2010 Temmuz Anneleri : )

AlminaCinar, deniz_güneş, froya, hayat_77, komplex, Kucuk, LayLayLooM, sezen59, sunny, teacherofelt şuandada bu ismler gözküyor ama eksik fazla var mı bilmiyorum

ay canım ya..
mutlaka düzelecek..biraz sabırrrr..
bilmiyorumkismile

kızlar cumartesi günü kadınlar kulübünden tanıştığım ve dost olduğum arkadaşlar bana gelicekler aynı zamnda çocuk oyun grubumuz yani :))) ben şöle bir menü hazırladım bi fikir verin bacılarım benim

sosyete böğreği
kereviz salatası(bugün alminacığımdan aldım fikri canım çekti hemde ogün ortaya tadımlık yapam dedim)
muhalebili kadayıf tatlısı
gelen arkadaşlarda yapçekler altakileri
ağlayan pasta
mercimek köftesi
puaça
sizce yeterli mi başka bişler ekliyim mi yada yanına yakışacak bi tarifiniz var mı?

Son düzenleme:
bu arada neyse ki büyük mothercare mağazaları emzirme odaları var..ayrıca anneyiz biz dergisi ve molfix emzirme odaları var..sokaklarda perişan olmuştuk yoksa..şu anda nerede hangi emzirme odaları var guide gibi oldum desem yeridir..

akannehirakannehirakannehir

sonbaharcım canım benim inşşalah düzelcek halide baharda seni çok iyi anlıyorum uykusuz ve devamlı ağlayan bi bebek büyütmek çok zor insanda güç derman sabır kalmıyor şimdi geçmişi hatırladımda ben mert e nasıl bu kadar güçlü olmuşum diyorum allah güç veriyor gerçekten arda bana çok sakin geliyor oda bir bebeğin yapçaklarını huysuzluklarını yapıyor ama mert ten sonra vız geliyor inan sabret tatlım 6 ay ortalarında biraz daha düzene giriyor az kaldı tatlışım allah gücünü versin

Son düzenleme:

of yanii iştahım kabardı kaydirigubbakcemile3
Bence menü süper..

daha ne olsun demek istiyorum..ama eğer istersen dr oetker'in un kurabiyesi var. hazırlaması çok kolay. paketteki karışıma sadece margarin ve sıvı yağ ekleyip yoğuruyorsun. 30 tane falan da çıkıyor. tadı çok güzel. ben bu ara gelenlere ondan yapıyorum sürekli.

ayy benim de canım muhallebili kadayıf çekti şimdi buzlukta kadayıfım vardı yarın yapem bariyerimseniben
daha ne yapcan kız yeterde artar bile

aaa süper bilmiyordum ben onu deneyim bende gözünüze çok göründü ama azar azar oldu mu fazla yemiyoz yaaa vallahhh kaydirigubbakcemile3

maşlhh ne güzel ya size imrendim valla bizde yapsak aynı şehirdekiler ne güzel yeni arkadaslıklar oturmalar.bende gelmek istiyorummmmmm yaaaa:2:

ne oldu gıı canınmı çekti üzülürüm vallah emziren anneler var niye yazdım yaa tühh pişman oldum şimdikkk

yok kız üzülme..size afiyet olsun..cokacimcoook

maşlhh ne güzel ya size imrendim valla bizde yapsak aynı şehirdekiler ne güzel yeni arkadaslıklar oturmalar.bende gelmek istiyorummmmmm yaaaa:2:

sen nerdesin tatlım?

krikitos menün güzel afiyet seker olsun size iyi oturmalar bebeklerinizle iyi eğlenceler! valla gönül sizle olmak isterdi.ben yeni insanlarla tanışmayı severim

Sana da iyi akşamlar.Oğullarımız adaş.Ama benim Ardam biraz minik.Seninki maşallah çok güzel tombik.Ben de birazcık tombikleşsin istiyorum.Bugün doktora gittik kontrole 4700 gr ve 57 cm olmuş miniğim.Sen anne sütü ile mi mama ile mi besliyorsun.Benim yaklaşık bir aydır sadece mama ile besleniyor ama son bir ayda 1300 gr aldı.

kızlar aranızda emzirip doğum kontrol hapı kullanan var mı

ben eskiden kullandıyodum ama şimdi emzirirken olmuyo galiba.

kızlar gazlı bebekler için sanırım, bir arkadaş topic açmış..
bakılabilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...912-kolikampgaz-yoksa-sindirim-bozuklugu.html

bu ilacı bu topikte de birileri kullanmıştı hatırlıyorum...
bizim gaz sorunumuz bayağı azaldı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…