2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar. bende foto eklemeye çalışıyorum ama beceremedim galiba. fotolara baktımda herkesin bebişi çok tatlı maşallah

arkadaşlar bişey soracağım size.aranızda bakım çantası yada bebek çantası kullanan var mı?nasıl bişey,hangi marka?ben almadım daha nasıl bişey alayım?kullanışlı olsun istiyorum

ben almadım ama niveanın vardı atta çantası adı.
içinde bakım ürünleri var bir de alt açma...
50tl falandı galiba..

merhaba kızlar...
kızımla bi ilk yaşadık bugün.11e kadar uyumuşuz minnişimle
evi toparlayıp,yemeği yapıp geldim bugün hiç iş yaapasım yok-tatlicadiarzu-

senin bugün benim her gün yapasım gelmiyor.zorluyorum kendimi.bizim kız yanbında adamsız durmuyor wc ye zor gidiyorum bazen

ben almadım ama niveanın vardı atta çantası adı.
içinde bakım ürünleri var bir de alt açma...
50tl falandı galiba..

sağol selva.onları bende görmüştüm.bahsettiğim tüm eşyalarını koyabileceğim bişey.şimdilik spor çantam vardı onu kullanıyorum ama onun da içinde gözleri falan yok.içinden acil bişey almam gerekse bulana kadar canım çıkıyor.hani içinde gözleri cepleri olanlar var ya onlardan istiyorm.

senin bugün benim her gün yapasım gelmiyor.zorluyorum kendimi.bizim kız yanbında adamsız durmuyor wc ye zor gidiyorum bazen

bazen bi anakucağı karşımda giriyoruz kii wc yekaydirigubbakcemile3
napayım oğlana bıraksam bi kaşık suda boğacak,bizde ana kız giriyorduk wcye:)

maşallah:)opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

kkgm vallahi sen baya bi hamaratsın.baksana yemek bile hallolmuş.bende tık yok daha.hiç de niyetim yok ya bakalım artık.

kızlar kuzum uyandı.bi avm yapıp gelicez hava güzelken sonra görüşürüz.nolur çanta için fikirlerinizi bekliyorum.

kkgm vallahi sen baya bi hamaratsın.baksana yemek bile hallolmuş.bende tık yok daha.hiç de niyetim yok ya bakalım artık.

kahvaltıyı hazırlarken koyuverdim hazır kız uyku mahmuruyken.yoksa uykusunu kollar oldum yemek yapmam için.oğlum öğlen öğün olarak yiyor muhakkak yemeğini.birini bakayım derken diğerini gözardı edemem ki..
mecburen motora bağlayıp yapıyorum.
ama akşam pilim bitiyor vallahi,ayaklarım sızım sızım sızlıyooakannehir

çok güldüm valla.canım ya ufak çoçuk iki tane olunca daha zor.ben şimdi adet falan olmadım öyle korkuyorum ki hamile falanım diye.ama sanmam da yinede evham işde

hmm bana ondan annem dikti:))
çok beceriklidir kendisiopuyorumnanaktan
içinde astarında bi sürü bölmesi var biberon vs için.
bir büyük gözü var ona da bezini alt açmasını ıslak mendillerini falan koyuyorum.
hatta aynı kumaştan cep telefonu kılıfı bile var.
rahat rahat buluyorum elimi atınca herşeyimi...

bazen bi anakucağı karşımda giriyoruz kii wc yekaydirigubbakcemile3
napayım oğlana bıraksam bi kaşık suda boğacak,bizde ana kız giriyorduk wcye:)

opuyorumnanaktan

ayy abi de küçük ama kıyamam ona...

kızlar kuzum uyandı.bi avm yapıp gelicez hava güzelken sonra görüşürüz.nolur çanta için fikirlerinizi bekliyorum.

aaa sen de izmirdesin... çok sevindm.hangi semttensin cnm?
akşam yaptık bizde bi agora keyfi:)
azcık da olsa döktüm vallahi kurtlarıkaydirigubbakcemile3

kızım uyandı.alalım diye çığlık atıyo resmenkaydirigubbakcemile3
açık kalsın net gelmeye çalışırım tekrar.görüşürz kızlar...

selam kızlar... 4 tane cam sildim şimdi mola verdim bir tane kaldı onuda birazdan silicem hazır annem bendeyken evi bir güzel temizleyeyim. geçenlerde oyun halısı almıştım migrostan oyuncağı azdı evdeki renkli oyuncakları astım. hoşuna gitti sıpamın kolunu bacağını sallarken oyuncaklara çarpıyor hepsi hareket edince çok eğlenip gülüyor kuzum. 20 dakika kadar oynuyor. malum oğlumun gündüz uykusu yok en fazla 15-20 dakika. oyalanacak birşeyler olması lazım...

maş de canım 20 dakka baya iyi oyalanıyormuş.oh marifetli hatun bu temmuz anneleri.bende kızımı uyuttum şimdi ama sak bir uykus var her an kalkcak gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…