Aslen ailece izmirliyiz ama şu an eşimin işi gereği başka bir şehirdeyiz canım...
medacım senin için saçlarımı taradım topuz yaptım geldim bak parfümde sıktım geldimi kokusubayanssulusmile
ben 4. ay püreleri aldım bir kaç tane ama sadece tattırdım baktım beğenmedi vermedim. zaten 48 saat içinde tüketin diyor tüketemedik attım hepsini.
Ben ek gıdaya 6. ay da baslamak ıstıyorum 3 ayım var :)) Zaten 6.ay dan sonra rejıme de baslıycam kısmetse
Anladım canım bi düşmedi şu izmire yolumuzzz
oo mis gibi koktu :))
makyaj biraz hafif olmuş ama neyse
kızının güzelliğinden dolayı hoş görüyoz bu akşam
:1hug:
Cnm o caylar ne ıse yarıyormus zayıflamak ıcın mı deneyım ben de caya bayılırım zaten : )
oo mis gibi koktu :))
makyaj biraz hafif olmuş ama neyse
kızının güzelliğinden dolayı hoş görüyoz bu akşam
bende öyle diyordum ama
veledimin gözleri hep yemek tabaklarında
ağaza giden çatallarda kaşıklarda
sanki aç bırakıyom onu
Senın ticera baktım nerdeyse 4 aylık olmus masallah bızım daha erken gıbı gelıyor ablamın ogluda ek gıdaya doktor kontrolunde gectı cnm once mamayla gecıs yaptı hatta ılk ek gıda yemeye basladıgında bayagı bı kabız olmustu sen de bı danıs ıstersen dr a
yaa benim bugün çok mu gülesim var bilmiyorum ama medaa sana çok gülüyorum,opuyorumnanaktan süper bir insansın yaaaa
Kızlar bu arada demin arkadaşımla görüştüm 3 .ay sendromu diye birşey varmış bebelerde,emmeyi reddediyorlarmış,zorlamak gerekirmiş bu dönemde..Benimde oğlum memeye çok tepkili şu sıralar eğer zorlamassak memeden koparlarmış..Emme sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur...
bir iki işimi halledeyim yatıcam,iyi geceler herkese,baş baş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?