Sonbahar benım bogazı kısmam lazım yaa : )) Yoksa cay fılan fayda eder mı kı ? Ama ben çözumu buldum gibi ben esımle yerken cok yıyorum ona cok guzel yemekler yapmaya calısıyorum yanı mesela bu gun gec geldı ben taze fasulye yedım o gelseydı yanına pılav da yapardım ama tek yıyınce az yedım sabah bı baktım yarım kılo gıtmıs : ) Ona da şaka yollu dedım bak ben sen gelmeden yucem fılan o da yeee dıyor : ) ama bı 3 ay daha gecsın de cunku sut vermek gercekten enerjı alıyor
kkgm arkadaşım bende akşam üzeri oradaydım.balçova kipa da oturuyorum ben.o kadar çok bebekli vardı ki belki de karşılaştık
bende geliyorum ara sıra oralara. ohaoldumsmile
tanışsak buluşsak kızlar ya kaydirigubbakcemile2
Hala uykusu gelmedi..Delirecem..-tatlicadiarzu-
beşi bir yerde çayın yıllardır zayıflattığı iddia ediliyor ama çevremde hep başlayanları gördüm istikrarlı davranıp devam edemediler . ay tadıda bir kötü ki sorma yoğun kekik kokusu var. dün eşim almış 2 kutu kendine. daha bir tane bile içmedi ben 3 tane içtim bile kaydirigubbakcemile3
emme sorunundan bahsedilmiş benm oğlumda ara ara yapıor kızlarr ..
geçiş dönemi sanırımmm ..
benm oğlan sabah 6 da uyanma işini bırakamdı hala :) güne erken başlayanlardan ..
annesini işe gönderiyorr
gerçi hamişkende saat çalmadan o tekmelemeye başlardı..
kızlar cidden anne karnında hangi satte uyanık ise bnemki o sattlerde hala uyanık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?