ben eskiden kullandıyodum ama şimdi emzirirken olmuyo galiba.
benim bi arkadaşıma doktor vermiş ama
Sana da iyi akşamlar.Oğullarımız adaş.Ama benim Ardam biraz minik.Seninki maşallah çok güzel tombik.Ben de birazcık tombikleşsin istiyorum.Bugün doktora gittik kontrole 4700 gr ve 57 cm olmuş miniğim.Sen anne sütü ile mi mama ile mi besliyorsun.Benim yaklaşık bir aydır sadece mama ile besleniyor ama son bir ayda 1300 gr aldı.
kızlar lahana turşusu gaz yapar di mi? 2-3 gecedir gaz problemimiz baya arttı bizim de. lahanadan olabilir mi acaba dedim.
ben eskiden kullandıyodum ama şimdi emzirirken olmuyo galiba.
benim bi arkadaşıma doktor vermiş ama
hee olabilir tabi.
sonuçta içinde hormon var doğum kontrol haplarının emzirmeye etkisi nasıl oluyo acaba?
almina senin eşin farmakoloji uzmanıydı değil mi?
o ne diyor bu konuda?
buda benden size bir tarif afiyet olsun kızlar
buda benden size bir tarif afiyet olsun kızlar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAlminaCinar, deniz_güneş, froya, hayat_77, komplex, Kucuk, LayLayLooM, sezen59, sunny, teacherofelt şuandada bu ismler gözküyor ama eksik fazla var mı bilmiyorum
lahana yapar dolayısıyla turşusu da yapar.
ben ilkenin çok gazı olduğu zaman dizime yüzüstü yatırıyorum hafif hafif sallayıp poposunu pışpışlıyorum.pırt pırt çıkarıyo o zaman:roflol:
hee olabilir tabi.
sonuçta içinde hormon var doğum kontrol haplarının emzirmeye etkisi nasıl oluyo acaba?
almina senin eşin farmakoloji uzmanıydı değil mi?
o ne diyor bu konuda?
evet geçer anne sütüne diyor..eğer emzirilen bebek erkekse anne sütünden östrojen hormonu geçermiş doğum kontrol hapları kullanılırsa..yani bebek erkekse zararı daha bir fazlaymış...prolaktin üretimini de etkilermiş doğum kontrol hapları..sütün miktarını azaltırmış ..
Allah Allah..yediğin değişik bir şey oldu mu ki?
bende değil ama ablamda var aynısı biraz kilo alınca sallanmıyormuş senin kuzu kaç kilo içinde 9 kiloya kadar sallar diyor ama ablamın kızı 7 kiloyu aşında artık çok yavaş sallamaya başlamış
selvacım ben pc yi doğum yaptığım hastaneye bile götürmüştümde kasım annelerine ve temmuz annelerine daha ilk gün foto koymuştum ozamn kasım anneleri takmıştı mobil kriko die ozamndan bu zamna lakabım bu bide doble anne diyorlar :roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lahana yapar dolayısıyla turşusu da yapar.
ben ilkenin çok gazı olduğu zaman dizime yüzüstü yatırıyorum hafif hafif sallayıp poposunu pışpışlıyorum.pırt pırt çıkarıyo o zaman:roflol:
evet geçer anne sütüne diyor..eğer emzirilen bebek erkekse anne sütünden östrojen hormonu geçermiş doğum kontrol hapları kullanılırsa..yani bebek erkekse zararı daha bir fazlaymış...prolaktin üretimini de etkilermiş doğum kontrol hapları..sütün miktarını azaltırmış doğum kontrol hapları..
hmm bu yüzden önermiyolar demek ki...
ben emzirdiğim sürece eşim korunacak sonra da hapa dönerim tekrar çünkü çok memnundum ben haptan...
Uploaded with ImageShack.us
kızlar aranızda bu fisher price salıncağı kullanan var mı ?
memnun musunuz ? almayı düşünüyorum da..artık büyümeye başladılar oyalaması zor oluyo çeşitli oyuncaklar lazım ama ne almak lazım onu bulmaya çalışıyorum...
bir topikte okudum ne kadar doğru bilemem ama nar suyu damlatıyorlarmış gazı geçsşin diye...yaptık işe yarıyor diyenler var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?