıştığım ve dost olduğum arkadaşlar bana gelicekler aynı zamnda çocuk oyun grubumuz yani :))) ben şöle bir menü hazırladım bi fikir verin bacılarım benim
sosyete böğreği
ağlayan pasta
mercimek köftesi
puaça
akannehirakannehirakannehir
sosyete böğreği
ağlayan pasta
mercimek köftesi
puaça
daha ne olsun demek istiyorum..ama eğer istersen dr oetker'in un kurabiyesi var. hazırlaması çok kolay. paketteki karışıma sadece margarin ve sıvı yağ ekleyip yoğuruyorsun. 30 tane falan da çıkıyor. tadı çok güzel. ben bu ara gelenlere ondan yapıyorum sürekli.
ne oldu gıı canınmı çekti üzülürüm vallah emziren anneler var niye yazdım yaa tühh pişman oldum şimdikkk
maşlhh ne güzel ya size imrendim valla bizde yapsak aynı şehirdekiler ne güzel yeni arkadaslıklar oturmalar.bende gelmek istiyorummmmmm yaaaa:2:
yok kız üzülme..size afiyet olsun..cokacimcoook
sen nerdesin tatlım?
bahar1, deniz_güneş, gokcek, gursoy326, hayat_77, haziranx, komplex, Kucuk, myline, ozlemayir, sezen59, sunny, teacherofelt
iyi akşamlar bayanlar
bugün beşiktaş maçı var kocişim onu izliyor oğlanla bende burdayım bi gözümlede maçı izliyorum birazdan ardayı uyutucam inşallah uyur haa hıçkırık tuttu geçmez artık
floryacım ni ye antibiyotik alıyor ki minik eda hastamıydı ben mi kaçırdım geçmiş olsun miniğine
kızlar aranızda emzirip doğum kontrol hapı kullanan var mı
kızlar gazlı bebekler için sanırım, bir arkadaş topic açmış..
bakılabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...912-kolikampgaz-yoksa-sindirim-bozuklugu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?