amin canım ama dikkat etmeme ragmen yok büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ayda 1 kilo alırdı hep ama bunda yetmedi nedense yine de emziriyorum ama mama şart doymuyo kuzum sayıyorum 30 kere falan yutkunuyo süt hizli geldiğinde o da ama mama da bayaa bi yutkunuyo demekki çok az benim sütüm...:gitme:
pardon 15günde 200g.mış
sizin bebiş kaç kilo ve kaç cm
benimki biraz iri doğmuştu.bu ara 8,5 falandır sanırım.boyu da 65di geçen ay.bu ay bakıcaz.yani benimki hem enine hem boyuna:)yarmagül:))
sizin bebiş ne kadar oldu
Selamlaar gece kuşları : ))
barışta geçen ay 61cm ve 6800 dü
şimdi 7500 vardır ama boyunu bilemiycem
geçen aylarda hep birbuçuğa yakın alırdı ama bu ay çok hareketlendi sanırım o yüzden yavaşladı kilo alımı
bundan sonra zaten eskisi gibi almayacaklar.seni yakaladığıma çok sevindim, aynı günde doğmuşlar ya:)
o kadar çok şey var ki kafama takılan.hiç fırsat olmamıştı daha önce.mesela hangi oyuncakları kullanıyosun?ben tiny loveın aktivite halısı var onu kullanıyorum en çok.bir de playskoolun kuklasını aldım ama pek eğlenmedi onunla.dikkatle bakıyo ama,pek hoşlanıyo gibi gelmiyo
oyun halısı olarak beni kullanıyo kukla ve tırtıl bizdede var birde müzikli bi ayısı var onunla çok ilgileniyo
diğer şeyler pek dikkatini çekmiyo
birde biz çok geziyoruz sanırım o yüzdende pek ilgilenmiyo
daire kapısına çıktığımız anda gülmeye başlıyo
ben ayaklarından tutar kaldırırım
el bileklerinden tutar kaldırırım
sağ el sol ayaktan tutar kaldırırm
şimdide havaya atmaya başladım :))
havaya atılınca hayat maksimumda yapıyo
dolayısıyla pek oyuncağa gerek kalmıyo
:)hava soğuk değil mi?ben çok korkuyorum dışarı çıkmaya,yazın hergün dışardaydık ama grip oldu bir hafta önce zor atlattık.birkaç gündür hava güzel gerçi ama ben cesaret edemedim yine de
evet sesli güldüğü tek hareket o :))bizimki de çok seviyo havaya kaldırınca.bi tek o zaman sesli güllüyo zaten.onun dışında gülerken ağzını açıyo kocaman,ama ses yok:)çok komik oluyo
Selamlaar gece kuşları : ))
soğuk olsun montunu giydiriyorum gerekirse atkısını takıyorum (gerçi bi kere kullandık atkıyı )
eğer yağmur varsa arabasının naylonu var onu geçiriyorum
hatta çok rüzgar varsa gene naylonu geçiriyorum arabasına çıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?