arkadaşlar bişey soracağım size.aranızda bakım çantası yada bebek çantası kullanan var mı?nasıl bişey,hangi marka?ben almadım daha nasıl bişey alayım?kullanışlı olsun istiyorum
slm kızlar. bende foto eklemeye çalışıyorum ama beceremedim galiba. fotolara baktımda herkesin bebişi çok tatlı maşallah
merhaba kızlar...
kızımla bi ilk yaşadık bugün.11e kadar uyumuşuz minnişimle
evi toparlayıp,yemeği yapıp geldim bugün hiç iş yaapasım yok-tatlicadiarzu-
merhabaa.s.
ev dandini durumda ben hala burda takılıyorum-tatlicadiarzu-
evet baktım olmamış canım.nasıl ekledin ki.resim naısl eklenir var forumda ilk girişde temmuz annelerinde
merhaba kızlar...
kızımla bi ilk yaşadık bugün.11e kadar uyumuşuz minnişimle
evi toparlayıp,yemeği yapıp geldim bugün hiç iş yaapasım yok-tatlicadiarzu-
ben almadım ama niveanın vardı atta çantası adı.
içinde bakım ürünleri var bir de alt açma...
50tl falandı galiba..
senin bugün benim her gün yapasım gelmiyor.zorluyorum kendimi.bizim kız yanbında adamsız durmuyor wc ye zor gidiyorum bazen
maşallah:)opuyorumnanaktan
kkgm vallahi sen baya bi hamaratsın.baksana yemek bile hallolmuş.bende tık yok daha.hiç de niyetim yok ya bakalım artık.
sağol selva.onları bende görmüştüm.bahsettiğim tüm eşyalarını koyabileceğim bişey.şimdilik spor çantam vardı onu kullanıyorum ama onun da içinde gözleri falan yok.içinden acil bişey almam gerekse bulana kadar canım çıkıyor.hani içinde gözleri cepleri olanlar var ya onlardan istiyorm.
bazen bi anakucağı karşımda giriyoruz kii wc yekaydirigubbakcemile3
napayım oğlana bıraksam bi kaşık suda boğacak,bizde ana kız giriyorduk wcye:)
opuyorumnanaktan
kızlar kuzum uyandı.bi avm yapıp gelicez hava güzelken sonra görüşürüz.nolur çanta için fikirlerinizi bekliyorum.
ayy abi de küçük ama kıyamam ona...
selam kızlar... 4 tane cam sildim şimdi mola verdim bir tane kaldı onuda birazdan silicem hazır annem bendeyken evi bir güzel temizleyeyim. geçenlerde oyun halısı almıştım migrostan oyuncağı azdı evdeki renkli oyuncakları astım. hoşuna gitti sıpamın kolunu bacağını sallarken oyuncaklara çarpıyor hepsi hareket edince çok eğlenip gülüyor kuzum. 20 dakika kadar oynuyor. malum oğlumun gündüz uykusu yok en fazla 15-20 dakika. oyalanacak birşeyler olması lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?