2010 Temmuz Anneleri : )

selam.10 günde 200 g.aldı demişsin.gayet iyi.ayda 600-800g.alması gerekiyo zaten.günlük 20g.almış.
su gerçekten çok arttırıyo sütü.su tüketimini artır bence

bir de dönem dönem azalıyo süt.ben onu farkettim.bi de adet döneminde insan daha çok terliyo ya, yeterince su içmeyince o da etkiliyo.bence aylık tartı daha önemli.ben en başta haftalık tartıyodum,bi hafta çok alıyo,öbür hafta almadığı oluyo,bazen az alıyo.ama her ayki kilo artışı gayet iyi

sizin bebiş ne kadar oldu

barışta geçen ay 61cm ve 6800 dü
şimdi 7500 vardır ama boyunu bilemiycem
geçen aylarda hep birbuçuğa yakın alırdı ama bu ay çok hareketlendi sanırım o yüzden yavaşladı kilo alımı

barışta geçen ay 61cm ve 6800 dü
şimdi 7500 vardır ama boyunu bilemiycem
geçen aylarda hep birbuçuğa yakın alırdı ama bu ay çok hareketlendi sanırım o yüzden yavaşladı kilo alımı

bundan sonra zaten eskisi gibi almayacaklar.seni yakaladığıma çok sevindim, aynı günde doğmuşlar ya:)
o kadar çok şey var ki kafama takılan.hiç fırsat olmamıştı daha önce.mesela hangi oyuncakları kullanıyosun?ben tiny loveın aktivite halısı var onu kullanıyorum en çok.bir de playskoolun kuklasını aldım ama pek eğlenmedi onunla.dikkatle bakıyo ama,pek hoşlanıyo gibi gelmiyo

oyun halısı olarak beni kullanıyo kukla ve tırtıl bizdede var birde müzikli bi ayısı var onunla çok ilgileniyo
diğer şeyler pek dikkatini çekmiyo
birde biz çok geziyoruz sanırım o yüzdende pek ilgilenmiyo
daire kapısına çıktığımız anda gülmeye başlıyo

ben ayaklarından tutar kaldırırım
el bileklerinden tutar kaldırırım
sağ el sol ayaktan tutar kaldırırm
şimdide havaya atmaya başladım :))
havaya atılınca hayat maksimumda yapıyo
dolayısıyla pek oyuncağa gerek kalmıyo

Son düzenleme:

:)hava soğuk değil mi?ben çok korkuyorum dışarı çıkmaya,yazın hergün dışardaydık ama grip oldu bir hafta önce zor atlattık.birkaç gündür hava güzel gerçi ama ben cesaret edemedim yine de

bizimki de çok seviyo havaya kaldırınca.bi tek o zaman sesli güllüyo zaten.onun dışında gülerken ağzını açıyo kocaman,ama ses yok:)çok komik oluyo

:)hava soğuk değil mi?ben çok korkuyorum dışarı çıkmaya,yazın hergün dışardaydık ama grip oldu bir hafta önce zor atlattık.birkaç gündür hava güzel gerçi ama ben cesaret edemedim yine de

soğuk olsun montunu giydiriyorum gerekirse atkısını takıyorum (gerçi bi kere kullandık atkıyı )
eğer yağmur varsa arabasının naylonu var onu geçiriyorum
hatta çok rüzgar varsa gene naylonu geçiriyorum arabasına çıkıyoruz

ne güzel ya.ben paranoyak oldum galiba.evde dura dura herşeyden korkar oldum.araba bendeyken hergün geziyoduk kızımla.şimdi eşimde, eve tıkılıp kaldık.geçen akşam eşim kızımla durdu ve ben 20dakika markete gittim.öyle mutlu oldum ki anlatamam:)

ben kaçtım kızlar yarın gene gezmeye gidicez
o yüzden yatsam iyi olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…