hoş geldin
gece nöbetini sana devredeyim bari :))
neerelerdesin bu saate kadar?
sunny merhaba geç cevapladım ksura bakma.bir iki giündür giremiyorum fırsat bulup.pamukları kipadan alıyorum.markası lux.bebek malzemeleri reyonunda oluyor.bazen bulamıyorum ama bulnca fazla alıyorum idare ediyor.
ben mert e normal salıncak almıştım tam yatar pozisyonuda var onun bide ona bi ip bağladım koltuğa oturuyorum orda sallıyorum iyi oluyor ama yer kaplıyor ya evde sevdi benim ardam salıncağı
iyi gecelerrr....opuyorumnanaktan
benim sıpalar daha 6 kilo civarı..9 kiloya dek kapasitesi salıncağın..bu yüzden almak yerine kiraladım..
son ay çok güzel almış miniğin maşallah ben ilk 1 ay sadece anne sütü verdim ama doymuyordu benim kısa aralıklarla doğum yaptığım için sütüm çok az geldi ve tüm çabalara rağmen çoğalmadı aksine dişimden ameliyat olmak zorunda kaldım sağıp dökmeme rağmen kesildi 2 ya kadar az azda olsa verdim anne sütü ama o aydan sonra sadece mama kullanıyor arda bebek maşallah kilosu yerinde ama anne sütü veremediğim içi üzgünüm çok umarım senin ardanada mamalar yarar seninde mi sütün kesildi tatlışım sağlığı yerinde olsunda hem boy atar hem kilo alır üzülme olumunekankayizsmile
Günaydın herkese,bugün oğlan 9:30'a kadar yatınca bende güzel br uyku çekmiş oldum...Herkes iyidir inşallah..
bugün 18:30da kadın doğumcumla randevum var. sanırım mantar oldum.. kaşıntı var 3-4 gündür.
öfff hiç gitmek istemiyorum ama çok kötü oluyorum günde 1-2 sefer resmen kaşıntı atakları geçiriyorum... Çok üzgünüm çoook
ilk defa başıma geliyor...
benimki de 9,30 da uyandı...
benimse o an o kadar çooookk uykum vardı ki..mirmirmirmir
kapalı havalarda uykum ağırlaşıyormirmirmirmir zor kalktım..kalkana kadar tabbiii..hemen açılıyorum..:lepi:
11 de yine uyudu..biz de oğlumla kahvaltı yaptık, biraz onla ilgilendim derslerini kontrol ettik, biraz ortalığı topladım buraya geldim..
biraz takılayım sonra oğlumu okula yolluycamm..
benimki de 9,30 da uyandı...
benimse o an o kadar çooookk uykum vardı ki..mirmirmirmir
kapalı havalarda uykum ağırlaşıyormirmirmirmir zor kalktım..kalkana kadar tabbiii..hemen açılıyorum..:lepi:
11 de yine uyudu..biz de oğlumla kahvaltı yaptık, biraz onla ilgilendim derslerini kontrol ettik, biraz ortalığı topladım buraya geldim..
biraz takılayım sonra oğlumu okula yolluycamm..
teşekkürler canım..
Benim de ufakken salıncağım varmış, çok şirin geliyor bana salıncak.
Bunu da düşündüm, peki ya alışkanlık yaparsa daha büyük salıncak nasıl bulucaz ? Bir de kiralama sitesinden mi yaptın bilmiyorum ama, o ürünün kumaş kısmı komple makineye atılıyor mu ? Bu benim için önemli o yüzden soruyorum.
Arkadaşlar herkese merhaba!geçmişi okuyp cevap yazarak ancak geldim.umarım herkesin bebekleri iyidir :)
hepimiz iyiyiz canım sen nasılsın?
Arkadaşlar herkese merhaba!geçmişi okuyp cevap yazarak ancak geldim.umarım herkesin bebekleri iyidir :)
teşekkürler canım..
benim de ufakken salıncağım varmış, çok şirin geliyor bana salıncak.
bunu da düşündüm, peki ya alışkanlık yaparsa daha büyük salıncak nasıl bulucaz ? bir de kiralama sitesinden mi yaptın bilmiyorum ama, o ürünün kumaş kısmı komple makineye atılıyor mu ? bu benim için önemli o yüzden soruyorum.
Günaydın arkadaşlar..
evet canım kiraladığımı yazmıştım bir kaç defa..alışkanlık yapacağını sanmam..ilgisi başka yönlere çekilir..sürekli salıncakta tutmuyorum zaten..sakinleşmesi için...2-3 yaşlarında zaten yürüyor konuşuyor olacak..salıncağa gereksinim olacağını sanmıyorum..bu bir nevi beşik gibi zaten...illa salıncak gerekirse daha büyük çocuklar için park oyuncağı türü salıncaklar da var..kumaş kısmı yıkanıyormuş ama henüz yıkamadım..yolladıkları zaman temizlenmiş şekilde geliyor elinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?