2010 Temmuz Anneleri : )

oyle mi o zaman gerek yok canım oyle hafif sallanma benim kızı kesmez ..dogru duzgun bir salıncak alalım o halde.

ben mert e normal salıncak almıştım tam yatar pozisyonuda var onun bide ona bi ip bağladım koltuğa oturuyorum orda sallıyorum iyi oluyor ama yer kaplıyor ya evde sevdi benim ardam salıncağı

Son düzenleme:

söylediğin iyi oldu canım. en azından bilirsek neden olduğunu dikkat ederiz.
ben de çok üzülmüştüm başıma geldiğinde. biz de sarımsaktan mı acaba demiştik

yarın arkadaşlarım geliyor ben bunu bir deniycem çok güzel görünüyordu..
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

kızlar ben karnımı zor doyuruyorum bebekle sız nasıl pogcalar falan yapabılıyosunuz
bızımk sureklı kucak ıstıyo
ıbonun semame buke sarkısı olmadan uyumuyo
acıyoruz mızıgı bebegıde kucagımızda sallayarak uyutuyoruz
sızde boylemısınız
masalh tosuncuk 7 kılo tasımasıda zorlastı sıkayet gıbı olmasın ama baya yoruluyoruz
napalım oyle boyle saglıkla buyusun yavrucaklarımız allah onları korusun
bızımkının sunnetını yaptırdık kurtulduk cok sukur
dr gec bıle kalmısınız dedı 2 aya kadar yapılması en ıyısı yoksa zaptetmesı zor oluyor ve genel anestezı vermek zorunda kalıyoruz dedı
hatta bebegınız 6 aylık olsa bukadar kolay olmazde dedı
bızde yaptıralım ozaman dedık
bıde bızımkı cok aglıyodu belkı ıdraryoları enfeksıyonudur dedık gercı testlerı temız cıktı ama yınede sunnet ıyı olur dedı cocuk drumuz bızde urolojı uzmanına lokal aneztezıyle sunnetını yaptırdık
korktugum gıbı olmadı cok sukur sunnet gunu full uyudu gecede uyudu

Mümkün değil valla 2 küçük sıpa varken pasta börekle uğraşamam...Yasvib e maşallah
oğlan 6.650 gr ,kız 6.210 gr oldu..belim 2 kat oldu onları taşımaktan...
sünnet işini doktorumuza sorucam..aslında çok istiyordum daha önceden yaptırmayı ama prematüre doğum oldukları için yaptırmamıştık..

Son düzenleme:
kızlar bende sabah toprak ı 7.30 da kayınvalideme verdim bi yatmışım 12 de kalktım sempatiksalakcinnisonra 14.30 anneme gittim ordan komşuya oturmaya gittiksempatiksalakcinni17.00 de eve geldim 18.00 pilav şinitzel mercimek çorbası ve salata yaptım 18.30 da temizliğe başladım.21.00 de kociş geldi yeemek çay falan..bu arasempatiksalakcinnida toprakla uğraştım bii yandançok yorgunum çoook bide size bakayım dedimmkaydirigubbakcemile3

bir topikte okudum ne kadar doğru bilemem ama nar suyu damlatıyorlarmış gazı geçsşin diye...yaptık işe yarıyor diyenler var..

canım ben geçenlerde ağzına damlattım gaz için değil öylesine tadını alsın diye okadar hoşuna gittiki sıpanın.elimi çekince bas bas bağırdı tekrar ver diye bende bikaç kez damlattım.çok şükür bişe olmadı.ben ilk oğlumda çok geç başladım ek gıdaya ve oğlum hala bişe yemiyor.bunda erken başlamak istiyorum umarım daha iştahlı olur

canım öncelikle allah sabır wersin ama
hemen ne kadarlık die baktım ki 3aylık olmuş bebişin
bundan sonra rahatlıycaksın 3.aydan sonra belirgin şekilde kesiliyo huysuzlukları
bizde öle oldu şimdi ağlamak yerine çığlık atıyo kendi kendine konuşuyo bozuk radyo gibiiii
dırdırdır dıııırrr daha da şirin oluyolarkaydirigubbakcemile2
zor zamanları geçirdin bundan sonra farklı olcak inşşşşş.:Saruboceq:

bu aralar barış çok kusuyor
yani eskiden hiç kusmazdı şimdi yemeklerden sonra yarım saat içinde kucağımıza alırsak veya oturtursak kusuyor (
narsuyu doğduğu zaman annesütünden önce verilmeliymiş ben öyle duydum ama doktorlar karşı çıkıyorlar

hepimizinki için inşallahh
amin :))

canım katılıyorum sana .benim oğlanda son 2 güne kadar öyleydi ama allaha şükürler olsun baya düzeldi.çocuklarda belli dönemlerde böyle huysuzluklar olabiliyor.sabırla bu dönemin geçmesini beklemekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…