2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar lahana turşusu gaz yapar di mi? 2-3 gecedir gaz problemimiz baya arttı bizim de. lahanadan olabilir mi acaba dedim.

sonbaharcım şimdi yoksun ama gelince okursun,
farklı farklı drlara götürdün birşeyi yoktu,
çeşit çeşit ana kucağı dondy falan aldın.
yani sen elinden geleni yaptın e ilgileniyosun da fazlasıyla...
benim aklıma şey geliyo iştahsız diyosun ya mama beğenmiyo bu yüzden de karnı doymuyo galiba.
ondan huysuz olabilir mi?
gerçi buna da yapacak çok fazla şey yok ısrarla yedirmeye çalışmaktan başka.
uzun süre aç bıraksan belki o zaman açlıkla iştahı da artar ama küçücük de bahar. başka sakıncaları olabilir aç bırakmanın...
ilke de çok uslu sakin bir bebek değil ama senin anlattığın gibi de değil.
o huysuzlanınca, ağlayınca ben çok tedirgin oluyorum bu kadar olduğu halde...
dolayısıyla seni anlayabiliyorum kısmen.
keşke yapabileceğimiz birşey olsa...

son ay çok güzel almış miniğin maşallah ben ilk 1 ay sadece anne sütü verdim ama doymuyordu benim kısa aralıklarla doğum yaptığım için sütüm çok az geldi ve tüm çabalara rağmen çoğalmadı aksine dişimden ameliyat olmak zorunda kaldım sağıp dökmeme rağmen kesildi 2 ya kadar az azda olsa verdim anne sütü ama o aydan sonra sadece mama kullanıyor arda bebek maşallah kilosu yerinde ama anne sütü veremediğim içi üzgünüm çok umarım senin ardanada mamalar yarar seninde mi sütün kesildi tatlışım sağlığı yerinde olsunda hem boy atar hem kilo alır üzülme olumunekankayizsmile

kızlar lahana turşusu gaz yapar di mi? 2-3 gecedir gaz problemimiz baya arttı bizim de. lahanadan olabilir mi acaba dedim.

lahana yapar dolayısıyla turşusu da yapar.
ben ilkenin çok gazı olduğu zaman dizime yüzüstü yatırıyorum hafif hafif sallayıp poposunu pışpışlıyorum.pırt pırt çıkarıyo o zaman:roflol:

Uploaded with ImageShack.us

kızlar aranızda bu fisher price salıncağı kullanan var mı ?

memnun musunuz ? almayı düşünüyorum da..artık büyümeye başladılar oyalaması zor oluyo çeşitli oyuncaklar lazım ama ne almak lazım onu bulmaya çalışıyorum...

AlminaCinar, deniz_güneş, froya, hayat_77, komplex, Kucuk, LayLayLooM, sezen59, sunny, teacherofelt şuandada bu ismler gözküyor ama eksik fazla var mı bilmiyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bir topikte okudum ne kadar doğru bilemem ama nar suyu damlatıyorlarmış gazı geçsşin diye...yaptık işe yarıyor diyenler var..

Allah Allah..yediğin değişik bir şey oldu mu ki?

canim ben bu ara baharatli yemekler yedim ondan oldu galiba/

gecenlerde kisir yemistim simdi hatirliyoruma acili uc gun sonra falan yine yapmisti ayni seyi

siz siz olun baharatli acili yemekleri hayatinizdan cikarin ben tovbe ettim desem yeridir yani

kızlar kusura bakmayın bu benim puff puacam tarifini yazmamışım hemen ekliyorum:
1)1 çay bardağı ılık süt
2)1 çay bardağı yogurt
3)1 çay bardağı zeytinyağı
4)1 çay bardağı ılık su
5)yarım çay bardağı şeker(şekeri ben bundanda az koyuyorum bilginize)
6)1 yumurta(akı içine sarısı dışına)
7)1 tatlı kaşığı tuz
8)1 paket yaşmaya
9) aldığı kadar un
iç harcı peynir ve maydonoz yapıyorum ben
çok basit malzemeli ve lezzetli bir poğaça AFİYET OLSUN SİZEcokacimcoook

oyle mi o zaman gerek yok canım oyle hafif sallanma benim kızı kesmez ..dogru duzgun bir salıncak alalım o halde.

sunny cim aloynaver sitesinden 3 aylığına kiraladım..4 gün oldu geleli..memnunum..tepedeki yanıp sönen ışıklara bakıyorlar,müzik çalıyor,kendi kendine sallanıyor..
mesela kızı yıkarken oğlanı salıncağa oturttuk oyalandı kendi kendine...sakinleştiriyor sıpaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…