2010 Temmuz Anneleri : )

sunny merhaba geç cevapladım ksura bakma.bir iki giündür giremiyorum fırsat bulup.pamukları kipadan alıyorum.markası lux.bebek malzemeleri reyonunda oluyor.bazen bulamıyorum ama bulnca fazla alıyorum idare ediyor.

teşekkürler canım..

ben mert e normal salıncak almıştım tam yatar pozisyonuda var onun bide ona bi ip bağladım koltuğa oturuyorum orda sallıyorum iyi oluyor ama yer kaplıyor ya evde sevdi benim ardam salıncağı

benim de ufakken salıncağım varmış, çok şirin geliyor bana salıncak.

iyi gecelerrr....opuyorumnanaktan

benim sıpalar daha 6 kilo civarı..9 kiloya dek kapasitesi salıncağın..bu yüzden almak yerine kiraladım..

bunu da düşündüm, peki ya alışkanlık yaparsa daha büyük salıncak nasıl bulucaz ? bir de kiralama sitesinden mi yaptın bilmiyorum ama, o ürünün kumaş kısmı komple makineye atılıyor mu ? bu benim için önemli o yüzden soruyorum.

Ben de anne sütü veremediğim için çok üzülüyorum.Benim ilk 3-4 gün hiç süt yoktu.Sonra geldi ama çok azdı yemediğim içmediğim şey kalmadı.Biraz arttı ama yine de yetersizdi.Az da olsa mama takviyesi yaptım ilk ay ve 600 gr kadar ancak aldı.2. ay sütüm arttı gibi olunca mamayı günde 1 ya da 2 kez bazen hiç vermedim.Hep emzirmeye çalıştım ama malesef oğlum sadece 200 gr aldı.Hep de kusuyordu çok miktarda.Biz de dr. götürünce aptamil ar verdi ve 2 saatte bir emzir 2 saat sonra da mama ver dedi ama oğlum benim sütümü yine kusmaya devam edince ancak 2,5 ay emebildi.:çok üzgünüm:Şimdi mama veriyorum sadece ama kilo alımı bu ay iyiydi 1300 gr.İnşallah sağlıklı olsunlar da kilo alınır.:Saruboceq:Kendine ve bebeklerine iyi bak.

Günaydın herkese,bugün oğlan 9:30'a kadar yatınca bende güzel br uyku çekmiş oldum...Herkes iyidir inşallah..

benimki de 9,30 da uyandı...
benimse o an o kadar çooookk uykum vardı ki..mirmirmirmir
kapalı havalarda uykum ağırlaşıyormirmirmirmir zor kalktım..kalkana kadar tabbiii..hemen açılıyorum..:lepi:

11 de yine uyudu..biz de oğlumla kahvaltı yaptık, biraz onla ilgilendim derslerini kontrol ettik, biraz ortalığı topladım buraya geldim..
biraz takılayım sonra oğlumu okula yolluycamm..

arkadaşım geçmiş olsun.belki kullanıyorsundur ama denemediysen tavsiye ederim.seba med in temizleme solüsyonu var sensitive olacak ama!bana doğm sonrası hastanedeki doktorum önermişti.daha önce hiç kullanmamıştım böyle şeyler ortam ph ı bozulmasın diye.ama şimdi memnunum,hiç kaşıntı vs olmadım.bu arada sensitive al mutlaka,diğeri menapoza girenler için.ph farklı oluyormuş menapozda.aklında olsun.

Benimde arkadaşlarım gelicek öğleden sonra ,oğlan ayağımda uyudu şimdi ama hiç kalkacak halim yok maleseef..Neyse misafir buldugunu yerr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Kapalı havalarda bende hiç yataktan çıkmak istemiyorumm :bbo:

aynı benim kız bugün 9 da kalktı.baya çabaladım uyusun bende uyum diye ama nafile.11 de uyudu tekrar hanfendi.bende bir yandna müge anlıyı izliyorum bir yandna nette takılıyordum ki benim kız uyandı

sunny bende de bi salıncak var 15 kiloya kadardı sanırım.biraz önceki resimlerden daha büyük ve yüksek ayaları var.ayrıca koltuğ çıkıp ana kucağı ve sallanan sandalye oluyor.daha uzun süre kullanmak için bunu aldım ben.3 yaşa kadar kullanılıyormuş.

Arkadaşlar herkese merhaba!geçmişi okuyp cevap yazarak ancak geldim.umarım herkesin bebekleri iyidir :)

hepimiz iyiyiz canım sen nasılsın?

sağol deniz iyiyim.forumu okurken bazı arkadaşların zorlandığını görünce üzülüyorum.onlara göre ben annelik yapıyorum denemez galiba.hemen hemen hiç sorun yaşamıyorum kızımla maaşallah.pek de bahsetmek istemiyorum.nazardan korkarım çok.

Günaydın arkadaşlar..

evet canım kiraladığımı yazmıştım bir kaç defa..alışkanlık yapacağını sanmam..ilgisi başka yönlere çekilir..sürekli salıncakta tutmuyorum zaten..sakinleşmesi için...2-3 yaşlarında zaten yürüyor konuşuyor olacak..salıncağa gereksinim olacağını sanmıyorum..bu bir nevi beşik gibi zaten...illa salıncak gerekirse daha büyük çocuklar için park oyuncağı türü salıncaklar da var..kumaş kısmı yıkanıyormuş ama henüz yıkamadım..yolladıkları zaman temizlenmiş şekilde geliyor elinize...

dün arkadaşlarımız gelmişti ilkeyi görmeye,
winnie the pooh taki eşeğin kuklasını getirmişler.
sabah oynattım ilkeye nasıl konuşuyo onla agu bugu diye...

arkadaşlar bişey soracağım size.aranızda bakım çantası yada bebek çantası kullanan var mı?nasıl bişey,hangi marka?ben almadım daha nasıl bişey alayım?kullanışlı olsun istiyorum

merhaba kızlar...
kızımla bi ilk yaşadık bugün.11e kadar uyumuşuz minnişimle
evi toparlayıp,yemeği yapıp geldim bugün hiç iş yaapasım yok-tatlicadiarzu-

günaydın,
bence de 1 yaşından sonra bebekleri sabit bir yerde tutmak hiç mümkün olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…