2010 Temmuz Anneleri : )

ben bazen hiçbirşey yemiyorum
zaten genel olarak yemek yemeği seven bi insan değilim
hani şöyle bi hapla karın doysa yada koldan serumla falan halledilebilse çok memnun olurum
ama genede kilo veremiyorum(

yaa
tek olmadığıma çok sevindim
annemler benim numunelik olduğumu söyler kızarlardı
insan nasıl yemek yemeği sevmezmiş diye :))

Kızlar benim oğlan uyandı eşim bakıyor şimdi ben kacıyorum her an kızabilir napıyon gece gece dıye : ))) gorusmek uzere optumm hepınızı : XX

kkgm arkadaşım bende akşam üzeri oradaydım.balçova kipa da oturuyorum ben.o kadar çok bebekli vardı ki belki de karşılaştık

bende geliyorum ara sıra oralara. ohaoldumsmile
tanışsak buluşsak kızlar ya kaydirigubbakcemile2

ben size uymaya çalışırım.buluşma olursa katılmaya çalışırım.çok yakın hem agora kipa falan bana...

sonbahar canım bildiğim kadarıyla o çayın içinde sinameke var ve sinameke bebekde gaz ve karın ağrısı yapar.aman dikkat et canım.gebelikte olduğu gibi emzirme dönemindede doktorlar pek önermiyor bitki çaylarını

emme sorunundan bahsedilmiş benm oğlumda ara ara yapıor kızlarr ..
geçiş dönemi sanırımmm ..
benm oğlan sabah 6 da uyanma işini bırakamdı hala :) güne erken başlayanlardan ..
annesini işe gönderiyorr
gerçi hamişkende saat çalmadan o tekmelemeye başlardı..
kızlar cidden anne karnında hangi satte uyanık ise bnemki o sattlerde hala uyanık :)

herkeslere gunaydin

oglum ne guzel uyuyodu alt kattakiler evlerini tadilat yapiyorlar onlarin sesine uyandi

simdi donenceyi actim onu seyrediyor belki yine uyur

benim oglanda sabah ya besde kalkar ya altida tam uykunun tatli yerinde

sonra bide esim giderken kalkiyorum uykumdan hicbirsey anlamiyorum

günaydın anneler,nasılsınız bakalım işe başlayalı muhabbete fazla takılamıyorum.geçmişi okuyup bitirinceye kadar pc başından kalkmam gerekiyor.sabah tam kahvaltıyı hazırladım bizim kız uyandı,neyse aldık anakucağına oturttuk masanın baş köşesine bizi izledi biraz sonra sıkıldı.babası aldı uyutmaya gitti bir baktım kızla beraber babası da uyumuş kahvaltıya yanlız devam etmek düştü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…