merhaba canım, o pamukları nereden satın alıyorsunuz ? bebek pamuğu şeklinde ilk kez duydum...
Selam kızlar,
geçmişi okumak istedim biraz ama çok yazmışsınız,
biz iyiyiz,
Rüzgarım çok tatlıydı bugün,
bi arkadaş doğum yapmış okuldan,
onun bebeğini görmeye gitik,
12 günlüktü,
onu görünce Rüzgar bana baya büyük bir bebek gibi geldi,
o günlerini özledim,
nasıl da çabuk geçmi,ş zaman,
yarın da doktor kontrolümüz var,
3. ayımız bitiyor 4.aya giriyoruz,
hem rutin kontrol hem de şu düşmeden sonra bi kontrole getirin bakalım dedi doktorumuz,
bu akşam apartmanda karşılaşınca,
doktorumuz üst katımızda oturuyor da:))
Çok şanslıyız bu konuda,
Bu arada benim iznim bugün bitti(
Yarın için sevk alıcam,
Kurban bayramına kadar da raporla geçireceğim inşallah,
bende uyuttum şimdi şuan ağlıyorum biliyormusunuz hergün aynı şeyleri yaşıyorum tam alıştım diyorum ertesi gün tekrar aynıları ama sabrediyorum onunla konuşuyorum oyunlar oynuyorum hiçbirşeyden kısmadık aldık aldık aldık denemediğimiz şey kalmadı artık hiçbirşeyden memnun olmayan, mamayı reddeden, memeyi reddeden , bez bağladımmı yaygarayı koparan, uyumayan hep ağlayan hep ağlayan hep ağlayan bir bebek
Selam kızlar,
biz iyiyiz,
12 günlüktü,
o günlerini özledim,
hem rutin kontrol hem de şu düşmeden sonra bi kontrole getirin bakalım dedi doktorumuz,
Çok şanslıyız bu konuda,
Yarın için sevk alıcam,
Selam kızlar,
biz iyiyiz,
12 günlüktü,
o günlerini özledim,
Çok şanslıyız bu konuda,
Yarın için sevk alıcam,
bu aralar barış çok kusuyor
yani eskiden hiç kusmazdı şimdi yemeklerden sonra yarım saat içinde kucağımıza alırsak veya oturtursak kusuyor(
narsuyu doğduğu zaman annesütünden önce verilmeliymiş ben öyle duydum ama doktorlar karşı çıkıyorlar
reflüsü olabilir mi ?? emziriyorsan kafası yukarda olacak şekilde eğimli tutarak emzir,mama veriyorsan yine aynı şekilde..beslenmeden hemen sonra kesinlikle yatırma,yarım saat kadar dik tutmaya çalış..İşe yarar sanırım,çok geçmiş olsun..
slm kızlar aranızda buhar makinesi kullanan var mı. hangi markaları kullanıyorsunuz. memnun musunuz. ben araştırdım da. premier markanın özellikleri çok hoşuma gitti. başka hiçbi markada göremedim bu özellikleri. nem oranını istedigin gibi ayarlıyorsun ve odayı hep o oranda tutuyo. nem oranı düşünce açılıyo istenilen seviyeye gelince kapanıyo. fiyatı da gayet uygun. acaba çalışması nasıldır ki. bi an önce Almam lazım oğlumun burnu tıkandı kaloriferden dolayı. sabah uyandıgında burnu fena tıkanmış oluyo yavrumun
selam arkadaşlar.benim kızım da emmeyi reddediyo.bugün 4 aylık oldu.(23haziranda doğdu)son bir aydır neredeyse gündüzleri hep uyurken ya da yarı uykuluyken emziriyorum.geceleri 2-3 kez kalkıp emiyor.o kalklmıyosa bile ben emziriyorum.sanırım herkes benzer sorunu yaşıyor.nedeninin öğrenen var mı? bir de sizin bebekleriniz da-da ba-ba sesleri çıkarmaya başladı mı?benimkinde daha bi numara yok da
iyi geceler bebişlerimizin doğum tarihleri aynı :))
bizimki anne ve atti diyor
onun dışında gaklar guklar yani agudan türeyen sesler çıkartıyor okadar
yaaa ne güzel...benimki aaa,oooo ve agı ıgı başka bişey yok.aşısını yaptırdın mı
çooookk yorgunum yaa..sabah efenin kalça ultrasonu için dra gittik şükür bişey çıkmadı sonra eve gel kahvaltı faslı bitti efe uyandı onunla ilgilenirken bi tel akşama eşimin halaları kayınpederler falan toplanıp efeyi görmeye geleceklermiş hadiii bi koşturmaca çayın yanına hazırlık ev temizliği derken daha yarım saat önce gittiler ben de ayaklarımı uzattm ama sızım sızım sızlıyo her bir yanım haa bi de üstüne üstlük adet görmeye başladımmı ...ve okadar fazla miktarda oluyorki inanın edemedim efenin bezini kullanmayla buldum çareyiöldüm valla efe allahtan bugün usluydu kuzum da idare ettik..bir de efe 15 gğnden bu yana sadece 200 gr almış yaa sütüm yetmiyo mama takviyesi yap dedi dr geceleri de hiç uyanmıyo oğluşum acıkmıyormudur dedim doktora uykusunu bölme emzirmek iöin bırak uyusun 5-6 sat uyanmadan en az uyumalı gece dedi...işte benim bu günüm de böyle geçtii...
şuan için gel ve baba kelimelerinde çalışıyoruz ama babadan pek umutlu değilim
aa yeterince sıvı tüketmiyor musun ?
gerçi allah başka dert vermesin
inşallah bebeklerimizin tek sorunu zayıf olmaları olur :))
:) geçmişi çok okuyamadım.emme sorunu yaşıyomusunuz?
amin canım ama dikkat etmeme ragmen yok büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ayda 1 kilo alırdı hep ama bunda yetmedi nedense yine de emziriyorum ama mama şart doymuyo kuzum sayıyorum 30 kere falan yutkunuyo süt hizli geldiğinde o da ama mama da bayaa bi yutkunuyo demekki çok az benim sütüm...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?