2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba canım, o pamukları nereden satın alıyorsunuz ? bebek pamuğu şeklinde ilk kez duydum...

sunny merhaba geç cevapladım ksura bakma.bir iki giündür giremiyorum fırsat bulup.pamukları kipadan alıyorum.markası lux.bebek malzemeleri reyonunda oluyor.bazen bulamıyorum ama bulnca fazla alıyorum idare ediyor.

Selam kızlar,
geçmişi okumak istedim biraz ama çok yazmışsınız,
biz iyiyiz,
Rüzgarım çok tatlıydı bugün,
bi arkadaş doğum yapmış okuldan,
onun bebeğini görmeye gitik,
12 günlüktü,
onu görünce Rüzgar bana baya büyük bir bebek gibi geldi,
o günlerini özledim,
nasıl da çabuk geçmi,ş zaman,
yarın da doktor kontrolümüz var,
3. ayımız bitiyor 4.aya giriyoruz,
hem rutin kontrol hem de şu düşmeden sonra bi kontrole getirin bakalım dedi doktorumuz,
bu akşam apartmanda karşılaşınca,
doktorumuz üst katımızda oturuyor da:))
Çok şanslıyız bu konuda,
Bu arada benim iznim bugün bitti(
Yarın için sevk alıcam,
Kurban bayramına kadar da raporla geçireceğim inşallah,

tekrar geçmiş olsun
komşu konusunda gerçekten çok şanslıymışsınız :))

canım benim bu msjını yeni gördüm buna da cvp yazmam gerekio dedim
bizimki de 7/24 ağlayan bi bebekti idil in 2 karyolası,3 beşiği(2 si annelerde),3 anakucağı war (bi tanesi otomatik sallanan fisher price yağmur ormanları) ne duyduysak aldık.annelerde bari rahat edelim die onlarda beşik aldı ama o bi dönemmişş geçti çok şükür şimdide sakin bi bebek diil ama en azndan uyuyo we uyanıkkende katılmıyo.
geçicek canım inan geçicek allahım sana sabır wersin.bende allahım sabır wer güç wer die çok dua ettim anlıyorum yani eni.ama bundan sonra herşey güzel olucak:Saruboceq:

canım çookk geçmiş olsun yazını okurken inan gözlerim yaşardı.allah korumuş canım bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim.allah hepimzin yavrusunu korusun.benimde iznim yarın bitiyor yıllık iznimi yazdırdım.bir ay sonra başlıycam işe.ama şimdiden stres başladı bir bakıcı ayarladım ama tanımıyorum nasıl bakacak diye hep kafamda düşünüyorum.allah yardımcımız olsun..

canım çooook geçmiş olsun
alahım uzak tutsun kazalardan belalardan yawrularımzı
ama onları melekler koruyo inanıyorum buna
geçmiş bitmiş olsun minik rüzgara

reflüsü olabilir mi ?? emziriyorsan kafası yukarda olacak şekilde eğimli tutarak emzir,mama veriyorsan yine aynı şekilde..beslenmeden hemen sonra kesinlikle yatırma,yarım saat kadar dik tutmaya çalış..İşe yarar sanırım,çok geçmiş olsun..

yatırınca ve ellemezsek kusmuyor ama
hem çevremdekiler çok kusmadığını söylüyorlar
ama eskiden hiç kusmazdı şimdi kusuyor (

ben yeni aldım.ilk birkaç gün kullandık.şimdilik nem oranı iyi diye kullanmıyoruz.arzum marka iyonlu.ben memnnum şimdilik.bence en önemli özellik sessiz çalışması.gece uyurken sesi rahatsız edebilir.birde haznesi büyük olsun derim.bizimkinde gece ışığı da var.hiç fena değil,bakalım kullandıkça göreceğiz.

selam arkadaşlar.benim kızım da emmeyi reddediyo.bugün 4 aylık oldu.(23haziranda doğdu)son bir aydır neredeyse gündüzleri hep uyurken ya da yarı uykuluyken emziriyorum.geceleri 2-3 kez kalkıp emiyor.o kalklmıyosa bile ben emziriyorum.sanırım herkes benzer sorunu yaşıyor.nedeninin öğrenen var mı? bir de sizin bebekleriniz da-da ba-ba sesleri çıkarmaya başladı mı?benimkinde daha bi numara yok da

iyi geceler kızlar,
Çok yorgunum kalamayacağım,
Biraz okudum sizleri,
bilgilendim yine,
hepinizi öperim...

iyi geceler bebişlerimizin doğum tarihleri aynı :))
bizimki anne ve atti diyor
onun dışında gaklar guklar yani agudan türeyen sesler çıkartıyor okadar

çooookk yorgunum yaa..sabah efenin kalça ultrasonu için dra gittik şükür bişey çıkmadı sonra eve gel kahvaltı faslı bitti efe uyandı onunla ilgilenirken bi tel akşama eşimin halaları kayınpederler falan toplanıp efeyi görmeye geleceklermiş hadiii bi koşturmaca çayın yanına hazırlık ev temizliği derken daha yarım saat önce gittiler ben de ayaklarımı uzattm ama sızım sızım sızlıyo her bir yanım haa bi de üstüne üstlük adet görmeye başladımmı ...ve okadar fazla miktarda oluyorki inanın edemedim efenin bezini kullanmayla buldum çareyiöldüm valla efe allahtan bugün usluydu kuzum da idare ettik..bir de efe 15 gğnden bu yana sadece 200 gr almış yaa sütüm yetmiyo mama takviyesi yap dedi dr geceleri de hiç uyanmıyo oğluşum acıkmıyormudur dedim doktora uykusunu bölme emzirmek iöin bırak uyusun 5-6 sat uyanmadan en az uyumalı gece dedi...işte benim bu günüm de böyle geçtii...

şuan için gel ve baba kelimelerinde çalışıyoruz ama babadan pek umutlu değilim

aa yeterince sıvı tüketmiyor musun ?
gerçi allah başka dert vermesin
inşallah bebeklerimizin tek sorunu zayıf olmaları olur :))

aa yeterince sıvı tüketmiyor musun ?
gerçi allah başka dert vermesin
inşallah bebeklerimizin tek sorunu zayıf olmaları olur :))

amin canım ama dikkat etmeme ragmen yok büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ayda 1 kilo alırdı hep ama bunda yetmedi nedense yine de emziriyorum ama mama şart doymuyo kuzum sayıyorum 30 kere falan yutkunuyo süt hizli geldiğinde o da ama mama da bayaa bi yutkunuyo demekki çok az benim sütüm...:gitme:

:) geçmişi çok okuyamadım.emme sorunu yaşıyomusunuz?

bazen emmek istemediği oluyo ama genel olarak sorun yaşamıyorum
ayakta gezerek bile emzirdiğim oluyo çok direnirsede emzirmeyi bırakıp yarım saat sonra tekrar deniyorum

her hamilelik ve bebek farklı oluyormuş zaten
eskidenmiş o annesütünün olmamasının sorun olması
şimdi eğer paran varsa annesütüne eşdeğer ( hemen hemen ) mamalar var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…