2010 Temmuz Anneleri : )

benim oglanda sabah ya besde kalkar ya altida tam uykunun tatli yerinde

sonra bide esim giderken kalkiyorum uykumdan hicbirsey anlamiyorum

bizim prensesin de saati şaşmaz 5.30 uyanır her sabah.altını alıp emzirip uyutuncaya kadar benim kalkma vaktim geliyor.sonra sabah koştur koştur süt sağıyorum,kahvaltı edip hazırlanıp kızı bakıcıya bırakyorum.şöyle 4-5 saat uyumayı çoook özledim

allah kolaylik versin canim

ben birde calissaydim kafayi yerdim herelde

kızlar bir problemim var fikir bekliom herkezden kayınım düğünü var kına 14 kasım düğün 15 kasım
düğün elbisem hazır ama kınaya ne giyeceğime karar veremedim ..
düğün elbisem uzun kınayıda kısa bişeler almak istiyorum kısa derken süper mini değil:)
yani diz üstü dizde bişler
nasıl şeyler önerirsiniz ?=

15 kasım kurban bayramı arefesinde mi düğün?
hem düğüm hem bayram haa:)

valla çok model var canım sana önerebileceğim ama kapalı mı, açık mı, straplez mi, dar mı bol mu, renkli mi sade renk mi ? vs vs....ilk önce bunlara karar vermen lazım..
KK da bu konuda topicler var...

hazır mı alıcan diktiricen mi?

benim oglanda sabah ya besde kalkar ya altida tam uykunun tatli yerinde

sonra bide esim giderken kalkiyorum uykumdan hicbirsey anlamiyorum

ayneennn benneyaptımki en fazla 6 ya kadar uyuyo ki ben sabah erken kalkmaktan nefret ederdim yani okadar erken ama şimdi mecburen :bbo: hoş nolduysa 1 hafdadır geceleri uymuyo dalamıyo beşik durunca dözler açılıyo başlıyo konuşmaya gözgöze gelince başlıyo gülmeye :bbo:
hoş babamız 1 hafta yurtdışındaydı ondanmış gibi gelio anladı babasının yokuğunu yawrum.ama çok şükür babamız dün gece döndü gene eskiye dönerde uyur inşşşşşşş:Saruboceq:

efet canm bayram arefesi düğünn ..

açık olucak straplez olabılır kkdaki topıklere baktım ama hep netten var olan görüntüler

hazır alıcam birde hani zarada mangoda koton gibi bulabileceğim yerlerden bakmak istiyorum
kınada sade ve şık bişe olsun sitiyorum bir kere kısa olsun istiyorum..
beyaz tenliyim
kızıl saçlıyım ona göre uyumlu renk istiorum

selam kızlar,

bez değiştirme konusunda gece rutinleriniz nasıl ? ornegin altı kac saat baglı kalıyor sadece cis yapmışsa ? gece bebegi uyandırıp bez değiştiriyor musunuz? toplam kaç saat aynı bez ile kalıyor ?

6-8 saat kalsa acaba sorun oluşur mu ?

ben yatarken bezini takıyorum sabah uyandığında çıkarıyorum hiç pişik falan olmadı,kaka yaparsa değiştiriyorum.

kizlar kafayi yemek uzereyim oglum saattir bisey yemedi

beni emmiyor biberon almiyor kasikla yemiyor ne yapacagim bilmiyorum

lutfen bir akli verin bana deliricem

Cnm kendi bebegın ac kalınca emer senı zaten o kadar ustemele bu sefer sinir yapar .
O ne zaman ısterse ozaman emmek ıcın caba sarfeder zaten bence ..

kizlar kafayi yemek uzereyim oglum saattir bisey yemedi

beni emmiyor biberon almiyor kasikla yemiyor ne yapacagim bilmiyorum

lutfen bir akli verin bana deliricem

Canım yemeyen çocuk çok zor.Allah kolaylık versin.Benim oğlum da emerken hep kusuyordu.Mamayı da hep kusuyordu.Kilosunu mutlaka takip et.Sağlık ocağına götür tarttır.Benim oğlum zaten zayıf doğdu.İlk ay 600 gr. ilkinci ay sadece 200 gr. aldı.Sonra dr. aptamil ar mamayı verince son ayda 1300 gr aldı.Sen de dr.a bir danış.Ama seninki ne güzel emiyormuş.Ben de sadece anne sütü vermek isterdim ama mama ile besleniyor malesef.Ama sağlıklı olsunlar da.Neden öyle oldu ki senin?Peki huysuzluk yapıyor mu?Başka sıkıntısı olmasın?

selam bahar canım aynı sorun bendede var emmeyi reddediyor biberonuda istemiyor hafif uykuya dalınca emziriyorum sende öyle dene belki işe yarar,

Merhaba arkadaşlar,bu gün gezme günümüzdü..Malum hafta sonu..Anca eşimle çıkabiliyoruz..Sıpalarıma kışlık bir kaç tulum aldım..Ve ilk ayakkabılarını.. Gerçi biraz daha büyümeleri gerek o ayakkabılar için sanırım..Daha denemedim gerçi..boshayallersmile bir de mezara gittik her dışarı çıktığımızda yaptığımız gibi..Meleklerimin mezarını temizledim,kurumuş yaprakları topladım,mezar taşını sildim..Allahtan duam inşallah öbür dünyada da onları görebilmek,kucaklayabilmek..:Saruboceq: :Saruboceq:
Eve gelince yemek için hiç halimiz yoktu..Daha önceden hazırlayıp buzluğa attığım maydanoz,patates,pastırma karışımını milföylerin içine koyup üstlerine de yumurta sarısı sürüp fırına koydum.afiyetle yedik..Şimdi Çınar ım salıncağında ,Almina m babasının kucağında anaları da burada kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…