2010 Temmuz Anneleri : )

oo mis gibi koktu :))
makyaj biraz hafif olmuş ama neyse
kızının güzelliğinden dolayı hoş görüyoz bu akşam

Ben ek gıdaya 6. ay da baslamak ıstıyorum 3 ayım var :)) Zaten 6.ay dan sonra rejıme de baslıycam kısmetse

bende öyle diyordum ama
veledimin gözleri hep yemek tabaklarında
ağaza giden çatallarda kaşıklarda
sanki aç bırakıyom onu

Anladım canım bi düşmedi şu izmire yolumuzzz

İnşallah Allah nasib eder..Güzeldir,keyiflidir ,sakindir..:)
Kızları güzel derlerdi ama hiç kalmadı,hepsini temizledim kötükedihüso
tek ben kaldım,ben de başka şehre taşındım delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Senın ticera baktım nerdeyse 4 aylık olmus masallah bızım daha erken gıbı gelıyor ablamın ogluda ek gıdaya doktor kontrolunde gectı cnm once mamayla gecıs yaptı hatta ılk ek gıda yemeye basladıgında bayagı bı kabız olmustu sen de bı danıs ıstersen dr a

ben de bayılıyorum aslında mama yapmaya bı an once bebısıme guzel seyler hazırlamak ve taddırmak ıstıyorum ama sabretmem lazım sutum yetene kadar devam edeyım dııyorum tabıı kısmet bakalım

oo mis gibi koktu :))
makyaj biraz hafif olmuş ama neyse
kızının güzelliğinden dolayı hoş görüyoz bu akşam

:1hug:

Cnm o caylar ne ıse yarıyormus zayıflamak ıcın mı deneyım ben de caya bayılırım zaten : )

beşi bir yerde çayın yıllardır zayıflattığı iddia ediliyor ama çevremde hep başlayanları gördüm istikrarlı davranıp devam edemediler . ay tadıda bir kötü ki sorma yoğun kekik kokusu var. dün eşim almış 2 kutu kendine. daha bir tane bile içmedi ben 3 tane içtim bile kaydirigubbakcemile3

yaa benim bugün çok mu gülesim var bilmiyorum ama medaa sana çok gülüyorum,opuyorumnanaktan süper bir insansın yaaaa

evet 4 ay önce bugün doğduk biz Şeniz

yaa benim bugün çok mu gülesim var bilmiyorum ama medaa sana çok gülüyorum,opuyorumnanaktan süper bir insansın yaaaa

genel olarak insanları çok güldürdüğüm söylenemez ama
bilemedim şimdi benim mi espirütelliğim üstümde
yoksa sen mi gülmek için bahane arıyon

Son düzenleme:

teşekkürler canım. onlar inat biz onlardan inat olacagız yani. ilk sendromumuzu yaşıyoruz:)

bir iki işimi halledeyim yatıcam,iyi geceler herkese,baş baş ..

Sonbahar benım bogazı kısmam lazım yaa : )) Yoksa cay fılan fayda eder mı kı ? Ama ben çözumu buldum gibi ben esımle yerken cok yıyorum ona cok guzel yemekler yapmaya calısıyorum yanı mesela bu gun gec geldı ben taze fasulye yedım o gelseydı yanına pılav da yapardım ama tek yıyınce az yedım sabah bı baktım yarım kılo gıtmıs : ) Ona da şaka yollu dedım bak ben sen gelmeden yucem fılan o da yeee dıyor : ) ama bı 3 ay daha gecsın de cunku sut vermek gercekten enerjı alıyor

gece oldumu uykum gelmiyor 1 saat yatakta dönüyorum

bende gidip döneyim öptüm şekerler muck
Şeniz

Kımse kalmıyor yaa ozaman ben de yatayım kıslar yaa sabah gec kalkınca olmuyor aslında hıc uykum yok ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…