- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
çok enteresanbilmiyorumkismileacaba yalnışı okudu isimleri benzer ya akannehirarkadaşlar anlatmam yeri değil belki ama canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle...
preseed diye bir ürün var..siteden ihtiyacı olan ama durumu müsait olmayan bir arkadaşa alıp yollayacaktım..preseed hamileliğie yardımcı olan bayanların kullandığı vajinal bir jel..preseed den bulamadım proxeed diye erkeklerin kullandığı meyve suyu veya suya ilave edilen sıvı olarak içilen başka bir ürün buldum..arkadaşa linki yolladım,eğer olur dersen bunu ısmarlıyıp yollayayım dedim..Olur dedi vs..Son mesajında nasıl kullanıyor demiş ki yolladığım linkte nasıl kullandıldığı yazıyordu..Erkekler kullanılıyormuş,içilen bir şeymiş dedim..O olur dedi ,adresini aldım,ürünü ısmarladım ve direk onun adresine gelecek şekilde ayarladım..Satıcı ile mesajlaştım..ben de Şimdi siteyi açtığımda arkadaşın mesajı ile karşılaştım..O kadınların kullandığı vajinal jel değil mi,sen preseed ısmarlamadın mı dedi...Şok oldum,çok kızdım açıkçası...Sana link yolladım olur dedin ,şimdi niye zor durumda bırakıyorsun,eğer istemiyorsan satıcı ile konuşur iptal ederim dedim..bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum,sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim...
arkadaşlar anlatmam yeri değil belki ama canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle...
preseed diye bir ürün var..siteden ihtiyacı olan ama durumu müsait olmayan bir arkadaşa alıp yollayacaktım..preseed hamileliğie yardımcı olan bayanların kullandığı vajinal bir jel..preseed den bulamadım proxeed diye erkeklerin kullandığı meyve suyu veya suya ilave edilen sıvı olarak içilen başka bir ürün buldum..arkadaşa linki yolladım,eğer olur dersen bunu ısmarlıyıp yollayayım dedim..Olur dedi vs..Son mesajında nasıl kullanıyor demiş ki yolladığım linkte nasıl kullandıldığı yazıyordu..Erkekler kullanılıyormuş,içilen bir şeymiş dedim..O olur dedi ,adresini aldım,ürünü ısmarladım ve direk onun adresine gelecek şekilde ayarladım..Satıcı ile mesajlaştım..ben de Şimdi siteyi açtığımda arkadaşın mesajı ile karşılaştım..O kadınların kullandığı vajinal jel değil mi,sen preseed ısmarlamadın mı dedi...Şok oldum,çok kızdım açıkçası...Sana link yolladım olur dedin ,şimdi niye zor durumda bırakıyorsun,eğer istemiyorsan satıcı ile konuşur iptal ederim dedim..bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum,sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim...
arkadaşlar anlatmam yeri değil belki ama canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle...
sen haklısın canım
cnm sana da nasıl insanlar denk geliyor anlamadım bak şimdi nasıl sinirlendim anlatamam ya ne demek nerde kaldı ayıp ayıp terbiyesiz ya cnm kendini üzme değmez sen kalbinden geçirmişsin sonuçta allah senin niyetini biliyor sen takma kafanaArkadaşlar,yorumlarınız için teşekkür ederim..ben 2009 yılında rahim ağzı yetmezliği yüzünden hamileliğimin yarısında ikizlerimi kaybetmiştim..bu arkadaşım da aynı şekilde rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş bebeğini..bu bebeklerim için tedaviye başladığımda Allaha kendimce söz vermiştim..Hamile kalmak isteyip durumu müsait olmayanlara elimden geldiğince yardımcı olucam diye..Allah duamı kabul etti ve yine ikiz verdi çok şükür..:Saruboceq:Çok zor geçti hamileliğim..Hep hastanede yattım ..Evde geçirdiğim zamanlar çok daha azdı...Daha önceden elimde bu preseed denen jelden 8-9 tane vardı..tarihleri geçmeden bari ihtiyacı olan arkadaşlara yollayayım dedim..siteden bir arkadaşa yolladım..ertesi gün aradı beni..Neden hala gelmedi diye..Sanki ben yönlendiriyorum kargonun gidiş geliş ve teslimat işlerini..akannehir bu tür şeyler beni çok etkiliyor,moralim acaip bozuluyor..Abarttığımı düşünebilirsiniz ,dokunsan ağlayacak gibiyim........:çok üzgünüm:
ben kendimi pek iyi hissetmiyorum,çıkayım...sinirlerim yatışınca tekrar gelirim..Görüşmek üzere..
merhabalar anneler, bugün hastanede kuzumun yapışıklığını giderdiler..kısacası elle açtılar orayı..ne siz sorun ne ben anlatayım ...içim böyle kıyıldı ..eve geldik tabi kuzunun canı yanıyor..gene içim fena oldu..şimdi uyudu, gece saati kurup bir kontrol edeceğim o bölgeyi..Allahım umarım bir daha yapışmaz..
inşallah bidaha olmaz yamerhabalar anneler, bugün hastanede kuzumun yapışıklığını giderdiler..kısacası elle açtılar orayı..ne siz sorun ne ben anlatayım ...içim böyle kıyıldı ..eve geldik tabi kuzunun canı yanıyor..gene içim fena oldu..şimdi uyudu, gece saati kurup bir kontrol edeceğim o bölgeyi..Allahım umarım bir daha yapışmaz..
merhabalar anneler, bugün hastanede kuzumun yapışıklığını giderdiler..kısacası elle açtılar orayı..ne siz sorun ne ben anlatayım ...içim böyle kıyıldı ..eve geldik tabi kuzunun canı yanıyor..gene içim fena oldu..şimdi uyudu, gece saati kurup bir kontrol edeceğim o bölgeyi..Allahım umarım bir daha yapışmaz..
bugün kızımı anneme bırakıp eşimle avm ye gittik.
eşyalarını taşımak için çanta aldım ama klasik bebek çantalarından değil. bir spor mağazasından aldım. yana asılıyor. ilerde valiz veya spor çantası olarak da kullanılabilir. bir sürü gözü var.
şimdiye kadar hep poşete koyuyordum eşyalarını bir yere giderken. artık rahat olacak çantayla.
çok geçmiş olsun canım
inşallah bir daha olmaz
inşallah bidaha olmaz ya
ne oldu cnm ben kaçırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?